Från toppen till botten.

världens huvudvärk av allt gråtande, jag visste att den här dagen skulle komma men inte att den skulle komma så snart. Och sällan allt händer samtidigt? man ska inte börja tänka, för det är då man kommer på allt annat som inte är bra här i livet. Man ska aldrig börja tänka ifrån början, men jag är så glad att jag är ledig imorgon, ska ligga i sängen hela dagen och inte lyfta ett finger. Det knasiga är, att jag vet inte om jag är ledsen, bara arg, eller besviken på mig själv som tillät mig själv att känna såhär. Men man ska falla hårt, sen köra igen.

Skyller på att jag är tjej, så känslosam för en stund, de gör det mer okej att gråta..


-
It's sad when people you know become people you knew. When you can walk right past someone like they were never a big part of your life. How you used to be able to talk for hours and how now, you can barely even look at them.
-


Real friends?!

Champagne Fredag, inflyttningsfest och dop!



Började med att jag jobbade, sen bjöd jag hem familjen plus morfar på tacos. huur gott som helst, jag och morfar delade på en flaska vin och då fick jag självklart den brighta idéen att gå ut på joar. Fick med mig Karolin, satte oss i baren och skulle vara ta det lugnt liksom. Tills vi blev inbjudna av två killar in i vip loungen och självklart hängde vi på. Det beställdes skumpa, på skumpa, på skumpa.. Var över 8 flaskor som hade beställts innan jag sen tappar mitt minne. Jag minns inte, hur jag kom hem, hur min kväll slutade, om den var bra eller dålig. Jag fick iallafall ingen sömn, utan spenderade natten på toaletten..

Hörde sen att min mobil började ringa lördag morgon, javisst, nu var det bara att byta om för att dra och jobba, med världens huvudvärk och illamående, kämpade jag igenom denna dag, med att springa och spy ett x antal gånger. Vid halv fyra, började jag piggna till för att köra igen. För jag skulle ha min inflyttningsfest, så hem och göra sig iordning, men det gick segt med både smink/hår/kläder och att dricka. Var irriterad och framför allt trött. Allt folk drog på joar och jag stannade hemma, då kom Malin och alla upp så jag ändrade mig. Nere på joar var det väl lite bättre, men inte så överdriver roligt. Linda började må dåligt, så jag åkte hem med henne en sväng sen ner på joar igen, för att sen avsluta min kväll med en promenad hem och somnade på två sekunder.

Söndagen var det bara tur att min vän Natha ringde och väckte mig, annars hade jag missat Casper's dop. Trött och sliten, gjorde jag mig iordning för att åka ut till Fjärdhundra, vilket tog emot. Ont i magen och nervös, av andra anledningar än att det var dop.. Men det gick bra. Dopet var såå fint och familjen Gladh/Kjellberg var så fina! Ja, min bästa vän är en MILF! Dom var nöjda över presenterna och vi alla fick oss en del goda skratt. Nu väl hemma, så har jag röjt undan det värsta, bara disken och skura som återstår, tar de imorgon.. Mamma kom upp och åt mat med mig, så gott! Kollade på vårat favoritprogram, "tuff kärlek".



  

  

(DC-skorna fick Casper av sina gudföräldrar)



Nu är jag trött, men sällskapssjuk, känns sådär.

häärliga torsdag!

I brist på annat vill min vän Emelie, att min blogg ska vara uppdaterad när hon ska gå upp imorgon, vill säga runt sju? Och ja, här har du vännen! :)

Min dag började med att världens sjukaste grej hände, vill bara uppmärksamma på det och inte gå in på nå mer detaljer om det! :) Sen forrtsatte den med att jag har spenderat resten av dagen på jobbet, Kollo kom förbi och fördrev tid för att vi sen skulle sällskapa hem :) svängde in på ica och handlade mat, som jag skulle vara snäll och bjuda familjen på men nu verkar det inte bli något? Gick iallafall hem och frågade Nathalie om jag fick låna hennes plattång men eftersom att hon hade fler, donerade hon en till mig! :) Efter det sprang jag upp till mig och bytte om, för sen skulle vi ut och leka med Tyson o busa i snön :) Hittade även en pulka, som Natta så snällt drog mig i, lyckliga jag! :D Lämnade av honom sen, och gick vidare till på stan och så, slutade med att vi varit ute och gått i lite över två timmar, skönt! :)

Hemma nu och funderar på att ta mig ett hett bad, är iskall om armarna och skulle vara skönt att koppla av :) skulle vara ännu skönare om man sen fick krya ner i sängen med sällskap, men man ska aldrig säga aldrig! :)



Nu vill jag ha lördag, jag är taggad till max.



Godnatt :)

Världens bästa Granne!



