Att falla fritt.

Arg som ett bi på spotify samt det andra programet jag försöker ladda ner, vad är det som är feeel? Ingenting verkar funka just nu och tror inte att jag kan bara skita it och stänga av skiten heller. Ska bråka med datorn ett tag till, sen så ger jag fan upp!


imorgon ska jag till västerås och köpa tv och "bioljud" jag kan inte stava till vad det där andra heter. Sen ska jg få ordning på allt i lägenheten, fortfarande sjukt med saker överallt. Moster med familj skulle komma upp, sen ska jag & malin möta upp karolin för hockey med grabbarna grus, underbara onsdag!



-
Är helt seriös när jag säger att jag har gråtit en skvätt nyss efter jag läst en sak, fick sjuuukt ont i magen av allt garv, herregud. Folk är inte riktigt kloka, but hey, keep telling people that! ;D

It feels so good, to tell yo that i love you.

flera långa samtal under kvällen, flera sms och massa tankar.
åh, vad jag saknar dig, att bara kunna åka ner för att träffa dig.
riktiga hjärtevänner finns inte långt bort, närmare kan ingen komma.
jag tänker på dig, snart blir det en paus ifrån verkligheten för att besöka
dig, prata minnen, få uppleva nya, att få säga att jag älskar dig.
-
vi ses snart gubben! (:


Du bär din egna lycka.

Lycka är att göra sånt man brinner för, älskar. Lycka för mig är min familj, mina vänner, och ibland till och med mitt jobb. Vardagslycka är för mig, när man går och lägger sig på kvällen och känner sig nöjd. Folk kommer och går i livet, dom man verkligen älskar och som man vet älskar en tillbaka, dom finns alltid kvar, oavsett vad. Att kunna leva, nu, idag, helt utan oro för framtid, det är lycka.
Allting löser sig, alltid.

Mycket handlar om flytt!

Men det är det ända som händer just nu också, måste få odning på allt innan jag kan göra något annat (än att åka och jobba förstårs.) igår gick sista flyttlasset och lägenheten på örtagatan städades ur och är nu tom och längre inte min. Alltås betyder det att min fina, välordnade och städade lägenhet blev ännu en gång bara ett stort kaos.

Men man får inte vänta, bara att ta tag i det. Och de märkliga var, att jag till och med kastade ännu mera kläder ;o hur som, lägenheten börjar ordna upp sig, lite grejer här och var. Men ikväll är allt som det ska igen, skönt! :)



Nu blir det en sväng till barkarby, jag som egentligen inte borde...

några få bilder från lördagens utgång.













Im not the only one whos bad.

Det här inlägget är lösenordsskyddat! (:


Jag är starkare utan dig.


världen är bra liten!

eftersom att jag jag inte trodde jag skulle bli klar med lägenheten på lördagen, blev det ingen riktig inflyttningsfest, tar igen den riktiga festen den tionde (; så igår blev de bara att vi drack några stycken istället och gick sen ut på joar, riktigt lyckad kväll. vilken karatefylla, minns knappt halva kvällen och av det jag minns var toppen! (;

imorgon är jag förresten helt färdig flyttad, mamma & pappa har varit snälla och städat och packat de sista i lägemheten på örtagatan. imorgon ska kartongerna till nya lägenheten samt städas ut, ska hinna lämna nycklarna också. ska sen hämta grejer hos mamma och pappa, ska bli så fruktansvärt skönt att slippa bo på tre ställen.




angående att världen är bra liten,
så satte jag på youtube och sökte fram en disney låt på svenska. kom upp en massa som sjunger dom covers, inte "kändisar" utan "privatpersoner". Hittade en kille var som riktigt grym, så jag sökte honom på facebook och vi hade sjukt mycket gemensamma vänner, dock är han inte härifrån utan från göteborg tror jag.. Och de roliga var att han skulle vara i skolparken ikväll och sjunga.




Nu har jag precis gråtit mig igenom filmen The Last Song, vilken underbar film! Dags för sömn och hoppas på att jag kan prata imorgon, annars blir det att sjukskriva sig ifrån jobbet.


Jag är trasig.

återkommer när jag hämtat mig.
ingen idé att ni ringer mig heller, smsa om det är något.
kombinationen av hosta, halsont och alkohol resulterade i röst-lös.
panik att inte kunna säga ett ord.



nu kommer mamma och pappa med thai-mat, hörs!

