Torsdag - Ida flyttar hemifrån!

I torsdags fick jag åka och hämta nycklarna till lägenheten!
Gissa om jag var lyckligast i hela världen? ;)

Så det blev att direkt åka hem och packa in så mycket som möjligt i alla bilar, Thom's och båda mamma & pappas bilar! Och då var nästan allt med, utom möblerna. Riktigt bra :) Medans mamma var kvar i lägenheten så åkte pappa och jag o hämta min nya säng och senare min soffa!

På kvällen kom min vän Linda över och hjälpte mig att skruva ihop möbler, jag hatar ikea möbler! Går ej bra för mig att skruva ihop dessa, men men, efter mycket om och men, så gick det bra! =D När Linda gav sig av, så pratade jag lite med min nya granne Nathalie och då kom hon över och inspekterade lägenheten! :)


Sov min första natt i lägenheten direkt, kändes konstigt men ändå så bra.

PUSS!

Flytt!

Önskar att ni för tillfället kunde se hur det ser ut här hos mamma & pappa, alla mina saker står i vardagsrum och hall. Och på mitt rum, ja där är det helt tomt. Jag sov förmodligen min sista natt där, utan att jag ens visste om det. Trodde det skulle ta längre tid att få nycklarna (de vill säga imorgon..) så jag var inte riktigt inställd på det. Men det var samtidigt skönt, hade jag vetat då att de var min sista natt, hade jag nog inte kunna sovit. Men å andra sidan, så kunde jag inte göra de inatt heller, så mycket tankar i huvudet. Så jag fick faktiskt ta mig en sömntablett och då somnade jag rätt snabbt :)

Idag var det dags att jobba lunch på Sallad & Sånt, dagarna går så mycket fortare när man jobbar dag och inte kvällspass. Riktigt skönt. Linda var även in och åt, så jag böt några ord med henne :)


Nu sitter jag bara och vääääntar och väääääääntar o väntar ännu mer! Men en timme kan jag nog klara, menar jag har ju bara väntat på de här i över fyra år och hur sjukt är inte det? Haha.


Vet fortfarande inte om jag sover i lägenheten inatt eller hos mamma&pappa, beror på om jag kan hämta min nya säng. För den jag har nu ská vara kvar här.


du fick mig att älska att leva.

Har ni någonsin tänkt på, hur vissa människor har ändrat erat liv? Att vissa små saker, påverkar hela eran vardag? Ni kanske har ändrat sätt att se på saker och ting, tänka olika och absolut att reagera på ett annorluna sätt. Allt för att en annan människa kanske betett sig på ett sätt, eller bara sagt något vettigt?

Och hur underbart är inte det? Att en ända liten människa, kan egentligen påverka så stort?


Det finns en person, som påverkat mig så mycket. Den personen, kan jag ärligt säga förändrade mitt liv. Gällande att se på saker som är viktigt, vad som egentligen är värt att lägga ner energi på eller hur man ska tänka och tycka om sig själv. Den här personen gav mig självkänsla, självförtroende och så mycket mer. Och jag kommer vara dig evigt tacksam, för du fick mig att älska att leva ♥



PUSS!

Sagoland.

Fairy tale - Pato Pooh




Medina - Sagoland


Människor man tycker om. Dagar man minns.


                  
  


Absolut Ida!

Jag tänkte faktiskt ta och berätta om mig själv. Har på senaste tid haft intressanta samtal med olika personer, om hur väl man egentligen känner varandra. Och kom verkligen o tänka på hur lite man vet om varandra. Därför tänkte jag göra lite utfyllnad i denna blogg och fördriva lite tid med att berätta vem jag är! :) Och jag hoppas att de uppskattas!


Mitt namn är Eleonore Ida Karlsson, jag är född i Uppsala, 13 mars år 1991. Jag bor för tillfället hemma i Bergvreten tillsammans med min mamma, pappa, storebror och hund. Men flyttar hemifrån om en vecka, till min tvåa på ca 70 kvm, vilket är riktigt efterlängtat. Jag jobbar på företaget Careta, som har två olika restauranger, först är det Restaurang Pucken och sedan de nyöppnade Sallad & Sånt, där jag trivs med jobbet och mina kära arbetskamrater, dagarna skulle vara tung arbetade utan dom!

