En stor dag, idag!

Idag blev jag bilägare, till min egna första bil :) im so happy!


Igår var en allmän jobbig dag och idag med faktiskt.. Igår bestod kvällen bara av tjafs, bråk och pinsamheter. Jag skämdes så fruktansvärt mycket, vill inte att vissa ska få fel uppfattning om saker och ting. Skit snacket är ju redan i full gång liksom. Sen idag var de fortfarande bara skit kändes det som, tur var väl att mina älskade vänner Marielle och Nathalie fick mig på andra tankar.


Ikväll blir det att äta god mat, umgås med Nath och dom, sen hem och sova för jag jobbar ju imorgon, sen efter jobbet blir det partaj med Nath :) Love you!


Nu är party-planerna inför min 18års dag planerade, äntligen! :)

måndag.

igår blev de advokaterna på tv och sen krypa ner i sängen, trodde att jag skulle vakna tidigt  imorse och bara få ligga kvar och vänta på att det var dags för mig att kliva upp som de brukar vara, men inte imorse och gud vad skönt det var! :) Men de var lite konstigt att vakna upp ensam när man trodde att man inte var själv ;b men men.. sen blev det uppsala för min del med mamma och pappa, vi skulle kolla på balklänningar, hittade ingen jag ville ha, inte ens lite intresserad av någon, jätte tråkigt. Men vi åker tillbaka i början av februari för då skulle de få in en ny kollektion :) Sen blev de mat på Fugu och gott var det :)

plugga svenska nu kanske, har inte gjort något alls och jag borde verkligen ta tag i det där, suck och stön!

my weekend!

Fredagen vare skola först och efter skolan kom min vän happy och hämtade mig så åkte vi ut till grillby och kollade. Sen in till stan igen för att inhandla alkohol och presenter till Mattias :) Sen var de sagt att det skulle bli dricka men eftersom att jag jobba dagen efter så då sket sig det. Var hemma med moster och alla som var här, lika trevligt det. Mami färgade även mitt hår och jag träffade nathalie när hon slutat, gick hem till mig och satt och kollade på gamla bilder och snackade skit in sent på natten. Och jag var INTE hos Jonas Larsson för eran information, vet att ni tycker om att prata och tydligen blev det erat samtalsämne.


Lördag, upp och jobbade, hela dagen var katastrof, ingenting gick bra. Fick till och med stänga i 40 minuter för att få ordna upp allt, vet inte om jag vågar gå in på detaljer här, lika bra att låta bli haha. Sen hem, duschade och fixade iordning mig för att sen dra på fest. Och fan vad roligt vi hade, riktigt riktigt länge sen (förutom nyår då) det var så skoj! Bara glatt, trevligt och härligt folk, glada miner, bra musik och mycket alkohol. Ingenting kunde sabba den stämningen! :) Bästa på kvällen var att min älskling kom, min kära nathalie, erica och reese var också med :) då var jag gladast! sen fortsatte festen för fulla muggar, jag lackade mot slutet för att jag ville hem för att jag har ett jobb att sköta och vissa förstår inte det. Var hemma vid fyra iallafall, då kollade jag på klockan sista gången.


Söndag morgon var det bara att gå upp och jobba, knappt sovit något, fest dagen innan så ja, sliten var man och då skulle man jobba 10 timmars pass, mindre skoj. Även på jobbet idag, begick vi samma misstag som dagen innan, plus en hel del andra saker. Betyder kanske att jag och Bella inte ska jobba ihop (?) haha. Innebär bara massa missar osv, men kul hade vi iallafall, fan vad vi har skrattat :)

Och idag, måndag, blev de uppsala får våran del i 3an, var på lindvalls kaffe och kollade där men ingenting var igång så det var ju halvtråkigt. Fick med oss massa kaffe hem iallafall.. (va bra att man är kaffe drickare) vidare till Ekeby och åt, ingen höjdare, jag tjata om max hela tiden men det fick vi inte, as less! Åkte sen till Slottskällaren (hette det va?) och fick se hur allt gick till där, sen hade vi även ölprovning, vissa drack ju mera än man skulle ;D haha! Kul dag iallafall :)



Vissa snackar enbart skit för att förstöra för andra.
Tack för det, mina ärliga och riktiga vänner som ni kallar er!

