Baby Lycka.

Välkommen till världen Casper! :)
Som föddes idag 11.44, var 53cm lång och vägde 3980g!

När jag fick samtalet idag, var tårarna inte långt bort.
Är så glad för eran skull, jag vet vad det här betyder
för er och hur länge ni har längtat efter eran son! :)



Grattis Carolina och Mattias till eran son, all lycka till er!


HALLOWEEN-FEST.

Igår började dagen med att jag jobbade.
Slutade tidigare, så då åkte jag och köpte strumpbyxor, som höll en timme efter jag tagit på mig dom, lyckat.

Sen kom Amanda, vi åt mat och började fixa inför kvällen.
Kämpade med mina lösögonfransar, fick lim i ena ögat, så tårarna rann. Sved som fan, borde det inte vara mer "ögon vänligt" :s ? Amanda fick dit ena och mamma andra. Sen var man äntligen klar :) Pekh och alla kom upp hit, så Amanda fick lyckan att måla någras naglar :) haha. Sen kom ♥ och hans vänner, så vi gick ner i lokalen och började dricka. Sen kom resten och allt eftersom ramlade det in folk.

 

Jag hade en skit rolig kväll, den var lyckad till en viss del och de flesta kom som var bjudna :) Alla jag ville ha där, var där :) Men som på alla fester är det så klart, tjafs, bråk, besök av polisen osv och det var det även på våran. Slutade med att polisens sista besök, innabar att jag och amanda lessnade och slog igen. Då var det bilar som blivit utsatta tydligen enligt folk runt om men Polisen hade annat att säga. Blod överallt osv. Men men, Amanda och jag gick hem till mig och smed planer vad vi skulle göra. Joar var för sent och vi hade nog ändå inte kommit in, haha. Slutade med att vi skulle äta mat och sova, för vi ville till olika ställen. Men vi hann inte ens äta, utan vi somnade direkt med taklampan tänd för ingen orkade släcka den, haha.

TACK AMANDA för igår, det hade aldrig varit lika roligt utan dig!
Och Tack alla som kom!




 



 

 


Torsdag.

Puuh!
Denna dag har varit såå jävla lång.

Amanda kom in till stan vid elva, så fixade vi allt i lokalen :) Trixade ihop högtalare, baslåda och alla sladdar! Satte upp allt, ut med alla glas osv, klart inför imorgon! KANON!

Sen vid ett åkte jag och jobbade, stress AB när jag kom. Jävla små ungar som har höstlov, DÖ! Haha. Vid fyra blev jag själv och seg tiden sattes igång. Efter en stund kom Karro, hon fyller faktiskt 19år idag, så grattis till henne! :) Hon bjöd på Kladdkaka, och gjorde mig sällskap en stund! :) Sen fick jag även besök, skum att träffa dig :/ Hatar att det ska kännas konstigt, fast konstigt bra. Men det är ändå bara konstigt haha. Hemma lite efter nio, och satt och prata med mamma och pappa i köket en bra stund! Nu sitter jag vid nya datorn, så skönt med en hel bärbar dator. Själv får jag vänta ett tag tills jag ska köpa min, det är lite planering och beslut som behövs innan dess, dock inte gällande datorn! :) Haha!


Taggad till Max inför imorgon. Jobbar tidigt, lunch. Sen hämtar Amanda upp mig, och de första jag ska göra är att ta mig ett glas vin! Efter längtat! Var länge sen nu ;) Hahah! Det är jag värd! Ska bli såå kul, längatr efter att få ta på mig alla grejer jag köpt, fixat och donat med! :) Låt morgondagen gå snabbt!



Nu ska jag ner på mitt rum, städa bort de värsta så mamma och pappa har ett leende på läpparna imorgon! Och så att jag får bort min dödsångest! HAHA! Sen ska jag ta mig en skön dusch :) Sen sova, riktigt trött. Och det var länge sen jag var så här trött, så här tidigt! :)


Sleep tight!

Michael Jackson.

Igår var som sagt mamma, moster jag och min kusin på Michael Jackson's film This is it. Och det fick mig att tänka. Jag har aldrig lyssnat på Michael Jacksons musik direkt, visst han har bra låtar men det har liksom inte varit mer än så. Till skillnad ifrån min mamma som är de största fanet av honom jag vet, hon var på hans Badturne när den var i Göteborg 1988 och lite så.

Hur som helst, är det egentligen inte helt sjukt vilka rykten som spreds? Vem fanns där för honom under hans barndom och under hans jobbiga perioder i livet? Hur kan folk stå på hans bergavning och vara ledsna osv, men fanns inte där för honom när han behövde dessa människor?



I detta klipp, lyssna, eller läs de som sägs i slutet.



Vem gjorde detta för honom? Vem fanns där? Kanske hade han mått bättre som människa om folk hade ställt upp för honom, kanske hade anklagelserna slutat? Jag menar, i filmen This is it, pratar han om hur viktig jorden är. Han har gjort en film om en tjej som somnar i en fantasi värld, men vaknar upp av att skogen rivs. Detta skulle ingå i Michaels turne, som ett "nummer".. Tyvärr så gick de aldrig så långt.. Iallafall, han pratar i filmen jätte mycket om hur mycket han vill förändra världen och hur mycket han värnar om våran planet. Hur viktig kärlek är och det är så mycket. Varför skulle då denna människa, utnyttja ett barn sexuellt? Aldrig. Han var heller inte sjuk, så att han tog så mycket medicin att han dog. Det var ju självklart hans läkare eller någon annan som överdoserade honom och gav honom en dödlig mängd.


Nej usch, är skit upprörd! Det är hemskt, för att han verkade faktiskt vara en fantastisk människa!


Mina mest lyssnade låtar med The King of Pop!










Great!

