tröttast i stan.

vaknade nyss, nu ska jag äta, piggna till och se lite fräschare ut sen dra mig till jobbet. Mitt andra pass för idag, hellst skullke jag vilja ligga och sova, mår jätte illa, huvudvärk osv ;/ ..

Blev en snabbis till västerås, blev bara en kofta, en adidas tröja, underkläder osv.. inte nå alls mycket som jag trodde jag skulle hitta, men de var ju bra, så jag slapp bli fattig, wei!


hörs.

Kärlek.

Det gör ont att det är såhär, att jag inte får vara med dig som jag vill, inte kunna prata med dig hur som helst. Du är allt och allt vi någonsin gjort tillsammans är de bästa som hänt mig. Jag hoppas att du inser att de ska vara du och jag. Vår kärlek över vinner precis allt. Vi kan ju inte vara ifrån varandra och vi älskar varandra. Varför då inte vara ett par? Jag kommer alltid stå bakom dig. Alltid och förevigt, du & jag. De kommer snart pryda min kropp för du kommer alltid vara min största första kärlek. Vi älskar varandra, låt oss vara lyckliga ihop.

alltid och förevigt.

Du vet att det ska vara så, du&jag!



våran lååt, sedan lääänge tillbaka..
i love you.

alltid och förevigt.

Du vet att det ska vara så, du&jag!



våran låt, sedan åår tillbaka..

Sanningen gör ont.

Fick reda på något mindre roligt idag och allt blev bara konstigt och även jag. Mycket som hände bara för någon vecka sen och sen nu, hum hur går de ihop? Iallafall, tror vi båda kunde minnas, skratta och inse att de goda överväger de onda, i alla lägen. Jag vet att jag skrivit massa ont om ordet 'föralltid' och kommer nu ta tillbaka en del.. Kanske finns det något som existerar som heter så, jag tror på det, nu. När jag fått de lite svart på vitt. Jag älskar dig och det kan ingen annan ändra på. Vi behövde det här, allt som varit. Jag är glad iallafall att du fått veta precis ALLT, varför saker och ting är som de är och varför jag beter mig som jag gör. Och att jag vet allt gällande dig med. Jag hoppas på rätt beslut. Jag har saknat dig så mycket. Och många skakar på huvudet nu, men ingen vet hela sanningen förutom du och jag. Alltid och förevigt?

Jobb och slit.

Idag har det inte varit något bra dag, en riktig skit dag, en helvetes dag. Känner att jag jobbar allt för mycket och de tär på kroppen mer än vad jag faktiskt hade kunnat föreställa mig. Sen allt omkring ska vi inte ens prata om. Dags för sängen nu, Puss!

Nörd.

Bättre ord finns väl inte? Jag menar, blogg och facebook i mobilen, helt ärligt.. Vad kan bli bättre? Jag älskar det! :-D

tattuering.

Jag måste vara världens snällaste kusin :)
nästa vecka ska min lilla kusin märkas för livet! ;D


nu ska jag duscha, sen sova. imorgon väntas jobb igen, till 22.00, wei.


puss.

s u r f i t t a !

Vad är det som händer?


Kan du bara komma hem nu, allt kommer bli bra då! ;/

People always leave.

Vare sig man gör rätt eller fel, så lämnar man eller så blir man lämnad. Det finns ingenting som heter föralltid, vare sig det är kärlek eller vänskap. Människor förändras, man går vidare, känslor som inte är de samma och man växer som person. Tragiskt men sant.

Föralltid är ett ord som aldrig borde ha funnits, för det finns ingenting som varar förevigt.

-

Man kan säga gång på gång att man alltid kommer finnas där för någon, att man alltid ska älska någon. Men är det verkligen sant? Ordet älska, är så himla utnött. För några år sen, älskade man alla sina vänner och sa det minst tio gånger om dagen, nu existerar de knappt. Mest kanske för att man har insett hur stort ordet är, man säger inte att man älskar någon och sen inte menar det, aldrig någonsin.

Älskar man någon, skulle man gå igenom eld och vatten för den personen. Försvarar och bryr sig om, stöttar och finns där, hur människan än mår, betett sig i en viss situation osv. Älskar man någon, gör man det med hela hjärtat.

Fast de spelar inte alltid någon roll, man kan döda för en person, ändå är det inte tillräckligt. Men vad är då tillräckligt? Vad kan man egentligen begära av en annan människa? Vi är trotts allt bara människor. Är inte älska bland de högsta här på jorden? Om inte, vad är det då?

Godnatt sötnos.



Hoppas på att jag kan sova nu, annars avlider jag.
Två veckor kvar, håll ut!









Godnatt Sötnos.


A song for you.




-
We can work it out
Keep moving on
We can still be strong
Just try to get along

-

'Cause nobody wants to do it on their own, and everyone wants to know that they're not alone.

Sovit i stort sätt hela dagen, är fortfarande trött, mår illa, ledsen, irriterad och allt annat som man kan vara på samma gång.

Min helg har bestått av jobb, fredagen jobbade jag till 02.30 och igår blev de till 03.00.
Och nästa helg blir likadan..