På min fritid spenderar jag mycket tid med vänner, då det festas och fikas om vardannat. Försöker att komma igång med träningen, då jag siktat in mig på boxning. Tidigare har jag även spelat både fotboll och handboll, ridit och även tränat på gym samt friskis&svettis. Även hockey har tagit upp en del tid, inte dock till eget spelade utan mer en i hejjarklacken. Skämtå sido, men sedan det nya laget HC liljan Ultras startade, så blev hockeyn mycket mer intressant.

Jag skulle nog beskriva mig som en tjej med mycket fantasier och påhitt, glad, kärleksfull, omtänksam, förvirrad, galen och rätt bra! Jag tycker om att prata om de förflutna (men aldrig de/dom som fått en att må dåligt..), bakverk, att vara delaktig och att få hitta på saker, vara kreaktiv och att få visa sin barnsliga sida som alltid kommer finnas där.

Några mål och drömmar, är väl att jag nångång i livet ska kunna bli ekonomiskt oberoende, kanske äga ett sött litet konditori och vara lyckligt gift med en man som jag har minst två barn tillsammans med, en hund eller två skulle även kunna få bo med oss. Ett hus i Grekland, en stuga i Sälen och en vanlig Svensson-villa i någon stad i Sverige.

Några av det dagar jag varit som gladast är då jag tog studenten, studentbalen var även en höjdpunkt. Dagen då min bästa vän Carolina, fick sin Casper och då jag fick se och hålla honom för första gången. Dagar som svidit, är då min kära&älskade vän Sofia lämnade Sverige för sitt äventyr i ett annat land, som jag unnar henne mer än allt. För många bortgångar har det varit på senaste åren samt sjukdomar.

Jag har ingen speciell (alltså pojkvän) i mitt liv just nu. Efter att ha haft ett förhållande på över 5 år, med hund, förlovning, boende tillsammans, så känner jag att jag gärna håller mig ifrån det just nu. Trotts att det tog slut för snart över 1 år sen, så tog det rätt hårt, på oss båda. Vi fick gå olika vägar, för hur mycket vi än ville vara tillsammans så kunde vi inte det, och istället för att bara göra varandra illa, fick det bli så. Visst var jag ledsen länge, men jag har mina fina vänner att tacka för att jag orkade börja om och speciellt Sofia, som gav mig så mycket tillbaka av tiden jag förlorat. Men idag är jag nöjd, mitt liv fick en vändning efter min 18 års dag. Jag fick börja om på ny kula och kan nästan säga att jag fick mig ett helt nytt liv, med nya vänner och nya äventyr, där pojkvän inte var något viktigt utan fick se hur kul man kunde ha utan det ansvaret och det är nog det jag fortfarande lever ganska hårt på.



=) Nu kanske ni fått en inblick hur mitt liv ser ut, jag tog ej med smaskiga detaljer, för herregud man vet aldrig vem som läser!

Bara en känsla, som inte kallas Kärlek.

Det är sjukt hur du får mig att känna, med en liten blick.
Med Ditt varma leende och Din mjuka famn.
- Tyvärr är det inte kärlek.


Väldigt rörigt i mitt liv just nu.

Jag visste faktiskt inte att människor fick betee sig hursom helst, men tydligen hade jag riktigt fel. Jag är så ledsen, arg och förtvivlad över hur fan detta ska sluta. Jag sitter verkligen i skiten, snart om de inte händer något och om dom inte kan stå sitt kast. Och till o med erkänna sina fel.


Så jävla mycket som händer just nu, så jävla mycket skit rent ut sagt. Folk har gärna lust att slänga ur sig att det är jag som aldrig blir nöjd. Men om folk bara står för vad som säger, håller de dom lovat och gör det dom ska, så är jag mer än nöjd. Nej usch, alla människor runt om mig just nu är så korkade och dumma, att det nästan är synd om dom. Folk verkar inte fatta något, man måste förklara saker om och om igen, ändå går inte hissen ända upp. Spy less på allt!


Tack vare allt skit, känner man ingen glädje i att flytta heller.

Sickan, Fru Nordman, min Bästa vän.

Jag älskar dig och saknar dig, min Snygga vän!

Du är tjejen som är längst bort, ändå står mig allra närmast. Hon som man vill ringa när det händer bara en liten grej, men jag bara måste uppdatera om. Du är hon jag har roligast med och som jag saknar allra mest.

Allt förändrades dagen du åkte, men när du satte din fot i Sverige, var det som att du aldrig varit borta, allt var precis som vanligt. Sen när du åkte igen, blev det så tomt.