Idag har det hänt en hel del. Mamma och pappa har köpt en ny dator, mycket plus för min del (hemligheten..) haha. Sen så nu kan jag äntligen skypa ordentligt med min Sofia! :) Glad to se you honey! Sen så fick jag hem mitt efterlängande paket som jag beställt, på fredag får ni se vad! :) hihi! Fixade även klart min outfit tills helgen idag med mammas hjälp. Sen halv nio var det dags för bio, MJ's film. Rörade och bra. Helt sjukt att han är död. :/

Hur som helst, jag är såå sugen på kladdkaka, så jag tror att jag ska ställa mig och göra en, mitt i natten. Haha, pappa blir nog inte så lycklig. Men men, vad ska man göra då? ;) Tror att dom blir glada sen :) Bara grädde som fattas, de går de att vara utan minsann! HAHA!



:)



Snygg bränna? ;)


7 månader :) Jag står nog ut!

Snygging! :*

Han är såå snygg, så där dödligt snygg!
Snäll, rolig, glad! Och HAN, han ska jag träffa på fredag! ♥

Prins Charming!


Godnatt Tisdag.

Det blev inge städande för min del idag, det fanns helt enkelt ingen ork! Men det finns det aldrig till städning, tro mig! Så idag blev det att träffa Amanda för att inhandla lite tills fredag :)

Efter det åkte jag ner på stan för att möta Linda och Jojjo, vi skulle bege oss till Kista Gallerian! :) Hur mycket folk som helst, kändes som att det var som mellandags rea eller kanske julhysteri i sista sekund? Hur som helst, vi strutta runt och kollade i alla möjliga butiker, vi hittade alla något och jag hittade en blå (en föööör blå, enligt Linda.) lång tjock ärmad. Fia, du vet en sån där blå tröja bara jag kan och vill ha på mig? :) Åh, den är såå fin! Tar en bild och lägger upp den, SÅ fin är den, haha! Linda tyckte den gråa, men jag är glad att jag gick emot och ville ha min blåa. För blåa tröjor har jag väl inte? Eller? Haha.

Fast den är blåare i verkligheten! ;D haha



Efter kistagallerian blev det Max i Barkarby! Oh herregud säger jag bara, den studen får tala för sig själv tycker jag :) hahah.


Nu ska jag hoppa i säng med en bra film, tack för idag tjejer!


Sweet miss blue.

Haha, jag vet! Min blogg blev visseligen Lite väl blå!

Jag ska ändra det den dagen jag orkar ta på min dator igen, de brukar gå stora mellan med tid när jag gör det. Sitter annars vid mamma&pappas dator, eller bärbara :) Det kaan beror på att jag alltid och ständigt har så stökigt på mitt rum haha. Men jag ska ta tag i det imorgon, ända dagen jag känner att jag har tid. Har massa att göra den här veckan, allt för att fredagen ska bli bra! :)



I kväll blev det kvälls fika på donken med Linda, för att ta igen helgens och förra helgens skvaller! Och imorgon ska vi efter att Linda slutat jobba åka till Kistagallerian!




Jag längtar efter dig och på fredag får jag äntligen träffa dig! ♥

Girlsnight.

I need my girls.
Kvällarna vi spenderade, tjejsnack och alkohol! Och utgång på det.
Då vi kan falla ihop i skratt, tänka på saker vi gjort och pinsama händelser efteråt.
Åh, vad jag vill att Sofia ska komma hem så vi kan få uppleva det igen.
För det var alldeles för länge sen våran trio skrattade tillsammans!

Blir även sleepover, god middag och massa annat när du kommer hem!
Lite mer än 60 dagar kvar, jag saknar dig och alla tjejkvällar.

Design.

Oh shit!

Skulle bara sätta mig och ändra lite på designen, som vanligt blir man aldrig nöjd men trodde aldrig att de skulle ta sån tid! Kollade på klockan och tiden hade bara flugit iväg och  jag är långt ifrån klar. Hoppsan, så kan det visst gå!

 

Övertrött som jag är, så ska jag försöka sova nu.

 

Thinking of you!


fredag & lördag.

igår var jag bara hemma, är fortfarande sjuk. Mår skit dåligt, svimmfärdig, varm och förkyld. Så det blev ett varmt skumbad på kvällen, sen bums ner i sängen och snabbt somnade jag :) idag väntades det jobb, mådde mycket bättre och var pigg o glad på jobbet. Sen när jag kom hem, så blev jag varm igen, ännu mer snorig och ville bara sova. La mig på soffan, mamma slog på en film som jag snabbt somnade ifrån. Vaknade och då blev de mat, min mamma är bäst som bjöd på thaimat :)


nu sitter jag här, ska hoppa in i duschen, sen gå upp till mamma :) bara vi hemma ikväll, skönt.


Förresten är det inte bara jag som är sjuk, Easton är också sjuk stackarn. Fast han är magsjuk, så det är mindre roligt :/ han ser så ledsen ut stackarn.



-
Varför är man så blåögd? Grattis, du lurade mig. Men tack för att du bevisade att alla killar är likadana, vill bara leka och är falskare än tjejer, vilket är svårslaget. Tack, men nejtack. Då står jag mer än gärna över och har roligt på mitt sätt istället. Det mår jag bättre av.
-



Idag är en sån dag, jag bara vill att tiden redan hade runnit ut.
Jag vill vara där nu, här finns det ingenting längre.

Ett inlägg som kommer ta år att skriva.

För här sitter jag, med tårar som rinner, ont i käkar och mage för att jag skrattar så mycket.
Har fia på facebook chatten och vi pratar om våran fina lilla trio. ♥


Det måste vara ödet som förde ihop oss och lät oss bli bästa vänner. För hur olika vi än är, är vi ändå så lika. Vi har så sjukt roligt ihop att det inte går att förklara. Och när saker och ting är som roligast, har det ofta inträffat något. Hänt någon av oss något, som man sen gärna retas för..