Jag vet inte hur jag ska orka, hela veckan jobbar jag 10.°°-21.°° förutom på onsdagen då blir det till 22.°° istället för att det är grillnatta. Och jag hade så gärna velat gå på fotbollen med Alexandra istället, men som sagt, här hinner man inte med mycket.


Från min sida, hinner jag inte med dig heller :(
Och det suger, för jag saknar dig så mycket! ♥



Godnatt igen, eller något..


jobb och slit.

jag gör ingenting annat än att jobba..
idag är jag ledig, med tanke på att jobbet är stängt.
lika bra att njuta, för imorgon väntar en vecka med
ca 70 timmars jobb måndag till lördag.


jag är slut i kroppen, vet inte vart jag ska få energi ifrån..

måndag och tisdag.

Igår blev de jobb, slutade vid tre. Hängde på linda's jobb tillsammans med sofia och planerade massvis, hoppas hoppas! Sen kom min snälla pappa och hämtade mig.

Idag jobbat 10.00-21.30, dagen gick rätt snabbt trotts att det varit dåligt med folk, men jag har hållt mig sysselsatt plus att Martin kom förbi och höll mig sällskap en stund också! :) Städade, fixade och donade, hade 6 gäster på kvällen och blev på det 300kr rikare som jag fick i dricks, nice!
¨

Nu ska jag duscha, imorgon ska jag upp och jobba vid tio till 21 igen, hoppas på att dagen går lika snabbt då också, skulle vara kanon!


Godnatt, puss!

Grattis.

Grattis på födelsedagen, Farfar. Jag skulle ha gått och upp tänt ljus idag men jag är så fruktansvärt trött. Jag kommer imorgon istället, kram.

Pink - Please Don't Leave Me

Nej då J, jag ska aldrig lämna dig! ;D
Hahahah!



Motala festivalen.

Gick upp runt 6 på morgonen för att käka frukost och lägga ner det sista i väskan. Åkte sedan och hämtade My och Per. Sen fortsatte färden ner mot Motala festivalen, åkte upp till banan på en gång och satt där resten utav dagen, alla sov i omgångar, alla var nog lika trötta skulle jag tro. Käkade godaste kebaben, träffade sjukt mycket folk, alkohol, massor av sol och det gick bra för Jonas :)

Åkte till campingen då det var slut för dagen, slog upp tältet, (för jag är så sjukt bra på det!) sen gick vi och duscha, och vattnet som rann av kroppen var i stort sett svart, så jävla grusig var man, men alla var ju lika smutsiga så det gjorde inte så mycket, haha. Vi campade ihop med alla ifrån Enköping, så var var en hel del människor. Drack, spelade fotboll och inväntade kusin Jonas och när han kom gick vi ner till sjökrogen och åt och drack :) .. Gick sen tillbaka och träffade Simon och alla hans kompisar. Jag blev trött och frös och skulle gå och sova, men något kom tydligen imellan på både gott och ont, fick lugn o ro igen, tills Jonas vill att jag ska med honom, gurra och my till sjökrogen, alla andra stanna kvar, så visst, klär på mig och går. Drack ännu mer, träffade Julia och hennes lillebror plus massa annat folk, konstigt folk också, han med jackan till exempel, killen försökte ragga med att komma och säga, "Hej, har ni sett mitt hjärta?" Och när ingen hörde vad han sa (han kom från småland) då sa han "Jo jag undrade om någon hade sett min jacka?" Riktigt tönt, och han var 28? ;o anyway. När sjökrogen stängde gick vi tillbaka till campingen igen, hittade en sovande oskar utanför sin husvagn då blandannat, sen fortsatte vissa att dricka, men inte jag, jag hade ingen lust. Trotts det, var jag nästan vaken längst, bara för att jonas var så dum och försökte ta min sovplats hela morgonen. Och när han väl gett upp det, då skulle vi ligga och prata, haha. Vet knappt när vi somnade, men tidigt var det och tugnt sov jag med tanke på att jag inte vaknade när alla drog vid sex tiden på morgonen, my och dom hade tagit upp bildörren (jag sov i bilen för den delen, gjorde det skit mysigt, haha) och hade letat genom den efter pappas alla saker och jag sov som en stock ;D ..

Åkte till donken och köpte frukost, vilket jag älskar!! Åkte sen upp på banan i ösregnet, klädde in oss i soppsäckar och hade paraply, såg även sebastian, en kille jag träffade när jag var på kos. Han såg nog inte mig och jag vågade inte heja ifall att han inte kände igen mig, haha, men det var kul att se honom ;b världen är bra liten!! Pappa och jag var väl på området en timme, kanske två tills vi gav upp, åkte och hämtade bilen sen hämtade vi upp Per och My och åkte hem, äntligen. Trött, frusen och blöt, jätte bra kombination. Sov i bilen hem, gjorde ett stopp för att käka på Max, sen sov jag igen.




  
  
  




  
  






Nu ska jag duscha, slå på en film eller något, jobbar imorgon, så det är lika bra att vara utvilad. Tror jag jobbar heldag, har inte kollat upp de där än, haha, men det blir nog skit bra :) ..