Chillpill!

Uppstigning halv sju två dagar i rad, känner mig faktiskt duktig då jag inte alls är van med såna tidiga tider.

igår fick jag nycklarna, körde kartonger, tog en sväng till västerås & ikea. Målade lägenheten samt på kvällen åkte jag sebastian och kristoffer på inflyttningsfest en stund hos isabella (:

och vid sju imorse åkte vi och körde vi alla stora saker och sen hämtade vi soffan också! vid tio ska vi åka och köpa mer färg, måla och sen göra iordning allt :) i veckan ska hall tepeltseras och köket ska målas, kommer bli toppen!






ikväll festar vi som planerat, vart är en fråga, när är en annan, men tro mig om det blir fest! (;


-
Go away and stay away!

you'r not welcome back.

trött och hängig, ont i öron och hals, underbart inför denna helg också!
imorgon blir det uppstigning halv sju, hem till lägenheten och röja det sista för att sen börja åka med flyttlassen (:



"jag dog en smula. jag måste samla mig. jag ringer sen."
- av det, dog jag en smula, mohaha.





-
Så du blundar och låtsas att du inte ser,
att alla brister som han har bara blir fler och fler..

tycker om min vän malle!


Rena rama rolf (Y)

jobbat på stan idag, riktigt konstigt. ogillar det faktiskt också om jag ska vara ärlig.
efter jobbet åt hela familjen tillsammans innan pappa och jag åkte upp till lägenheten på örtagatan för att hämta båda tv apparaterna, tvbänken och lite annat. nu ekat det som bara den, det börjar bli tomt nu :) skönt!

väl hemma i bergvreten så skulle vi bestämma oss för vilka parfymer pappa skulle få köpa med sig till oss då han ska på kryssning, men det blev att jag och storebror beställde ifrån internet istället, för det blev nästan hälften så dyrt då :)


fredag blir det ikea, hämta ut målarfärg och allt, börja måla och massa fixande.
lördag ska allt se till att vara klart, får nya soffan och de stora sakerna då, sen blir det fest!! Längtar, med tanke på den nykteristen jag blivit så ska det bli riktigt kul att festa till och ha en riktigt rolig helg utan jobb och bara festligheter!



Nu blir det fångarna på fortet & time out, underbara nyktra onsdag!

suck it up mate!

Två fulla säckar med skräp.
Köket & badrum är nerplockat
Alla kläder är nerpackade, samt skor.
Två säckar med kläder/skor som ska kastas.
Skafferiet är helt tömt.


Skönt att fått lite gjort. Imorgon ska jag sätta upp tvättid, rensa allt annat för att sen kunna börja städa lägenheten (: Ska bli ruggigt skönt att komma ifrån här, har aldrig riktigt känt mig hemma. Men inte för att jag ska bli så långvarig i den nya lägenheten men det blir ändå mitt hem för en stund :)


dags att inta sovposition,
får se hur lätt det blir att somna bredvid någon som just nu snarkar högt, pepparpeppar..


Jag kräks på det här.

Det är stökigt, kartonger överallt, inget är på plats och lägenheten stinker just nu lim för att det är nytapeltserat. Jag kräks på allt som har med flytt att göra just nu. Speciellt när det är så illa att man vill vända direkt när man öppnar dörren, ja, då är det fan illa. Ända positiva är att jag har fått mycket kastat, kläder, skor och allt annat skrääp som blir. Och snart ryker alla kvarglömda saker också. På onsdag är jag ledig, så då blir det återbruket med allt skit, inhandla målarfärg, kanske en sväng till ikea och sen få lägenheten helt städad!


försöka städa lite iallafall nu innan jag ska spendera eftermiddagen/kvällen på jobbet, ska även bränna en skiva till bilen, så vi har bra musik till den 23-26/8 :) ska träffa alexandra ikväll också, long time no see.



-
du tror för mycket! (:


Hahahahaha.. Va?

bröllopet igår var helt okej, vi hade iallafall kul tillsammans vi som jobbade. Blev rätt sent, så tanken om att gå ut var bara att glömma, blev att åka hem till bergvreten där jag och E intog varisn soffa och tok deckade.