Du får en stjärna i himlen, för att du är såå snäll som gör att jag kan leva igen,
genom att donera en plattång till mig, tack ääääälskade duu! ♥


Glaet!

Igår kom mamma förbi och umgicks, sen hämtade vi upp Mysan och gjorde ärenden på stan och så. Inhandlade dop present till Casper och lite sånt! :)



Nu är Jackan beställd, så nöjd och glad!


Ska snart dra mig ner mot stan för att jobba, har ingen lust att pulsera genom snön ner dit, haha. Men vad gör man inte?

Vårjacka.

Emelie kollade på vårjacka förra veckan och då började jag också kolla och hittade en jag blev helt kär i :) Den ska jag beställa, får se om min mamma vill skänka den till mig eller om jag måste betala den själv, haha ;p Den ska bli min iallafall, imorgon ska den beställas! :)


Bilder från födelsedagsfesten i fredags!









Fler bilder finns på facebook.


Vardagsrum under "renovering".









Mitt vardagsrum samt bild/er på världens bästa pappa som tapeltserade och målade om hos mig, du får en stjärna i himlen!


Det är ensamt på toppen.

Tårarna slutar inte rinna, vad är det för fel på mig?
Jag är egentligen hur glad som helst, men allt blir bara fel hur man än gör.

Hur kan allt vara så bra, samtidigt vara så sämst på samma gång?
Kan knappt minnas när jag grät sist, men nu är tankarna så hög prioriternade, usch..


Jag behöver lördag, mitt trevliga sällskap, tjejerna och alkohol!



Men mest av allt,
behöver jag dig Sofia.
Jag saknar dig!


Hittade den här mitt i all turbulens..

I hate to hear a song, that reminds me of all the time we spend together.






Jag ångrade mig................


Me liike!

Vaknade tidigt, som vanligt..
Började med att ta tag i städningen, kan inte ens beskriva hur de sett ut här hemma, bilder kommer faktiskt ;p haha. Sen vid tio gick jag ner i tvättstugan med två maskiner, sen hem och fortsatte med att skura badrummet och resten av lägenheten.

Sen kom pappa och min bror och hjälpte mig med lite grejer, skruvade upp tvn, satte upp tavlor och hyllor, skruvade fast min hylla i hallen som jag hängt på, så den vikt sig. Och thom fixade mitt internet som jag och linda satt med i timmar igår men vägrade funka och nu funkar de utmärkt! Tack för hjälpen! :)

Alexandra
kom upp en sväng också, sen fick jag fin besök och ingen var gladare än mig! :) So Sweet! Nu har jag lagat mat, snitzel, brunsås och grönsaker, vilken middag!


Slå på en film nu, sen kommer jag somna så gott, såå glad! :)



Har haft en av de bättre dagarna så så grymt länge, So happy thanks to you! Vi ses på lördag Sweet.

Jag svävar på rosa moln.

Jag kan inte ens skriva ett vettigt inlägg just nu, för att jag vill bara hoppa och skrika av lycka. Nog för att jag tyckt om folk förut, men vet inte om jag någonsin känt mig såhär uppåt och glad! :) Jag ryser, skakar och kan inte sluta le, allt tack vare dig! ♥


Vardagsrum & sovrum - CHECK!


Det är såhär jag har bott och levt i en vecka och det har inte varit roligt.
DOCK, igår blev allt klart! Till och med sovrummet, sååå skönt! :)

Och idag har pappa varit och satt upp tvn på väggen, alla hyllor och tavlor, äntligen ett riktigt hem!

hahahah




Försökte lägga in klippet, då min vän Charlotte spelade in den här reklamen via telefon, och skickade till mig. De roliga är också att man hör hennes garv i bakrunden, it makes me miss you.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg!

Idag åkte jag till jobbet men fick i stort sätt vänta i dörren då alla dagens aktiviteter är inställda, pga snön! Så då åkte jag hem till mamma och pappa istället och roar mig för tillfället vid datorn, då jag ännu inte fått mitt internet ;s Blir tokig! Det var över en vecka sen jag beställde det, får nog ta och ringa gällande det imorgon..

Har iallafall haft en toppen helg!

Fredagen började med att jag skulle jobba, men det blev inte så då heller, hum... Så jag och Emlan traskade till systemet och handlade inför kvällen. Hem till Emlan och gjorde sig iordning sen kom Madde x 2 och vi traskade till Steiner. Drack och tog en hel del kort (som nu ej kommer upp, då Madde tappade bort sin telefon, vilket sög!!) Vidare till Joarblå för att fira våran vän Peter Westerlund. Då bjöds det på välkommsdrink, sen mat :) Och efterrätt! Sen blev det lekar, då alla gick ut på att dricka en hel del alkohol och annan underhållning. När joar öppnades upp för alla andra, gav jag upp. Tack för en superkväll alla!