Lova mig en sak, att du aldrig någonsin ändrar på dig. Att du alltid ska vara du! Jag vet egentligen, att du aldrig skulle göra det. Men jag vill bara säga att de finns bara en av dig och alla som har dig i sitt liv, ska vara så lyckliga. Du är min bästa vän, tack för att du finns och bara är du!♥

Powerbox idag.

Första träningen idag, jobbigt och roligt var det! Skönt att vara igång igen.. Trotts att de blev som de blev, förstår inte riktigt vad som hände ;/ Hursom helst har jag skit ont i både armar och ben, och då vill jag inte ens veta hur ont jag ska ha imorgon, träningsverk är bra grejer, haha. Tror dock att jag ska ta mig orken och ta mig en springtur på förmiddagen, iallafall ta en lång promenad med Easton :)



Jag hoppas på att jag kanske får nycklarna i början av nästa vecka :)) Skulle vara så skönt att vara färdigflyttat innan måndag! Nu är det inte många dagar kvar, vill åka och hämta min soffa, min säng och köpa alla små grejer! :)) det kommer bli toppen!



"I’m fine" - you know me enough to know that’s a lie.

:)



Du&jag! ♥

Jag saknar inte dig.

Förstår inte vad ditt problem är. Du tar upp ämnen som varade för veckor sen och provocerar, du håller ungefär på som en 12 åring. Du kan inte prata med mig om det här, utan tar det med alla andra och på internet. Du har läst min blogg, och "svarar" med ett inlägg. Förstår inte vad du håller på med, vem du är eller har blivit. Och vet du vad, du har precis lyckats, du har lyckats få mig att sluta bry mig. 


Oftare än ibland, är jag glad att du är där och jag är här.
Ibland finns önskan om att du ska stanna.


-
Jag trodde vi var bästa vänner, en gång var vi kanske det. Men när alla har gått om dig i att veta saker, i att bry sig så vet jag ingenting längre. Du är aldrig nöjd och och jag vet inte om jag heller är det. Så de är väl likabra att det är så som det är.
-



Vuxen? Ja, jag betalar mina egna räkningar, lagar min egna mat, tar mig själv till mitt egna jobb och bor snart i min egna lägenhet som jag betalar med min lön jag får. Sen att andra inte vill växa upp, är helt upp till dom! :)

Godnatt måndag.

Sov verkligen in i det sista imorse, eller på förmiddagen :) Tills jag var tvungen att gå upp, hoppa in i duschen sen göra mig iordning för att sen åka ner till jobbet och jobba ett kvälls-pass! Som vanligt är de rätt dött på kvällarna, men man måste ju vara där så :) Man får helt enkelt fixa saker att göra när de egentligen inte finns saker att göra ;D haha.

Sen var jag snäll och bjöd min familj på mat :) Sen kollade vi alla på Idrottsgalan ihop men nu äre bara jag o mamma kvar som kollar på Paradise Hotel :)


-
han är snygg, så där farligt snygg.
-



idag är det två veckor kvar!

Frank Wagner ♥



JAG ÄR KÄR!


PowerBox :)

På torsdag börjar träningen, ska bli så skönt att få komma igång igen! Och nu ska jag sköta det här också. Tror faktiskt att de här kommer bli riktigt kul. Tar Powerbox först, sen blir det nog Kick 'n Fight. Det passet var betydligt hårdare och de rekomenderade att man skulle köra Powerbox först.



Fighta dig till en bättre kondition.
Träna upp konditionen med slag och sparkar på mitsar (slaghandske/slagpåse). Power Box är en box- och kampsportinspirerad konditionsklass för dig som vill träna styrka och samtidigt få utlopp för din energi. Två och två tränar vi olika slag- och sparkkombinationer med handskar och mitsar som redskap. Ett roligt sätt att träna, samtidigt som kroppen rensas och får plats för ny energi.


:)

Trodde att min helg inte skulle bli så bra, men de blev den.
Med tanke på att jag var hemma i fredags efter jobbet, med att vara förkyld och hängig så trodde jag att hela helgen skulle bli så. Trotts att jag hade en hel ledig helg sen september, var jag hemma, iallafall i fredags, haha.