-
Du kan inte vara på ett sätt ena studen, på det sättet du och jag alltid är mot varandra, sen ändra dig. För om du tror att det här är på dina villkor har du fel. För samtidigt när du håller på som du gör, så sitter du och säger att det är lika bra att vi inte har med varandra att göra. Fine, men dra då istället för att sitta kvar med mig. Det var du som kom till mig igår, inte tvärtom! Jag bad dig gå, för allt du sa, ändå stannade du kvar. Varför? Kan du säga det till mig? Du bad mig säga sanningen, att jag skulle fråga det jag ville ha svar på för att du skulle vara ärlig, men det går ju inte med tanke på att du hela tiden pratar bort dig. Du vet precis vad jag tycker, så jag förstår inte vad du håller på med! Blir så grymt less på oss två, för det är alltid samma visa, såhär har det varit i alla år.. Jag bryr mig seriöst inte, allt jag tyckte igår var att det var roligt att träffa dig och få känna att vi är vänner. Men det går ju inte för dig, för det är antingen mer eller mindre än så. Du gjorde ett val igår, stå fast vid det, för jag tänker inte lägga ner mera tid på något som ändå aldrig kommer kunna funka. Jag trodde inte att det skulle vara så svårt att vara kompis med någon, men tydligen hade jag fel på den punkten också.
-



H Ö R S !

En tanke.

Idag när det brast för mig på begravningen var när jag såg morfar och mormor ledsna, dom som jag aldrig någonsin sett på det sättet. Och när mamma's moster ska lägga sin blomma på kistan och säger "Sov gott lilla mamma", då gick det inte längre.

Med tanke på hur mycket jävla sjukdomar det är i våran familj och släkt är det egentligen lite dumt att man inte är mer rädda om varandra. Och idag, slog det mig. Jag har alltid fått höra när något barn eller ung människa har dött att man ska aldrig behöva begrava sina egna barn, men då kan jag säga att jag vill inte vara med om att begrava mina föräldrar heller. Tänk om det skulle hända en olycka, tänk om det hade gått ännu längre för mamma när hon blev sådär sjuk, eller om pappa hade dött i bilolyckan, då hade jag inte varit här. Tänk om, det skulle hända något, varje dag är egentligen en stor risk. Och hur fan skulle man klara av det? Att stå där bredvid en kista och där ligger ens mamma/pappa/syskon. Aldrig, jag vill aldrig någonsin vara med om det. Man har inge val, dö är något vi alla kommer göra. Men jag är inte redo för att vara med om det här på ett tag, och jag vet att vi alla tänkte samma tanke idag om att det känns som att det är snart dags igen ;/ ..


När man väl sitter där, vet att det är en människa som faktiskt har dött, lämnat oss, någon vi inte kommer se igen försten det är våran egna tur, det är något oförstårligt och riktigt tufft. Och man tänker inte bara på just den personen heller, utan allt sorgset i livet lurar bara bakom hörnet, för mig blev de tanken på farfar, victor och sebastian, tanken fanns även på annat än dödsfall, andra saker man är ledsen över men som man döljer så himla väl. Det är lätt att allt kommer på en gång..



Jag älskar min pappa, mamma och min storebror,
mer än hela livet.




__________________________________________________
__________________________________________________________________________
___________________________________________________

† Sovgott Gammelmormor †




Jobbig fredag.

dagen började med att jag vaknade, upp oich käka frukost då jag får blondsockerfall, igen ;/ .. la mig på soffan och drack sött, så när de gick över var jag lagom stressad eftersom att jag skulle varit nere på stan till kvart i åtta, hann precis i tid. Efter det drog jag upp till fia för hon hade min plånbok och jag var tvungen att gå på apoteket och köpa salva o så till tattueringen. Sen åkte vi till systemet, sen hem till mig och kollade på när easton badade i sin fina gröna badbalja pappa har köpt, haha.

Sen var det bara att göra sig iordning, för en var det begravning. Kändes helt okej, med tanke på att gammelmormor dog av ålderdom, hon var ändå 92 år och hade levt ett långt liv. Men när man ser folk ledsna som alltid är starka, så brister det själv, det blev fruktansvärt jobbigt. Efter det åkte kusin med mig, mamma, pappa thom och erika ner på stan och käkade glass innan middagen. Som var urkass, vilket jag visste från första början när jag fick veta vart vi skulle äta någonstans. Efter det blev de systemet, hem och laga mat, och börja packa..


MOTALA FESTIVALEN IMORGON!

T I D S F Ö R D R I V

1. Namn? - Ida
2. Ålder? - 18år.
3. Vart bor du? - Enköping
4. Bor tillsammans med? - Föräldrar, storebror + hund.
5. Färg på ditt hus? - Gult tror jag?
6. Hus eller lägenhet? - Radhus
7. När är du född? -  13 mars
8. Klass? - Ingen :(
9. Vilket år tar du studenten? - 2009
10. Något jobb? - Javisst.
11. När gick du upp i morse? - runt 8a..
12. När ska du sova? -  snart..
13. Duschat idag? - Yes
14. Kramat någon idag? - Ja..
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit idag? - Typ inget.
17. Dagens klädsel? -Först mjukisar, sen klänning o kofta.
18. Dagens smink? - De vanliga..
19. Dagens sötnos? - <3
20. Dagens roligaste? - inte så mycket..

