open doors baby

så man kan springa till grannen!


Idag har jag jobbat och slitit, 10 timmars blev det idag, alexandra och jag jobbade med att servera på en begravning, helt okej, men ändå en konstig situation på något sätt, men de gick bra, vi kämpade med tårtorna och alexandra's tårtbitar såg ut som bilolyckor men inte mina ;D haha. När alla hade gått och vi ska skynda med att röja, då går diskmaskinen sönder och alexandra blev dyngsur med diskvatten, jag tyckte det var roligt iallafall eftersom att jag inte blev blöt ;D haha

efter det kom jossan som precis tatuerat sig, (riktig fin för den delen, god job!) och hämtar oss, stannar en snabbis på mat och små prat och pratar genom studenten med malou och pippi som förövrigt ska åka vagn med oss :) wei, sedan fortsatte färden till donken, mums! sedan hem och dog i sängen typ.


vad lider folk utav? folk är bara rent utsagt svartsjuka eller så äre något annat skit i luften. folk snackar så mycket skit och hälften är ju överdriven och det värsta är att folk också tror på det. jag vill inte ha något med den där karl och göra, just därför har jag inte träffat honom. jag vill inte träffa honom heller, jag tycker inte om honom och det är defenitivt ingenting mellan oss. att tre personer ska bli så sura på något som inte ens finns, för att jag säger vad jag tycker och för att en annan säger hur saker och ting är. är det någon som behöver växa upp, så äre nog du lilla kotten och DU, jag trodde vi var bättre vänner än så, ring om det är något istället för att sitta och snacka nu bakom min rygg och var sur, ta allt med mig istället, tack!


Imorgon gäller det, naaaaaajs!


Saknar min Fialotta, men i helgen blir det röj, POWER OF THREE!
Och kanske ska baby med till Hultsfred! :D LYCKLIGAST!

hultsfred 2009



Förlåt men jag måste säga att jag har världens tråkigaste och dummaste kompisar, här har jag bestämt i flera år att jag ska på hultan samma år jag fyller 18 och jag ska temmefan dit! Men tydligen ska jag väl bli tvungen att åka själv för att ingen vill med, tänk hur sjukt kul det skulle vara? Kom igen och häng med!?

bilder från i fredags :)

  
  
    
   

"put you'r ass up in the air"

fixade och donade i massor här hemma med matlagning, städning, diskning och massa annat. var planerat myskväll med fia, men precis som förra helgen får man sms, utgång. så det var ju bara att dra ner på systemet, hem duscha, leta kläder, färga håret (vilket var planerat redan innan), sen var jag klar. linda och fia hämtar upp mig för att sedan åka ner till linda och börja fördricka där. hur kul som helst, även hennes trevliga grannar plus deras vänner kom även över, drack, pratade och blev en aning utskämd? humf, iallafall tar taxi ner på joar, träffar älskade charlotte och hennes fia, pippi, annika och massa andra trevliga prickar. kvällen bestod av dans och massa skratt, dock slutade med att jag blir slagen i ansiktet, vilket svider och ser lagom rött och halvsvullet ut idag, kom även sedan på att jag var lite för onykter och klockan var alldeles för sent, eftersom att jag skulle upp och jobba på lördagen vid sju. men kvällen slutade inte där, jag och fia knatar upp på torget för att ta oss till kim's för att käka pommes, då det står en efterbliven idiot på 30 bast och snackar skit om min 15 åriga kusin, taggar till och blir förbannad och drar upp en diskution som inte ledde någon vart förutom att jag var tokförbannad och för att fia tog mig därifrån i stort sett..

(massa detaljer, men jag kan nästan lova att jag glömt massor..)

hem och sov i två timmar, sedan upp och jobba på ett pass som var 13 timmar, så jag är ganska slutkörd just nu, kan ju nästan säga att jag bara tog en powernap, alltså har jag varit vaken i 34 timmar (-2 som jag sovit) och med att festat, krogen och jobbat.. men sen de roliga är också att inatt ställer man fram klockan en timme, vilket betyder en timme mindre att sova, en timme jag behöver, för imorgon börjar jag halv åtta och jobbar i 13 timmar igen, wei!


