grattis!

Grattis på 20års dagen Fius!




Söndag och måndag

Sliten och mär, ännu en dag.. Vaknade, åt en frukt, gick och sov. Vaknade, upp och drack vatten, sen sov. Vaknade på riktigt mot kvällen, då kanske jag sovit färdigt min "sova-middag-timme" fast de var mer än så.. Pappa och jag åkte till donken, satt på baksidan och käkade ihop med mamma och myste där och pratade om helgen som gått..

Efter ett tag dyker Erika, Thom och Martin upp, dom skulle till Viktor och grilla så jag följde med dit, myste i solen och bara var. Ute hos Viktor var även Simon och Johan :) Johan, Thom och Martin badade och lekte, en annan var på tok för mör för det.. Sen hem, duscha, försökte sova, gick inte alls.. Messade, och när jag väl fått svar, deckade jag. Jobbig natt, det har hänt så mycket på så kort tid, så det var tusen drömmar, så jag har typ halvsovit hela natten..


Upp vid nio, iväg kvart i tio för att åka och jobba.. varm och dryg dag.. Mellan 16.00-18.00 var det tomt med folk, så det var bara allmänt lamt.. Tur att man har vänner som hälsar på och messar mig under dagen så jag har något att göra iallafall :) Solutade runt 21.20, hem och käkade mat och nu sitter jag här, rastlös, uttråkad och slut i kroppen. Glad att jag bara jobbar lunch imorgon, tummen upp!



  
 



hamnfestivalen helgen i bild

T O R S D A G E N
  
 


(fredag morgon..)


 

min och sofias födelsedagspresent till min farbror :)



L Ö R D A G
hemma hos familjen Karlsson

  
  

    


 
 


lördag

jag och linda drog en runda ut till bresse, glodde på folk, snackade massa skit och tog en glass i solen. åkte tillbaka till stan för att hälsa på fia under hennes lunch på jobbet, sen åkte vi ner på hamnfesten för att kolla när mina tjejkompisar skulle dansa :)

hem, duscha och börja om igen.. det gick segt måste jag säga, riktigt segt gick det, tills min kusin Jenny och alla började ramla in, jenny och hennes vännina Nina började hälla i mig tuttifrutti vodka, vilket faktiskt var riktigt gott. Sen gick det bara utför.. Hade skit trevligt, martin, johan, putte och alla dom kom, sen sist men inte minst, sofia och linda, som skulle komma typ först. Haha, men men fint folk kommer sent ;D .. Åkte taxi ner på stan med Johan, sofia, linda, mamma, pappa, tomas och alla, kommer knappt ihåg vilka, haha ;D .. tog ut pengar, sen hamnfesten. efter hamnfesten blev de torgmat och sen hem.


puss!

<3

Sov gott Gammelmormor.




(bloggar imorgon efter jobbet om helgen..)

full, fullare, fullast!!!

hej krate fylla, vad hände igår egentligen? ;s haha


jag är typ död och vill inte göra ett skit, meeeeeeen så kom linda med idéen om att åka och ragga, sola osv, så javisst, allt för dig!

fredag - hamnfestivalen.

som jag skrev i de tidigare inlägget så skulle jag lägga mig och sova i solen, vilket inte gick, så då kom jag och tänka på Charlotte, så jag messade henne. Då ville hon ses och luncha så då gjorde vi det, hade massa att skvallra och prata om, alltid lika kul att träffa dig sötnos.


åkte hem, försökte sova, gick knappt. Så jag följde med mamma till optikern, där jag nickade till x antal gånger, haha.. Väl hemma runt sex somnade jag, vaknade halv nio fast min pappa lovat att väcka mig vid kvart över sju, men han tyckte att jag behövde sova, med tanke på att jag varit vaken över 33 timmar och festat och levt rövare och skulle snart börja om och festa igen, så visst, det var väl rätt snällt ändå att han lät mig vara. beställde pizza och gjorde mig iordning, fia kom hem hit, sen fortsatte vi till min farbror för att gratta honom, där blev de shotts, drinkar, champagne och vin. Rörde oss sedan ner till hamnfesten, drack ännu mer och i detalj vad som hände där nere minns jag inte.. Jag och fia skiljdes någonstans på vägen och martin körde hem mig.