Socialt:
21. Har du många vänner? - Jag är nöjd.
23. Vem kramade du senast? - Mormor.
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - ingen.
27. Har du pojk-/flickvän? - nej.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Sofia
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Martin.

Favorit:
31. Film? - Beck.
32. Låt? - All that remains - this calling
33. Mat? - Spagetti.
34. Dryck? - Oboy, Tequila haha.
35. Färg? - Grön och blå.
37. Stad? - Kos stad ;D haha
38. Land? - Grekland
39. Ämne i skolan? - Kallkök.
40. Människa? - Mamma, pappa, farfar & morfar.

Senaste:
41. Personen du tänkte på?
- M.
42. Personen du kysste? - Martin.
43. Gången du spydde? - Hamnfestivalen.
44. Gången du grät? Idag.
45. Pizzan du åt? Oj, länge sen
46. Gången du var i Göteborg? - När jag var liten.
47. Gången du var i Stockholm? - Två månader sen kanske.
48. Gången du var full? - Onsdags.
49. Gången du var hög? - Aldrig.


Antingen eller:
51. Svart eller vitt?
- Båda  haha
52. Hund eller katt? - Hund
53. Festa eller hemma och mysa? - Båda! :)
54. Tvspel eller datorspel? - Tv-spel, haha
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
56. Hångla eller ha sex? - Båda.
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead? - Inget?
58. Ragga eller bli uppraggad? - Båda
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big Brother :D
60. Blont eller svart hår? - Mörkt iallafall..
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Inget
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

Antal:
70. Personer du älskar?
- Väldigt få.
71. Personer du hatar? - En.
72. Gånger du varit full? - HAHAHA
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars-period? - 2 kanske, länge sen.
74. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på? - Hamnfestivalen, HAHA! Motalafestivalen, hultan nästa år.
77. Gånger du varit hög? - NOLL
78. Personer du saknar just nu? - <3
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - <3
81. Ska du träffa imorgon? - Alla i motala :D
82. Sjöng du senast för? - Sofia ;b
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Martin
84. Spelade du tvspel med senast? - Sofia, Pontus och alla dom.
85. Vill du ta med på resa nu? - min kusin.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Marielle.
87. Förtjänar att dö? - ||- HAHA
88. Är söt? - jag? ;b
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Ingen, inte inatt, haha.


Vad:
90. Gör dig glad?
- Godsaker, pengar, M, Sofia..
91. Gör dig ledsen? - Finns för mycket.
92. Vill du helst göra nu? - Åka till motala.
93. Önskar du att du slapp göra? - Städa
94. Vill du ha nu? - Mitt körkort, ännu mera pengar ;D
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Har redan fyllt, o fick de jag ville! :)
96. Längtar du till? - tills de händer något.
97. Tycker du om dina betyg? - Nej, men självförvållat.
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting.
99. Är det bästa som hänt dig? - Finns mycket
100. Hur mycket är klockan? 18.49


NY TATTUERAD!

Ä N T L I G E N ! ! !

Nu sitter min älskade tattuering där den ska, jag är hur super nöjd som helst. Blev mycket bättre än vad jag någonsin hade kunna tänka mig, och färgerna är bara så enormt häftiga!! Visst fick jag lida, men det var mördan värt. Tack P, för min älskade babydoll-fjäril, känner på mig att vi ses igen! :)


Knappt halvvägs..

Kategori - bloggdesign?

Tänkte om man skulle hitta på något i bloggen.

Många frågar faktiskt, hur gör man si och hur gör man så, gällande blogg design.
Tänkte om man skulle komma med tips, självklart hjälper jag ju folk som frågar.
Inga problem, men istället för att fråga, kan man klicka sig in på kategorin - design
och kanske få svar på sin fråga där om jag inte är inloggad osv.

Vad tycks om det?

Kusinbarn.

Satt och kollade facebook, och jag måste ju bara säga att jag har nog världens sötaste kusinbarn. Trotts att man sällan träffar dom, speciellt Lina,
så är dom sötast ändå!

Tim och Tindra


Timpa som fotbollsproffs.


Lina, vilken tuffing!

Onsdag, jobb + terassen.

Dagen började åt helvete, men den hade aldrig kunna slutat bättre..

Efter de förra "onsdags" blogg inlägget bröt helvetet lös efter maten. jag hittade varken leg eller bankkortet, LYCKAT!  Letade egenom rummet 8000 gånger, ingenstans. Kunde knappt tänka klart när jag hade det sist, hade jag väska, vad hade jag för kläder, vart var jag osv. men nej, ingen framgång. Arg som ett jävla bi, kommer sofia och hämtar upp mig sen åker vi en runda, markerar vad som är vårat ;D .. Sen åkte vi till emelie, där satt Kristoffer, Emil och Kalle, sen kom även Janita :) Drack och umgicks, sen blev de taxi ner på stan, jag, sofia och janita åkte en och dom andra en. Vi strulade och höll på, -"Jag kör tillbaka och hämtar dom andra också, för jag måste hjälpa dom på ett väldigt speciellt sätt", fan vad vi skrattade, haha!