Jag vet inte riktigt vad man ska nämna, jag ska passa mig med tanke på att mina kära vänner Linda och Sofia vet en hel del som kanske inte allämnheten behöver ta del av, haha!


♣ I sommras planerade vi exempel att vi skulle åka någonstans ihop, festa och bara umgås innan Fia lämnade oss för at åka till sitt äventyr i Österriket. Halmstad var det snack om, Öland och lite mer olika ställen. Men mitt schema passade inte in någonstans så Fia och Linda åkte till Gotland. Och vad jag saknade dom, efter EN dag! Så deras första natt på Gotland, bokade jag en resa dit. Så dagen efter på förmiddagen kom jag, oh vilka pinglor jag mötte upp! Den dagen blev en händelserik dag, det var den dagen Linda blev tankad! 



♣ Jag och Fia skulle äta middag med Viktor och Martin en kväll. Vi hann laga mat, äta och lite så :) Hade köpt efterrätt, men vi hann inte till den. Och det kanske Sofia kan förklara varför? Vi blev alla i stort sätt utkastade, eller vi BLEV utkastade. För Sofia skulle minsann få besök. Vi fick vara kvar ett tag, men under den stunden spelade killarna tv-spel och fia stod i duschen, sminkade sig osv. Lagon road var jag! Haha! Så det blev ingen efterrätt alltså!



Vissa gillar obyxmyndia killar, Andra gillar kanske att träffa fler samtidigt? Vissa tycker om äldre män. Vissa är på väg hem, men mötte en okänd kille och tog med han +1 hem. Vissa gillar att ha sex där dom syns, så som på balkong, fält och i bilar. Andra tar med ragg hem från krogen för att ligga, men deckar ganska snabbt och inser på morgonen när hon kommer hem att hon inte ens sätt människan eller vet alls vem han är. En annan försöker få besök av grannen. En annan hittar ragg på krogen, men han var så seg så hon tog rumskompisen istället. Vissa möter skumma killar, som blir kära (enligt dom själva) besatta (enligt oss) och dagen efter dom mötts, får man blommor! Och det stoppade inte där. Den här tjejen dissade en kille för att hon trodde att han drog, i själva verket gick han bara och köpte korv. Så hon tog en ny kille istället, lätt fixat. Någon/några har nog råkat hamnat i säng med någon som redan var upptagen/upptagna. En annan slog vad med en kille, han trodde inte att hon vågade ha sex med honom på väg ner till krogen. Här bangar ingen, upp i skogen så var det klart. Sen fortsatte kvällen som inget hade hänt. En tjej hann ligga, innan hon ens raggat och ens kommit igång på förfesten.


En sak som är säkrast av dom alla, vi har alltid roligt, vi skrattar, tror på varandra och älskar varandra. Och vi ska vara vänner livet ut!






Godnatt tisdag.

Först till jag tacka Sofia för medlidandet. (N O T)

Idag har bara varit en riktig skit dag, en dag som inte borde ha fått existerat i mitt underbara liv. Går det att radera denna dag? Och inte minnas den i huvudtaget? Säg till då! :)


Annars mår jag fortfarande dåligt, jätte konstig i kroppen :/


Amanda kom förbi en stund och muntra upp mig! Och stunden hon var här, mådde jag faktiskt bättre! Amanda borde kanske ha stannat här! Haha! För stå fort hon åkte och jag satte mig ner, blev jag yrslig igen! :/ Amanda var iallafall en ängel som klippte mig, tack vännen!


Nu ska jag försöka ta något att äta, vänta på K, sen sova!
Godnatt suckers!

Fuck allt och alla!

Jag är så jävla ledsen, sitter och håller tårarna inne.
Är så extremt less på allt.
Det är bara massa måsten, saker man tycker, saker som gör ont, ÅHHHHH!!


- Huvudvärk, öronvärk, ont i kroppen, svimmfärdig och illamående.
- Hur kunde jag hamna i denna situation? Varför tänkte jag inte ett steg längre?
- Jag har ingen telefon, the phone house event student, kan DÖ!
- Jag saknar Sofia och tycker att hon borde vara här hos mig.
- Det är 7 månader kvar och det SUGER!!!!!!!!!
- Jag har så sjukt stökigt på mitt rum och får dödsångest när jag öppnar dörren.
- Jag vill att du ska vara här, här hos mig!
- Jag har slitet hår.
- Måste boka spa-grej.


Plus massa annat, jag är arg och ledsen. Vet inte vart jag ska ta vägen.
Såna här dagar hatar jag mig själv, mer än något annat.


Måndag.

Började halv åtta imorse, var rätt lugnt på jobbet :) Skönt. Började strömma in folk vid elva, så det var riktigt skönt. Blev klara tidigt också, så jag satt och fikade medans jag väntade på mamma.

Så det blev en sväng till västerås, jag var mest trött och ville mest hem :p inhandlade parfym till pappa, OM den luktade gott! Oooh! Sen blev de lite annat smått. Sov hela vägen hem i bilen, vaknade av att jag snarkade till och jag snarkar aldrig? Haha.



Satte mig här och krigar för att få tag i Sofia på skype. Men hon tittar på någon dubbad film hemma med Edwin, så det var tråkigt, för min del iallafall. Jag har bestämt mig nämligen för att börja dela med mig utav hemligheten. Känner verkligen att jag måste få dela med mig av den till min bästa vän. När jag fick reda på det här, att det bara är tiden jag går och väntar på nu, så kändes det så fel att du inte var här och fick dela nyheten med mig. För du vet precis hur mycket jag vill det här och att det vore det bästa jag skulle kunna göra. Och jag erkänner, förut var det bara prat. Jag hade aldrig tänkt göra det här, jag ville men hade aldrig tänkt genomföra det. Och nu är det på riktigt.