Tack mamma och pappa för inatt..
Ibland är jag faktiskt glad över att fortfarande bo hemma. <3


nattuggla eller rugguggla?

klockan är runt 20 i 10 på förmiddagen och jag har inte gått och lagt mig än, jag är knappt trött..


igår jobbade jag först, sen stressade till fia, drack vin, busade, lyssnade på musik och skvallrade. sen kom johan och niklas och hämtade oss, sen mötte vi upp martin, viktor, putte, pekh och törner, ner på hamnfestivalen där vi rockade loss i max en timme, raggade till mig en joar tröja, fia dansade på scen och vi röjde loss med joarcrew.

drog sedan till statiol med viktor, pekh, putte och fia, käkade sen drog vi ut till viktor där vi natt och naken-badade, lekte någon lek fia hittade på i bastun, gick husesyn osv, finns väl mycket mera att säga egentligen, men jag skippar det.. jag älskar huset är något jag kan öppna mig om :D !  gick sedan och "la" oss, var inte direkt mycket sömn.


halvsovit både jag och fia tills vi fick panik av värmen och vattenbrist, så runt 6 tror jag klockan var, gick vi till kolarvik för att kolla om fias föräldrar var i stugan, vilket dom inte var ;@ .. så då gick vi in till stan, till donken för att käka frukost, sen upp på stan då fia gick hem och jag tog cykeln och cyklade hem och nu sitter jag här :) ska lägga mig på baksidan och pressa nu, kanske ta och sova när jag har chansen så jag orkar börja om igen om några timmar.


ikväll blir det partaj hos min farbror, sen vart vi tar vägen är oklart, sen blir det hamnfesten.
imorgon är det fest här hemma, alltid lika kul med alla blandade människor! :)



hörs, puss!

onsdag

vaknade imorse av att fia var vaken, hon är ju inte direkt blyg så hon drog upp parsienner och rullgardin, TACK RARING, lagom kul! ;D käkade frulle, sedan la oss på baksidan och dog i solen. låg där hela jävla dagen, tills vi beslöt oss att åka och bada med pappa och easton, mys!

blev även ett par skor rikare idag, älskar dom!



nu ligger vi här och filurar på vad fan vi ska hitta på? killarna har precis varit på bio, så vi ska väl se vad dom ska hitta på! :) ska ta en snabb dusch iallafall, plocka undan lite snabbt på mitt rum så min mamma blir glad imorgon när hon kommer hem! :) hihi!



vuxenpoäng;
matlagning x3
diskning x2
tvättning x3 (visseligen mina egna..)
tankat x2
handlat

tisdag

låg ute och pressade i solen, vilket bara var allmänt drygt så pappa och jag åkte ut och badade med easton :) sedan kom fialotta, sen åkte vi och handlade, sen far jag och fia iväg till västerås en snabbis, och det var det verkligen, på 30 minuter inhandlade vi tre klänningar, två shorts, två linnen, leggings och ett nagel limm, bra gjort tycker jag! ;D sedan beställde vi även bikinisar när vi kom hem, två till mig och en till fia!

vägen hem blev dryg, gick sisådär 7km på motorvägen, lyckat!

hem och lagade mat, kycklinggryta, stekta nudlar, stekt kyckling och ris, riktigt gott!

sen åkte vi till statiol o köpte godis och väntade på viktor, patrik, putte och johan :) stog och pratade med dom en stund och så, åkte sedan vidare och sa hejdå till dom på bergsgatan, sen åkte vi hem till fialotta, sen hem till mig och myste.




jag kan inte sätta fingret på vad du gör, varför du är som du är..
inte heller säga varför jag stannar kvar och inte lämnar dig och går..

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

tidsfördriv.

Dagens humör: var glad, nu trött och förvirrad.
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens frisyr:  uppsatt.
Dagens smink: inget
Dagens planer: de är natt, så sova? haha
Dagens vill ha: -
Dagens låt: ingen speciell
Dagens längtan: someone.
Dagens beroende: vatten
Dagens person: papi

Senaste person som
Sov i din säng:
pass.
Du pratade med: fialotta
Du delade en drink med: besima i grekland :)
Du gick på bio med: fia :)
Du gick på stan med: jasmine o ligan.