En skit rolig ute kväll med massa gott dricka osv, utan att spendera en ända krona, kan inte bli bättre! ;D haha. Hade lugnt kunna festat ännu längre än till 01.00 .. Men men, folk skulle upp och jobba osv.. Så jag gick hem till martin och kollade på film och sådär! :)

Jobbigaste var bara att under tiden hade jag glömt bort att jag skulle upp och bila, vad lyckat tänkte jag imorse när klockan ringde. Men men, upp och göra mig iordning, för att gå ner på stan.


Väl hemma nu, så har jag en jätte snäll mamma, hon har nämligen givit mig en microvågsugn!! :D Ingen ful sån där vit, gammal.. Utan en svart, skit häftig! Jag älskar verkligen allt sånt där, så det var en bra present!









bak.

Matbröd.



Kladdkaka.


Plus chokladpudding.

Jag vet hur jag ska hålla mig själv sysselsatt, haha (y)

<3


onsdag

betyder terassen.

idag blev de först bila, sen jobba och idag hade vi skit roligt på jobbet, jacob jobbade även :) efter jobbet hojjade jag hem, satte mig här och kollar runt på bloggar och facebook, även mormor&stig är här nu. ikväll blir de god mat, sen ska jag och sofia till emelie, sen ner på terassen och mysa, om jag hittar mitt bankkort vill säga :)

fick även besök inatt, till och med jag kan förvåna mig själv, haha.


ledig imorgon och fredag, men ska bila så det är upp tidigt ändå :) på fredag är det även begravning, känns inge roligt alls ;/ .. sen vet jag inte riktigt vad som händer resten av helgen, sofia åker till mora och jag är sugen att åka till motala. får se vad pappa säger, han och jag har en hel del att disskutera när han kommer hem, haha!

-
Snart där, snart har jag allt jag någonsin önskat mig, snart är allt det där mitt. Alla drömmar är snart verklighet, men det är en sak som fattas, en sak jag inte själv har makt över, något jag inte har kontroll över. Någon som själv måste göra ett val, och det är tufft. Jag vill inte snubbla på mållinjen, jag vill inte ha dig i mina drömmar längre, jag vill att du ska vara med och uppleva något som varit mina drömmar.
Jag önskar mig, dig ♥
-


puss!

studentfoto.


fuck you.

Jag säger bara en sak, gör ingenting som du kommer ångra.
Visst, du är kall som människa, men jag tror du vet vad jag menar..
Och ett steg förlångt och det blir nog inte så roligt för dig då.
Jag menar, du sitter väl inte i den roligaste situationen med massa
annat folk om jag förstått dig, din blogg och din mamma rätt..
Du vet precis vad jag syftar på, gör inga snesteg bara, för du känner inte mig längre.

Allt är så nära perfekt.

Jag är sliten, trött, hungrig och tjurig.
Vet precis vad som skulle vara de allra bästa just nu, men men ..


Imorgon är det först promenad, bila och sen jobba.
Samma sak på onsdag, sen kanske terassen på kvällen?

Sen på fredag är det begravning, känns ju inte så rolitg direkt.
Mormor kommer ner i samma veva, yeeey.. Eller(?!)
Och på söndag fyller farfar år, så då ska jag upp och tända ljus.



† Sovgott farfar och gammelmormor †


_________________________________________________________________________

Egentligen vet jag inte hur jag föll så lätt, men det gjorde jag.
Jag föll direkt, hårt och kärleksfullt. Allt jag kan säga är, kärlek. ♥

Fråga mig inte varför

min blogg ser ut som den gör för tillfället..

För jag vet det knappt själv, satt och lärde mig massa nya grejer.
Och skulle lära mig en ny header, har bara använt mig av fashion tidigare.

Får väl sätta mig någon annan dag och ändra bakrund och grejer, haha.


Lösenordsskyddadblogg?

Funderar på det här med lösenord på bloggen.
Eftersom att man kan inte blocka enbart vissa personer, egentligen tycker jag att det är kul att folk man inte känner osv följer ens blogg, den är ju trotts allt öppen så alla kan se den, så på ett sätt får man väl skylla sig själv. Men när det går så långt att folk blir osams med varandra för vad jag skrivit i min blogg, är urlöjligt. Jag skriver ju faktiskt vad jag vill i bloggen, det är ju min blogg. Och om man nu stör sig så extremt mycket, är det inte svårare än så att bara ge fan i att läsa, eller har jag helt fel? Jag skriver vad jag gör om dagarna, skriver jag om känslor nämner jag oftast inte namn, det är som sagt min blogg och jag skriver vad jag vill. Och om det är någon som har problem med det, får ni jätte gärna komma och säga det till mig istället för att sitta och snacka massa skit som om det är så mycket bättre. Men det är ju som sagt, min personliga åsikt.