  

äntligen fredag

..trotts att jag varit ledig hela veckan och är ledig i ca 7 veckor till!


idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt, diskat, varit och handlat, följde med mamma till sjukhuset och nu har jag lagat mat och inväntar resten av familjen. Har även hunnit med att städa en del, ska fortsätta efter maten, det behövdes verkligen med städning, jag har dragit ut på det så länge som möjligt nu.. ska även hinna med att åka upp till morfar innan jag ska träffa fia när hon slutar.. ikväll var det meningen att vi skulle gå ut, men eftersom att varken fia eller jag har lust eller känner att vi inte kommer ha råd med tanke på de följande helgerna som är betydligt viktigare, så bestämde vi oss för att mysa själva :) så jag har bestämt att hon även ska få äran att färga mitt hår så jag får ordning på det någon gång också.



mat nu, hej!

laaalalaaaaa...

det blev träning idag iallafall, eller ah, det blev yoga och det var hur skönt som helst.. det var helt mörkt, jätte lugn musik och tända ljus, det var så skönt i kroppen! efter det blev de 45 minuters promenad med zophia, prat om allt och ingenting, precis som vanligt, blev lite planering inför kommande helger, vilket inte är vanligt att vi planerar men nu är det en hel del som händer helt enkelt och inte bara på veckorna heller.. 

min helg ser ut såhär, imorgon ner på skolan, körskolan och sedan umgås och mysa med fialotta.. lördagen blir att jobba exakt hela dagen och söndagen med.


   
 
   
Alla våra planer vi pratade om idag, alla galna helger vi har framför oss,
grekland, flytt, sommaren och allt annat! På så kort tid har vi haft den
bästa tiden! Som vi sa sist vi var ut, allt som hände den kvällen brukar
annars kanske hända på en månad. Vi har alltid sjukt roligt tillsammans!

blää!

blir ingen träning idag eftersom att mitt huvud väger typ 20 kg o jag kan knappt hålla ögonen öppna, fryser sedan svettas, förkyld, hostar och ont i halsen. Nej jag tror jag stannar hemma, tänkte ta mig en promenad när de är så fint väder, men jag orkar inte. Ska kolla med pappa om vi ska ut och köra lite bil istället, wei!


dags att börja kriga nu kanske..

. . . .

jag är så extremt jävla ur less på det här, jag spyr på er!
det är alltid samma visa, alltid jag som är dum eller hur?
förstår inte hur ni tänker heller.

tisdag och onsdag

TISDAG
Låg och sov typ halva dagen på soffan, var så skönt! Vi har världens skönaste soffa måste jag dock erkänna ;D haha, osv tills pappa den jävla nörden började känna sig uttråkad, så han börjar busa med easton och börjar hoppa på mig och håller på, arg som ett bi får pappa stryk eftersom att jag är mycket starkare än honom ;D haha, sen var jag vaken efter det. Hoppa in i duschen, slängde på mig kläderna och åkte för att jobba, vilket blev en ganska sen kväll, men det var inge folk knappt, så de va bara skönt :) Lekte lite med Sebastian och Svante sen också, haha!
Sen hem, somna ganska snabbt, mådde inte så jätte bra men sov hela natten vilket var underbart eftersom att de brukar jag annars inte göra..

ONSDAG
idag var det halkan som gällde, de gick hur bra som helst, åkte bara med massa killar vilket var lagom skoj men de gick bra :) skönt att ha det gjort, sen efter det åkte vi och hämtade mina sommardäck också, så jag har det gjort. Hemma nu, ska snart kila ut med easton en sväng, sen äta god mat om de finns något sånt hemma, sen dra ner på körskolan för sista teorin, skönt faktiskt men säger som nathalie hade kanske varit bra med flera för man lär sig kanske mera, visst att de är samma sak i boken, men man tar ju inte tummen ur röven och läser den heller, men det är väl dags att börja göra det nu kanske.


sitter och funderar på hur jag ska få mina 1,5 månader att gå, ska väl försöka jobba så mycket som möjligt men det är inte alltid lätt att få tider, känns som att jag typ bara går och lallar, men de är rätt skönt det med! ;D


måndag

tiara åkte hem, alltis lika tråkigt att säga hejdå till henne..
mötte upp fia, gick till tom och bokade tid.
ner på stan och käkade mat, (mot min vilja!)
fortsatte till körskolan, johan är alltid lika rolig.
upp på stan och snacka av mig med fia, kajsa och ksenija
hem, snabbt ombyte och säga hej till mormor och stig som
är på besök, sedan åka ner på korsängen och träna.
överenergi, ringer fia och tar en glass på donken.


duktig jag är som gjort massor idag och jag tror minsann att
detta förjävliga väder gett mig en förkylning, tack så mycket.

fan vad less jag blir :(

man tränar och tränar och är skit duktig och har faktiskt skit roligt också, kanske mycket för att det är fia och jag som tränar också, men nu är de inge roligt längre, de är tufft som fan eftersom att jag börjar bli sjuk (igen!!) vad fan är det här!? jag blir så less, så nu är man tokförkyld, ont i halsen och huvudvärk, inväntar bara febern nu.. blir man tok sjuk kan man inte träna och när jag är sjuk vill jag bara ha massa onyttigt eller ingenting alls, inte ens ett glas vatten, får se hur det här slutar!


imorgon är den stora dagen, haha!
Wish me luck!

hejåhå!

nej. beck som går på tv var inte heller nå bra :(
kuuuul, finns inget att göra, jätte rastlös. Borde städa men orkar inte,
ska nog ta mig något att äta, gå ut med tiara sen lägga mig och sova.


jag har tränat idag, så jag är nöjd!