Efter den här mördar helgen är kroppen slut, fick gå ifrån jobbet tidigare idag för att det ändå var så lungt och ingen var gladare än mig! (Y)


Ännu gladare blev jag då jag fick reda på att jag ska få en soffa OCH inte nog med det, en puff också av min kära vapendragare, underbara du!


"Jag kommer runt 20.39"

Man blir lätt avundsjuk på människor som skriver på sin facebook status "bara 4 timmar kvar till helg" och liknande. Jag vill också ha en ledig helg :( speciellt när man har en mördar helg framför sig, men det är bara bita ihop! :)


kolla klart på laguna beach, packa och sen bege sig till jobbet (Y)




gällande saker som finns i min lägenhet som inte är mitt! det finns folk som lämnat sina saker - bara för er och hämta. Sen så har JAG fått hämta mina saker hos folk som folk har lånat, dom som vet med sig gällande det, då kan ni fan pallra er hit och hämta erat. Jag struntar liksom i era saker, så ni vet vart jag bor om ni ska ha era grejer! :)


-
nu blir det nog en jävla massa snack, för så mycket annat finns de väl inte att prata om men jag kunde nog inte bry mig mindre :)

Baby!

Grattis Angelica och Mattias till eran fina dotter Maya (:
All lycka till er och eran underbara familj!


"det här händer, BARA i enköping!!"

Skönt! Som en tyngd har släppts från mina axlar (: they are soo far away and so over!


kollat på två lägenheter med min storebror idag, även han ska bli vuxen och flytta hemifrån, skönt för honom! ner på jobbet och gjorde det jag skulle innan jag fick sällskap. skippade festen i bredsand och mötte upp malin istället på en cykeltur för att sen slänga oss framför sex and the city 2!



BTW! Tänkte bara vara snäll och uppmana alla som vet med sig att de har något hemma hos mig, får komma och hämta det! Annars kastas ALLT! Och det gör jag inom tre dagar. Det finns flera par skor, tröjor, sjalar med mera..


det ska kännas att man lever.

Första jobbdagen sen sju månader på jobb nummer två :) gick bra trotts att jag var nervös, lagom med folk och fick lite besök under dagen också! Tråkiga är bara att jag börjar jobba när alla andra slutar, fast som tur är har jag finfint folk som underhåller mig på kvällarna! (:

helgen kommer bli en sjuk jobbig helg, kommer inte bli mycket sömn alls. fredag 14-22, lördag 9-16 efter det direkt till bröllop och jobba där tills sent på natten. Sen söndag börjar jag 7-21 (Y) som tur är, ledig måndag innan den nya jobb veckan börjar.


_______________________________________________________
Visade pappa onepiece dressen jag vill ha och han utbrister
"det ser ju ut som en tandkrämstub, typ pepsodent"

Jag blir så trött, snacka om att inte ha någon stilkänsla alls, skandal pappa!


lördag

jobb, skippade kräftskivan och åt middag med familjen istället, lillemys, såg crossfire och deras as coola bil (; mohaha. körde ett gäng till donken med roligheter på vägen.



bjuder er på en vacker sång (:




döds trött, får se om jag får sömn inatt då.
tandvärk, huvudvärk och sömnproblem - here i come!

yeeeeyee!

Käftskiva = köttskiva.
Vi skippade maten och åkte till stan då alla mindreåringar kom ut. Max femton är inget för mig. Träffade D, åkte upp till kusin och drog med han och killarna ner på joar - sög. Hem och blev stående i trappen en timme med min granne, mycket givande. Blev en sen natt, trotts att det inte skulle bli det men vad gör det när man får krypa ner i sängen med en snygg-man som han? :)



-"Ja, men jag har ju inga tjejkompisar.. Dom som du säger är mina "kompisar" det är ju bara några jag känner. Kompisar är ju dom man pratar med"

-"Men vadå? Då kan man ju jämnföra det med typ.. Att, den här cidern går att dricka, men den är inte god. Eller vadå, det är väl en lika jämnförelse, eller?"



I'll be back!
Och den här gången med bilder, har ju äntligen kameraaa!!


Full, fullare, fullast - Malin Lindberg!