Det är när sånt här händer, jag saknar dig extra mycket.
Min bästa vän, som egentligen borde sitta här i soffan bredvid mig och kolla på tv, äta godis och skvallra. Är så långt borta ifrån mig och det gör ont i hjärtat. Men det är fortfarande samma jord och samma himmel! Jag älskar dig och jag är rädd för att träffa dig, för jag kommer aldrig kunna låta dig gå.

Bloggar som sagt..

Trött på att blogga, ingen lust alls längre.

Fredag blev det att fira min vän Jenno som fyllde 20 år idag (söndag). Sen blev det utgång på det och jag var nykter. Så jag blev slut rätt tidigt, inte så kul att vara omgiven av fulla, dryga och extremt jobba människor. Varför blir 70% av folket som 13 år när dom dricker? Är jag likadan? hjälp säger jag bara.


Lördag blev det att jobba, sen hem göra mig iordning för att åka ner på stan och möta upp resten av mina jobbar kompisar! :) Fördrink på nya Star Lounge, vidare till Kungsbacken för att äta, riktigt gott! Sen gick vi till Corner och fortsatte där, sen Rolands. Och efter det fortsatte jag och Karolin till Joar. Efter det tog Karro en taxi hem, jag följde med Jenno en snabbis upp till henne, sen vidare till honom.


Söndag, eftersom att det blev som det blev, ledsnade jag och åkte hem vid sju imorse. Åt, sen gick jag och la mig. Och vaknade halv åtta på kvällen igen, fick en chock. Nog för att jag ville sova ut, men jag hade nog räknat med att sova till max fyra på dagen, haha! Men inte det. Så jag gick upp, åt, la mig på soffan och kollade på sex and the city sen satte mig här! Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och sova. Ska upp om några timmar för att jobba!



Hoppas att ni haft en bra helg.




Grattis Jenno på 20 års dagen! :)
Även gammelmormor som skulle blivit 93 år idag, vila i frid!

Lista, you know i love it(?) haha.

 

Vad är klockan när du börjar med detta? 00.49
Vad heter du? Eleonore Ida Karlsson
Hur gammal är du? 18 år
Var kommer du ifrån? Mammas mage (a) Enköping.
Har du en mamma? Haha ja.
Har du en pappa? Jaa :)
Har du några syskon? Ja

SENASTE GÅNGEN...
Du snusade: har aldrig ens testat.. :p
Du rökte: haha, jadu?! :p
Du drack alkohol: Igår.
Du frägade håret: någon månad..
Du grät: Idag.
Du tränade: Månad sen.
Du solade solarium: Förra veckan.
Du skällde på någon: Minns inte.
Du var utomlands: 4 månader sen.
Du duschade: Snart, haha
Du åkte buss: Minns ej.
Du åkte taxi: Imorse.
Du åkte tåg: Månad sen.
Du smsade någon: Nyss.
Du ringde någon: Idag, till Linda.
Du camade med någon: Några dagar sen med Fia.

HAR DU NÅGONSIN...
Hoppat studsmatta: Jaa
Ätit fiskbullar: Jaa
Tagit kort på dig själv: Jaa
Skrattat så du börjat gråta: Ja
Skolkat mer än tre skoldagar i rad: Ja.
Sovit mer än tio personer i ett tält: nej faktiskt inte :p
Badat mitt i natten: natt-bada på fjärdhundrabadet.
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: Nej
Spytt för att du varit full: Ja haha
Trillat när du åkt skidor: nej, har aldrig åkt skidor?
Gråtit till en bok: Nej
Varit rädd för tomten: Ja, när man varit liten.
Fått ig: Ja :p
Ätit deg tills du spytt: Nej, bara mått illa.
Lagat en misslyckad middag: ALDRIG? ;) haha
Har du sjungit karaoke: bäst på singstar.
Fastnat med tungan i en lycktstople? Vet inte..

FAVORIT...
Band/artist: Olika
Låt: Sexy Bitch
Mat: Kyckling
Dryck: Fanta lemon :)
Känsla: Lycka
Lukt: Morfars garage eller regn!
Årstid: Vår
Dag: Fredag
Lärare: Ulla-Maria Hansén.
Glass: Cornetto eller kulglass
Godis: Olika
Alkoholdryck: Sprit.
Cigarett: -
Snus: -
Klädaffär: Selma.
Film: Sex and the city.
Bok: Vingklippt ängel
Kändis: -
Tröja: Många
Plats/ställe: Grekland.

JUST NU...
Humör: Trött.
klädsel: underkläder, pjamas haha
Smink: gårdagens
Frisyr: Uppsatt
Sysselsättning: msn, sms, tv.
Plats: Hemma, mitt rum
Väder: Mörkt o kallt.

VAD...
Älskar du? att spontan göra något.
Hatar du? städa.
Vill du göra när du blir stor? You tell me.
Vill du göra nu? duscha sen sova.
Behöver du göra nu? Duscha.

VEM...
Älskar du mest?
 vilka! mina närmsta.
Hatar du mest? den som bestämmer lagar och regler.
Är din bästa vän? -
Är ditt favorit syskon? Thom.
Är falskaste människan? -
Vill du träffa i verkligheten? Farfar..
Vill du ha hos dig nu? Ingen.
Litar du mest på? -
Pratade du med på msn sist? Kim :)


Mitt val, ett bra eller dålig val?

Idag är en jobbig dag. Hade ett jobbigt samtal inatt, som fick de att kännas bättre samtidigt fick mig att tänka på allt.. Jag kan göra vad jag vill egentligen, eller? Jag vet inte om jag är ledsen över mitt val eller om jag mår bra över det. Jag vet vad en del av mina närmsta tycker om en sån här grej och det gör det ännu svårare. Men, som sagt. Ingen behöver faktiskt veta, och ingen behöver egentligen bry sig.