Lördagen var det bara att gå upp och jobba, ändå en helt okej dag. Kollade på HC matchen med Alexandra och alla, sen blev det att börja dricka igen. Bara att hälla i sig en vinare för att sen dra vidare. Joar stod på schemat och pratade med Peter och han var riktigt nöjd med sitt firande. Satt och snackade med Thom och hans gäng, sen drog jag hem efter en grogg eller två! :)

Våran Farmville Pappa.







Det roliga är, att pappa är verkligen INSATT i facebook! Min statusuppdatering, var inget skämt! Han avbröt mig och mamma, för att berätta att han verkligen hade fått 500 coins och att han inte visste vad han skulle odla! Och gällande mamma, så ville han odla ÅT henne när hon låg sjuk, han var faktiskt orolig hur det skulle gå och påminde henne om det, men han är söt! Det är ju roligt att han roar sig han med :) HAHA!

Snart är världens sämsta dag över

..och tack och lov för det!
Nu har jag iallafall avklarat en arbetsdag, skönt. Efter så kom pappa och hämtade mig, så åkte jag hem till dom och har ätit min favoritmat :) Dock tycker att min bror att jag ska åka hem till mitt, elaking! :( Men, mig blir han inte av med, för jag ska även sova här inatt.

Imorgon blir det jobb 15-18.30, sen så ska jag festa med Emelie och ligan! :) Födelsedags fest som står på schemat, Peter Westerlund ska firas för fulla muggar! :) Hoppas att det blir nice, blir nog tidigt för mig trotts allt eftersom att jag jobbar tidigt på lördagen och blir nog rätt sent eftersom att det är pubkväll och då blir det förmodligen utgång då med, sen upp och jobba tidigt på söndagen. Tror nog att jag kommer vara rätt slut efter den här helgen, vill inte ens tänka tanken..



G o d n a t t !


Ofattbart.

Hur kan man vara så elak, hård och så taskig? Tårarna är inte alls långt borta och inte för att jag är ledsen, utan för att jag är så förbannad, hur man kan vara så som du är. Du har förstört så mycket, du har låtit det gått för långt och missat tid du aldrig kan ta tillbaka. Och jag hoppas att du är nöjd, att du är glad att du tagit dessa beslut. Du är fan inte värd mycket, och det här är nog den sista energin jag lägger ner på dig. Jag kan inte ens minnas när jag pratade med dig sist, och du har inte ens hört av dig och frågat hur det är i nya lägenheten och hur det är med mig.

Jag har slutat brytt mig, som du gjorde för länge sen. Jag vill inte ha med dig att göra, aldrig någonsin.

Små ljusa stunder.

Trotts mitt mörka och arga humör idag, så har det smygit sig in några ljusa stunder.
Den person man förväntar sig allra sist, hör av sig och frågar liksom, vad som egentligen händer och hur det är. Och även fast jag kände för att inte prata med någon, så blev jag så glad och jag log nog till och med. Sen att Snygg-Martin hörde av sig, gjorde allt mycket bättre :)




Och denna pingla går ju inte att undgå, kan inte göra annat än att skratta ;)
Men kan tänka mig att det blir krig, med tanke på vad hon har för bilder på mig.
Det här kan sluta riktigt illa, haha!


Back Off!

Idag är ingen bra dag alls, jag är på skit dåligt humör. Har världens klump i magen för att jag är nervös och orolig och sen är det en hel del andra saker som spökar.

Jag har inte lust att prata med någon just nu, blir bara mer irriterad och orkar bara inte.

Kollo, som jag så glatt kallar henne! :)

Tack för att du finns där, i alla lägen!!
Att du är där, när det väl händer, finns där efteråt och pratar om hur saker egentligen är och hur dom egentligen borde vara! För att du orkar lyssna och för att du gör alla problem mycket lättare. Tror du vet exakt vad jag pratar om ;) Tack för att du är min vän :)


Stopp.

Jag bryter ihop snart om någon inte berättar för mig vad det är för fel på människor!

- Jag vill ju att det ska hända något, jag vill inte stå och stampa på samma ställe..

- Vill aldrig mer se dig, jag har aldrig gjort dig något ont, ändå gör du såhär. Särbehandlar så fort du bara kan, och fan hela tiden. Du är inte värd mycket. Vart fanns du på alla mina stora tillställningar? Du har aldrig funnits där för mig, och
du är inte längre välkommen i mitt liv.

- Så fort man bara umgås och tycker om varandra, vill man tydligen alltid som tjej att de ska leda till något mer. Ibland är vi tjejer faktiskt nöjda, med att saker och ting är som dom är. Vad är ditt problem?