Ner tvingad på terassen, stående som ett fån med ett glas vatten i handen var min kväll. Medans Malle rockade järnet till Tobbe Svensson och resten av onyktra fanskap. I pubikhavet hittade man inte riktigt vem som helst, ett välkänt ansikte kom fram och hälsade och trotts mitt nyktra jag, tog det ett tag innan poletten ramlade ner. Det var ju My, så det var mycket trevligt!

Vägen hem var lång.. Evelina, jag och Sophie skrattade mest åt Malin som inte alls var med i matchen och det fick ju absolut inte hamna på bloggen, trodde du ja! Olle hämtade upp oss efter halva vägen, enbart för att Malin vägrade gå. Men bra var ju det, eftersom att man fick reda på lite roligt skvaller, haha!



Det klär inte dig att ha såna känslor.
Iskall, hård och svårflirtad är du på pricken!


sex and the city 2.

hsb ringde idag och berättade att .... får ta över min lägenhet till den 1 september! UNDERBART! Det betyder att jag slipper dubbla hyror i två månader, hur skönt som helst! ett avklarat två kvar - kör ba köör!

helt lam och orkar inte göra något, svettas och fryser vardom varannat.
så jag tankade sex and the city 2 eftersom att jag inte sett den än och den var helt okej. tyckte om ettan mycket bättre dock, men sex and the city är i hel helt bäst! (:


fick ett samtal om en inbjudan till ännu en kräftskiva, på fredag. dock skulle jag vara någon slags överraskning? kan inte bli mer än pinsamt! tar med min vapendragare ut på skivan, sen får vi se hur det slutar. Man får helt enkelt hoppas på det allra bästa, fast med det där sällskapet så blir det nog bra! :) Ett problem bara, kräftskivor - hur trevligt som helst. MEN, jag tycker inte ens om kräftor plus att jag är super allergisk. What to do? Det är den stora frågan..



if it means alot to you ♥

Stickwitu

Feber, sprängande huvudvärk, hals och öronvärk - fan vad underbart!
Har iallafall fått massa gjort idag, imorse besiktades lägenheten och blev godkänd, åkte en sväng upp till mamma & pappa, sökt jobb och tagit tag i ett och annat, skärpning. Sovit middag, lagat mat och nu tagit mig ett kokhett bad. Känner mig helt utslagen för att vara ärlig, så nu ska jag lägga mig och sova för att invänta morgondagen.


På torsdag ska Malin tattuera sig, Emmy skulle nog också göra något ballt! Och snart min tuuur! Ska sitta som en hök bredvid och vara avundsjuk (; Blivit bjuden på kräftskiva som är på lördag också, jag som aaaaldrig går på såna bjudningar. Jag hatar kräftor! Får se, festandet och sällskapet tackar man inte nej till direkt. Kanske får en sån där rolig hatt också och då är jag övertalad, HAHA!



Sms - "Tack för skjusen, i love you!"
Okej? Vad svarar man på det, till just DEN personen?!
Känns ju sådär måste jag säga..

Vad väger och betyder egentligen mest?

Om man ser tillbaka på en vänskap som brustit, ser och tänker man nog först bara det dåliga. Inte sant? Man tänker att den personen kan man inte ta tillbaka, på grund av allt det dåliga och det som hände så att man inte längre är vänner. Men det goda stunderna och det roliga man gjort tillsammans, borde inte det betyda mer? Folk idag, kan inte svälja sin stolthet och vill inte visa sig svag (vilket folk tror är om man förlåter) och be om ursäkt. Och det är bara så det är. Jag är precis likadan och just därför skrivs detta inlägg.


Jag kan inte förlåta, glömma och låtsas som ingenting har hänt, även fast jag någonstans har hjärta till att göra det på samma gång. Och denna gång, inte för att jag är rädd för att vara svag, utan för att jag är rädd att samma sak händer igen.


Borde inte det goda och de fina stunderna tillsammans,
väga så mycket mer än de dåliga?


Tålamod Ida, tålamod!

FLYTT! Jag vill flytta nu, inte vänta dessa två veckor. Känns bara onödigt att bo i den här tomma lägenheten. Men två veckor är det sagt, men killen som bor där nu skulle flytta tidigare och fastighetsskötaren som ger ut nycklarna trodde jag kunde få lägenheten vid besiktningen, vilket är nästa vecka. HÅLL TUMMARNA!