Senaste
Låt du hörde:
-
Film du såg: i taket lyser stjärnorna.
Mat du åt: stekta nudlar
Kram: pass.
Puss: pass.
Känslan: "jag ger upp nu.."
Ilska: midsommar.
Resa: grekland för en vecka sen.
Glädje: midsommar.
Dröm: i'll never tell
Boken du läste: -
Personen du träffade: fia, viktor, pekh, putte och johan.
Personen du pratade i telefon med: mamma
Personen du fick sms av: daniel
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig
Gången du var utomhus: helda dagen idag..
Gången hela din familj åt middag tillsammans: några dagar sen..
Saken du köpte: en klänning och massa annat.


Mållös..

Jag vet egentligen inte vad jag kan säga.. Jag har inte rätt att säga något men jag tycker de är fel, jag blir bara så störd och riktigt ledsen faktiskt.. Jag har varit med om det förut, man är intresserad och helt plötsligt är kompisen det med. Säger inte att det ska hända, men får andra nöta saker som hänt får jag också det. När jag själv aldrig trodde att jag skulle kunna känna såhär igen är de väl klart att man blir rädd och de borde inte vara svårt att acceptera? :( Blogg i mobilen måste jag påstå är en riktigt bra grej, något positivt för stunden iallafall.

måndag

gick upp tidigt för att möta upp jasmine, oscar, simon och patrik. åkte ner på stan först till mitt jobb och köpte sedan förköp tills helgen. sedan bar det ut mot oscar's sommar stuga :) vi åt mat, badade, solade, åkte båt, ring och vatten skidor! åkte även efter ett tag till koffsan med båten och mötte upp mathias, mattias, krille och rasmus, dom ville också åka ring med oss :)
  
  


myste där ute hela dagen med alla dom, sen åkte vi hem, väl hemma skyndade jag mig för att fialotta var på väg, för vi skulle till fanna ip och möta viktor för att kolla på patriks match :) hem och lagade mat, sen satt jag och fia och kolla på bilder på  min dator resten utav kvällen, nostalgi kväll.



Greklandbrännan sommaren 2009
 

i wanna be with you forever ♥

I never leave my heart open and i strayed from love..
This time was different, did it happen when we first kissed?
Cause it's hurtin me to let it go, maybe cause we spent so much time..
I'm sad to see us part and for real, i dont want to let you go.

I still can't figure out how you stole my heart..
Im so stupid, i thought i hide it so well..
And now im stuck, im in love with you ♥

I never thought i could feel this way again,
you change everything around me, and all i ever think about is you.
And maybe someday you understand that too, that i lay all my love on you.
I do mean it, every word of it, i'll be waiting for you even if it takes forever.


This song is for you.





With love, Ida.

midsommardagen..

heter det så? ;s humpf...


idag har jag bara sovit, vaknade med världens sprängande huvudvärk, men det är såna smällar man får ta efter en lång kväll/natt/morgon ihop med massa alkohol.. mamma och alla var chockade när jag kom upp eftersom att dom inte ens trodde jag var hemma, skit kul att se deras miner ;D .. alla åkte till fjärilsstigen och flyttar, förutom jag, för jag tyckte att jag kunde få slippa de, haha, så jag la mig på soffan, hyrde filmen, i taket lyser stjärnorna. Och den var faktiskt helt okej :) iförrgår hyrde vi den omtalade twilight, visst var den bra men aldrig så bra som alla säger, så det var en liten besvikelse ;/ nu sitter jag här och filurar på vad som händer ikväll, hörde tal om utgång, men undrar om det är många som går ut ikväll? visar sig, får se hur vi gör.. just nu är jag inte direkt dugen på att ens ta mig ett glas vin, men även det kan ju hinna ändra sig, är fortfarande off med tanke på allt som hände inatt, får se om de löser sig eller om vi aldrig mera kommer kunna prata med varandra.. det blir väl en tidsfråga.