- 300 personligheter, är precis det du har. Jag är fan riktigt jävla rädd för dig och skulle kunna göra vad fan som helst för att sätta dig i den största skiten någonsin. Du är en riktig jävla skit och jag önskar inte ens min värsta fiender att träffa dig, så jävla illa är det. Du är ute och cyklar, hoppas verkligen att alla inser vilken idiot du är.



Ibland skulle man vilja bo hemma, så man hade någon att gråta ut hos.
Jag hatar verkligen det här :/


Tisdag :)

Ledig ännu en dag, så det blev att tvätta hela förmiddagen för min del.
Sen gick jag ner på stan och mötte upp Emelie, sen vidare till arbetsförmedligen och fick en  hel del information ifrån dom gällade allt, nu har man lite mer humm om det hela och förstår lite bättre. Jag är inte så jävla med på refrängerna gällande detta :)


Sen kom Amanda och hämtade upp oss, sen åkte vi upp och hängde hos Emelie och pratade om allt. Sen kom även Charlotte, som jag även ska försöka träffa någon dag här innan hon åker hem :) Men hon kommer tillbaka den 27e februari och kommer på min fest! Hur underbart är inte det, alla mina favoriter samlade under ett och samma sak, enbart Fialotta som fattas :(



Känns helt plötsligt så verkligt och att jag fått positiva reaktioner, gör allt mycket lättare.
Jag tror på det här, att det kan bli något bra! :)

Nyast i garderoben!

Jag har en svart velour dress, men den börjar bli så himla utnött nu efter att ha haft den in i det sista verkligen. Så skulle upp till Jojjo och inhandla en ny, en grå tänkte jag :) Om det inte skulle finnas någon blå förstårs, för då skulle den vara min! Skulle så klart vilja ha en klarblå/babyblå, skulle vara så snyggt. Men det fanns inte, men då såg jag ju den här, såå härlig färg, love it! Och jag bara älskar den! :)



Den är rätt ljus på bilden, men är rätt skrikande i verkligheten. Är i färgen Korall som vi så vackert kallar det, orange/rosa alltså! :) Sen blev det även ett par svarta jeans leggings också! :) TOPPEN!

Snyggt besök på morgonen! :)

Plingade på dörren, inte bara en gång, utan säkert fem, sex. Och jag flög upp ur sängen med tanke på hur rädd jag blev. Dock så gick det över snabbt för att jag trodde att de var pappa ;p Men det var det inte, utan där står två snyggingar och väntar på att jag ska öppna dörren, och det gjorde jag, i enbart klädd i mitt täcke, lagom generande. Dock gick dom efter en kvart, tjugo minuter.


Då började jag plocka ihop tvätten och drog mig ner till tvättstugan med mitt berg av tvätt, var på tiden. Fick ju nycklarna så sent, vilket var pain!


Hoppas att pappa kommer idag också, och sätter igång och målar mina tak, sen börjar tapeltsera! :) Kanske ingen bråska, så länge det är snyggt och klart tills nästa helg, då det är party som gäller!

Arg, ledsen, besviken och förstörd.

Ja, det är väl dom fyra orden man kan beskriva mig just nu..
Känner mig så sviken och bedragen, att man alltid ställt upp och som tack för det får man en smäll på käften, för exakt så är det. Jag kan inte minnas när jag var så här ledsen, arg och besviken sist. Kanske för att jag aldrig uppnått den nivån till att brista?

Det kommer liksom till en viss gräns, då man inte kan vara tyst längre, då man inte kan ta hur mycket skit som helst. Men tydligen spelar det ingen roll vad man säger längre, ens känslor spelar absolut ingen roll. För det ända folk bryr sig om, är sig själva. Att man ger folk förhoppningar, falska dessutom, det gör inget. Så länge man själv mår bra. Man är bara som en liten jävla leksak som andra plockar fram när det duger. Och jag är så less på vad allt kärlek & jobb heter just nu. Att folk ska vara så egocentriska och bara trampa på andra blir ju tydligen bara mer och mer vanligt.

Man kan ju undra vad man har kvar här? Visst, de lilla som är bra, men borde det inte alltid finnas kvar? Om man mot förmodran skulle komma på tanken att sticka ifrån den här hålan ett år eller två? Riktiga vänner består, eller?

Därför har jag bestämt mig, att jag ger upp. Låter er se mig falla, men jag kommer resa mig igen.. Något såna som ni kommer ha väldigt svårt att göra. Jag har ödslat och lagt ner på tok för mycket av mig tid, energi och gett er för mycket av min värdefulla kärlek, ni är ingenting.



Att köpa..