Nattetid, egentligen..

Sitter här och tänker om de vilar lite alkis varning över mig om jag verkligen sitter och dreglar efter mina goda cider som står i kassen på golvet? hjälp, en dag till kan jag förhoppningsvis hålla mig, hoppas, haha!


Tänkte berätta lite saker om mig, om ni vill veta? ;)

♣ Makaroner, jag verkligen älskar makaroner, dagen jag flyttar hemifrån blir dom min bästa vän.
♣ Kan inte leva utan min dator och telefon de går bara inte, jag funkar nog inte då ;s
♣ Jag älskar att skratta och ha roligt med familjen, dom stunderna är bäst!
♣ One tree hill, the hills och life of ryan är min dagliga drog!
♣ Jag är glad att vi i familjen har en sån öppen relation, vi kan prata om allt om de så skulle behövas, haha!
♣ Vatten är den godaste drycken!
♣ Carolina Gladh kommer alltid vara nummer ett för mig!
♣ De vänner jag fått nu (gamla som man tagit upp kontakten med) och helt nya, är de bästa som hänt mig på såå länge, jag är lyckligt lottad som har er!
♣ För tillfället hatar jag svenska, för jag känner mig så blåst för jag fattar ingenting av realismen och skit, elin OCH oscar har försökt förklarat för mig. Men imorgon äre jag som förklarar för uffe att detta, de funkar inte!



Skulle AuPair vara något för mig i framtiden tro?



Sofia Johansson och Nathalie Wedberg, om ni bara visste vad ni gör för mig!

Så jääääävla förbannad!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLT OCH ALLA.
BLIR FÖRBANNAD PÅ HUR ANDRA MÄNNISKOR PÅVERKAR SINA
VÄNNER I DERAS VAL OCH HUR FOLK BAHANLDAR SINA
SÅKALLADE VÄNNER. FATTAR NI INTE ATT NI BARA ÄR SKIT?


Jag har ingenting mera här och hämta, jag drar efter studenten.
Alla i den här skit stan är dumma i huvudet (ja, det finns endast ett få tal undantag) alla snackar skit om alla och bara bryr sig om sig själva.. Fyfan, även vissa av mina vänner har krypit ur sitt skal och visat sig vara så falska, några av dom var de personer jag trodde var den äkta varan, fyfan, ni är bara skit!



Jag är så besviken på dig, åååh jag känner mig så jävla blåögd och dum!!


Tacksam.

Jag kan säga att tack vare allt som jag gått igenom, allt det svpåra och tuffa som har med kärlek och vänskap att göra, att jag har blivit sviken så hårt så många gånger och vissa gånger jag verkligen behövt en vän, har det inte funnits några. Tack vare det har jag kommit ur allt sånt levande, för jag har varit tillräckligt stark att kunna stått på mina egna ben. Men jag har också insett att hur skönt det är att ha en vän, som alltid lyssnar och förstår.. Att jag på senaste tid har fått såna raka och ärliga vänner som man kan använda som ett bollplank när man behöver det. Personer som verkligen är änglar, såna som har samma åsikter och tycker att samma saker är viktiga i kärlek och vänskap, såna personer är värda mer än allt i hela världen, de personer ska man aldrig släppa taget om och vara såå rädda om. Och jag är evigt tacksam att jag faktiskt fått sånna fantastiska vänner i mitt liv och ni har visat mig riktig vänskap.

De senaste dagarna har varit upp och ner, jag vet att jag kanske har gnällt en hel del men som sagt, vad ska man göra? Tack Zophia och Nathalie för att ni finns här och ställer upp för mig vad de än gäller, ni är bäst! :)


-
Det finns dom som sitter och fortfarande tjatar om att tjejer är så falska och att de växt upp och inte alls längre är som dom var förr, vilket är skit snack! Ni har blivit några år äldre, men inte ett dugg mognare.
-



I HELGEN BLIR DET PARTY MED MARIELLE, hade velat att Natta också skulle följt med :(


jag drar alla över samma linje tills någon bevisar motsattsen.

sämst alltihoppa just nu.

