Exakt ett år sen.

Dagen innan valborg förra året, sov min kära sofia hos mig.
Fia sitter och tittar på mig och vi är precis lika roade, vi har alltså skit tråkigt.
"Det känns som en fredag eller en söndag" (asgarvar)
Fia; "Du, vi är ute på krogen varje fredag sen du fyllde 18, varit på krogen två söndagar. Så vad menar du?"


Kan du förstå hur mycket jag saknar dig?
Jag älskar dig, vi ses om 28 dagar mitt hjärta!


Inte en sån godmorgon.

Någon har lagt i något rosa, i plast i min brödrost :/ jätte kul! Har väl antagligen hänt under en fest skulle jag kunna tro, trött man blir på folk! Så hela morgonen har gått åt att ta bort det, vilket inte alls var det lättaste, det är mycket kvar som är fast bränt, blir väl till att köpa en ny.


Annars var det hur skönt som helst att vakna imorse, till en städad lägenhet. Alla grejer på sin plats och rent och snyggt (Y) tack mina kära vänner, för ett bra jobb! (; ingen disk, inga kläder på golvet, alla kläder i tvättpåsar, inte belamrat på hyllan i hallen, alla skor på "skoplasten". TOPPEN! :)



Igår fortsatte kvällen med att prata om studenten, då den närmar sig för ida (: till slut kom vi in på balen också, och jag offrade mig och till o med tog på mig min, även nathalie testade den. min fina balklänning, i love it! sen blev det tecken och slå. Ida och jag vs Fia och Natta, vi förlorade båda gångerna. Ringrostig säger jag bara, men vi tar dom nästa gång :) Tror att jag måste vara lite mer uppmärksam (;


-
Ska ringa på lägenhet idag också, får inte glömma det! Håll tummarna, för en eventuell flytt för mig! (: För om jag får en ny lägenhet, vet jag en till som blir glad, för då är jag inte den ända som kommer att flytta (;
-


Krya på dig Fius!
Ses ikväll!


Lill-lördag - me like!

Spenderat dagen med Nathalie och Ida på stan, var och käkade lunch och fikade på mitt jobb, åkte sen upp till Underbara hem och kollade på soffa till både mig och nathalie (: kär, är nog vi båda två. jag vill flytta nu, till en ny och underbar lägenhet som bara skriker efter mig! (:

nu har vi storstädat hela min lägenhet,
hur underbart skönt som helst. rent och snyggt (Y) tack nathalie och ida, ni är guld! Mitt uppe i mitt dammsugande, kom fia inspringandes och nu sitter vi alla fyra och har sökt på raggningsrepliker och käkar chips. vi ska spela kort och dricka coca cola och ha en mysig lill lördag.


you rock girls, me love you.
 


-
Grattis på födelsedagen snygging!


Skakade som ett asplöv.

Hade en mysig tisdagkväll igår med nathalie, var och handlade massa, skönt med påfyllning. Sen åkte vi och handlade tacos och slog på Mitt liv som popstjärna. Timmarna bara vandrade iväg, till slut var klockan halv två på natten så då åkte mitt sällskap hem.

Efter kanske 10 minuter låter det skumt utanför mitt fönster jag har precis vid datorn, typ som att någon knackade på fönstret men enbart med fingrarna ;/ sen hörde jag det igen och blev riktigt rädd faktiskt. Såg att min granne var inne på msn så jag messa och kolla om hon var vaken och att hon isåfall skulle ringa mig direkt! Och det första hon säger när jag svarar "Vad är det som låter?" Och hon var lika rädd. Detta ljud hörde vi fyra-fem gånger sen, men väl ute så lät det som någon sköt. Kanske militärövning? Vad vet jag? Rädd som fan, vågade inte ens sova hemma inatt, det kändes sådär :/


Vaknade av att en hund kom och hoppade på mig o ville busa, men på morgonen är det inget för mig, haha. Nu är jag iallafall hemma, ska hoppa in i duschen, städa iordning lite grann här hemma, sen ut i det fina vädret (:

Mitt hjärta nästan stannade..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7020014.ab

Fick nyss den här länken på msn av en vän, skulle skrolla ner och kolla om jag kände igen någon, fatta ingenting. Förrens jag ser att min gamla lärare är med på bild, herregud :/ Förstår ni, att jag har haft enskilda samtal med honom, han har tränat oss i kickboxning osv, hur jävla sjukt är inte det här? upprörd är bara förnamnet.

skriver mer sen, är inte okej just nu.




Grattis min älskade storebror på 21 års dagen

Hög på livet.