Bjuder på en halvsportsligbild, haha.

måndag.

i lördags var jag ute och sprang i lite mer än 1,5 timme. börjar fundera på när fan jag slog i huvudet och är ute och springer på en lördag kväll? helt sjukt, haha. Men jag var väl tvungen efter att jag hade haft en utekväll, även fast det inte blev så mycket dricka ;D kom hem, slängde mig i duschen, sen kubbade vi med grannarna, tjejerna mot killarna. Och vilka vinner, som vanligt? Tjejerna. Båda gångerna! Sen så blev de krocket, där de blev många heta diskutioner, men vi överlever ;D ..


igår så åkte jasmine, jag, patrik och simon ut till bredsand och tog en glass, tog en sväng till härnevi och lämnade jasmine's vinterdeck och åkte runt o visade lite, köpte mat sen åkte jag och jasmine hem till mig och lagade mat och myste. träffades senare då jasmine fått nyckeln till hennes lägenhet, gud vad fin den är! ligger pefekt och är verkligen jätte mysig, kommer nog bli mycket bättre när jasmine får in alla sina saker och allt hon ska köpa på ikea osv :) sen åkte jag till martin, kollade på braveheart, inte de bästa jag sett fast jag kollade knappt, för så intresserad var jag haha somnade nog ganska sent..


upp vid nio för jag skulle med mamma och moster till uppsala, bar emot att lämna men men :( .. fick en klänning inhandlat tills begravningen på fredag och lite annat, åt även godmat. hemma i enköping, kommer jasmine och ligan o hämtar upp mig för att vi sen skulle åka till västerås till ikea. Handlade massa fint, jag vill ocksåååå!! Men men, dom blir nog klara med de mesta sånt i lägenheten ikväll, sen är det bara jasmine's saker som fattas, sen är de klart! :)


i ♥ hångelattack!

i need to be saved.

Igår blev de Joar blå för våran del, gick ner innan tio, men gick ut lika fort för att gå upp på stan för att äta på torgrillen och sen sätta oss på Olearys, med alexandra och tjejerna. sen gick vi tillbaka till joar vid halv tolv eller något, drack och bara umgicks.


idag vet jag inte vad som händer, jag är mest trött, så jag skulle bara vilja ligga hemma och mysa med film och massa gott, samtidigt vilja göra något, men här händer det ju aldrig något..



bjuder på en osminkad bild, bara för att,
jag har aldrig någonsin varit såhär brun, i love it ;D


You are so fucking awesome!

hel dag med sofia igår efter hennes jobb, raggade runt och bara var. lagade micro mat och spelade kort och var alldeles för övertrötta, haha <3


upp tidigt, och fan vad jag är glad! :) idag kändes det bara så jävla bra alltihoppa, riktigt nöjd! :)


blev västerås med jasmine, patrik och simon, köpte en liten grej till bilen och lite smått.. jag och jasmine fick oss även ett par goda skratt när hon och jag satt och pratade, vilken jävla nolla han är, vissst jag kände honom inte, men aldrig trodde jag att han skulle kunna skjunka såhär lågt, idiot.


ikväll blir det utgång, tänka sig...



You are so fucking awesome and i adore you.

Sitter och minns tillbaka..

Helt klart den bästa dagen i mitt liv
 älskar min klänning, hår och sminkning.
Godaste frukosten, hel dag med min älskade klass, god mat,
alkohol, massa roliga klassfoton, gap&skrik, bra musik
tårar på gott&ont, festande, vänner, kärlek och nattmys.

Jag tror aldrig att någon dag kommer toppa allt,
jag kommer alltid minnas er, jag hade aldrig kunnat
spendera dessa tre år med några andra än er HR3.

Det kommer kännas tufft i augusti att inte få komma tillbaka
till er, det är fortfarande svårt att förstå att vi faktiskt slutat.
Aldrig ska vi mera komma tillbaka till novisen för lektioner.

HR3, vi var inte bara bra, vi var bäst.


Michael Jackson



Jag vet att det var några dagar sedan Michael Jackson dog..
Igår var hans minnesstund, jag missade det men jag vet att det var många
som satt bänkade framför tvn från två på dagen tills sent inpå natten.
Jag och Sofia kollade snuttvis på det, på aftonbladets hemsida idag.
Jag har aldrig varit ett "fan" av honom, lyssnat på vissa låtar och så som
man gör med många artister. Och det är väl därför jag nämner detta, att
jag läste i tidningen om att hans fans hade börjat tagit livet av sig ;o
hallå, vad fan är det? klart man kan tycka att det ät tråkigt, men sluta överdriva.

Tycker även att det är konstigt att ingen fanns där och stöttade honom när
han väl behövde det som mest, men nu när han är död så bryr sig precis
hela världen. Säga vad man vill om honom, men musik kunde han göra och
han har berört så många hjärtan. Vår generation av Elvis har dött och
Michael Jackson kommer finnas med i historia böckerna.


en av de låtarna jag lyssnat på, gillar även man in the mirror :)







Vila i frid, hälsa farfar och gammelmormor och alla andra som lämnat oss kvar.