♣ folk man trodde var ens vänner bara skrattar åt ens känslor och bara gör saker för att förstöra.. borde man inte börja tänka sig för när folk verkligen varnar en om er, att ni bara kör över en bara för att ni vill stå i centrum, det är för er viktigast. För andra är de viktigare att få stå i skuggan av er, bara för att ni är så häftiga och tuffa som är ute hela tiden, de människor som hellre gör allt för att ni ska gilla dom och de själva struntar i sina riktiga vänner. För egentligen har ni inga riktiga vänner, ni älskar bara er själva och så är det och ni kan aldrig förneka det.


♥ de är dubbla budskap, för när jag är med dig är allt såå bra, känns som att vi nu har kommit över de första stadiet liksom, de har varit ett hinder på vägen men det har du och jag löst och nu är det bra igen. men ändå känns det ibland som att du inte ger mig något och att jag egentligen inte vet vad du är ute efter.. Men även det har jag ju klargjort för dig och du ville fortsätta träffas, jag kommer ge dig tid för jag vill att det ska funka :) jag vill vara med dig och just nu är bara stunderna med dig de bästa som finns! jag hoppas att du en dag litar på mig fullt ut och även kan visa vad du känner, när man blivit sviken och sårad så många gånger är det kanske inte så lätt men jag har lovat dig att alltid vara öppejn och ärlig så jag hoppas att du är det mot mig med!


♦ Jag vill inte såra dig, inte på något sätt absolut inte. Men ibland känns det som att jag inte kan vara riktigt ärlig mot dig, för det känns som att de kommer förstöra mellan oss då.. Men vi är ju vänner nu har vi ju sagt, så jag klargör detta i bloggen, jag har börjat tyckt om någon annan och vem det är spelar för tillfället ingen roll.. Egentligen är det mitt liv, men eftersom att jag delat så mycket med dig så borde jag kanske säga det här till dig. Jag vill gå vidare med mitt liv och du borde det du med, vet att du sa förut att du var så rädd för att jag skulle vara ute hela tiden osv, men om du inte märkt det är det du som är det, skriver till alla att du ska på fest och grejer, so let me go!


vill verkligen bara få allt att gå ihop, skola, jobb, vänner och kärlek.. de finns så mycket jag vill ha, men det är inte alltid de man vill ha det med känner samma sak, jag hoppas bara nu att saker och ting blir lättare, för det har varit tillräckligt svårt nu på sistonde med allt.. Bollat med att vara lycklig och leva livet med vänner, försöka att inte såra andra och själv finna ro i kroppen.. Ibland måste man sätta sig själv först så enkelt är det.

Gulsaft dricker man till vardags..

och nathalie, gissa vad? jag bjöd på fika idag och för min del blev det RÖD saft, som det ska vara till fika, de andra drack äppelsaft (vilken färg de nu är, blaning mellan gul/brun? ;s)

Elva idag var det läkaren som gällde, får se nu sen hur de blir med alla provsvaren och sånt men om min tanke är rätt så visar det ingenting, jag skulle inte bli förvånad. Efter läkaren åkte mami och jag o handlade, skulle baka kladdkaka för martin skulle komma och fika, dock smått misslyckat eftersom att jag glömde smörja formen, sånt som händer. Fick även höra att mina bullar kvar godare än kladdkakan, så det får väl bli bullar nästa gång igen då ;) Har även hunnit med att städa mitt rum som faktiskt aldrig har varit så stökigt, hela bokhyllan var full med kläder och även golvet.. Men nu är det gjort och nu ska jag även packa ner lite flyttaahemifrån saker i kartonger, så de inte går sönder eftersom att de fortfarande står i kassar.. Sen blir det väl mys framför tvn..

   


Jag vill ha helg, ååh vad jag vill ha helg! :) För i helgen är det fest, förresten hjälp! (Vad köper man till en kille som fyller 20år och sen vad köper man i inflyttningspresent?) och jag har inte festat sen nyår och nu är de samma människor, så det kommer bli skoj :) hoppas på att vissa människor inte kommer bara :/ men men.. Sen äre jobba lördag och söndag också ;D men men.. Man får väl ta det lugnt helt enkelt (a) ..

Prince Charming!

Världens bästa låt och den får mig verkligen att tänka på dig!