Nyss hemkommen från den mest roligaste nyktra kväll/natt jag varit med om, tårarna har sprutat av skratt, hjärtan har rusat iväg och adrenalinkick på högnivå. Fia och Natha kollade gruppen på facebook och garvade, medans jag försökte kolla på Maria Montazamis tal på Hollywood fruarna och det var väl då allt börja ;p sen har det bara fortsatt, imitationer, biljakt och andra galenskaper. Har skrattat så mycket att vi alla tre bara tjutit! Har precis varit som att man varit riktigt onykter, visste knappt att man kunde ha så kul utan alkohol.


Nu har jag seriöst ont i hela kroppen, varenda muskel värker efter denna kväll. Kom även fram till att man somnar ganska bra efter en kväll med dessa, med tanke på att vi alla blir lika slut i huvudet ;p


"MEN NATTA KÖÖÖÖÖR!! MEN KÖR DÅ!! Kommer dom börjar jag tjura!!"




Gårdagens;
- vi badade i bresse idag
- va, inte mer än två minuter hoppas jag?
- jo vi hade badmadrasserna med oss, fick till och med slita upp fia ur vattnet!
- seriöst?
- jaa, true story!

Förlåt Amanda, vi bara skojade med dig ♥

Thompas dag!

Är hemma hos mamma och pappa nu, för att fira thoms födelsedag, som egentligen äger rum imorgon :) 21 år, grattis bror! fikat och umgåtts med släktningar och även thoms grabbar, nice! :)


vidare nu till waggo för att träffa naaaaatta, äntligen hemma, ME LIKE!
dags att planera valborg, lät som att det låter rätt lovande och att denna valborg kan bli hur bra och härlig som helst, det blir vad man gör det till. Så ett glatt humör är ett måste, för alla! Sen kan kvällen sluta huuur som helst (; jag läängtar!



HÖRS! (:


Tuffaste jag sett!

Efter allt med viruset så har inte min dator mått riktigt bra, trotts att datorn varit "tom" så var minnet ändå fullt! Och vad har man inte vänner till? Viktor hjälpte mig och ordna upp det. Och det tuffaste av allt, jag skulle bara skriva in en kod i något program, så var han I min dator. Precis som att han satt bredvid mig, huuur cool som helst! Tack för hjälpen vännen!

Nu har jag lagt in bilder, samt att jag har alla mina bilder kvar som jag hade innan den blev omformaterad! :) Så nu är jag inte alls lika ledsen längre!


Time to kolla kontot, betala räkningar och sen sova.
Över och ut! :)


Har det brunnit i skallen på dig eller?

Fredagen blev ännu en gång ändrad! Åkte och hämtade upp Fius, Robin och Wille för att sedan ta oss ner på stan. Gjorde vårat och fick även en mindre trevlig överraskning. Usch, back off! Åkte hem och sov hos mamma och pappa ännu en natt, skönt att sova i sin gamla säng faktiskt! :)

lördag var det jobb, sen tog jag och tjejerna på jobbet en sväng på stan med ungarna. Riktigt kul, offrade mig och åkte karusell för att få tyst på tjatet ;p haha. Vidare hem och sen över till Fius för att dricka alkohol. Slutade inte alls som vi tänkt oss, men ändå riktigt kul. Efter alla skrattanfall så somnade både hon och jag ganska gott.


Idag så vaknade jag ganska tidigt, enligt mig själv iallafall. Ringde Waggo för att dra ner på marknaden, där jag inhandlade årets tuffaste brillor och massa annat skoj! :) Jobb stod sen på schemat och sen blev jag upphämtad för maat! Har sen suttit och pratat bort timmar, allt och inget, bara skönt.



Dags att ladda in foton, kolla ballar av stål, sen inta sängläge och film.
Förresten Fia, jag har lånat filmer av dig, om du inte minns de..


"Jag älskar hans garv, man hör direkt vart han är någonstans.."
-"Ja, men han låter typ såhär HAHAHAHAHAHA fast mörkare och högre"

"Jag ser ut som en Asiatisk docka"

Dagen till ära har spenderats i västerås med Mamma, många skratt och sjuka saker på vägen. Ärendet och våran grej vi gjorde där, var kul och en rolig upplevelse. Dock blev resultatet inte det roligaste, men men, även där fick vi oss goda skratt.

Nu ligger jag hemma på soffan hos mamma och pappa, hungrig, illamåående och jävlgit trött, ska dock ta mig en treo och sen försöka tvinga mamma att laga/beställa mat medans jag gör mig iordning för kvällen som ska spenderas med fia, alkohol och roligheter. ÄNDRADE PLANER - Blev tydligen inget med det, varför vet jag inte? Pappa och jag åkte istället till donken och köpte med oss mat, sen tillbaka hem till mamma och pappa. Tror jag sover över här inatt, då mina vänner inte alls är för roliga att umgås med ikväll känns de som med tanke på att det finns noll att göra? :/


Imorgon står jobb på schemat, sen blir det alkohol och många skratt, tro mig (;


13 saker du tänker när du är full.