Lördagen blev annorlunda, dock tyckte jag att lördagen var såå lång. När klockan bara var halv åtta kändes det som att klockan var närmare tio på kvällen. Men hursom helst, på morgonen blev det att åka ner till Idrottshuset för att kolla på fotboll :) Efter de blev de maxi för att inhandla strumpbyxor till kvällen. Ut en sväng till Haga blev de också lite senare. Vid halv tio bestämde vi oss helt för att gå ut, då gjorde vi oss iordning lite snabbt, sen ner på stan! Kvällen var rätt seg men ändå helt okej :) Vi gav upp runt halv tre, och ville mest hem och sova, men icke de. Då blev de helt plötsligt efterfest, och de ångrar man inte idag ;) Måste varit de finaste huset jag någonsin sett, de bjöds på allt möjligt dricka och extremt trevligt sällskap :)



Lovar mig själv, om och om igen.. Men du gör något med mig, som gör att jag inte kan släppa dig. Trotts att varje gång, är lite av en besvikelse. Men jag ångrar mig aldrig, för du är fortfarande han uppe på piedestaliet.

Blir så arg..

..på mig själv!
Jag skulle ju fixa och städa iordning?! Varför är jag så dum som lägger mig i soffan och kollar på One three hill och sen The Hills? Och somnade rätt sött i slutet.. Och vaknar nu, mer än tre timmar senare ;/ Så dumt! 

Kommer väl förmodligen inte kunna sova inatt, så det kanske blir att man tar tag i det då istället, om jag inte fastnar vid datorn vill säga, hahah!


Imorgon ska det drickas alkohol, i mängder! GILLA!

Fortfarande trött torsdag..

Gjort mitt jobb-pass för idag, snabbt gick det. Sen lunch, vid halv två nästan :)
Efter jobbet sprang jag över till min Sis på Selma, och skulle egentligen hämta min väska och köpa en tjocktröja jag tittat ut, som jag redan har i rött iförisig, haha. Men då hade Linda på sig något snyggt, en silkes kavaj, underbar! Och på mig? nej, tvär nej. Men när jag testade den, var den underbar och bara var tvungen att följa med mig hem, lovely! Linda skulle även hjälpa mig att tvinga mig att ha på mig den, för enligt mig var kavajen ett sånt där plagg man bara måste ha, men aldrig använder ;p

Efter de, åkte vi och lämna av mamma på sjukhuset och sen åkte vi vidare till spritbutiken! ;D Imorgon ska det tydligen drickas sprit, i massor. Vi får se hur det går, jag har tydligen lovat att gå ut på joar också? Hahah, jaja, vi får se om jag kommer dit! Jag måste ha med mig Karro iallafall, det är en sak som är säker! ;D


Tror jag faktiskt, måste och ska ta tag i mina saker och packa ner mitt liv i lådor! Men jag har ingen ork, mitt rum ser ut som en katastrof! :( Inge roligt alls, skulle hellre betala någon för att göra de, haha.


-

Avslutade precis mitt samtal med fröken Wallén, åh vad härligt att höra hennes röst! :) Hon mår och har de bra, och vill inte hem, precis som förra säsongen och jag förstår henne till hundra! Vi ses när du kommer hem hjärtat!




PUSS :*


En trött torsdag.

Sitter här i väntan på att tiden ska gå.
Jag är trött men ändå ovanligt pigg.

Innan jag gick och la mig igår, läste jag genom hela Jackie's blogg. Hon har precis börjar blogga så så jätte mycket var det inte. Intressant tyckte jag, skulle hon skriva en bok, skulle jag lätt köpa den! :) Jag visste dock inte att hon är född 1990? Visste ni? ;s hhaha.

Hursomhelst, att jag läste hennes blogg innan jag gick och la mig, betydde ju faktiskt bara att jag skulle drömma om henne tydligen. Fast de var inte så mycket om henne, utan jag var henne! ;S Hade en jätte stor villa utomlands, men jag var tydligen inte så åpoppis. Med tanke på att jag vaknade en morgon av att hela mitt hus blev beskjutet av swat-styrkan. Såklart, så lyckades jag undanfly! Och då träffade jag Carolina och Emelie, som hade stått på en parkering och disskuterat hur länge man fick parkera där, för det satt nämligen ingen skylt! Efter ett tag in i drömmen, blev jag skjuten, i örat. Så imorse när jag vaknade, hade jag ont i örat, hahaha! Drömmar allså.