Självklart ska jag ha den blåa kameran :)
Och gällande plattången ska även den vara blå! Hade den i grön förut, men den är min mamma's nu, så det är dags för mig att köpa mig en egen :) Ska bara ta mig till västerås någon dag jag är ledig! :)

Alla hjärtans dag! ♥

Jag vill bara önska mina fina vänner, en mysig alla hjärtans dag.
Vissa tycker om den här dagen mindre än andra, men jag tänker iallafall vara extra kärleksfull och
berätta för er, hur mycket ni betyder för mig och hur glad jag är som har såna fina vänner som er!
Tack för att ni finns, jag älskar er!

Sofia Johansson, Linda Eklund, Nathalie Eriksson, Carolina Gladh
Amanda Eklund, Emelie Möhlenberg, Malin Lindberg, Alexandra Åberg
-
kan ta åt sig lite extra än andra ♥


lördag & söndag.

igår fick jag ju besök som jag skrev i tidigare inlägg, moster och alla blev kvar till runt fyra. Sen började jag göra mig iordning för kvällen. Gick över till Karolin när jag var klar, där tjejerna höll på att fixa sig. Ner på ishallen för att kolla matchen, halva iallafall, andra blev till att sitta inne och dricka alkohol. Sen började Linn och dom spela, så vi satt där som några livsnjutare, Anders var snäll och köpte in en hel flaska rött som vi lyckligt fick dela på också, tacktack!

Sen var det joar blå som tydligen stod på schemat, in där och rockade loss som alltid. Och för första gången(?) var det tjafs och bråk, folk som ska provocera är bara dumma i huvudet och du ska inte låta dig bry sig om det, du/ni är värda bättre än så. Så satte dom i taxi och sen gick jag in igen och fortsatte festa. Jag ville sen åka hem redan vid halv två, men så blev det inte. Jag stannade kvar tills stängning (alltså var det alla hjärtans dag nu) och jag o Karolin fick våra uttalade och tankar bevisade. Vi gick upp på torggrillen och min telefon gick på högvarv. Tog en taxi dit, och sen gick vi hem till mig efter det. Och då blev det tydligen efterfest med några killar man spanat in under kvällen, ingen av oss kände dom, haha. Helt menlös efterfest som vi så gärna kallade det, jag och M låg i min säng och pratade om allt, hur mysigt som helst. Och alla andra gjorde liksom sitt, alltså sov i stort sätt, lyckat! ;) Vid halv sex imorse gick alla och jag la mig och deckade i min sjukt underbara, stora och mjuka säng, enligt M :)



Att bli bevisad, gjorde mig förbannad, men som vanligt så kan jag inte låta bli, så dum som man är. Och ja, det kommer man på när man väl står där. Och allt är som vanligt, ena sover och den andra är på och allmänt dum i huvudet. Varför är man så lätt? Och dum som man är också, så kunde man heller inte sluta le, för det var såhär (förutom vissa undantag) jag ville spendera min alla hjärtans dag på något sätt. Och sen att jag fick avsluta den med M också var inte helt fel, så någonstans är jag så glad ändå.




Ni förstår inte och det kommer ni aldrig kunna göra.

You got me!

Igår blev de först att jobba kvällspass, vilket var riktigt tråkigt med tanke på att det är dött, always.. Tankarna gick om hur kvällen skulle bli. Antingen utgång? Hemma kväll hos mamma och pappa? Umgås med Nathalie med en film eller två? Det slutade iallafall med att jag åkte hem till mamma och pappa efter jobbet och åt chips o dipp och kollade på Let's dance. Sen så körde min bror hem mig, och då gjorde jag mig iordning för att jag och Nathalie skulle på nån hemma fest, där man träffade mycket gamla barndoms vänner och andra vänner för den delen :) Och självklart babe ♥ Jag och Natha gick när de började spåra då det dök upp en hel del rätt mycket mindreåringar, och tydligen hade det blivit världens slagsmål 2 sekunder efter vi gått.

Hem och la mig på soffan, kollade på OS, haha! Och inväntade mitt nattliga sällskap, men eftersom att jag somnade och inte hörde telefonen, blev det att sova själv.


Idag vid halv tre kommer mamma, moster, morbror och pappa upp och ska fika. Så jag ska ta upp en påse bullar ur frysen, sen hoppa in i duschen :)

Ikväll blir det att kolla på HC Liljan, sen efter det blir det nog några stadiga sen får vi se hur kvällen slutar! :)



Jag är ute efter ett äventyr, det har börjat pratas mycket om det nu. Och jag vill, jag har inte bestämmt mig än, men nästa vecka kanske man gör det? ;) För här finns det ändå inget som håller mig kvar.

Hund som går i sömnen.


Mysig torsdag med trevligt sällskap.