Utlandsresa. Även fast jag inte är så mycket för värmen, egentligen. Så älskar jag utlandet. Svenska sommaren kan jag vara utan! Men längtan efter den exotiska värmen, goda maten och framför allt drinkarna och de heta ögongodiset (; Verkar som att det kan bli en resa snart, om jag inte är helt ute och cyklar. Det var liksom "Jag vill åka. Jag med! Bra, då bokar vi!!" Jag har något konstigt i mig, som gör att jag faller lätt för att impuls boka, gjorde faktiskt samma sak förra året! ;p


♦ vill inhandla mina wallstickers nu, onödigt att beställa dom nu, då det lätt kan gå sönder i flytten. Och varför ska de ligga här hemma och skräpa eller bara bli nerpackade direkt. Men det kommer bli så bra i nya lägenheten. Rätt unikt, inte alls många som har sånt :)

♦ dags för lite nya tattueringar :) skulle gärna vilja göra en över ryggraden, men fyfan vad ont! Tror nog faktiskt inte att jag pallar det, så det får liksom förbi en dröm.. Däremot blir det en Ferdy på benet - hur coolt skulle inte det vara? :) Färgglad och härlig, men framför allt så betydelsefull. En till stor fjäril plus fem små, sen har jag den på revbenen helt klar. P, får helt enkelt sätta de på plats, när han har tid och jag tid för att åka till stockholm :) Sen blir det text på ena foten (Y)


SKIDRESA! Låter bättre än att säga Snowboardresa. Man skulle kunna säga fjällen / sälen också, men ärligt talat vet jag inte riktigt vad det hette dit vi skulle. Jag och Karolin hade ingen talan, killarna visste vart vi skulle och det fanns inga andra alternativ (Y) I år blir det av, inte som förra året med bara massa velande och snack! Vi ska faktiskt boka snart, känns toppen! Jag vill åka nu egentligen, men Björn säger att det är lika mycket sommar där som här :( hahah! ;D


♥ SNÖ & VINTER! Har fått för mig att om man klär sig varmare, stänger in sig framför tvn med te och ljus så kommer vintern snabbare. Skämt åsido. Men tänk om det vore så? Hur många känner sig inte som ett litet barn på julafton när de ser första snön falla? Jag längtar till allt som hör vintern till, att hockeyn börjar. Fredag/ördags-matcherna. Att få inhandla vinterjacka, mössa och vantar. Att göra snöänglar som någon gjorde mig förälskad i, i vintras. Att få åka bräda i stora backar och bara tänka på sig själv. Eller varför inte pulka-race? Att få komma in efter en kall vinterdag och mysa framför en film med trevligt sällskap? Det är helt enkelt mysigare på vintern :)



Men en sak i taget....


ordning och reda!

packa, packa, packa..
de känns som att ju mer jag packar, ju mer ökar allt jag ska packa ner, det tar liksom aldrig slut.

Nu är iallafall allt i köket ner packat
sovrummet är omtapeltserat och tomt.
hyllor och tavlor i hallen är nertaget.
30% av alla kläder är nerpackade
och i vardagsrummet har vi tagit ner allt på väggarna.

Trotts det, känns det som att jag inte tagit bort en ända sak, alla kartonger har jag ställt ut i förrådet för att få bort det. Men man börjar undra vad som finns i dessa 8 stora kartonger då jag egentligen inte saknar speciellt mycket inne i lägenheten. Herregud, hur ska jag få plats med allt i nya lägenheten? Och jag som skulle kasta en massa?


nu måste jag röja undan lite disk och städa (hur fan kan det bli så stökigt när man packar?!) sen tvätta och packa ner de mesta av kläderna och imorgon är det dags för besiktning, wish me luck!

min onepiece :)

den blå randiga var slutsåld så jag hitta en annan jag ville ha och jag har vääärldens bästa storebror som förhoppningsvis ska köpa den till mig! (;



tummen upp för tandvärk!

i fredags efter jobbet kom carolina upp och vi började göra oss iordning för kvällen, hämtade upp malin sen åkte vi ner på hockeyn och började fylla upp, blev även premiär för mina nya uggs (: skönt med vinterskor och varmare kläder! fortsatte att förfesta på malin's balkong där det var 30+, alltså lite skillnad i värme, hade balkongfest med grannen och inväntade sällskap innan vi drog ner på joar där det blev lite för mycket dricka för de flesta. Efter att niklas bjudit på ett tequila-race gav jag och carolina upp, maaat och sen hem.


lördagsförmiddagen blev det mat på karavan, sen soffläge hos Malin tills Saara hämtade upp mig och efter det sängläge tills Malin slutade jobba vid tolv på natten. Blev att köra Jonas och hans kompisar hem efter joar innan jag och malin begav oss hem.


och idag blev det att åka upp till mamma och pappa på middag, min favoritmat! Tackar man inte nej till i första taget (: blev tapetjakt och att handla mat och godis innan jag sen åkte hem för att äntligen kolla på snabba cash.