Nu ska jag leta upp min tröja, som jag har lagt någonstans. Sen åka till jobbet :) Efter det ska jag hämta min väska, inhandla något tills helgen att ha på mig, samt alkohol! Sen blir det hem och ska försöka ta tag i allt skit på mitt rum det behövs verkligen nu!


Pusss!

music ©


Det här med bloggen..

Känner verkligen att jag måste ta tag i bloggandet. Det här funkar inte, inte alls. Problemet är dock att jag inte har något att skriva om längre, ingen energi till att bry sig i huvudtaget. Men nu måste jag, eftersom att jag inte har alla mina nära och kära så nära, och inte alltid pratar med dom, så måste jag ju låta dom veta vad jag gör om dagarna. Dock skulle jag vilja uppdatera Malin och Elin mer, om mer tjejiga grejer, skvaller, ni vet vad jag menar ;) men det kan jag tyvärr inte göra i bloggen och it sucks!



       Min fina vän Malin! ♥                  Och min underbara Elin! ♥


Jag ska ändra mig,
och ta tag i bloggen. Snart så kommer de faktiskt komma och hända något och då kommer jag uppdatera jämt om mitt nya vuxna liv :)


Fråga: När blir man vuxen?
En vän till mig sa att jag inte var vuxen.. Nähä säger jag, när blir man det då? Jag jobbar, betalar räkningar, är med i facket, bor snart hemifrån. När är man då vuxen om jag inte är det? Eller är det du som bara snackar skit?

Mitt horoskop för fredagen den 8 januari.



Klockan är över tolv, alltså gäller detta nu.. Och saker o ting har redan hänt, sjukt.

Lista.

FEM SKULLE
Skulle du vilja vara längre?
nej.
Skulle du vilja väga mer? fuck no.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? förmodligen ledsen?
Skulle du vilja ha sex med en kändis? klart.
Skulle du vilja dricka dig full nu? ja.


TIO KAN
Kan du röra på öronen?
det är väl bara o ta på dom, eller?
Kan du slicka dig på näsan? nej
Kan du kolla i kors med ögonen? Ja.
Kan dina föräldrar lita på dig? Ja, klart dom kan.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? när jag sover kanske.
Kan du vara på fest utan att dricka? tveksamt, haha. Klart jag kan ;)
Kan dina vänner lita på dig? ja.
Kan du tänka dig att pierca naveln? Har jag redan gjort.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Kanske.

FEMTON HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja :)
Har du ett syskon? nej två.
Har du varit full den här månaden? Om jag har..
Har du någonsin haft sex med någon? haha, ahjo.
Har dina föräldrar ljugit för dig? Förmodligen.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Närå! ;D
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ja
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Nej.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja
Har du haft sex med mer än tre personer? ja
Har du ljugit på någon fråga än? nej.



TJUGO VEM
Vem är din bäste vän?
<3
Vem älskar du? mina närmsta.
Vem hade du senast sex med? det behöver inte världen veta, haha.
Vem vill du bli full med? vem vill jag inte bli full med?
Vem är den bästa artisten? Taio Cruz just nu
Vem pratade du senast i telefon med? Pappa
Vem är snyggast i världen? Ingen aning.
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? min fattiga bror? haha
Vem är snällast i världen? min älskade morfar.

 

Vem är din bästa kompis? fucktard, samma fråga.
Vem vill du prata med? Min Ghetto superstar.
Vem sov du med senast? C.
Vem såg du full senast? Min bror.
Vem vet allt om dig? Ingen.
Vem kysste du senast? Haha, jag döööör.
Vem kramade du senast? Alexander.
Vem kan berätta allt för dig? Dom som känner för det.
Vem kan du berätta allt för? Ingen, tack o lov.
Vem hatar du? vilka menar du?


FAIL ON YOU!

Jag visste det, jag visste det hela jävla tiden!

Vi tjejer lägger märket till saker som inte killar på samma sätt gör. Vi ser, hör och lyssnar. Vi känner på oss när det är något.  Jag har alltid haft den här känslan av att det är något ivägen, något som inte stämmer och att någon är inte helt ärlig. Och jag hade så rätt. Sen alla skriverier och kommentarer, nejtack.

Jag tänker inte ens fråga dig, för jag vet. Det som gör mest ont, är att du inte kunde vara ärlig.

 

varför ligger det i killars natur att inte kunna prata om känslor, förutom på fyllan kanske? Så less på att det alltid ska vara så. Jag trodde och hoppades på att det fanns andra saker som var viktigare. Men icke :) Och jag är glad, för nu vet jag. Så lämna mig ifred är du snäll!