Men tro mig, jag började tänka när en viss person fick ett leende på läpparna. Det gjorde detta dock inte lättare, utan tvärtom, mycket svårare. Men jag vet vad jag måste göra :) Det är ingen talan om det.



7 månader kvar.. Låt det gå snabbt! :)

Tack.

Det är inte staden som är skit, det är människorna som bor i den.
Och jag vill tacka några, för att ni bevisar det bara om och om igen att ni aldrig kommer ändra på er. Och att ni tror på allt skit snack, lika mycket som ni sprider det. Usch, erat skit snack sprider sig snabbare än klamydia och alla vet att det kommer ifrån er.


Tack för att ni påminner mig ofta, vilka ovärda människor ni är. För det var ni som fick mig att fatta det här beslutet och det är det bästa jag gjort.

Jag måste stå ut, bara liiiite tid kvar.


Rosa bandet.

http://www.cancerfonden.se/sv/Rosabandet/Stod-oss/Olika-satt-att-ge/Starta-en-insamling/Insamlingar/?collection=1940


Sänk en gåva till Bröstcancer fonden, eller starta en egen insamling på www.cancerfonden.se/rosabandet/




OM ROSA BANDET!

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.

Under oktober färgas hela Sverige rosa med hjälp av företag, organisationer, handlare och privatpersoner som vill engagera sig i kampen mot bröstcancer. Sedan starten för sex år sedan har Cancerfonden – tillsammans med privatpersoner, företag och föreningar – samlat in närmare 220 miljoner kronor. Framgången med Rosa Bandet ligger bland annat i den avgränsade kampanjperioden som gör att vi varje år kan komma tillbaka med full kraft och nya aktiviteter under oktober månad.

Förutom webbinsamlingar och försäljning av rosa bandet hålls en insamlingsgala i TV3. Sveriges handlare engagerar sig genom Rosa Lördag, en köphelg då gallerior och köpcentrum färgas rosa till förmån för Rosa Bandet. 
 
Rosa Bandet är en internationell rörelse med ursprung i USA. Pink Ribbon, som Rosa Bandet heter på engelska, startades 1991 av bland andra Evelyn Lauder från kosmetikföretaget Estée Lauder. Sedan dess har Rosa Bandet vuxit till en internationell folkrörelse. Världen över viger organisationer, företag och privatpersoner oktober månad åt bröstcancerfrågan.


Kvälls bloggar.

Sitter här och kollar på 2 och en halv men, och väntar på min vän Linda. Och det var väl tanken på henne som fick mig att blogga just nu.


Bara för att du är så bra. Och för att du är en människa som jag vet aldrig skulle egna en sekund på att tro på skit snack, aldrig svika mig för en liten dispyt. Du förgyller mina dagar bara med ett litet sms, dina galna grejer! Jag har nog aldrig mött någon som är lika rolig som dig, som är så spontan och älskar och vill leva livet så mycket. Du är den bästaste systern som finns, tussan! Vad skulle jag göra, om jag inte kunde komma till dig med alla problem och få de bästa förklaringarna på allt? big love.



Lista.

Dagens humör: Glad.
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens frisyr:  utsläppt, nu uppsatt.
Dagens smink: inget
Dagens planer: de är natt, så sova? haha
Dagens vill ha: Lägenhet.
Dagens låt: Jadde - jag ser dig
Dagens längtan: <3
Dagens beroende: Sömn.
Dagens person: Mig själv.

Senaste person som
Sov i din säng:
Oskar.
Du pratade med: Linda
Du delade en drink med: Jag delar aldrig! HAHA!
Du gick på bio med: Sofia.
Du gick på stan med: Carolina

Senaste
Låt du hörde:
Byz - Why do we always fight
Film du såg: Män som hatar kvinnor. (Sämst..)
Mat du åt: Max
Kram tjej/kille: Linda / Marko
Puss tjej/kille: Linda / P 
Känslan: "Är det värt det?"
Ilska: Oktoberfesten?
Resa: Gotland.
Glädje: Förra helgen.
Dröm: Flytta långt härifrån.
Boken du läste: -
Personen du träffade: Linda
Personen du pratade i telefon med: Amanda
Personen du fick sms av: Kim
Gången du åt en 7-eleven korv: aldrig
Gången du var utomhus: Några timmar sen
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Några dagar sen.
Saken du köpte: Mat.


Måndag.

Fick sova ut idag, riktigt länge. Har inte blivit riktigt pigg ännu faktiskt :/

Men upp och hoppa, gick och la på brev på lådan, promenad med Easton och sen messade jag Natha i brist på annat och fick världens svar, skrattade här hemma för mig själv, haha! La mig och kolla på Gossipgirl och alla sånna program, the hills, the city osv. Sen drog jag ner på stan och träffade Natha för att sola, så jävla skönt och så jävla brun!

Hem och skulle äta något, fick mess av Linda "Mc donalds? Puss" Javisst, svarade jag. "Max i hälla? Puss" haha, Älskar att du är så spontan, så det blev kvällsmat i västerås! :) GOTT som fan!


Om jag mår bättre imorgon, blir det antingen att följa med Pappa och äta lunch i Uppsala och sen fysa med mamma på hennes jobb. Eller så stannar jag hemma, sover ut och sen tar en sjukt lång promenad med Easton och leker med honom! Borde kanske städa och även plugga lite.