You fuck my head up but i adore you anyway ♥

midsommarafton

morgonen började med att pekh ringde och väckte mig, han skulle komma förbi och hämta sina brillor, javisst bara att vara snäll och gå upp :) gick sedan och la mig igen, vaknade vid tre igen då sofia ringde och väckte mig.. då var det tydligen dags att göra sig iordning för fest. mindre taggad hoppade jag iallafall in i duschen, slöade mig, käkade middag med mamma och moster o alla dom. sa till sofia att jag inte orkade hänga med till louise, så jag och jasmine drog ut till örsundsbro istället till mallan och festade där, fick mig en karatefylla så det hette duga och den smällen får man ta idag. träffade på massa folk där ute som man inte träffar varje dag, jag och albin andersson satt väldigt längre och pratade gamla minnen från grundskole-tiden, gud så jag skrattade, han berättade saker jag inte ens kom ihåg, haha! spelade även våghals och min favorit lek "jag har aldrig..", hoppade stuttsmatta, vilket var hundra år sedan jag gjorde, sjöng, dansade och bara hade det skit kul. tog sedan natt-bussen hem, träffade även sandra och johannes på vägen till mr, har verkligen saknat dig, blev kvar där tills kvällen till slut kraschade. hade trotts allt en hel mysig midsommar, även fast den slutade som den gjorde, spelar det ingen roll, för så länge jag fick träffa dig så var jag nöjd!


h u m p f

Blir så trött, du ändrar dig hela tiden och jag anpassar mig. Är det verkligen så svårt att bestämma sig, känns efter vad du tycker, tänker och känner? Känns som att jag bara gör mig till för din skull, de uppskattas inte för fem öre.. Börjar kännas som en jävla lek alltihoppa. Jag väntar iallafall, efter det, får vi väl se vad som händer. Allt ändras hela tiden, suck..



Midsommar imorgon, lät ju skoj!

delfinerna

det är så tråkigt att man inte ser så mycket..
men man ser lite och vi såg dom iallafall, hur häftigt som helst! :)



Kolla till höger, så ser man lite.
 

grekland i film.



Välkomnar till Kos, Grekland.
 


Enkido shottar något vi fick på en restaurang, han vet inte vad
men tydligen så var mottor, gratis är gott! ;D Bensin smakar de också.

 
 


 
Kan inget annat säga än, west is the best!
l o v e!


 
dancing on the bar, like always.



denna låt blev våran, kos 09 låt!

torsdag.

det blev inte mycket sömn natten eller rättare sagt morgonen, oscar ringde ett x antal gånger och väckte mig för han och jasmine hade tydligen planerat hela veckan att de skulle träffa mig direkt, så dom kom på direkten, jag hann knappt äta frukost.. åkte och hämtade upp patrik för att sedan dra ut till bresse och käka mat, älskar hamburgetallriken där ute, mums!

åkte in till stan till oscar för att tanka lite filmer, sen till mig och kolla på grekland foton.. då kom även simpa och emma upp till mig, sen blev de mini golf, oscar vann och jag kom tvåa, jasmine trea, patrik fyra och sist simon, haha! :D efter de åkte jag hem för jag var så jävla trött, hade väl hoppats på sällskap först, men jag orkade inte riktigt fråga.. somnade nog ganska snabbt mellan smsen.


idag fick jag lite sovmorgon, åkte sedan hem till moster och morbror för att kolla in deras nya lägenhet där pappa och mamma o alla hjälper till att tapeltsera och grejar. nu har vi åkt hem till oss för att äta mat, vilket är bra för jag är skit hungrig. Väntar på att fian ska sluta jobba också så vi kan åka och handla.




Jag saknar dig, det har inte gått en dag utan att jag inte tänkt på dig! ♥


grekland i kortfattat

tisdagen den 9 juni runt 14.00 bar de av mot arlanda, drack och sjöng i bilen och bara längtade tills vi skulle få landa i varma grekland.. kvart över fem fick vi gå på planet och vem var på allra allra först, jo IDA KARLSSON, vilken merit ;D haha. blev lite dricka på planet och musik. landade på natten och då var det tok varmt redan då, tanken kom över mig hur fan ska det här sluta? jag som inte är någon soltjej och föredrar inte överhetta, haha. träffade några killar på bussen som även skulle bo på samma hotell som oss, väl på hotellet träffade vi ännu mera folk som vi umgicks med hela veckan.

första kvällen skulle vi bara "utforska", kolla vart allt låg, ta en sväng förbi bargatan och bara kolla, jovisst, den kvällen blev de flesta kanon fulla, fia spenderade första natten på toa golvet. men de blev inte mycket sömn, de var bara att gå upp tidigt, handla frukost och sedan ut i solen och pressa. Och så såg ungefär 90% av resan ut, upp tidigt, sola&bada, powernap, göra sig iordning, föra sedan bargatan :) och det gjorde absolut ingenting! :)

förutom på fredagen då vi spenderade hela dagen på medelhavet, åkte till kalymnos och två till öar, där vi badade och kollade runt, även under den båtresan fick vi se delfiner, vilket var hur häftigt som helst, snorklande och höll på dö i 50 grader strålade sol.. bästa på den resan var att vi var vip, ägaren ville gifta sig med fia så det var klappat och klart.