GE MIG HELG!

Nyktra helger existerar inte längre, PASS PÅ!

haha, vi brukar inte planera, men helgerna ser rätt fullbokade ut..
nästa helg; utgång med tjejerna!
helgen där på; studentfest
helgen efter (torsdag, fredag, lördag): fira min bästa vän som fyller 20år plus påskfesten



"Orka missa något? Sova kan man göra när man blir gammal!"

nordmans fru..

..är min bästa vän!
Jag är så glad att jag har dig, jag älskar dig!


gårdagen är svårslagen.

det blev utgång igår iallafall även fast det inte var meningen så, fia var trött och sliten och egentligen var jag det med, men jag var såå sugen på att dricka, får sms av fia när jag verkligen hunnit blivit trött och sur för att de inte skulle bli något, "ring mig nu" och jag hinner knappt ringa upp förren hon svaraar UTGÅÅÅNG telefon, gladast!

slängde på mig kläderna, fönade håret, sminkade mig lite fort, svepte lite dricka sen var det bara att åka ner på stan till fia, drack ännu mera sen ner på joar. dansade på bord, bjöds på shotkanna, träffade massa trevligt folk och då får man inte glömma bort göteborgarna ;D hade skit kul igår, så det är lätt värt att vara sliten idag ;)


Du skrämmer mig!

impulsgrejer är de bästa jag vet!

Nytt pass idag, och jag har tränat tills jag ville spy!


dusch, sen mat nu, sen kanske utgång? kanske inte så roligt, helgen innan löning, men som sagt, vi har alltid kul vad vi än gör, så antingen det eller så blir de hemma mys i soffan med bästa! börjar redan nu fundera på hur fan jag ska klara mig utan dig när du flyttar? klarar mig knappt de få ensamma stunder nu, usch jag vill inte ens tänka tanken! :(


Btw, inhandlat massa underkläder idag i västerås, nöjdast!

Vad är det som händer med mig?

Idag sa vi hejdå till varandra i skolan, vi ses inte förren om 2 månader.. Och tyck att jag är världens tönt, men jag är hur ledsen som helst, tårarna började rinna när vi sa hejdå till elin och mathias som imorgon bitti åker till sälen, jag tycker att det är fruktansvärt.. När vi ses om två månader igen, är de slutspurten, endast fåtal veckor kvar, sen tar vi studenten.. Men sen då? Vilka har man kontakt med sen? Visseligen får man ju försöka hålla kontakten själv också, men även jag vet hur lätt saker och ting rnner ut ur sanden.. Riktig hemsk känsla och bara jag tänker på den börjar tårarna rinna.. Jag förstår helt ärligt inte vad det är för fel på mig, visst att jag blivit ledsen förr, men det har ju gått över direkt.. Nej nu gråter man över sina klasskamrater man inte kommer få träffa på två månader, herregud.. Jag måste verkligen tycka om dom :)


jag kommer tänka på dig varje dag du är borta elin, jag kommer sakna dig såå mycket. det är lite till tröst att du är så glad när du är i sälen och att du mår så bra som du faktiskt gör och de får mig att må bra, men jag kommer inte kunna sakna dig mindre för det. jag älskar dig!



Och bara för att man börjar tänka, så börjar man tänka på precis allt annat också, tex hur saker och hur hela världen har förändrats mellan mig och carolina, vi som var såå bästa vänner för inte alls så länge sen.. Eller hela e.s.n.i som är människor man tycker så mycket om men skit saker gör att man tappar kontakten, efter så många år man varit vänner.. Alla förändras, man skaffar nya vänner och lever helt olika liv från förr, men måste man avsluta sina gamla vänskaper för det? Jag saknar er iallafall!


nykär i skor!


vackringar, ge mig!

åh, vad bra det går för mig..

Idag på körskolan så var det inställt, kollade med körtider och de måste skämta med mig, inte förren VECKA 17 finns de tider, vad fan äre här? Så jag måste helt enkelt tänka över mitt val gällande körlärare, vill verkligen inte byta, men jag verkar få ta tider med någonannan. Annrs blir det att köra som fan hemma bara, sedan göra halkan och allt, jag har ju all tid i världen just nu ändå, eftersom att jag är ju (förmodligen) ledig i nästan 2 månader!


nationella prov idag, gick skit bra :) hur nöjd som helst.
har även fått lite arbetstider nu, skönt.
börjat träna stenhårt till 100% nu och de känns o jag är så nöjd med mig själv.
om jag är duktig nu, så kommer jag belöna mig själv med en ny tatuering!


tränat idag, FAN VAD JAG ÄR BRA!
Imorgon blir det core en timme, sedan blir det yoga med tjejerna!





fullt ös, medvetslös?