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

So fine this day
all your problems has gone away
But tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay

Your life, a game
turn it up, turn it up with cocaine
And everytime that you live is a time when you feel
and the only time you heal

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't mean a piss
yeah rip my heart apart

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
So love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
So am I alive
but I'm not free

And for all of you that can relate to this too
And for all of you that can relate to this too

White snow
I know
You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in december

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
So I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
So love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
So am I alive
but I'm not free

And for all of you that can relate to this too
And for all of you that can relate to this too

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't meen a piss
Yeah rip my heart apart

You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
So love it back for once
just once

Now it's too late, too late to live
and my conscience killing me
So am I alive
but I'm not free

And for all of you that can relate to this too
And for all of you that can relate to this too

galenskaper!

Min helg har kanske inte varit den roligaste, träffade en gammal vän i lördags, åkte runt och var häftiga och snackade lite skit, alltid lika kul att träffa dig och höra ifrån dig! :) Blev en film sen på kvällen, sen sova.. I söndags sov jag läänge och det var så skönt, kollade på repriser, träffade nathalie och snackade skit om allt möjligt, hem och käkade, sen åkte vi ner till mitt jobb, där jag åt god mat som vanligt haha ;D sen hem, träffade nathalie, fast hon var totalt inne i sitt jävla camp rock men hon tyckte väl att jag var mer värd den tiden, så vi sågs, sedan gick vi hem till johan (till ilian från bergvreten, vi både var chockade att vi orkade och Johan också för den delen, haha) där jag skulle på bullkalas eftersom att johan fyllde 19år, hela vägen var jag och nathalie lika fucktard som alltid, förstår inte vad som riktigt händer när jag är med denna sjuka människa haha.. men de blev bråttom för min del då Prins Charming kom och hämtade mig.. Så bullkalas en annan gång? Blev hem dit, kollade på filmen på fyran som gick, sen sova!


Idag så har man knappt fått mycket sämn, när klockan ringer en tid då jag fortfarande tycker att det är natt och har flera timmar kvar sömn.. Men men, det är svårt att somna om kan jag säga, det är inte kul alls och speciellt inte efter igår ;/ Så jag ringde carolina eftersom att hon är så pigg och duktig o går upp o jobbar tidigt, men hon gjorde mig sällskap i telefon istället, tack för det. Sen blev de upp, var snäll och diskade för jag kunde verkligen inte sova, göra mig iordning sen kom elin och hämtade mig, tog frukost på donken (FYFAN VAD GOTT DET VAAR!) sen var det kök för våran del på morgonen, jag var duktig och gjorde pannkakor, melonbollar (hummm?) och så vidare.. Var även sen efter skolan med nathalie och de blev inte så bra, övertrött och nathalie som gör mig helt jävla knäpp ;s har skrattat så mycket att jag verkligen har ont i käkarna och roligaste var när vi drev med Johan, förlåt kompis (a) .. Men det var sååå roligt och jag behöver bara kolla på nathalie, så börjar jag asgarva..

Nu sitter jag här och glor runt, skrev mest bara för att jag sa åt nathalie att kolla min blogg haha, förresten har jag fått skit heta kort på den människan, ska fica in de på datorn så ska ni få se! :) Äta lite fil och special K nu, sen lägga mig och glo på one tree hill, the hills och sen life of ryan medans nathalie är duktig och jobbar!


nathalie wedberg, du är en fantastisk människa och du gör allt i livet så mycket roligare och lättare.. jag är så glad att jag har funnit mig en sann och äkta vän, jag vill aldrig någonsin förlora dig! jag kommer alltid finnas här för dig, tack för att man kan lita på dig till 200%, jag älskar dig min älskade lilla svartrockare!

 


Förresten, gul saft dricker man bara till vardags.

Något jag längtar tillbaka till..

En dag jag verkligen vill tillbaka till, kvällen och natten var oförglömlig.
Önskar att man kunde ha såhär roligt varje dag, fölr aldrig har jag skrattat
och varit så glad på så länge. Önskar dock att det skulle funnits bilder från
efterfesten hos Jesper också, jag har inga iallafall för där hade vi också riktigt
skoj. Tack alla som gjorde min nyår till den bästa dagen på hela året 2008.

   
  
   

Jag saknar dig!

jag vill bara vara med dig, det är lika mysigt varje gång..
tycker inte om att vara ifrån dig, jag saknar dig redan!