Sitter hemma hos mamma och pappa nu, ska sova här inatt, då jag och mamma ska iväg tidigt imorgon. Om det blir lyckat, ja då får ni veta varför. Annars får de förbli en hemlighet, haha. Det är nog nästan lika bra ;p

Har varit över till Moster och umgåtts med dom, inte alla dagar man gör det :)
Satt även nyss och läste upp 13 saker man tänker när man är full, för mamma och pappa, och egentligen, ärligt, hur mycket stämmer inte? (; nästan pinsamt haha.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sola, sen fixa mina naglar, sen är det hopp i säng! :)


Undrar hur denna helg blir, jag har suktat efter tivoli, alkohol och utgång :/
Men lönen kommer inte förren på måndag, vilket gör mig smått förbannad.


Nathalie, bergarn, hoppas att du får det bra i London ♥
Om ni kommer iväg, annars får du umgås med oss! :D

Det snöar och det är i slutet av april!?

Whata fuck is this shit!? Folk skriver på fejjan att de snöade, jaja tänkte jag, säkert regn och snö blandat. MEN NEJ! Kollar ut och det är vitt överallt, som om de vore november/december. Hur sjukt är inte det här? Jag vet inte vad jag ska säga, jag är mållös och nästan arg! Min favorit helg, is coming up också, hur ska det här sluta? :/


Btw, KUL att jag får lön på måndag! :@


I remember last summer with you. It still make's me smile


Lik min mamma?

Undrar om jag är min mamma upp i dagen?
Igår när jag stod och borstade tänderna, så insåg jag hur rörig och stökigt det var i badrummet, så javisst plockade man fram skursakerna och skurade badrummet mitt i natten. Men så fint det då var när jag vaknade imorse! :) haha. När man får orken, ska man ta den chansen! (;


Läste på fejjan att det snöade imorse, är det möjligt? :/ Och nu regnar det, fan! Jag vill inte gå ner till jobbet i ösregn, och ännu mindre gå hem sen. Tänkte ju faktiskt ta en solning och sen en längre promenad hem efter jobbet, nu känns det sådär med den saken.

Ska göra mig iordning nu iallafall, känns helt onödigt att man plattade håret också :/ Ska väl traska över till Waggan och tycka synd om henne en stund innan jag ska bege mig till jobbet.


"Var på donken, beställde en vitlöksdip, fick en garlic" ;o

Skönt att man har vänner som man kan använda som ett bollplank, man får bolla idéer, råd och pratar om hur man egentligen känner gällande saker och ting och allt är inte bara så ytligt. De senaste dagarna har jag behövt det mer än någonsin, jag har verkligen behövt mina riktiga vänner. Och i dessa lägen har man även fått bevisat vilka som bryr sig. Tack för att ni orkar stå ut med mitt tjat om det här, ni är guld!

Jag är knäck över att det är såhär, jag mår riktigt dåligt. Man känner ju att det är något som fattas och inte vad som helst. Jag tror att hon behöver mig lika mycket som jag behöver henne. Mitt lilla hjärta, som inte ens vet om att jag existerar längre, för så känns det :/


Hur kan du vara så elak och göra såhär emot mig?
Jag har inte varit någon ängel, men tro mig, jag har fått mitt straff. Vet inte varför du gör såhär, du tjänar ingenting på det, utan du gör det här mer för att jävlas, vilket är sjukt. Jag har inte gjort ett skit för att förtjäna det här.




Bergarn & Waggan - får mig att skratta, i alla lägen. ♥

lediga tisdag.

Sov hela dagen nästan, gick upp först men la mig igen då jag hade världens huvudvärk! ;/
Ida och Nathalie kom upp och gjorde mig sällskap en stund, mys!

Trött på att min dator har dött, inga bilder alls kvar! Ledsen är bara förnamnet.
Har fortfarande mammas dator och det bästa är väl att jag kan skypa med fia då
och det är inte helt fel! :)


Iväntar fröken w nu, för att åka och handla på maxi och invänta andra fröken w! :)
Tjaråå!

Lama måndag, ogilla!

Sov in i det sista idag, mådde inte alls bra imorse och dåligt humör var jag också på. Vakna på helt fel sida alltså. Och inte gjorde det bättre heller när jag tänkte fiska sympati på facebook gällande att jag var hängig. Utan får ännu en gång att det kan vara "bebis i magen". Skärpning! Inte första och inte andra gången jag hör det från dig och din stora käft, inte okej! Tog bort kommentaren lika snabbt och även dig ifrån facebook. Och denna lilla händelse gjorde inte dagen bättre.