kvällarna på bargatan var de bästa, här festade vi loss med de från hotellet, sedan tina, linn och anita från uppsala. hängde mest på west och charisma där jag även skaffade mig en pojkvän, Therry ;D, men vi var även på holland där man dansade endast på bardiskarna typ. tequila race var det nästan varje dag och javisst, "- hej, tokpackad." festade fram till sju på morgonen varje dag, ändå upp vid 9/10 och handla frukost o sola hela dagen sen bara börja om igen.

hemresan var bara dryg, bussen hämtade upp oss 20 över åtta på kvällen, flyger skulle gå 23.35 men, de var något fel på planet så det blev lite mer än 2 timmar försenat, så väl hemma gick man inte och la sig förren halv åtta på morgonen.


de flesta bilderna finns på facebook och filmerna kommer upp inom kort..


tack alla som var med på denna resan och gjorde den hur underbar
full, galen och rolig som helst. KOS-gänget, ni är minnesvärda.
(Anita Tina Linn Besima Rania Enkido Mathias Ali Jocke Lasse Jonas Malin och Sofia!)

herrå suckers! (;

Såhär såg man ut efter andra dagen i Grekland i September förra året.
Undrar hur snygg man blir i år? Haha.

Nu kommer familjen johansson som sedan kör oss till arlanda, bye sweden!



nästa stopp; grekland.

nu är jag vaken, somnade inatt sen någongång eftersom att vissa inte vet vad respekt är. hursomhelst, har gått igenom min väska nu en sista gång, dubbelkollat alla osv, nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan vänta på att klockan ska ticka iväg så familjen johansson kommer någongång! :)


ska bli så skönt att få komma bort, vila upp sig i den underbara miljön och allt, vila är iallafall det jag skulle behöva, är sliten efter dessa veckor som student vilket har innehållt en hel del festand, men man ställer ju upp för laget som man säger (;  .. planet går 17.45 och innan de har jag förmodligen ätit och druckigt något gott på arlanda, skönt att slippa dessa jävla problem med att inte vara 18år, för det suger.. men nu så, tur även att fialotta är 20 år, så kanske hon kan bära hem något gott att dricka till mig också, mums!



Vi ses när jag kommer hem, nästa onsdag!



FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!


bilder från lärarna.



  


student 2009

Dagen började tidigt, FÖR tidigt, klassen var för första gången i tid haha, så vid sju kom dom allihoppa nästan och då var jag bara halvvägs med håret, stress! erika och jag skyndade oss och snart var även jag klar så vi kunde käka frukost och mysa med champagne, åkte ner till skolan, sedan kyrkan. Ner till skolan igen och hade världens mysigaste lunch som innehöll både tårar och skratt. Dagen fortsatte med att vi åkte kärra runt stan och levde fan, studenttåg och sedan åkte vi cab jag och jasmine.

Hem och ordnade inför min mottagning, ville egentligen lägga mig och sova men de fanns ingen tid för det. Sen kom alla gäster och vi åt god mat och fortsatte att dricka, inväntade erika, thom och martin som inte direkt var snabba, så då hann jag ta mig en powernap, haha.. Sen kom Patrik, Simon och Viktor också, sen dök även Johan, Putte, Linda och Wicksell :) Drack och hade det bara allmänt trevligt, drog ner på joar och hade skit kul, träffade mina klasskompisar och röjde med dom, fast kvällen blev tidigt vilket inte gjorde mig något, jag var trött ändå och den slutade hur mysigt som helst ♥


Det finns så mycket man kommer minnas, alexandras alla förseningar och alla raggningsknep på mackan, simon som alltid åkte moppe, när man flyttade på emmas lilla bil, anjana's låtar och alla disskutioner, rudolfs alla bus, bråk med ulf, snygg-erik blev snygg-erika, alla flirtar, bråk, tjafs men vi har alltid blivit sams, när vi slogs ihop och blev en klass, folk som hoppat av, alla djupa och personliga samtal med lärare. Alla tidiga mornar i köket och serveringen, allt jag vill säga är att jag kommer sakna alla dagar med er, ni är bäst och jag är så glad att jag fått lära känna er och fått dela dom här tre åren med er, jag kommer alltid minnas er HR3!