- Ääääämen lägg av, tror hon själv att hon är snygg i kortkort och klackar hon inte kan gå i?
Ja, hon har fått det för sig iallafall.

♥ nya lägenheten!

vaknade upp helt yrvakna, skyndade oss ner på stan för att jag skulle skriva på pappret på lägenheten, äntligen min på rikigt! Fick även veta att jag får flytta in tidigare, riktigt skönt! Betyder att jag slipper bo med målarfärg och plast på möblerna! :) blev sen frukost nere på stan, gott!! :) fortsatte sen med tjejkväll plus mattias, singstar och alkohol hos malin innan vi tralla ner på terassen. blev lång promenad för mat och mycket konstigt på vägen och hemvägen, bäst att hålla detaljerna för sig själva haha sen sov vi jävligt gott! (Y)


fika/mat på stan med carolina och casper idag, övertalade henne rätt lätt med att hon ska med ut i helgen, GREAT! Så imorgon drar vi tjejer med magnus och ligan med på hockey och ölkväll, sen blir det utgång :) sist vi festade ihop var på min 18 års dag, ska bli kul att ta igen lite förlorad party-time!


nu grillby för fotboll! (Y)

always my Happy ♥


Så underbara!

Så underbart SNYGG och härlig! Vill verkligen ha! Dock kostar den kanske lite väl mycket för att enbart vara en mysdress, närmare 1400;- kanske är det värt det dock? Tidig 20 års present? ;) Blå randig är väl egentligen bara såå jag? LOVE IT! :)






- Ååh, jag ska fråga min rika storebror om han inte kan köpa den till mig!!
Malin; - Jaha, heter han också Thom?

BRAIN STORM!!

Pep-talk.

ida & malin = semester-firare.
det ska helt enkelt bli den bästa semestern, bara vara och skita i vad alla andra tycker om allt. Alltså, egentligen, som vanligt. Utan att behöva gå upp till jobbet, toppen! Vi firade in semestern med en sväng till västerås, provsuttit soffor och planerat livet.

nu blickar vi framåt till onsdag och helgen för tack vara dig, klarar jag livets vägbulor.


Idag kom även våra skor, UT OCH HÄMTA GENAST!


UPPDRAG ÖRTAGATAN!

Pappa och mamma kom och erövrade hela lägenheten, dags att börja packa.
Så nu har vi lite avprickat på listan
Kök - CHECK!
Sovrum - CHECK!
Badrum - CHECK!


Nu ska jag inta kläder och skor. Jag som trodde jag var skolös? Men har tydligen över 30 par i lägenheten och en hel drös till ute i förrådet (Y) TOPPEN! Jag som haaaatar att kasta, lika så med kläder. Men mamma sa "det du inte använt sen du flyttade hit, KASTA. För så viktigt kan det då inte vara" mycket sant sagt, men det tar emot! Men pappa gav mig uppdrag tills imorgon, alltså, ta tag i kläderna samt skorna / sätta upp tvättid / slänga massa skräp. Vi får helt enkelt se om jag klarar av ett av dessa tre.


lika bra att sätta igång.......

helvetes-måndag!

kan någon förklara för mig, vad jag gjort för ont för att ens förtjäna den här dagen?
jag orkar inte, jag är så less..


jag kan inte vara vuxen och bara acceptera, när jag tycker att det är förjävligt. Men vad ska jag säga? jag kan inte påverka ett dugg samtidigt är jag så mållös.. jag vet inte alls vart mina tankar finns, överallt och ingenstans? nu önskar man att det hänt för så länge sen, när man var liten och inte förstod något.



jag bara gråter, det borde inte vara såhär..

RSS 2.0