Ringde viktiga samtal om lägenhet, håller tummarna nu! :) Sen åkte jag och jobba, och dagen trallade på som vanligt. Fick även schema för maj och juni :) Fick även veta att Bert vill att vi ska jobba på hans event den 12 maj, huur kul som helst! På med Åbro tröjan och kör! Kul att stå bakom baren igen och jobba natt faktiskt! :)


Hemma nu, får man fler slag i magen, jag orkar inte. Vad vill ni? Varför bryr ni er så mycket om mig och mitt liv? Ta allt med mig istället för att snacka med folk omkring, jag blir så less.


-

Har Nathalie på besök, som sagt, skönt att ha en vän som förstår och bryr sig, på samma sätt som jag! I love her! Timmarna bara rusar iväg när vi sätter igång och pratar, och jag klagar inte! :)



Säger nu godnatt!

I ♥ Hugo Rosas

Jag har aldrig varit den som trånat efter en kändis. Så fort man frågat någon, vilken kändis skulle du helst vilja ligga med eller något, så kan alla nästan rabbla upp flera namn snabbt. Jag har aldrig varit den. Men nu, nu har jag fallit hårt för Hugo Rosas. Inte bara Sveriges utan nog världens snyggaste kille! Mums! :)


Jag vill flytta.

Känner att min lägenhet är förstor för mig, och att jag gärna kan flytta till något mindre, med mindre hyra också. Min hyra gick precis upp ;/ Känns sådär, när den var rätt dyr ifrån början. Och nu när jag har fått gått ner i tid på jobbet, tar det emot. Skulle vilja bo närmare stan också, skulle vara så skönt!

Någon som har en lägenhet till mig? (;

F.u.c.k.!

Om de inte var en massa fucktards som läste min blogg, Så skulle jag just nu skriva ut en hel del. Åh, jag är så arg!! Vad är det för fel på människor? Hur orkar dom? Vad vill ni?


Vänner? In my ass!
Hugg mig i ryggen bara och när ni ändå är där bakom kan ni kyssa mig i röven OCKSÅ!


Tiara ♥

Jag saknar min hund ♥
Vissa dagar gör det ont i hela mig, att sakna någon så mycket.
Min lilla tjej, som alltid låg och gärna myste. Som var busig och alltid gjorde en glad.

Förstår bara inte, hur en människa kan vara så hjärntvättad och ta henne ifrån mig.
Tiara, är min hund, lika mycket som din. Det är jag som uppfostrade henne, jag som döpte henne, jag valde henne när hon var några dagar gammal. 19 november 2006, fick vi hem våran prinsessa! Det är år som har gått och nu får jag inte ens träffa henne, pga att folk blir dumma i huvudet.






Gillar att man har såna underbara vänner, som man trodde skulle stötta en i det här. Men inte, utan bryr sig inte ett skit. Hur kan man göra så? Är det ärlig? Ni är precis lika falska allihopp! Sitter och är på deras sida, då ni visar vänskap. Men när det gäller er, får man inte vara vän med någon som gjort något ont.

Trött och besviken på människor som er, det är många som ska ta åt er av det här. I detta fall, är ni riktiga as. Ni tänker säkert "Men vad ska vi göra?" Ja, jag KAN ju inte göra mer, så speak up! Hjälp mig! Stå på min sida och stötta mig, eran vän!(?)




Karma is a bitch,
glöm inte det!



En söndag, inte allt för dålig.

Jag fick min vilja igenom, fius kom hit så bjöd jag på mat och även efterrätt. Tror någon var chockad över hur jag orkade, men jag var skit hungrig, och så fruktansvärt godissugen. Legat på soffan och kollat hela säsongen av A double shot at love, with the ikki twins. Kollat på utlandsresor, vilket skulle vara så skönt, att få komma bort! Men Nathalie har inte ledigt förren mitt i sommaren, så vi bestämde oss för att åka till Gotland då istället, kanske Öland :) Riktigt underbart!

Hur som helst, åkte vi sen hem till min mamma och pappa o lämnade samt hämtade det jag skulle, sen blev de maxi för att handla, där det öven hände världens mest pinsamaste grej, fyfan! Vidare hem till fius och kollade på wipeout och ballar av stål.


Nu ska jag ta på en bra film hade jag tänkt, men jag har inga bra filmer alls!!
Känner att min dator måste fixas, så jag kan fixa lite filmer att glo på, på kvällarna! :/




Fortsätt simma, fortsätt simma..

Vi fortsatte dricka igår efter vi spelat kubb, körde sen någon dum lek som gjorde att jag blev slagen ständigt, inte roligt! VEM KOM PÅ ATT LEKA DEN!? Vi skulle sjunga singstar, men det sket sig. Likadant med kort.

Skulle dra på någon fest, men väl på stan sket jag i det och drog hem. Och efter mycket om och men, var jag hemma. Detaljerna kan jag strunta i, bara pinsamt och dumt. Chock? Inte direkt.