.......

och nej, just nu ligger jag inte på toppen!


12 sanningar

Berätta 12 sanningar om dig själv, i slutet ska du utmana 6 st och
om du inte antar utmaningen kommer du ha otur resten av året.

1. Jag har lovat mig själv att aldrig mer bli kär...
2. Mitt humör kan vända från glad till förbannad på en sekund
3. Jag är beroende utav oboy, får abstinens efter en dag utan det ;s
4. Att blogga är en av de få saker som får mig lugn, konstigt nog..
5. Jag hatar fullkorn, men tvingar mig själv att äta det ändå
6. Jag har svårt att erkänna att jag saknar/tycker/bryr mig om någon.
7. Jag är så skoltrött att jag skulle kunna hoppa av.
8. Min dröm är att få bo i Grekland.
9. jag blir lycklig när jag fått i mig alkohol.
10. Jag sover nog på tok för mycket än vad man egentligen borde.
11. Jag är alldeles för lättretlig och stör mig lätt på småsaker.
12. Jag är duktig på att spara pengar, plus i kanten till mig!

Jag utmanar alla!

träningsvärk ab

Imorse när jag vaknade kom jag knappt ur sängen, så ont hade jag. Såg dock vilket fint väder det var ute, så det vart en timmes promenad med easton :) det var riktigt skönt. sen hem och åt, slängde mig på soffan och halv sov. sen blev det att ut och gå med fia och kajsa sen i ca 90 minuter och nu är jag hemma igen.

imorgon är det svenska nationella som gäller hela dagen, hoppas att det går bra :) efter det blir de hem, byta om och äta mat, sedan dra och träna :)


slänga mig på sängen nu, puss!


im falling..

Min första vecka som 18 åring började med att gå ner på baken själv, utan mina föräldrar och det kändes helt sjukt konstigt ;s skämdes nästan. där skulle jag göra lite ärenden, som att fixa med mina konton, fixa dosa, sätta in pengar och även fixa nytt bankkort eftersom att mitt inte vill funka.

sen fortsatte färden till selma, där jag inhandlade min "lilla" plånbok som är sååå fin, sprang även runt i andra affärer, fick oss lite goda skratt på vägen, sen började jag skolan, hade prov bara, HELA JÄVLA DAGEN! Vilket sög mer än vanligt, men aja, de löser väl dig det med. Fixade även mitt bordsarrangemang idag, jag valde "påsktema", gula blommor och gröna fjädrar, snyggt som fan! :)

sedan fortsatte dagen med att mamma kom och hämtade mig från skolan, åkte hem och åt lite mat, sen bytte om och drog till korsängen för att träna, hej och hå säger jag bara, jag har noll kondition och absolut ingen koordination i min kropp, jag är fan helt hopplös haha ;b trött och jävlig åkte jag och handlade imellan, sen hem, slängde i mig mat, sen in i duschen och nu har jag landat här, helt utmattad. har tänkt tanken att röra mig till sängs snart, men jag hittar ingen ork, undrar vart jag tappade den någonstans?



du stal mitt hjärta..

tears don't fall.. right?

Man skulle kunna jämnföra det allt med ett litet barn, som struntar i sina gamla leksaker så fort han/hon får en ny att leka med. Egentligen var det väl inte så heller, men ibland känns det som så.. Jag vet att du stod ut länge, jag vet att du väntade i år på mig och jag vet hur svårt det var. För det var inte förren du gav upp och lämnade mig bakom dig jag förstod allt du gjort för mig. Ingen ställde upp lika mycket som du gjorde och ingen förstod och brydde dig som du. Jag vet precis vad jag har förlorat och om jag ändå på något sätt kunde bara få dig att prata med mig igen, men jag vet att jag är ett avslutat kapitell som du gått tillbaka till förut. Jag antar att det aldrig mera skulle hända.. Det var aldrig meningen att såra dig, du var bland det bästa i mitt liv och jag saknar dig extremt. Och de senaste dagarna har jag inte kunna tänkt på något annat, de gör ont i hela mig, hur kunde jag vara så dum? Jag kommer alltid minnas allt du gjort för mig

"Ingen rubrik"

måste säga att jag tycker att folk prioriterar helt fel saker, jag begär ingenting och förväntade mig ingenting, men det är klart att man faktiskt blir besviken. men sånt här bevisar bara hur bra vänner man är och vilka som egentligen bryr sig på riktigt och vilka som absolut inte gör det så det är jag iallafall glad över.


tack till alla äkta och riktiga vänner som finns,
för att ni stannar även fast det krisar och inte är bra!