Det blev ingen bio igår :( Jag och mamma var båda trötta och låg i varsin soffa och halv sov, en annan dag! :)


Igår spenderade jag dagen på jobbet, 9-16, men fick vid halv två(?) sällskap av Emelie, Carolina och Casper! :) Det åts mat och fikade och pratades om allt, som vanligt ;)
 


Jag visade även mina tapeter som jag beställt! Efter jobbet gick vi in en sväng på HM, sen kom pappa och hämtade mig och jag sprang in på Ackes och hämtade ut mina tapeter, lim och spackel plus lite till :) Sen hem till mamma och pappa, för vi skulle äta, sen skulle jag och mamma på Snabba Cash, men det blev inte så. Så jag åkte hem istället, gick över till Daisy, där kvällen slutade med en liten smyckning på min kropp, haha!

Hem, slängde mig på soffan och somnade framför tvn, tills jag vaknade med ett ryck. Och då gick jag o la mig och somnade så skönt :)

  
Ena foten ser lång ut på bilden, men de var bara lös färg som va där. Får ta en ny bild när den är läkt! :)

Torsdagkväll.



Bio nu, hörs sen! Puss!

Social - Via internet!

Tror nog att man har 70% av sitt sociala liv på internet, jag kan ärlig säga att jag skulle nästan gå under om facebook inte fanns, likadant med msn.


Niklas är hemma och är sjuk, sällskapssjuk också för den delen sa jag ;)
Emlan tråkade och det började väl med att vi prata om inflyttningsfest och grejer.
Hur som helst har vi suttit i över 4 timmar och 30 minuter + lite till och pratat om precis allt, öppet och ärligt. Och jag älskar det! Har skrattat så jag har ont i både käkarna och i magen. Lekt leken "Jag har aldrig.." på msn, ni kan ju tänka er!

Emelie: Jag har aldrig haft en one night stand. Klunk.
Niklas: Klunk
Ida: Klunk

Ungefär sådär såg det ut, med rullande frågor om de mesta. Fast mest sex, som det alltid brukar sluta med att man pratar om. Och jag kan säga, här fick man reda på både de ena och andra. Men vi har pratat om mycket runt omkring och det ska aldrig heller lämna den konversationen! :)


Tack för sällskapet hjärtisar, och för att ni får mig att skratta som en idiot! ♥

 



Min snygga vän Emelie Möhlenberg!








Jag är glad!




För min kära vän Mailn, som just nu bor i Norge, tänker komma och festa med mig när jag har inflyttningsfest! Kunde inte bli gladare, TACK ÄLSKADE DUUU!! Jag saknar dig!!


Högsta volym, om och om igen!!


Vuxenpoäng.

Känner att bli vuxen bara blir verkligare och verkligare för varje dag som går!
Jag kan ju det här, fan vad jag är bra! :D

Saknar jag aldrig gjort förut som jag gjort de två senaste veckorna,
beställt ett nytt visa kort.
beställt internet.
pratat med någon kvinna gällande mina tvätt nycklar.
gått ut med sopporna, (gjort de max två gånger förut, duktiga jag!!)
städat - dammsugit, skurat och hänt upp kläder, eget insiativ!

Visst är jag duktig? :D
Vuxenpoäng till mig, haha!

En vän.

Igår när jag jobbade, så kom det in en kille med två tjejer. Och jag kände igen honom direkt, min gamla vän. En vän, som jag berättade det mesta för, som jag umgicks så mycket med och hade så roligt med, Fredrik Reese. Tyvärr, så slutade våran vänskap, på ett sätt det absolut inte borde. Pga av tjafs mellan andra människor, andra som påverkade och saker som hände runt omkring. Men som sagt, när han kom in på mitt jobb, blev jag så glad över att se honom. Jag saknar honom och varje dag jag spenderade med honom och emelie.


Jag saknar dig!


Helgen är över..

Min fredag började med jobb, efter det åkte jag hem till mamma och pappa och åt fläskfilé med pommes :) Såå gott! Duschade och torkade o plattade håret där hemma också, eftersom att jag inte har någon plattång än :/ Åkte sen hem och sminkade o klädde på mig. Gick sen över till Karro där vi förfestade. Ner på joar och röjde loss och hade riktigt roligt. Min kväll avslutades med kuddkrig, (och hur sjukt är inte det?)


Vaknade upp på lördagen med den värsta bakfyllan någonsin, ville bara skjuta mig själv, så illa var det! Men men, plikten kallade, så det var bara för mig att kliva upp och göra mig iordning för jobb. Dagen var så slitsam, kunde inte hålla ögonen öppna, min hjärna var på OFF-läge och min kropp svek. Åkte iallafall hem till mamma och pappa efter jobbet, skulle vara hundvakt till Easton. Pallade fram till halv tio, för Thom o hans polare hade röj-fest. Så jag åkte hem och Karro fick mig att gå ut! Så det blev utgång, nästintill utan alkohol. Efter joar blev de hem, mötte Fialotta, drog hem till henne, fast aldrig upp. Snacka osv, sen hem och sov!