Idag värket huvudet mer än vad jag skulle kunna trott, svullen och röd :/ Vilken jävla smäll jag fick! Jag är även hungrig, godis sugen och jävligt uttråkad. Knata över till fröken wagerlind eller tvinga hit henne låter som en bättre idé? Nathalie jobbar till halv elva och det sög! :(




Ingen hade kamera med sig, alltid annars?
En bild blev tagen med mobil, lyckat (Y)

T-shirts!

Tills nästa helg, blir det lite annat, lite nytt! ;)
Nathalie drar till London med Pojkvän, så jag och sofia ska försöka styra upp det här! :)
Jag kom dock på en annan idé nu på morgonen när jag gick upp, eftersom att vissa inte kan hålla sig ifrån joarblå en helg, så är väl detta ganska passande? ;)



Dock tror jag att våran första idé är roligare! :D
Vill ni veta vad, träffar ni oss på joar nästa helg!

Vinnare i kubb!

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa och dricker.
Vi har grillat kött, underbart gott. Sen nu spelat kubb.

Wille kom till Homo och Robin's undsättning och hjälpte dom, men det gick inte hela vägen hem. Utan mitt lag vann, som bestod av Nathalie, jag och Sofia. Tjejer mot killarna, nästan uppgjort vilka som vinner! (;

Ej pigg i huvudet då jag skulle visa mina ängla-vingar o slet ner dom från högsta hyllan och fick en målarbruk med färg i samt i plåt, rakt i huvudet. Värsta bulan, skit snyggt!


Nu ska jag spöa Wille o Robin, hörs!

Let the queen be with the king!

Låtar ifrån förr som får en att minnas de gamla tiderna ♥















Statistik!

CHOCK! Sist jag tittade hade jag 11 läsare, ibland 14. Men nu har jag över 50 stycken!?

NICE!

After work.

Halv fem var klockan då jag och Sussi satte våra fötter på Star Lounge, dags för mat och alkohol med jobbet. Riktigt trevligt. Cheferna sa igår på personal mötet att de skulle bjuda på mat och dricka till maten, tydligen är det över 7 cider och ett x antal drinkar. Jag gillar! Bestämde även att vi skulle ha våran invigningsfest i maj, med singstar, gitarr hero, massa alkohol och trevligt folk! Kommer bli super kul, ser fram emot det!

Efter 6 timmar började jag ge upp och vandrade till Klara och träffade folk, sen hem och fick sällskap med Nathalie över telefonen, skönt att ha någon som förstår, förstår på ett sätt jag vill och då jag känner samma! ♥



Nu blir det film och att inta väntan.
Känner att alkoholen börjar gå ur kroppen och att huvudvärken börjar komma, är detta ett skämt?
Klockan är tjugo i ett, fan vad galet. Konstigt att bli onykter och sen nyktra till innan man sovit, haha.


Folk med för mycket luft.

Älskar den här staden, Enköping.
Hur orkar folk bry sig om, saker som inte ens har med deras värld att göra? Man har fått hört både det ena och nu, och det räcker! Vad har ni med att göra om vem jag är med, träffar och tycker om? Vad jag gör på helgerna och vilka jag umgås med? Ni har ändå inget positivt att säga. Trött på att alla tycker, tänker och har såna åsikter om saker ni inte har ett skit med att göra. Allt ni gör är att förstöra och att vissa av er har mage att kalla er vänner, är bara sjukt. Folk borde ordna upp sina egna liv, innan dom lägger sig i andras.

-


Falsk? Det är bara början..


Smile bitch.

Som sagt, jag har virus. Någon liten jävla mask har tagit sig in och vägrar ta sig ur. Förhoppningsvis kommer min bror imorgon och hjälper mig att ominstallera datorn, vilket innebär att alla program och bilder förvinner, och det svider. ALLA BILDER! Men jag kan inte rädda dom, så det finns inget jag kan göra, bara släppa det helt enkelt.

Bara för att jag är så snäll, så fick jag låna mammas bärbara dator över helgen, hur skulle jag annars överleva min lediga helg?



Måste slänga mig in i duschen nu, göra mig iordning och dra på after work med mitt jobb!

Ha en bra helg allesammans!

HEJ VIRUS!

Ja, jag har virus på min dator, tydligen..

Ännu ett hinder, denna dag! Åh, så bra det går nu, det går jävligt bra nu kompis!



 ♥ So what if i want you?
Would you care like you did before? 



You belong with me.

Har varit en jätte bra dag, tills jag ledsna då folk inte står för det dom säger och inte håller det dom lovar. Nu är jag bara ledsen, riktigt ledsen faktiskt. Känner mig lämnad och ensam, förstår inte vad det är för fel. Varken på mig eller alla andra. Blir bara trött och matt.