äntligen vaken!

Äntligen pigg efter över att dygn bakiskoma, grattis!
Igår ville vi ut, men kroppen sa verkligen nej, jag orkade knappt ta mig ut till köket för att äta upp sista tårtbiten, så nej, det får bli nästa helg, eller hur? ;) Idag var de sååå fint väder ute, så när jag vaknade, drog jag i mig frukost sen ner på stan till zophia och gick ut och gick med henne, äntligen pigg och lite fräschare ;D .. Gick runt och började bli hungriga så vi drog hem till mig och hämtade bilen för att sedan bege oss iväg för att äta mat i västerås, skönt med impulsgrejer, jag älskar det.

nu blir det att plugga och vämta upp inför imorgon, för då gäller det!



-
kanske har du aldrig släppt in någon under ditt hårda skal förut för att du varit rädd att själv bli sårad igen, efter allt som någonsin hänt. men jag ska berätta en sak för dig, jag kommer aldrig såra dig, aldrig lämna din sida och alltid stötta dig! jag gör allt för att du ska må bra och vara lycklig!
-

min födelsedag!

började med körlektion som gick kanon, sen skolan där jag gjorde nationella, hoppas på vg i engelska nu :) sen bar det hemåt och började fixa iordning allt. efter klockan sex började mina släktingar komma och jag har aldrig varit så nöjd med mina presenter, allt jag fick igår var bara toppen saker! 

 
den här godingen bland annat blev min igår, dock i silver! :) Sen fick jag hur mycket blommor som helst, alla var jätte fina, sen även parfym, två nya bukovskinallar, pengar, godis, trisslotter, uppläggningsfat, smycken, en sjal, massa roliga kort och mycket annat, jag är verkligen så supernöjd!

efter en stund så började det ramla in partyfolk, vi spelade öl-spelet, sjöngsingstar och hade det allmänt riktigt jävla kul faktiskt, bara människor man tycker om och alla var glada och hade förmodligen lika kul som jag hoppas jag :) sedan drog vi ner på joar, där var det inte lika roligt dock, men helt okej. mådde väl kanske inte så himla bra, men vaken var jag iallafall ;D .. Tack alla för igår, alla som var med, för alla presenter och alla gratulationer, ni gjorde min 18års dag till den bästa!


   

   




Idag mår jag inte så jävla bra, klockan är snart sex och jag är hungrig och sliten efter en tuff natt jag kämpat mig igenom. jag skulle bara vilja ha orken att ta mig in i duschen, äta mat, slå på en film och sova, sova sova. Egentligen skulle det varit fest ikväll men de blev inställt eftersom att så många inte kunde, klart jag var besviken men idag är jag enbart glad. jag hade aldrig orkat dricka idag igen, ännu mindre fixa iordning mig. har inte ett dugg sug efter alkohol, tack gode gud för det.


Äntligen 18år!






Och ikväll ska det firas som fan med de bästa människorna som finns!



Tack till mamma och pappa som ställt upp och fixat inför min födelsedag, ni är bäst!

12 timmar kvar..

..och till vad borde ni veta! ;D



knäppa ida!

Sitter och skrattar för mig själv, hör min egna röst i bakhuvudet..
Hör mig själv och mitt eviga tjat om "nu är de bara 403 dagar kvar, nu är det bara 7 månader kvar" osv.. just därför känns de helt sjukt att nu säga, endast 2 dagar kvar ;s det är säkert, javisst jag fyller år, men ingen förutom mina föräldrar vet hur länge jag har väntat på den här dagen, värst var det nog när thom (min storebror) fyllde 18, det var ingen rolig dag för min del kan jag säga :( Och det är så skönt att på fredag är det min tur att bli myndig, att få körkort, att kunna gå ut med alla andra och inte behöva stanna hemma för att man inte har åldern inne.. imorgon är det torsdagen den 12e mars, min allra sista dag i hela mitt liv som omyndig, min allra sista dag som 17åring.


tråkigt gällande lördagen, men jag överlever, kanske överlever jag inte ens fredagen till och börja med ;D haha. Men visst, jätte tråkigt att så många inte kan eller har pengar osv, men de som fortfarande kan får självklart komma till mig på fredagen istället :) sen blir de utgång. lördagen återstår alltså nu att se hur de blir, kanske blir de olearys, om några vill det? Annars är jag sugen på västerås, konrad! :) Hör av er!



det finns ingen låt i hela världen som är mer sommar för mig, jag har alltid älskat den här låten. Den får mig att tänka på endast glada människor, sommarvörme, tivolin då det börjar bli vår, hamnfesten och påverkade människor och bara massa skratt. Finns det något som är mer underbart än det?