-
Jag erkände idag, jag sa det högt för första gången och det är bara en som vet. Under alla dessa år som gått, är det så svårt för mig att förstå. Vi båda har gjort misstag, jag vet att jag gjorde dom största. Det gör så ont att inte kunna säga vad jag egentligen känner. Jag står fortfarande och väger mellan att berätta och inte. Egentligen har jag ingenting att förlora, bara vinna. För du är verkligen de högsta priset, de bästa man kan vinna. Du vann mitt hjärta, nu är det min tur..
-




MIN BLOGG SER UT SOM SKIT.
Och den kommer förbli så ett tag framåt, för jag orkar inte! Har inga ideér alls och jag blir bara missnöjd och tröttnar snabbt.

Ingen kommentar.



Om jag ska vara ärlig, är denna låt riktad till vissa personer.
Du / ni känner nog av det också.






Musik från förr. Kärlek, bus, vänskap, idioti - minnen.







Listan är stulen, mohaha!

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Amanda
3. SMS: Ida
4. Sång du lyssnade på: Poker face
5. Gången du grät: Länge sen.


HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Ja.
7. Har någon varit otrogen mot dig: Nej.
8. Har du varit otrogen: Neaj?
9. Förlorat någon speciell person: Ja.
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha ja ;p


DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Blå
13. Grön
14. Svart


I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Ja absolut :)
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej.
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Jaa, om jag har!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja..
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: OM..
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha, mm..
21. Pussat en kompis: Absolut.


BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Alla.
23. Hur många barn vill du ha: 2.
24. Har du några husdjur: Ja.
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Haha festade sönder mig.
27. Vilken tid vaknade du idag: jag har inte ens somnat.
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Umgicks med Linda.
29. Någonting som du längtar till: SOFIA! Och Grekland förstårs.
30. Senaste gången du träffade din pappa: Två timmar sen.
31. Skulle du vilja ändra om ditt liv: Endast att få flytta.
32. Vad lyssnar du på just nu: Inget.
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja :)
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag mår illa och att de regnar.



OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Eleonore Ida
37. Singel/upptagen: Super-singel? haha
38. Stjärntecken: Fiskarna
39. Kille eller tjej: Tuff brud i lyxförpackning.
40. Grundskola: Romberga, sen Fjärdhundra.
41. Gymnasie: Westerlundska.
42. Högskola: -
43. Hårfärg: Mörkt.
44. Långt eller kort: Halvdant.
45. Längd: 169cm
46. Vad gillar du gällande dig själv: Jag är lättsam.
47. Piercingar: Öronen, tungan.
48. Tattoos: Tre stycken.
49. Höger eller vänster: Höger


DIN FÖRSTA:

51. Operation: Munnen.
52. Piercing: Navlen, 16år?
53. Tatueringen: mitt namn, 15år.
54. Bästa vän: Carolina
55. Sporten: Fotboll
56. Husdjur: Hugo, min kanin.
57. Vaccination du minns: Stelkramp? ;s
58. Konsert: Westlife.
59. Förälskelse: Johan.
60. Alkohol du drack: Cider.


JUST NU:
61. Äter du: Inget.
62. Dricker du: Inget.
63. Är du på väg att: Gå upp och försöka äta.
64. Lyssnar du på: Spotify
65. Väntar du på: Att maten ska bli klar.


DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn: Ja
67. Vill du gifta dig: Både ja och nej.
68. Karriär i åtanke: Egen företagare.


HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja.
80. Gjort något sjukt spontant: Ja, grekland o gotland resan bla..
81. Tappat glasögon eller linser: Nej.
82. Haft sex på första dejten: Ja
83. Krossat någons hjärta: Ja, eller?
84. Har någon krossat ditt hjärta: En gång och aldrig mer.
85. Har du blivit arresterad: Ja.
86. Dissat någon: Ja, haha.
87. Gråtit när någon dött: Klart :(
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Haha nej ;p


TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Det ska man!
90. Mirakel: Ja.
91. Kärlek vid första ögonkastet: Både ja och nej.
92. Himlen: Ja, för många är där.
93. Tomten: Tomten kommer bara tills man är ca 13.. Så ja! ;D
94. Att kyssas på första dejten: Ja absolut!!
95. Änglar: Jorå.


SVARA ÄRLIGT:

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej.
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja? Man behöver ju inte alltid ha ett förhållande och absolut inte med samma?
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina nära, mobil, pengar.


Sofia Johansson, min bästa vän.

Folk har på tok för mycket åsikter och bryr sig alldeles för mycket. Jag och Sofia var osams, precis som alla andra är och har varit. Vi har sagt skit dumma saker om varandra men vet ni vad? Det allra värsta jag har sagt, har jag sagt till Sofia. Den ni, SUG på den säger jag bara! Hon skulle aldrig ens höja ögonbrynet om någon sa "VEt du att Ida har sagt det här om dig".

Jag och Sofia är bästa vänner, vänner som är förevigt. Och det är mer än vad vissa kan ens drömma om. Vi vet precis vart vi har varandra och vi känner varandra nästan utan och innan. I vissa situationer (eller i nästan alla) kan vi läsa varandra, vi behöver inte ens säga något utan vi förstår ändå. Och jag skulle gärna säga massor av gånger då vi gjort det, men folk skulle bli ledsna. Men en del gånger på Joar, när vi velat undvika folk osv!


Lite skit snack, skulle aldrig kunna komma imellan oss. För vi har växt upp, till skillnad som vissa andra borde göra. Och jag är så glad att du är min bästa vän, för även fast vi inte känt varandra i år hundranden, så är du ändå den som känner mig bäst och det känns som att du funnits i hela mitt liv. Och jag älskar dig precis lika mycket.


Du är min bästa vän och min andra hälft. Och jag skulle aldrig byta dig mot något i hela världen. För du fick mig att inse vad som är viktigt i livet, du fick mig att leva och det kan jag aldrig någonsin tacka dig tillräckligt för!



Vi ses om 83 dagar, bakfull och lycklig!


Fredag, älskade Fredag!