-

Jag kan inte säga att jag bryr mig om vad alla andra tycker, men alla vill hela tiden påverka. Spelar ingen roll om vad det egentligen gäller, alla tycker och tänker. Och på ett eller annat sätt, bryr man sig till slut.. Och jag är så trött på det, ge fan i mitt liv, du har väl ett eget. Jag säger inte att jag är oskyldig, det är ingen. Men folk engagerar sig i helt fel saker. Och jag orkar inte vara en del av allt, för ni alla bara förstör.

Sol och åter sol! :)

Älskar vädret, alla är ute mycket mer nu och man mår bättre & är gladare!

Har precis städat hela min lägenhet, fick ork till det och då var det bara att sätta igång.
Så nu luktar det gott, har rena golv och ingen disk, skönt!


Kubb ikväll?

Premiär.

Efter jobbet kom mamma, pappa och storebror ner på stan för att möta upp mig för att ta årets första kul/mjukglass! :)


Nu ska vi grilla, sen ska jag bege mig hemåt för att städa och lägga in bilder,
invänta att nathalie hör av sig, samt att fröken wagerlind svarar!



puss!

A-a-a-amandaaaa!

"Jag är ledsen, men du ska ut på joar på fredag. Förlåt om det kommer som en chock älskling, men det är bara så"

"Jag känner att det skulle bli kul och du känner ju egentligen också att det skulle bli skit bra? ;)"

Vilken vän hon är, den där Amanda.

årets första kubb-spel!

underbart väder igår, likadant idag!
JAG ÄLSKAR DET HÄR VÄDRET!

Efter jobbet så satte jag mig på stan med fius och polly, för att invänta fröken nathalie. spikat för vårmys, med kubb & alkohol. Efter mycket om & men, kom vi ner till kloster för att börja spela, och vi alla var nog rätt ringrostiga, ;p haha. Adam kom och gjorde oss sällskap och sen även Mallan :) Mörker-kubb var det mot slutet, och vi träffade nog varandra mer än vad vi träffade "kubbarna". Donken, sen följa john, vilket var misslyckat, då ingen ville leka. Hem och slocknade direkt.


Känner att sommaren är på väg, älskar't!


Kiwiiiiie!

helgen;

kommer knappt ihåg detaljer nu, om jag ska vara ärlig. i fredags var det min första nyktra helg, vilket jag precis insett att det inte går att vara nykter i det sällskapet jag är med. Började med att jag fick sms av Putte "Hej Idus, har du fekke ikv?!!" åhnej, var min första tanke, sen började Fias sms rulla in, och jag är bara såå svårövertalig, så det var bara att dra på systemet och sen var det dags. Thom och ligan kom upp, sen André och putte :) sen rullade det även in annat löst folk, trevligt. Blev en tidig hemgång så jag inte alla var på hugget, snarare tvärtom. Fick sällskap in på småtimmarna, som gjorde min fredagnatt sömnlös, - varför ska alltid dom som snarkar högst, somna först?!

upp och jobba på lördagen, sliten som bara den, fia dök upp och var precis lika sliten hon, ingen hade någon ork, tills vi började känna att timmarna rann iväg och snart var de dags att börja festa igen. in i duschen, på med smink och ett leende, klä på sig, sen vidare till emelie som skulle fira sin 21 års dag! Där var det mycket trevligt folk, med en klump i magen kom jag ifrån hallen efter att stått där med Lina bra länge. Och jag skulle inte gå ut, det hade jag bestämt. Men ni känner mig, jag hamnade så klart på joar iallafall. Rockade joar och ännu en tidig kväll, som slutade rätt olyckligt för många. Vägen mellan joar och fjärdhundragatan var bland de roligaste jag varit med om, någon, skit full, drar upp oss på fest, ner i buskar och skickar konstiga sms - i love. Kul, så länge det inte är en själv! :)

söndagen spenderades på jobbet och sen uppe hos emelie med niklas och thom. åkte sen hem, o sen blev de några rundor med fröken wagerlind och wedberg, ut till bresse och prata minnen!


helt okej helg!
bilder kommer, så snart jag får kamerasladden av min bror!

i love you.



Om det ändå vore så lätt..

Shake it!

Den där Sofia, min såkallade vän, har riktigt dåligt inflytande på mig.
Varför tänker jag inte säga, utan det är väl bara för mig att hoppa in i duschen och göra mig iordning. INTE OKEJ! Bror, putte och dom kommer över sen, får se hur kvällen avslutas, för här drar vi inga slutsattser! ;)



Fick ett sms idag och jag kan inte göra annat än att le.
"Vill bara säga en viktig sak, jag saknar dig såå! Jag är snart hemma :) Ha en bra helg, jag älskar dig så!"

Jag saknar dig också min vän, älskade du!

My bigbrother!