tisdagkväll

idag är det bara tre dagar kvar och jag längtar efter den här helgen och de har jag gjort så länge jag själv kan minnas. alla som inte är på ditt bästa humör osv, kan stanna hemma för den som förstör min kväll (kvällar), kan dra direkt.

idag har jag annars hunnit med ganska mycket, körskolan, städa lite granna, hjälpt mamma och baka, fixat mitt hår och ska snart ställa mig och baka igen som jag lovat, ida är duktig hon! ;D


 
 
vad ser Hugo, 19 år hos linda rosing liksom? tycker att han kan komma till mig istället, eller? Hahah, nej men jag måste ju bara få säga hur snygg hugo är, han verkar ju vara världens gulligaste kille när man ser hur han är i tv iallafall och sådär skulle jag vilja att min (framtida) kille också var hehe :)

TILL ER ALLA JÄVLAR.

Varför lägger ni er i saker ni inte har ett dugg med att göra? ;o
att ni lägger er i och frågar varför jag och "någon" är osams har ni inte ett skit med att göra och ni gör bara saken värre genom att ringa/smsa och fråga, fattar ni inte det? Folk har inte med andras liv att göra, trodde ni var mera klarna i huvudet än så..


Säger som challes vän, grattis enköping, ni är nu, officiellt, den mest patetiska staden i Sverige...



Jag får fan huvudvärk av allas tjat och skit, av allas skvaller och skit snack. Herregud, lämna mig utanför för jag orkar inte, det finns ingenting som är lika lite värt som att lägga ner tid på skitsnack och osämja. Förstår inte hur ni orkar! ;s

längsta måndagen i mitt liv.

okej, började skolan åtta imorse, kom knappt upp men jag var som sagt tvungen! gjorde världens frukost i skolan, med gröt, ägg, bacon, stekta ägg, prins korv, massa olika sotrers bröd, ostar, och andra pålägg, flera juicer, te och kaffe. riktigt gott, hur mysigt som helst att äta världens godaste frukost ihop med världens bästa bästa klass.


dagen fortsatte med två hundra prov, TUR ATT JAG HAR TOBBE! Men jag klarade mig bra utan honom på det andra provet också, jag hoppas på mellan VG-MVG kanske till o med? i hope so!

nu blir det att dricka massa med mosserande viner (stavning?) sen äre blommor som gäller och efter det ska jag jobba till halv nio och där med den längsta måndagen i mitt liv. tur är väl att min kära zophia och kajsa ska komma förbi och äta med mig och prata om allt :) hörde något om stockholm imorgon?

-
Blir bara så trött faktiskt, jag trodde faktiskt att du om någon visste hur extremt less jag är på töntiga onödiga tjafs mellan tjejer.. Och då spelar det ingen roll hur bra vänner man är, jag skiter i vilket. För krigar man för att tjafa, så kan man lika gärna lämna mig ifred för jag tänker inte delta.
-


FYRA DAGAR KVAR!
och ska jag vara ärlig så är jag trött bara jag tänker på det.

segast i världen.

i fredags var jag bara hemma, även moster och morbror var här och åt middag!

sen lördag jobbade jag först, riktigt kul med såå mycket folk osv, det fanns saker som var roligare och vissa som var tråkigare, men allmänt var det en helt okej dag :) efter jobbet gick jag upp till zophia, vi åkte hem till mig så jag fick byta om sen åkte vi ner och handlade godis och annat gott precis som vanligt, sen hem till zophia igen och åt middag med hennes familj som jag tycker så mycket om :) sen kollade vi melodifestivalen och röstade för glatta livet! sen åkte jag hem och sov.


idag har jag jobbat, sliten och helt död i kroppen.

imorgon blir det först skola, sen jobba och då får jag även sällskap av zophia och kajsa, vilket aldrig är fel! :)


den 15 augusti äre du och jag som drar iväg, förhoppningsvis är det här den bästa present jag någonsin kunnat gett dig! du är värd allt i världen vännen och jag är glad att jag får vara en del av ditt liv! vill inte att du ska lämna mig några dagar senare
:( jag kommer stå på din gata och vinka av dig o tårarna kommer spruta!
jag älskar dig zophia johansson!

fredag kväll

fick besked idag, jag fick platsen.
finns ett problem och det måste lösas!