Mysdag.

idag så vaknade jag i ett tomt hus, kände mig ensam på ett dåligt sätt för första gången här hemma ;b haha, så jag tog easton och ut och sprang :) fick samtal från fia att hon var påväg till mig, så käkade vi frukost ihop sen åkte vi till henne och hämtade saker, sen hämtade vi upp martin och viktor och drog till äventyrs-golfen på hälla :) martin var "skrivare" medans jag, fia och viktor spelade. jag kom förstårs sist, fia på andra plats och viktor vann.. hade jag haft bättre tålamod hade jag kunna vunnit ;/ .. men en annan gång när jag är mer taggad ;D


åkte och käkade på max, jag är snäll och bjöd. bestämde även att jag och fia skulle bjuda på mat. blev jag som fick laga mat, (och lite martin, haha) fia gjorde salladen och viktor fixade saft, blev kanon gott :) sen blev de tvspelande osv. en sväng till ok/q8 och nu är jag hemma.



you, you and you, thats it ♥


l.o.v.e.

you have not lived, until you've found somthing worth dying for.
- and i just found it <3

tvspel och msn lan ;D

dagen har även bestått utav att jag och pappa varit runt enköping och raggat, har hittat världens finaste tapeter jag ska i vardagsrum/sovrum när jag flyttar ;D haha, jag vet, men vad gör man? sen kom min kära vän carolina upp, åh vilken mage hon har fått :) vi åkte ner på stan, tog en fika och pratade om de värsta vi gjort, minnen och allt som någonsin kommit i våran väg, blev många goda skratt och jag behövde den tiden med henne :) sen åkte vi till leklust, kollade bebissaker, sen träffade vi fia en sväng :) sen hem, städade, träffade jasmine&oscar och fick veta lite goda nyheter :) sen kom fian hem och hämtade upp mig sen åkte vi vidare och handlade.. 

och nu sitter jag här på antons dator och fia sitter på peji's. Och vi har msn/bilddagbok/facebook lan medans vi väntar på att de ska bli dreamteams (mitt och fias lag) tur att spela skiten ur resten ;D haha, vi är så totalt grymma, just nu är det fifa 09 som gäller, vi vet knappt hur man gör, vad man använder för knappar osv, vet knappt hur man spelar fotboll annars, ÄNDÅ och trotts det så spelar vi skiter ur killarna ;D 


jag har även varit duktig att lagat mat åt barnen johansson + vänner, de känns som att dom behöver en hjälpande hand ibland och självklart ställer man upp, jag tyckte väl att vi kunde äta spagetti och köttfärsås, kändes mer passande. Men när Sofia för en gång skull ska välja mat blir det alltid tacos, så himla tråkigt ;b men men, vad gör man inte? Mindre jobb för mig haha. 



dags att spela, hörs!

Kos, älskade Grekland.

JAG LÄNGTAR TILLBAKA TILL KOS 2009.
Alla festande nätter på bargatan, dessa kommer föralltid vara våra bästa
partylåtar och kommer alltid påminna oss om den galna veckan på kos.




 


dagens att göra;

Storstäda
Rensa garderob
Tvätta
Ut och springa
Träffa Carolina
Solning
Mys?


Ooopss..

Märkte en sak idag när jag gick igenom min blogg, jag har bara skrivit massa och inte uppdaterat något jag gjort, haha ;D därför tänkte jag ta och göra det nu, så jag blir trött så jag får soova länge imorgon :)


torsdag så blev de först sola, sen kom thom, martin, martin och johan och hämtade mig för att sen åka ut till viktor och fira hans födelsedag, där ute var även alla andra, gio, putte, jesper och sen kom även emil och nikke, ensam tjej alltså (y) .. fikade och hade det trevligt.


fredagen finns här :) ..

lördagen sov jag mest, sen åkte vi till moster och grillade, sen hem, gjorde mig iordning för att jag, fia, viktor och johan skulle till powermeet, var inte alls så mycket folk, men det är alltid mer på kvällarna.. Så vi åkte hem igen, hämtade fia's bil, pimpade den, hämtade upp Linda och drog sen till västerås igen, kollade och var allmänt häftiga. In till stan, käkade, lämnade linda, träffade killarna på stan och körde dom till joar. Blev sen natt-smsande, som bästa slutet på kvällen.


söndag, åkte jag och fia ut och la oss i bresse, var så skönt väder ute. låg bara där på en filt och pratade om allt. jag halv badade faktiskt ;D haha.. sen kom linda ut, så hade vi picknic och åt lite, hade super mysigt! senare på kvällen blev jag bjuden på middag som fia lagade med lite hjälp, blev skit gott. fläskfilé med klyftpotatis, hemmagjort vitlökssmör, sallad och vitlöksbröd, riktigt gott, över förväntat ;D haha. blev sen att kolla på tennis filmen wimbeldon som gick på 3an, sen åkte jag hem, ut och sprang av mig all ilska, sen sov :)


måndag (idag) .. vaknade som ett åskmoln, arg, ledsen och trött på allmänheten och efter allt som hände på söndagen, mest trött på mig själv för att jag är som jag är.. men men, hojjade ner på stan och gjorde det jag skulle, gick och sola o då fick jag ett mess, vilket kändes då lite bättre och ju allt mer dagen gick blev allt bra till slut. följde med fia när hon tatuerade sig, kollade även vad min skulle gå på.. tillbaka hem till fia och bakade världens godaste chokladkaka, busade och lekte, sen västerås och käkade. Hem till fia igen, då hon fick äran att klippa mig och noppa mina ögonbryn. Kollade på Prison break, sen beck, 2 and a half men sen åkte jag hem! :)


powermeet.
  