  




lördagen då? Jo, började med att jag sov bort hela dagen, sofia ringde och väckte mig vid fyra även pappa kom ner och kollade så att jag levde, de var lika bra att gå upp, sen cyklade jag och mötte sofia och sedan satte vi och vägde mellan utgång och myskväll, de blev utgång, så vi åkte och handlade osv, sedan när kvällen började närma sig 'ndrade fia sig, så jag fick ut med oscar, jasmine och sandra och dom :) sjöng och dansade, drack och hade hur kul som helst! super-kväll, tack!

. . . . . .

Allt jag kan säga är, att man har ödslat tid på något som aldrig betytt något. "Vänskap" som visats sig aldrig funnits och de som funnits har bara varit i ren falskhet. Vi behöver aldrig mera ses, du är raderad överallt. Kom aldrig och ångra dig, för allt det här, är ditt fel.


en öm tå.

SERIÖST!? Ni måste förfan skämta..
Och du, är de inte dags att lägga skvaller, skitsnack, springa imellan osv på hyllan snart? Du kommer som sagt aldrig växa ifrån det där, tragisk tjej.

:)

Och så gick man ut igår igen, hade så sjukt roligt med oscar, jasmine, sandra och alla andra man umgicks med, linda blev även min storesyster, haha! hade skit kul och idag kan man inte prata heller, men det är smällar man får ta! :)

kom även på att jag borde nog börja packa, åker ju till grekland på tisdag.


-
Måste även skänka en liten tanke till den söta tjejen som tycker om mig så mycket att hon sitter fast klistrad vid min blogg och bara MÅSTE kommentera. FJ- trash var ju nästan bäst, med tanke på att jag hatar fjärdhundra och allt folk som bor i den hålan. Visst, jag har gått i skolan där osv, och om jag är Fjärdhundra trash, då vill du nog inte ens att jag ska sätta ord på vad du är. Och ja, tydligen kunde man ta studenten ändå ;) Undrar hur gammal du är egentligen, för det verkar som att du är 12. Feg är allt jag kan säga, du kan ju ta det här MED mig istället, men du verkar ju tydligen vara jäävligt rädd för något, skicka sms eller ring så kan vi ses, antar att du har mitt nr annars, kan du ju fråga efter det i din nästa patetiska kommentar. Säg vem du är och stå för det, eller ge bara allmänt fan i att kommentara.
-

<3

Det är något speciellt med dig, som får mig att falla varje gång.
Tror någonstans att jag länge vetat det, men igår insåg jag det..


Tänker på dig varje gång jag hör den här ♥

igår tog jag studenten!

Det blev en lång dag/kväll/natt/morgon.
När jag vaknade, hade jag ingen röst kvar!


Återkommer med hela studentdagen senare, med bilder osv.



-
"Your nightmare"
Roliga du, har du något att säga, stå för vem du är.
Allt du verkar vara är en feg liten skit ändå, dina ord
biter inte på mig. Och antagligen tog kanske just DU
åt dig av mitt inlägg, så man kan ju nästan gissa sig
vem till vem det är, jävla tönt, jag kan inget annat än
att skratta åt dig, ditt liv och "hum.." .. Haha, patetisk.
Och att jag ska lära mig stava? LÄR DIG SVENSKA!
-

. . . . . .

Hej Alla kära bloggläsare där ute i världen.

Ville bara säga att imorgon tar jag studenten, jag har mobilen med mig och bloggar lite från den så ni hänger med mig under dagens gång. Hur ska jag klara mig att inte blogga på en hel dag liksom?

Har även köpt lite nya saker som jag även ska visa upp, annars tappar man ju läsare om man inte visar upp sin nya look och sin ny druckna latte nere på cafét.


Xoxo, älskar er!

_____________________________________________________________________


HOST HOST!
Ja. vad ska man säga? Gjorde ett lite ironiskt inlägg, inte kopierat utav någon men skrev så som folk i enköping gör, syftar på två vissa speciella tjejer, som tror att dom är så kända? Ha kul istället, fan, och börja sköta om ja, du vet vad!!!


Hejsvejs! :D

bloggen är under ombyggnad.

/ just nu finns ingen tid..

hr3 är de bästa jag vet!

Klockan är över tolv, det betyder alltså att imorgon tar vi studenten!