Satt och läste min brors blogg, han är bra jävla fyndig! Älskar hur han skriver, kan vara ett tråkigt o allmänt inlägg egentligen, men hur han formulerar sig, gör läsningen så kul! Visste inte att han fick den förmångan av oss, han kanske fick den och jag utseendet och hjärnan? Såhär skrev han iallafall;

Tänker er sommaren 2010. En varm och solig julikväll, en kall öl och lite grillat kött. Bea-sås. Ute på en bakgård eller kanske en gräsäng. Internt lagtjafs i vad som verkar vara Kubb VM. Psykningar. Liggandes i knä och över och omkring varandra. Skratt. Gläjde. Bästa vänner.

Flickor i kjolar, killar utan tröjor. Alla småflörtandes och glada. Alla vill vara kvällens lejon på Enköpings savann. Alla känner varandra och skrattar och tjoar. Festar igonom hela nätter och sluter inte ögonen på 48 timmar. Inga ansvar och skyldigtheter. Det finns bara här och nu.

-
Thom Linus Karlsson


Bara jag som börjar längta? Denna text stämmer så väl, precis så man vill ha en sommar, den bästa! Och jag hoppas att denna blir det, hur bra som helst!

Jobb, på min lediga dag..

Åkte och jobba igår, enbart för att det var ett kort pass. Hade egentligen tänkt sjukanmäla mig, med tanke på att jag hade sprängande huvudvärk, ont i kroppen och bara slö. Och eftersom att jag egentligen skulle varit ledig idag, så kunde jag ju kurera mig då. Men icke, blev inringd tills idag också, upp vid kvart i sju, vilket aldrig händer mig. Då jag alltid jobbar kväll..

Var bara att gå upp och kände hur kroppen värkte, feber och nu förkyld och halsont. Pappa hämtade mig efter jobbet och så åkte jag hem dit och sov, behövde bli omhände tagen, ropade på mamma varje vaken sekund och ville ha alvedon/något att dricka/något att äta.. Det var skönt att ha någon där, när man inte alls är pigg. Fikade med de lilla främmandet som kom till pappa, sen ville jag hem. La mig i ett kokhett bad, med tända ljus, skum och bara myste. Halvsov med hög musik på, riktigt skönt att låta kroppen slappna av, tänkte inte på något utan nästan stängde av mig själv, borde man göra oftare.

 


Nu ska jag ta något att mumsa på i sängen, ta på en film och sova. Jobbar kväll imorgon, men behöver bara få vara, slappna av och bli frisk.


Idag går mina tankar till min vän i Österike och min vän på fjärdhundragatan, båda ett år äldre. Hoppas att ni båda haft toppen dag, är ledsen att jag inte kunnat fira någon utav er. Men ena får firas när hon kommer hem och den andra på lördag! :) Grattis igen tjejer!


Födelsedagsbarn!

GRATTIS PÅ ERAN 21 ÅRS DAG MINA ÄLSKADE VÄNNER!
Hoppas att ni haft/har den bästa dagen, jag älskar er!


Grattis till världens bästa Pappa som fyller 45 år idag, jag älskar dig!!

Jag saknar dig Sofia!



I love you!


Tillbaka till verkligheten.

jobbigt dag, idag. vaknade vid halv fyra av både samtal och sms, dags att gå upp tydligen. Efter några timmar kom emelie upp med carolina o casper, umgicks och pratade om helgen som varit.

Sen följde jag med emelie ut till billy en sväng och nu sitter jag här, halvdöd.
Jobb imorgon, känns inte så lockande :/ Men vad ska man göra? Tillbaka till verkligheten!


If you just let me, this time,
i would give you my heart


Lång helg bestående av fylla!

denna helg, har varit en sjukt fartfylld, sömnlös, kärleksfull och en partyfylld helg med goda vänner och mycket skratt! Ett bra avslut och en bra början på mina nyktra månader, avslutade helt enkelt på toppen! Tack alla som varit med och förgyllt varje stund av denna helg!

Torsdagen, kan ni lästa om i tidigare inlägg här :)


Fredagen, finns det knappt något att säga, jag mådde extremt dåligt hela dagen och låg i sängen exakt hela dagen tills Malin fick för sig att vi skulle ha fredagsmys. Ut i det underbara vårvädret och mötte upp henne, käka på Måns sen upp till Kalle en snabbis. Sen hade vi mys hemma hos Malin's syrra. Efter det kom Edvin o körde hem mig, och vid halv tolv på natten ringde Nathalie o frågade om jag kunde följa med och åka till västerås fram och tillbaka, så då gjorde jag henne sällskap! :)


Lördag - dag, finns i tidigare inlägg. Efter att varit hos mamma och pappa blev det bestämt att vi skulle festa här, sen blev det utgång, inte alls lika roligt, men helt okej ändå, trotts de varma, äckliga och proppfulla dansgolvet. Donken på natten sen hem och sov såå skönt.