Vaknade riktigt tidigt imorse, woho! ;o
Gick in till mamma och kollade på tv, slockande i Pappas säng, haha! ;D

Sen upp igen, åt frukost, fixade med lägenhetspapper, sen åkte pappa och jag och gjorde alla mina ärenden på stan! Förbi jobbet och kollade in så dom skötte sig och det var knappt, haha! ;D


Nu har jag även städat, pratat med min älskade Sofia på skype! Lika glad blir jag varje gång jag hör din röst. Hann knappt få igång datorn förren de ringde, lyckliga jag! :) Pratade om allt och ingenting, uppdaterade henne om Enköping, vilket hon inte blev så lycklig av, eller så blev hon det, så även hon får veta vad som pågår? Hur som helst, så länge du har det bra mitt hjärta!


Nu inväntar jag Amanda osv, så vi kan äta mat, hungrig som ett djur. Sen blir det att börja dricka, sen vidare för att fira Elvina som blev 18 i onsdags! Sen vidare ner på Joar skulle jag tro :) Ska bli kul att se hur denna underbara fredag slutar, verkar bli skit bra :)



Imorgon väntar jobb, frukost av världens bästa Karro som varje helg vi jobbar! UNDERBART!



Vi hörs!

ont.

Det är inte så konstigt att jag är öm och har ont i hela mun, när det är en visdomstand på gång :( fyfan! Men bra, så jag vet iallafall vad det är, haha! ;D ..


Vaknade nyss, ska göra mig iordning för att åka och jobba, och jag håller tummarna på att min kära Karolin kommer och jobbar med mig, hoppas! Vi har alltid så sjukt roligt på jobbet, hon, jag och Linda är ett oslagbart team, kommer bli kanon! ;D hhaha.


Idag ska jag även träffa en ny-gammal vän, ska bli kul att träffa dig äntligen! Hoppas på att få planera in lite och kanske få folks miner att häpna, vore inte fy skam! Haha, folk i den här staden bryr sig alldeles för mycket om andras liv! Men allt jag har att säga är att, ett bråk (hur många, hur länge, om vad..) ska aldrig kunna avsluta en stor vänskap.



HÖRS!

design hjälp - youtube klipp.

 

 

Gå först in på Youtube och leta fram klippet du vill ha.

Till höger på sidan, det är bädda in du ska använda. Om det inte finns någon kod på Bädda in, då innebär det att du inte kan lägga in den på din blogg.




När du kopierat koden, loggar du in på din blogg, skapar ett nytt inlägg och sen klickar på HTLM knappen. Och då kommer det upp en ny ruta. Och där klistrar du in koden och trycker på Uppdatera.

:)


För att MINSKA Youtube klippen, alltså att få den utan bild så gör du precis som vanligt, fast du ändrar på två olika ställen i länken. Leta upp de två ställen som det står height på i koden och ändra dem till 25.



KLART.


tisdag.

idag har jag städat :) duktiga jag!

Sen åkte jag och amanda till västerås för att kolla om jag hittade min efterlängtade väst. blev hällsa först, som det var planerat, men för att jag var så besviken på att vi inte hitta något, så åkte vi in till stan. Till att börja med körde Amanda på en väg, vi trodde var avstängd. Tills vi insåg att dne inte var det, haha! Hur som helst, i västerås, där hittade vi den, min väst och det var till och med rea på den! Jag hade föredragit den svarta, men Amanda insisterade på att jag skulle ta den vit/gråa. Så det blev den! Även ett svart linne och en lila paljett top! :) Blev sedan max, gott och så länge sen!



Hem och nu ska det smidas planer för halloween fest!


Glömt berätta en sak!


Izzy, Moster och Iain kommer till Sverige den 17 november.
Har väldigt svårt att tro att de planerar att komma ner hit :/
Men jag vill så gärna träffa dom, så det blir att åka upp till Söderhamn.
Om ingen annan har lust, drar jag med kusin upp eller något! :)
Ååh, jag längtar!!


Godnatt :)

Imorgon ska jag fixa en hel del, först ska jag sova ut! Fått på tok för lite sömn denna helg, usch! Ska boka in massage, hämta en film hos kusin så det blir bio snart för att se tvåan, städa och lite sånt. Ringa lite viktiga samtal får inte glömmas bort heller :) Det blir nog bra!




Idag var jag duktig som lagade mat, kyckligfilé, klyftpotatis, salsasås och bea sås! Riktigt gott, var dock inte så hungrig. Har knappt ätit denna helg men men!



Har även bokat fredagen för fest, Elvina blir 18! :) Kommer bli en kanon kväll med henne, Amanda och resten av tjejerna!







Jag saknar dig Sofia!
Jag vill att du kommer hem nu! Jag vill inte vänta 2,5 månad! När du kommer hem, kommer jag aldrig vilja släppa dig igen! Jag älskar dig och jag saknar dig så det gör ont i hela mig! :( Snälla, kom hem nu!


Torsdag till Söndag.

Torsdag, började med att åka till tandläkaren efter det blev de fika/lunch på Wendys med min vän Jenno. Sen blev de att uträtta lite ärenden, sen hem. Amanda och jag pratade om att vi ville ner till oktoberfesten, men pillan ville inte. Så jag hoppade in i duschen och skulle sova. Pratade med Malin och hon skulle vara nykter, så jag hängde med henne ner istället och kollade in allt folk nere på joar. Och som vi skrattade, och det var faktiskt första gången jag var ute nykter och det borde göras flera gånger, haha!



Fredagen jobbade jag först kväll, HC Liljan skulle ha middag så det blev mycket senare än vad jag egentligen räknat med. Så det var bara att glömma att åka till Malins avskedsfest, vilket var jätte tråkigt. Så jag åkte hem och gjorde mig iordning och sen började vi dricka! Fick även besök, som var mycket trevligt. If you know what i mean.. ;) Sen så dracks det ännu mera, sen ner på oktoberfesten. Rockade loss där och hade skit kul, träffade Amanda och alla andra! Kvällen slutade väl inte som jag hade tänkt mig, så jag delade en taxi med Malin, Elin och Stefan? hem till Linda och la mig och sov, väldigt oroligt faktiskt..