mamma och pappa säger att de skulle tycka att det var skönt om jag åkte bort ett tag, de frågade även thompa om han inte också kunde åka, men jag tror såhär.. det är inte ett dugg sant, de kommer sakna mig så jävla mycket, speciellt om kvällarna när vi brular "bråka" och skämta, för jag är nog den största glädjespridaren i den här familjen som får alla att skratta (och då gills det inte att thom håller på och ska skrämmas hela tiden haha) jag tror min familj skulle sakna mig så mycket, de blir nog riktigt tomt utan mig. Jag menar, till och med min tuffa pappa sa till mig i telefon när jag vari turkiet att han saknade mig och att det faktiskt var lite tomt utan mig. Och nu blir jag borta i lite mer än en månad.. hur ska min käre far klara sig? ;)



Kul att du hör av dig och att du visar att du lever. Har inte hört ett ljud från dig på ett tag nu, man börjar ju undra vad som händer egentligen och vad som nu har ändrats helt plötsligt? Får väl se hur du reagerar imorgon när vi ses..



Nu är det bara en vecka kvar, jag kan knappt hålla mig längre..

Håll tummarna för mig!

Jag skulle göra allt för att komma härifrån nu, man ska inte fly ifrån alla problem egentligen men jag tycker inte att jag gör det genom att åka. får jag åka, kommer jag må så mycket bättre och jag vet att under tiden kommer jag själv kunna växa som människa. jag måste få ägna tid åt mig själv, inte tänka på alla andra, stänga av allt som heter "hemma" och "enköping". Slippa allt som har med allt att göra och bara få vara mig själv o leva mitt liv. Och det var faktiskt elin som fick mig att inse det och ännu mera zophia, jag är värd det här och jag tänker inte ge upp nu utan kämpa. Det här handlar inte om att komma ifrån vissa människor, eller något sånt. Utan jag gör det här för min skull, och de som mest tar emot att lämna är zophia, bara för att hon flyttar efter sommaren, men när även hon vill att jag ska åka och göra det här till min grej, då finns de inget som stoppar mig..


inte har jag varit på topp de senaste dagarna, mycket som händer och kommer hända de närmaste veckorna och minsta lilla har gjort mig arg och sur, känns inte som att något går som de ska. och verkligen den ända som fått mig att känna mig lite bättre är zophia, för hon är den ända som märkt och sett att något är fel och tagit sig tid för mig och jag är glad för det och jag är glad för allt du sa idag ♥



jag blir så frustrerad över att du inte ser..

suck..

livet är långt ifrån på topp just nu..

godnatt!

Bild 1. Hej Mongo, jag är nu kortklippt!
Bild 2. Jag älskar min nya tröja, så go and fuck yourself!


Så klockrena!


BACK TO SCHOOL AND IM GONNA RULE!

(josefin eller om de var nathalie? säger att det stavas rule, visst de är mycket möjligt, dock tycker jag personligen att roule låter mycket bättre dock..)

IALLAFALL, imorgon ska jag tilllbaka till skolan, där jag inte varit på över 2,5 vecka. Jag tror nog de flesta saknar mig, mitt galna humör och mina roliga upptåg! Och även jag saknar mina klasskamrater men mest av allt saknar jag min torbjörn! Lite tomt utan honom och jag tror nog att han saknar mig också, han och jag har alltid kul i skolan, de är skönt att ha någon som gör som man säger ;D haha. Min plutt!

Sen imorgon blir de körskola som alla andra onsdagar med nathalie och erica, loka citron och kexchoklad? haha. Och jöööö ;D haha, nej fyfan vad övertrött jag är ;s jag skulle kunna sova nu och inte vakna förren 9 dagar, skönt skulle det vara och jag skulle kunna ge allt för det.

btw, idag har jag varit i västerås, inhandlat en del bra-ha-grejer. som en födlesedags present till mig själv, kläder, kläder jag ska ha på mig på min födelsedag och lite annat smått och gott. sen har jag även klippt mig och det blev jätte fint, tack erika! :) känns dock ovant men man vänjer sig! :)


lite heta bilder jag hittat, minnen och sommarkänslor!
 



NEDRÄKNING: 10 dagar kvar..
Vilka vill vara med och röja på krogen den 13e mars eller hos mig den 14e? ;)

tisdag

innebär att jag är ledig!

trodde dock att jag hade körlektion, men hade skrivit in fel i min almenacka, för denna veckan fanns de ingen, typiskt! så får köra stenhårt med papi och sen ta mina kärlektioner nästa vecka! ska åka till västerås med happy och kolla om man hittar nå kul man kan ha på sig min födelsedags "helg" ;D haha. sen på kvällen ska jag även klippa mig och jag vill inte :( jag vill ha mitt långa hår, men som erika sa, de kommer äta upp håret från topparna och de vill jag verkligen inte!


idag (måndag) har jag varit duktig och städat mitt rum, riktigt ordentligt! Dammat överallt, dammsugit och bäddat rent i sängen osv.. :) jag är såå duktig! Så nu ska jag ta en varm dusch för jag håller på att frysa ihjäl, sen hoppa ner i min sköna säng! GODNATT ALLA KOTTAR OCH KORVAR!