Ni kommer allihoppa alltid ha en varm plats i mitt hjärta, sista veckorna har varit så underbara att jag önskar att man kuned stanna tiden! Varför kom vi inte på allt detta tidigare!? Jag tycker om er så fruktansvärt mycket att tårarna kommer rinna på fredag, ni är bland de bästa jag vet och jag älskar att umgås med er, ni alla är speciella på olika sätt och vis, jag kommer alltid minnas er och jag kommer sakna er och all tid vi spenderat tillsammans! Älskade ni, underbara HR3, fyfan vad vi är bra och nu har vi bara festen kvar :(


tisdag kväll - mys och bus!

kvällen fortsatte att vi åkte hem till mig, hämtade spray och lakan och började spraya "HR3" såklart, åkte upp och satte upp de på järnvägsbron och sedan hade krismöte med samhäll, tydligen åkte ett "visst" program runt och drog ner andras, vilket är skit dålig stil! Samhäll hade kämpat och hållt på rätt länge med deras skyltar osv, kul att de förstör, jävla horungar rent utsagt.. Kvällen fortsatte med mat på donken, polisbesök och span på de jävlarna som sabbade. De blev en sen natt, men kul hade vi! Hela dagen har varit helt underbar, ni är bäst!


  





Skyltarna som ska sitta på vagnen kommer INTE upp, för då kan de andra sno våran BÄSTA text, som vi gjorde idag (onsdag), FYFAN VAD VI ÄR BRA!

tisdag dagen - mys med klassen

Dagen började med att Jasmine hämtade upp mig, sedan åkte vi ner på stan för att träffa de andra, åkte och handlade sedan for vi ut till Oscar's sommarstuga, hur mysigt som helst. Grillade mat till det åt vi allt möjligt hur gott som helst, sen blev de singstar som vi HR3are är bäst på ;D sen spelade vi spel, charader osv, åkte båt, rudolf åkte ring efter och sedan lekte vi ännu mera lekar. Åkte ifrån stugan vid tio skulle jag tro att klockan var..


  
  
  
   

 

 

 


Klassresan i bild och film del 2

  

  
  
  

JAG VANN TIPSRUNDAN SOM HANDLADE OM LÄRARNA!
Mitt pris var den vackra medaljen och 2 kg godis som jag inte fick ha för mig själv ;D haha

  
  
  

  
  
  

 


stress!

umgåtts med mina underbaringar idag, fixat skyltar osv, bilder kommer upp sen, för nu har jag inte tid, egentligen är de här verkligen de allra sista stället jag borde sitta vid just nu, jag har tusen saker att göra och jag har bara en och en halv dag på mig, WEI! Sress stress :( Ska städa och tvätta till att börja med, sen får vi se vad som kommer på lisan jag gjort hahah..


bloggar senare om vad gårdagen som för övrigt var hur toppen som helst!

tisdag

igår var det strolade sol och sån extrem värme ute, och idag då? regn och kyla!! blir så jävla less på detta jävla sverige vädret och de värsta är väl att de ska regna på fredag också, och då är hela min student förstörd kan jag lova, usch :( det får regna hur mycket som helst här hemma när jag åker till grekland, men inte nu, snälla låt de vara sol på fredag.

nu är iallafall tiara här och myser med mig, vi väntar på att jasmine ska hämta oss för att vi sedan ska åka och handla mat, för att sedan möta upp resten av ligan sen ta oss ut till oscar's stuga och mysa där hela dagen med spel och grillning, vare sig de regnar eller inte.


3 dagar kvar till studenten.
7 dagar kvar tills vi drar till grekland!

måndag

igår låg jag bara ute i solen precis hela dagen med min snoriga näsa, jobbiga hals och mitt febriga huvud.. tyckte inte att solen tog så mycket men när jag väl gav upp och skulle åka ner till apoteket så, javisst, hej kräftan! svider på benen och magen som fan, men de lägger sig väl snart så man blir brun istället, man kan iallafall hoppas.

lagade mat och låg och glodde på film, hände inte speciellt mycket.

lyckat ida, väldigt lyckat.

började få ont i halsen redan när vi jobbade i lördags, natten blev ännu jobbigare och nu är jag tok förkyld och har skit ont i halsen, känner mig även jätte febrig, känns ju verkligen hur kul som helst med tanke på att studenten är om 4 dagar, YIPPIE!

RSS 2.0