 



Lördagen var det INTE så roligt att vakna upp till, jag hade endast sovit någon timme, sen halvsovit från sju till halv tolv då Linda kom hem. Och det var då jag började må dåligt, Linda luktade som ett spritförråd där alla flaskorna hade gått sönder, haha! Låg och pratade om gårdagen, ringde Emelie och frågade om hon ville med och äta, så fick hon även äran till att köra. Efter det åkte vi hem och slängde oss i sängen framför tvn och sov. Och så skönt det var!! Sen åkte jag och handlade, sen hem. Duschade och började sen om, blev ner bjuden till moster på grogg-kalas. Sen fick jag även med mig Emelie, drack och drack. Vi åkte vidare hem till Stoffe och de andra ner på oktoberfesten. Drack ännu mera, sen ner vi också.. Och kul hade vi och jag var på topp! Det är iallafall så jag skulle beskriva det. Sen har säkert andra människor, någon annan åsikt. 






Söndag, vaknade sjukt tidigt, ingen sömn här inte. Pratade med mina föräldrar om gårdagen, som var också ut! Och tårarna började nästan rinna så mycket vi har skrattat idag gällande allt som hände igår. Vissa kan inte riktigt hantera spriten som andra, hahah.. Sen kom moster och kusin över och fikade, det är ju kanelbullens dag, haha. Sen hade jag gärna velat gått och lagt mig igen, men nej. Då var det dags för mickelsmäss, som jag inte tycker om, men enbart för att få brända mandlar så följde jag med. Amanda hämtade upp mig, sen hämtade vi upp Emelie och Johan, och jag trodde jag var sliten och mådde sämst, men mådde genast så mycket bättre när jag träffade Johan. Stackarn. Blev donken, sen ut till Örsa. Såg ju även Gaybloggaren, wihioo! haha.. Regn och jävulskap så åkte jag och Amanda hem, hämtade upp Pillan sen godisgallerian och mat, sen åkte jag hem i hopp om att jag skulle sova. Tills jag såg att klockan var mycket, vilket innebar HC Liljan match. Så Linda kom och hämtade mig, tog en fika med glass, paj och kaffe på donken, sen vidare ner till Bachohallen, HC vann, så det var trevligt. Sen hem nu och nu sitter jag här framför datorn och tvn med filmen "Nu eller aldrig", Eller som den egentligen heter "The Bucket list" riktigt bra! Såg den första gången då jag åkte till Grekland förra året, skit bra film!




Fler bilder kommer, dock är dom väldigt få.



TACK (nästan) ALLA FÖR EN SKIT TREVLIG 3-DAGARS!

Hälsa - katastrof.

Jag hör av mig när jag är människa igen.

Föräldrar som skäms?

Jag uppmanar ALLA som har mig på Facebook att ta bort mig. Tydligen finns den igen, konstig nog. Men jag har en ny nu. Så, ALLA ta bort Eleonore Ida Karlsson från Facebook, tack! :)




Kom faktiskt på en sak som får mig att skratta ganska högt för mig själv. Ni satt och skrev en massa skit om att mina föräldrar borde skämmas över mig, Varför ska dom göra det? För att dom har en dotter, som gått upp en klass och tog studenten ett år tidigare? För att dom har en dotter som har ett jobb? För att dom har en dotter som alltid ger väldigt generösa julklappar och presenter? Eller vad? Varför ska dom skämmas över mig? Dom känner mig, finns ingenting att skämmas över.


Och ni om NÅGRA, ska väl inte ens öppna käften om föräldrar som skäms. Ni tre har till att börja med inte ens föräldrar som fortfarande är tillsammans och bor ihop, det gör mina. Vi är fortfarande en familj som håller ihop, den känslan har väl ni aldrig haft? En annan sak, vem av er har en riktig pappa som älskar er och vill ha er? INGEN. Hur kan ni ens öppna käften om föräldrarskap, när ni inte ens har föräldrar som vill ha er.

Mina föräldrar älskar mig, jag var iallafall önskad! Och inte ett misstag som er! :)




(Jag har andra vänner som enbart har en förälder, föräldrar som är skiljda osv. Men ta inte åt er av detta, för det är inte ni som suttit och kastat skit över mig gällande MINA föräldrar! Och ni är desutom bra människor!)






PS, man ska passa sig för vad man säger och absolut till vem!

didididid :)

Jag har ingen facebook längre, ingen mail heller :)
Den var det någon som var så snäll och tog bort, tack!



Förresten, innan min facebook togs bort av dessa söta (fulaste jag sett) tjejer, så skrevs de en del. Några statusar, som man absolut inte ska ta på allvar. Och sen en del mellan oss. Och de roliga är, när jag skrev ut sanningen, det var DÅ facebooken togs bort. Och den handlade om dessa människor. Det gör ont att höra sanningen, visst? För de skit snacket och lögnerna ni drar om mig, biter inte liksom! ;) Bättre lycka nästa gång!





Vet du vad? Jag skrattar idag och alla andra dagar! :) Och det är inte jag som kommer bita i det sura äpplet och ångra mig en vacker dag. Utan du/ni som begick detta misstag, för misstag för eran del, skulle jag kalla det. Som jag sa tidigare, du känner inte mig och vore jag du/ni, så skulle jag vara väldigt glad för det. För annars hade man ju vetat vad som väntade bakom hörnet liksom. Och hur kul är det?













En annan sak, hämnd är det bästa som finns.
Glöm inte det! :) Puss :*


RSS 2.0