Och idag, var det så skönt att vakna upp utan att vara bakis, utan huvdvärken och ångesten! :) NÖJD! Åt frukost, gjorde mig iordning och sen kom Bella och hämtade mig. Dagen har varit seg, inte alls okej. Men skönt när den väl var över! Så mamma kom och hämtade mig, följde med hem och fikade och kollade på tv.


Nu blir de dusch för mig, sen film och hoppas på lite sällskap :)
PUSS!

Alla dina tomma ord..

Jag har förstått, jag är inte dum. Allt du någonsin sagt, är ju inte sant någonstans, eller hur?! Du längtade precis lika mycket som jag. Men nu vet jag, precis vart du står. Har du hört uttrycket, "En full mans ord, är en nykter mans tankar" ? Jag bad om ursäkt och kände mig så dum för allt jag sa till dig den där kvällen/natten, jag ångrade mig. Men nu vet jag inte längre, innerst inne var det väl sanna ord. Jag tycker om dig, men du tycker om alla andra. Och jag kan inte riktigt ta de. Lika bra att det är över, för jag orkar inte och du är inte värd den energin jag lägger ner.

-

Sov iallafall bort hela min torsdag känner jag! Morfar, Pappa och Nettan var upp med byrån, fick även en jätte fin blomma, favoriten, TACK! Sen så började jag må så illa, så jag la mig på soffan och sov, och vaknade när pappa ringde vid sex-tiden. Jätte bra! Då var det bara att gå upp för jag skulle ner till jobbet och sen kolla matchen med Alexandra och hela ligan :) Jag stannade sen kvar, Karro's pappa är vaktmästare, så han skulle låsa allt, skit läskigt ;o haha! Fick mig en snabb pratstund vilket gjorde hela min kväll! Sen åkte vi hem och nu sitter jag är!


Hur mycket jag än försöker, så kan jag inte vara arg på dig.
Jag kommer alltid ha ögon för dig. Tack för att du bara är, de gör så mycket.



Försöka äta något nu, sen ska jag somna med världens största leende, i love it!

Planer!

Mycket planer som ska planeras!

- Jag och Karro ska styra fest med att börja eftermiddagen med att åka skridskor till höög musik i ishallen, basta? och sen förfesta och sen utgång. Sugna? :)
- Inflyttningsfest med nog världens bästa människor, en favorit i repris sen i lördags!
- Kryssning.
- Utlandsresa.
- Födelsedag

och mycket mer..

Härliga torsdags förmiddag!

Eller? Haha.

Dagen började med att jag fick meddelande, vid sex imorse, jag tackar för den! ;) Dock så var jag redan halvvaken så, så jätte mycket gjorde det kanske inte ;p somnade om, sen ringde min klocka vid tjugo i elva, för morfar skulle komma vi elva, och ännu är han icke här! Snabb, har jag hört! Han skulle komma och kolla in lägenheten, samt komma med en byrå som jag ska ha i köket. Sen ska jag ner på stan och möta upp Emelie, för lunch och kolla om vi hittar nå trevligt i stora staden Enköping ;p Ikväll blir det HC match med Alexandra och sen kanske ... skulle följa med :)


Igår så var de jobb som gällde, sen blev de hockey efter det. Pappa var snäll som körde hem mig sen, fick även en kasse med mjölk osv :) La mig på soffan och kollade på Nitro Circus, sen gick jag o la mig och sov :)

Lika som bär?


Min kära vän Emelie Möhelnberg och jag, snygga redan på den tiden! ♥


"Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid"

Inatt har jag sovit så otroligt skönt. Har nämligen inte sovit nå bra alls sen jag flyttade in måste jag erkänna. Blir ljust i sovrummet fort (har bara ljusa gardiner) och sängen är så hård! :( Men så igår så hämtade jag in de andra bäddmadrasserna och la på, samt satte upp ett svart påslakan på gardinstången! Så, jag fick riktig skönhetssömn! Vaknade dock av att de plingade på dörren och shit vad rädd jag blev. Det var en kille som bara skulle byta namn på dörren, så det var inge farligt, men ändå!


Sen fortsatte dagen med att jag började hänga in alla kläder, de var väl dags nu tyckte jag. Så nu är allt upphängt och vikt in i garderoberna! :) Skönt att få det gjort! Sen diska jag, dammsög och skurade. Sen kom mina kära vänner, Nathalie och Carolina, och självklart Casper! Myste med dom, pratade gamla minnen och vad vi skrattade, så mycket dumt och roligt man gjort! :) Dom lämnade mig nyss, så nu väntar jag på att Pappa och kanske Mamma ska komma, de har varit o hämtat borrmaskinen, så jag kan få upp mina tavlor, så de slutar eka här och så att de blir lite snyggare! ;D Sen ikväll tror jag att Nathalie skulle komma över och kolla på Paradise Hotel, hon har ju inte 6an stackarn, så jag var snäll o erbjöd mig! :)


Mest spelade just nu!