Run away with me.

Torsdag, och det innebar jobb, seg dag på jobbet med lite folk.
När jag kom hem så klädde jag på mig för att ut och leka i mörkret & i snön med Easton :) Men han är inte leksugen när jag väl orkar mig ut, då ska han bara göra allt annat och struntar i mig. Dumma Cheeston :(


Imorgon är jag ledig, då blir det att ladda batterierna för att jobba helg, söndagen blir hård. Så kvällarna ska jag nog spendera hemma bara med att packa. Kanske blir det bio också, om jag har tur.

Hur kan något så litet, få en att le så stort?


Ghetto Superstar.



Tror nog att den här låten satte sina spår :)

Måndag

Idag har jag plockat hemma bara, sen har vi även städat bort julen och donat hemma. Pappa och jag åkte till Jysk och inhandlade massa sängkläder :) Måste ju ha dubbelt nu eftersom att jag har stor säng med två täcken och hundra kuddar. Sen blev de dörr matta och lite sånt :) Good stuff! ;D


Nu blir det att vänta på mat, pappa står ute och ska grilla, stackarn ;D haha.. Grillad klyckling, med Ris och sås! :) Mums!


Och sen kommer min Fialotta!

Hockey tjej!



Varit soprt för min del hela helgen, innebandy, fotboll och nu sitter jag här, halv fyra på morgonen för att kolla på hockey! ;o Jag vet inte vad som har hänt med mig, helt sjukt. Men jag är nog knappast ensam om att kolla på Sverige - USA, som för den delen gjorde 0-1 målet efter typ 2 minuter. Känns verkligen jätte bra. Men jag ska hålla mig vaken tills andra perioden iallafall! :)


Imorgon ska jag umgås med Sofia hela dagen, äta på Sallad & Sånt, gå i affärer, hon ska komma hem hit, tandläkaren och lite såna saker! :) Saknar att bara få umgås med henne o bara göra vardagliga saker :)


I veckan, ska jag även börja packa ner sommarkläder, skor och sånt man inte använder, samt plocka i förråd och sånt, det som är mitt :) Det börjar närma sig, 28 dagar kvar!


Puss!

SOFIA ÄR HEMMA!

Det har hänt mycket på senaste tiden och bloggen har blivit bortglömd!

Nyår, inte så bra som jag hade hoppats, tänkt och hade velat. Hade gärna (ifrån början) spenderat den med en viss speciell.. Men men, allt kan ändras! :) Blev dricka hos Cassie, sen till Karro på fest. Därifrån trallade vi över till BG60-grabbarna och diskuterade, kramades och pussades så där på nyår och allt! Tillbaka till festen, ner till stan och där jag fick min nyårs kyss, underbart. Vidare till Joar och efter det hem till G ♥


1 Januari, var bara en evig väntan. Idag skulle min älskade vän komma hem, vid halv två kom hon till mig och Linda som väntade som två små barn på julafton. Kramades i massor och ville aldrig släppa! :) Vi kollade på tv, pratade, fick julklappar och fnittrade oss igenom natten. Så skönt att ha dig hemma!


2 Januari, var jag och kollade på innebandy turneringen på Ilian först, sen hem och sov i massor och var inte alls pigg på fest som varit bestämt i 4 månader(?). Men jag hoppade i party blåsan, på med smink och fixade håret så var humöret på topp! Över till Linda, där sen Sofia, Emlan och Bergemo kom! Sen kom även Kim och efter ett tag Zebban och sen en vän :) Vi drack och sjöng sing star och hade bara allmänt trevligt, skrattade och bara var lycklig att det var vi! Ner på joar, där vi ägde, like always! Hade en mycket trevlig sista dans, njöt av varje sekund. Sen hemgång vid stängning, mat på Kim's sen taxi hem! Och där pratades det på bra mycket, super trevlig snygg karl! Haha! Somnade lycklig och med det största leendet på läpparn! :)






3 januari, idag, vaknade jag för sent. Skulle på fotboll vid ett men det blev senare. Så det blev att kolla på de andra damerna, sen upp på stan och käkade med tjejerna sen åkte jag och Linda ner till idrottshuset igen för att kolla på några Herr matcher! Och nu sitter jag här :)


Haft den bästa helgen på länge, tack alla inblandade.

RSS 2.0