 




söndags picknick med tjejerna i bredsand :)


 titta, fia kan laga mat! :D
  

måndag
  


före, mitt långa och pinsamt slitna hår.. 

 
efter, halvtorkat (innebär också extremt lockigt) och KORT!

min hjärter kung ♥

Varje gång jag ser att det är sms på telefonen ifrån dig..
När jag ser dig på långt håll..
Eller när jag vet att jag ska få träffa dig,
blir allt bara så konstigt.

Du gör något med mig, helt omedvetande..
Du gör mig så lätt glad, samtidigt lättare arg och ledsen för de allra minsta sakerna.
Ömsesidigt eller inte, men det är just när man har den här känslan, men vet att man lever.

Jag skulle vilja chansa, vad vill du?


Jag tror det kallas kärlek.


. . . . . . . .

• människor jag älskar • människor från de förflutna • människor som inte längre finns •
• människor som bildat minnen • människor jag en gång älskat • människor som stöttar •

• människor som förstår • människor man inte vågar berätta känslor för • människor som ler •


•  människor som satt sina spår

  
  
  


   
  
  
  
  


   
  
  


my mattsson.

när vi var yngre var vi som hund och katt, du har alltid varit min lilla kusin som man fårr "tagit hand om" även fast de är ca 2 år mellan oss och nu när man sitter och kollar på bilder, är du inte min lilla kusin längre och gud vad knäppt det är. shit, antingen springer tiden ifatt mig eller så är jag mycket mycket äldre jag också?




du kommer alltid vara lilla my, alltid min lilla kusin och
jag kommer alltid finnas här och alltid älska dig! <3

JAG ÄLSKAR DIG CAROLINA!


jag saknar dig så mycket, snart ses vi hjärtat! ♥

lyckat.

Det är mycket nu, seg&less plus två tusen till olika känslor.

pust och stön.

Duktiga jag.

Igår morse gick jag upp vid sex för att ut och springa, ner på stan, sen hem och gick promenad med easton. det är inte ens jobbigt längre, ut och spring bara, rensa tankarna och bara få vara ifred för en stund! :)

senare på dagen kom viktor och hämtade mig, hämtade sen upp johan och putte, för vi skulle ut och åka båt :) testade wakebord, men har inte tålamodet för det, haha :D .. skit skönt i vattnet var det också!

hem och åt, sen åkte vi till ricos och dom åt, jag käkade hemma :) sen upp och var hos martin & johan, kollade på film osv, sen hem, för vi alla var helt slut.



jag kan aldrig beskriva hur tacksam jag är, du är bäst! <3

tiden bara går..

Fick hem studentbilderna idag, katalogen och klassfotot.

Jag kan inte fortfarande förstå att jag faktiskt har tagit studenten och jag kommer aldrig mera komma tillbaka till mina kära klasskompisar, mina underbara lärare, mitt tuffa skåp och alla dagar man bara degade med alla.. De har snart gått en månad, och om en månad börjar det igen.. Och det kommer vara så fel att jag inte ska stå där vid bakfickan och invänta alla, få kramas med alla man saknat under sommaren och allt. Vi borde tagit vara på tiden vi hade ihop mycket bättre, de sista veckorna vi hade ihop var så jävla roliga och det är dom jag kommer minnas bäst.

Jag kommer alltid minnas er, mina kära HR3are! ♥




Mösspåtagningen den 28e maj 2009.

<3

Jag är så glad att du finns, att man kan prata med dig
och säga vad man känner. Jag kan verkligen lita på dig.
Tack för att du finns, Du är verkligen guld värd! ♥


:)

GRATTIS VIKTOR PÅ FÖDELSEDAGEN!



i tisdags blev de jobba lunch, efter det käkade jag glass på torget sen hojjade hem i värmen.

tog mig en tupplur, sen kom johan, viktor, martin, thom och erika. satt ute och pratade om allt möjligt och planerade lite, sen åkte vi till donken åt/fikade. Sen åkte viktor, johan och marin hem till sitt och jag, thom och erika till oss. sen kom martin tillbaka, kollade på film och pratade om allt mellan himel och jord sen sov.. blev tydligen inte så jätte mycket sömn, jag höll på dö för att jag har så fruktansvärt ont i armen fortfarande och martin blev attackerad av alla mygg..

vaknade av den äckliga värmen, käkade frukost, låg och pratade sen åkte martin hem och jag följde med morfar ut till bredsand och åt mat, sen till sjukhuset, skulle sen egentligen ut till viktor men jag hade inte badkläder och så med mig så jag åkte hem och somnade på soffan där jag sedan legat nästan hela dagen, inte orkat lyfta ett finger knappt. Gick upp och käkade sen la jag mig igen. Slog på filmen Rallybrudar eftersom att jag inte sett den, helt okej. rätt skoj faktiskt ;D haha..



Jag har inte fått ett enda myggbett på hela dagen, kommer ner på mitt rum och har varit här max en kvar och jag har fått 7 stycken redan ;o seriöst :( jävla skit-mygg, jag hatar sommaren på det sättet!


nu ska jag duscha, sen lägga mig och sova :)
imorgon blir det att pressa i solen, fira viktor och lite så :)

RSS 2.0