-
Det är konstigt hur människor förändras, hur bra vänner man har varit och knappt inte alls har någon kontakt sen. Satt och läste en gamal väns blogg och tårarna rann, helt ärligt. Sånna minnen man började minnas igen, så roliga saker man gjorde tillsammans och så som vi bråkat och sedan blivit sams.. Jag önskade att en sak stämde, att du skulle finnas för mig vad som än hände och att vi alltid skulle vara vänner, som du skrev i ett blogginlägg. Men det är inte så längre och det är så tråkigt för du var verkligen en av mina bästa vänner, du gjorde ida till idus.
-



Jag tycker om min vän Magnus, du är guld! :)


im sad!

jag blir irriterad och faktiskt ledsen. Usch, just nu är jag på dåligt humör och jag vill inte sova heller för jag att.. ja, bara för att! de är säkert inget något, men små saker blir så stora när man är sårbar, blä!

15 januari, andra inlägget för idag ;d

igår hade vi enskilda samtal med våra klassföreståndare och då var ett samtalsämne om praktiken i vår, som jag inte ser framemot eftersom att jag nu tydligen inte får vara på samma, vilket dom sa för några veckor sedan. blir verkligen jätte less, eftersom att jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt med praktik och de har jag alltid tyckt osv.. Men så idag fick jag ett litet glädje besked.. En kille pappa känner ska ta över en restaurang och jag ska få praktisera där, han hade blivit jätte glad över att jag ville vara där, så vi får se hur de blir med allt nu..


jag är bara så jävla lycklig och glad, de känns verkligen som att ingenting kan göra mig på dåligt humör.. jag älskar att må såhär, vara såhär glad och vara nöjd med mitt liv och alla runt omkring. tänk att så små ord kan göra en att känna att man svävar på moln, eller att man bara vill skutta utav glädje. jag är glad för min egna skull, att jag lyckats gå vidare och att jag har lämnat vissa saker bakom mig, varför är det så svårt för andra att glädja sig åt mig och min lycka?

 



ses i helgen hjärter! ♥

15 januari

Igår var det bara en allmän jobbig och seg dag, mössprovtagning o träffa victor, och det var skoj :) hehe.. så beställde mössa och lite kläder, hoppas på det bästa. hem, råkade somna, fast jag fattade det knappt, helt sjukt ;s vaknade av att de ringde sen gjorde jag mig iordning.

imorse ringde klockan halv fem, yippie ;D men de gjorde inte så mycket
faktiskt (a) .. låg kvar i sängen, sen halv tio kom elin och hämtade mig för
skolan började 10.. kommer till skolan och nej, lektionerna är inställda,
fuck!!! Börjar halv ett igen, så sen tio har jag och elin varit och fikat på
Wendys eller vad det heter, gått på stan och jag har inhandlat lite
underkläder, sen nu sitter jag av resten utav tiden här! :) Kanske ska gå
och spöa oscar lite, han är så kaxig idag (som alla andra dagar också
för den delen) haha..


de känns ända ner i magen (a) ..

hoppla!

Igår var de först sjukhuset som gällde, där de tog blodprov och sen bokade in röntgen för min fot, så får se hur de blir nu då om de kan ge det en diagnos.. Efter det blev de skolan, där alla muppar var för första gången på länge, vi är nästan aldrig helklass! Lika roligt som vanligt, förutom att elin var på stört humör, trött antar jag. Efter skolan blev de donken med Elin, Anna och Sara, trevligt. Sen vidare hem till dom och måste fan säga, att jag och anna har ju bara så jävla roligt.. Riktigt länge sen jag garvade så mycket, du och jag blir ju bara sjuka i huvudet ihop, haha!

Idag är det tisdag, vilket innebär ledighet! Sov ute på landet hos wallénarna, så idag blev de stallet med nathalie, red och mös bara :) blåste rätt mycket, vilket är så jävla drygt.. Men men, sen mokade vi, sen hem då jag även var o pratade en stund med niklas, lika trevligt som vanligt! Nu har jag ätit mat och hunnit suttit lite här, duschen äre väl som väntar  nu antar jag, haha!

 



Imorgon är det mössprovning i skolan och även enskilda samtal, får se hur de går :)
hejhopp!

7 saker om mig!