IDAG ÄR DET BARA 10 DAGAR KVAR TILLS MIN 18 ÅRS DAG!



Jusste.. Måste bara säga, jag saknar mina klasskamrater, har inte träffat dom på två veckor och de blir lite tomt faktiskt. jag tycker verkligen om allihopp, även fast de är tjafs ibland och man blir irriterade på varandra imellanåt! men jag kan helt ärligt säga att de finns ingen i min klass som jag tycker illa om, alla är bra på sitt sätt och jag ser verkligen framemot att ta studenten med er HRare ;D love you guys!


Now you're in and you can't get out

You're so good to me, baby, baby

I wanna lock you up in my closet, when no one's around
I wanna put your hand in my pocket, because you're allowed
I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound
I wanna stay this way forever, I'll say it loud
Now you're in and you can't get out

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me, baby, baby
You're so good to me, baby, baby

I can make you feel all better, just take it in
And I can show you all the places, you've never been
And I can make you say everything, that you never said
And I will let you do anything, again and again
Now you're in and you can't get out

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me, baby, baby
You're so good to me, baby, baby

Kiss me gently
Always I know
Hold me, love me
Don't ever go, oh oh oh...
Yeah!

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me

You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabulous
You're so good to me, baby, baby
You're so good to me, baby, baby

You're so good

bedtime stories.

Igår var jag och zophia på bio och hade skit mysigt.
Var nästan själva i salongen, rätt skönt att slippa små
ungar som alltid pratar sönder filmerna annars.





-
Jag förstår inte hur du kunde, du sa till mig att du förstod hur jag kände mig gällande allt. Ändå gör du som du gör, det är helt sjukt, jag trodde aldrig att jag skulle förlora en vän på det här sättet och speciellt inte du. Jag trodde vänner betydde mer för dig än att få knulla runt. Men du tog väl den ända chansen du någonsin kommer få.
-

sickan och wanheden!

  

Så mysigt hade vi igår!
Var så mätta till slut efter allt vi åt, så vi låg och bresade ut oss
över hela soffan och bara jäste. Kunde knappt ta oss därifrån!

Och ikväll blir det mys igen! ♥

tidsfördriv.

Stulen utav http://annastur.blogg.se


10 favoriter:

Färg: Blått
Mat: Makaroner, lättast så.
Band: the script, nickelback.
Film: hemma bäst
Bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaaf / Ego girl - Carolina Gynning
Sport: Fotboll
Årstid: Vår
Veckodag: Fredag
Glassmak: Picannötkola.
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör: Tröttast o hungrig.
Smak: ingen.
Kläder: Pjamas.
Bakgrund: grekland.
Nagellack: Inget
Tid: 14.40
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: min mage som kurrar.

8 första:
Bästa vän: carolina gladh
Husdjur: kanin
Piercing: Örat
Förälskelse: johan
Musik: hum?
Bil: min röda älskling!
Kyss: johan tror jag, haha

7 senaste:
Alkoholdryck: Smirenoff.
Mat: pizza
Dryck: saft
Biltur: fia körde hem mig från henne.
Kyss: -
Spelad låt: melissa
TV-program: AFV med fia ;D

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: typ.
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Ja

5 nej tack:
Kläder: Blommiga.
Mat: Soppor
Musik: Metal
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Falskhet

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Myste med fia, åt godmat, laga vitlöksbröd, körde mats.
Du kan höra just nu: pappas dator, tvn, mitt tangentbord o mitt hostande.
Du inte kan leva utan: vissa vänner, mat, min telefon, pengar.
Du gör när du har tråkigt:  sitter vid datorn, kollar tv, sover, eller ringer.

3 personer:

Du kan berätta allt för: zophia, mamma och pappa.
Du tycker om: mina favoriter är ju zophia, nath och älin
Du inte gillar: Nämns inte.

2 val:
Kaffe eller te: inget, usch!
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Att bli frisk nu och att de ska vara den 13 mars.
haha de blev visst två ;D

Enköpings skvallerblogg!

När man kommenterar en blogg så finns det något som heter IP-adress som lagras. Och det är precis det, de har gjort när personerna som har skvaller bloggen skickade ut sina kommentarer. Det roliga är bara att det är en tjej, som har kommenterat min blogg förut, närmare den 21 januari som har exakt samma IP-adress. Så, personerna som har skapar den här skvallerbloggen, vi tror oss veta vem/vilka ni är. Bara det att det visste vi så fort den där bloggen kom upp, men nu har man äntligen fått ett bevis. Så jag säger bara det till de flesta, ni hade rätt.


RSS 2.0