Söndagen var det att gå upp, enligt mig, tidigt. Skulle till Morfar vid två, hjälpte han med maten och duka och bara umgicks innan resten av släkten kom. Lika trevligt som alltid, och då började även alkoholen komma fram. Sen var de bara hem för att göra sig iordning för ännu en partykväll. En söndag, vilket kändes sjukt. Hur som helst, så dök Sofia och Nathalie upp med sällskap, sen kom även Ida och tjejerna o thom o grabbarna. Blev en hel nice förfest innan joar där vi hade sjukt roligt. Efter joar, kom skratt-attackerna, en dansade Andreas Karlsson, på busstorget, helt ensam, gjorde nog hela kvällen plus mycket annat.

Bilder kommer inom kort.


Alkohol var det ja..

Fan, jag somnar snart..

- No hell!! Sova kan du göra när du dör.
Jag dricker cider nu och är taggad som fan! Kom igen Ida, du kan också!

Vilken vän hon är, den där Malin! ♥

Vårmys och grillat!

Åkte fram och tillbaka till västerås vid tolv tiden inatt, med min vän Nathalie som ville ha sällskap när hon körde grabbarna grus till Pluto. På vägen dit fick vi höra både den ena och andra hejja ramsan, som tillägnades såklart till Nathalie! :)

Hem och sova, eftersom att jag skulle upp och jobba, men sen imorse fick jag sms om att jag inte behövde, skönt! Så jag ställde mig och städade hela min lägenhet, diskade, skura badrum och plocka ihop all tvätt. Sen kom mamma och pappa förbi o hämta upp mig för att vi skulle ta en tur på stan :) Hittade en tröja som till dagens all ära ska bäras. Hem till mig igen, för att kolla talang 2010 och fika.

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, vi ska grilla! Hur vår(igt) är inte det? :) mys på högsta nivå! Hoppas på att bror dyker upp och visar sitt glada ansikte också, party prinsen har ju redan börjar festa, känns som att jag ligger ganska mycket efter i tempo?


Kvällen verkar för min del suddig, festa är det ända jag vet. Vart, med vem osv, är bara ett blur.. Alla säger olika, och alla planer ändras. Och som i tidigare inlägg, är jag rädd att det inte alls blir lika kul som i torsdags, det var oslagbart.



Vi ses i dimman fuckers!

Skärtorsdag = FEST!

Mallan mötte upp mig på mitt jobb, sen kom min kära vän Niklas och körde hem oss till mig. Sen började alkoholen flöda. Sprit, cider, öl, vin.. You name it. Knasade fram och tillbaka innan vi hamnade hos fröken wagerlind, där det var ett skönt gäng som drack. Vidare ner på joar, och känner nog att jag och malin visade vart skåpet skulle stå. Ägde och rockade sönder totalt! Alkoholen flöda mer än vanligt och jag var lycklig, vad mer kunde jag behövt än allt jag hade denna kväll?

Detaljer ute lämnas, eftersom att de flesta är minnesluckor. Efter stängning, vart det många funderingar, ja.. Ni vet hur det kan vara. Sen var frågan, pappilion (stavning?) eller torget. Alla mot en, alltså, alla mot mig. Jag och Martin körde torget, sen drog jag vidare. Alla andra på efterfest och jag till en mycket efterlängtad toss!


Kvällen var mer än bra, bäst och hur toppen som helst!
Svårt att överträffa detta, känns som att jag kan leva på det här länge och som att jag festat klart för denna helg.


Brunett :)


Onsdag & Skärtorsdag!

Igår åkte jag, mamma och min storebror till uppsala, för att jag skulle köpa ett par skor. Väl i uppsala var dom slut :/ Så blev kära i ett par andra adidas, men mamma och thom var så negativa, så köpte dom aldrig :/ Kom hem med tights och en tröja istället, inte alls nöjd, med tanke på att jag ville handla mer, men hitta inget! Vidare och åt, sen följde jag med hem till mamma och pappa, där jag somnade på soffan - som alltid.

Amanda kom vid sex och hämtade upp mig, så åkte vi o handlade, sen hem o fixade med mitt hår! :) Sen stöp vi i soffan framför Anna Anka. Sen blev det film och sömn.

-

Har vaknat i omgångar då jag försökt hålla Amanda sällskap nu på morgonen. Nu har jag nyss vaknat, för att gå upp, och då har man världens huvudvärk, ogilla! Nu blir det dusch, äta och göra sig iordning för att åka o jobba. Vad kvällen erbjuder, är en annan fråga? Ej sugen att gå ut iallafall, men det kan ju alltid ändras.

 

Glad Påsk!


RSS 2.0