Utmanad av http://bortskamndsnorunge.blogg.se

Regler:
-- Länka den som utmanat dig och lägg in dessa regler på din blogg.
-- Berätta sju saker om dig själv både vardagliga och knäppa.
-- Utmana sju stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
-- Låt dom få veta att dom är utmande genom att lämna en kommentar i deras blogg


1. Jag älskar att ha i löshår, eftersom att mitt egna är så kort.
2. Jag tycker att jag själv är bäst på singstar när jag fått i mig alkohol.
3. Jag har bara haft en pojkvän och han är den ända jag varit kär i.
4. Jag vill verkligen träna och vara nyttig, men det går verkligen inte.
5. Jag har vänner jag inte är speciellt förtjust i..
6. Jag är som lyckligast när jag har fått i mig lite alkohol.
7. Jag tycker att det är gott att doppa pommes i milkshake!

Jag utmanar; annaeelisabeth.blogg.se / naazli.blogg.se / alxandraaa.blogg.se / thomlinus.blogg.se / emeliemohlenberg.blogg.se.

Sjukling!

För mig blev de att stanna hemma i sängen idag, känner mig febrig, hostar och är jätte förkyld. Mindre kul en fredagkväll och speciellt när jag egentligen ska jobba i helgen också, men pratade med Marie och det var bättre att jag stannade hemma och de håller jag också med om. Mina ögon är svullna och hela mitt ansikte ser rött och irriterat ut, så ja jag stannar hemma.

saknar nathalie också, tycker att hon kan ta och komma hem nu faktiskt.


igår var jag ju i skolan och fick träffa mina kära klasskamrater och bäst var nog att träffa elin, min käre vän som jag saknat mest! och vi hade massa att prata om, du&jag och våra män, jag älskar dig elin :) <3



Jag hade velat träffa dig idag, bara att få se dig kanske gör mig frisk? (a) men jag förstår dig också, jag orkar faktiskt inte heller, jag är helt slut efter jag suttit vid datorn i 20 minuter. Men men, mina tankar finns hos dig iallafall hjärter kung! :)

Nytt år, nya tag!

Jahapp, blogga då!?  de var faktiskt min kära vän anna (annaeelisabeth.blogg.se) som bad mig skriva, så jag får väl göra det då eftersom att det inte har skrivits här på ett tag, kanske mest pga att det inte är några som läser, eller? ;D Men men, det här är för dig Anna :) <3

NYÅRSAFTON 08/09
Kvällen börja med att vi var här hemma, Ntahalie, jag och Carolina. Fixade oss och började dricka :) Sen rörde vi oss vidare till emelie och Robin som hade partaj, där man blev skapligt på luren, nathalie som var sjuk (som hur många andra som helst) var nykter, men det var lika bra så hon tog hand om mig och carolina hela kvällen :) Iallafall, hemma hos E&R träffade vi mycket roligt folk och gjorde en massa knasiga saker ;D haha.. Macke körde ner oss på stan där vi träffade Jonny och Solan, drog upp till David som hade party, men de var inte så mtycket drag plus att klockan började närma sig tolv, så vi drog upp på stan och träffade alla människor! Efter torget blev det efterfest hos Jesper, blev även en sväng för mig ihop med jossan och emelie till martin också, men sen ner till jesper igen! Sen blev de att åka hem och må dåligt resten av natten och dagen efter. Skit kul nyår iallafall, riktigt jävla länge sen jag hade så sjukt roligt :) Tack alla!


Som sagt, nytt år, nya tag!
Jag har sagt sedan ett tag tillbaka att år 2009 kan inte bli något annat än hur bra som helst! Kanske beror de mest på att det händer så mycket saker i år :)
- JAG BLIR 18!
- Studenten
- Studentkryssning
- Körkort
- Många många som fyller 20

Plus mycket mycket mer, det kan inte bli sämre! Utan massa tjafs och sånt, så kommer året bli perfekt! Allt gammalt är glömt, nu är det bara att gå vidare.


Skolan börjar även på torsdag, äntligen får jag träffa Elin, Anna och Alex o co! Finns många jag saknat och många man mindre har saknat.. Men på ett sätt ska de bli skönt att komma tillbaka, för snart är det ändå slut, aldrig mera skola! Låter helt sjukt i mina öron, men men, nu börjar de riktiga livet! ;D


Tänker på dig Snygging!

RSS 2.0