Godnatt :)


Söndag - BAKFULL AB!

Vaknade och mådde inte bra, inte nå bra alls..
Ville bara vända mig om och somna om, men inte det, de var ljust, mitt huvud bankade och hörde andra ljud. Och bara tanken av hur de var möjligt hur de skulle se ut i min lägenhet fick mig att sucka högt. Sen ringde även Pappa, jag hade ju sagt att vi skulle handla.. Så när jag vaknat och sagt hejdå, så kom Farmor och Pappa och kollade o hämtade/lämnade saker. Sen åkte pappa och jag vidare och handlade.

Åkte hem till mamma och pappa och åt mat, så gott! Sen kollade vi igenom gamla fotoalbum och vad vi skrattade, riktigt roligt. Sen somnade jag på soffan, sociala jag. Men det var så skönt, mamma har världens skönaste kuddar i soffan som jag kommer sno med mig hem en vacker dag!

Pappa ville bli av med mig, så han körde hem mig och jag la mig på soffan och tomglodde. Sen fick jag besök av Nathalie och Lollo. Sen kom även Linda som var hungrig, så hon ställde sig och gjorde Korvstoganoff, riktigt gott! Sen åkte vi och handlade godis och sen la vi oss på soffan för att invänta Johan Falk, SOM INTE GICK! Så arg :( Så vi kollade på Wallander istället, inte alls lika bra ;/ Men vad gör man inte? Så vi hade söndags-mys! Vi var båda lika pigga!


Gällande städningen, jag diskade och plockade undan 2 kassar med glas och 2 kassar med burkar, men allt var ställt på bänken. Tydligen hade jag gjort de inatt i ren ilska, fick dock lite hjälp också, tack! Men tur det, för hade jag vaknat och det sett ut som en tromb, hade jag nog stängt in mig i vardagsrummet tills jag orkat möta verkligheten igen, vilket inte är förrens på tisdag då jag börjar jobba igen!


Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag, kunde aldrig varit nöjdare! :)

Fredag & Lördag - Jobb och fest!

FREDAG;
Jobbade kväll på Sallad & Sånt, utan en ända Kotte och det sög så hårt!
Hem, in i duschen och sen kom Linda och då började vi dricka!

Sen kom Sebastian, Alexandra och Christoffer, körde öl spelet och blev rätt onyktra rätt snabbt, men det var bara härligt, haha! Ner på joar och rocka röv, som alltid! Där träffade jag på alla möjliga och fick sällskap med mig hem, för en lägenhetsvisning (Y) Ytterst trevligt..


LÖRDAG;
Hårt att kliva upp ur sängen med världens huvudvärk, men det var bara till att pallra sig upp utan en enda suck. Ner på jobbet och härjade med mina kära arbetskompisar, utan er skulle dagarna vara hårda, måste jag erkänna! ;) Blev hemgång efter fyra, och när jag kom hem la jag mig på soffan och dog. Somnade så skönt :)

Sen var det bara att gå upp vid sex, då Linda ringer och säger att hon inte har något varmvatten så hon ska duscha här. Då började vi göra oss iordning och sen kom även Emelie. Där efter skulle de ramla in fyra killar, här hade det skämtas om 10 stycken killar, men det skulle inte ske. Men inte det! Här kom de killar i tre omgångar, så det slutade med 12 killar och 3 tjejer (Y) Men fyfan vad roligt vi hade! Vi spelade öl spelet, körde "jag har aldrig.." Och det spelet med dessa människor och på 12 killar o 3 tjejer, kunde det aldrig ha blivit roligare! Thom hade även förlorat ett vad, vadet handlade om att dom inte trodde att jag skulle våga sova själv i min lägenhet första natten, vilket jag gjorde! Så thom fick äta upp, ett Bananskal! Och det gjorde han, det finns det film på som kommer upp snart, så fort jag får den! :) Haha! Efter tolv drog vi ner mot Joar's. André var den ända nyktra, så han var snäll som körde oss :) På joar blev det Fullt ös och jag hade det största leendet på läpparna hela kvällen! Blev lite rörigt mot slutet, med alla dessa ....! Först ena, sen blev det inte så, så det blev andra sen en till ;) Ja ni fattar inte, haha! "Efterfest" hos mig, som slutade med att jag var nöjd och samtidigt så förbannad, arg och besviken på hur folk kan vara så taskiga! Hursom helst, när folket dragit så fick jag ett nytt sällskap in på små timmarna, somnade hur bra som helst sen!


TACK KÄRA VÄNNER, för en av de bästa helgerna någonsin!
Hoppas på en repris, om inte allt för länge!

       


RSS 2.0