beställda (Y)


Nykterhet på ingång!

Igår dividerade jag mellan utgång eller att vara nykter.
Valde att hålla mig vaken och nykter tills Malin slutade jobba och det var de bästa valet på länge! Under tiden åkte jag och mamma för att äta/fika och tiden bara rann iväg. Plötsligt var klockan två och då var det bara ut på äventyr!

efter en timme eller två fick vi sällskap och som vi skrattat! Thom och Niklas var verkligen på topp(?) dumpade dom efter mycket om och men när klockan närmade sig sex, sen åkte vi hem och deckade framför Avatar (:



åkte ner på jobbet och hämtade frukost, vilket lyx! nu blir det dusch, göra sig iordning och sen invänta saara, för att sen åka och jobba. Hoppas att kvällen bjuder på mycket fylla och ännu mer skandaler!

såkallad "söndags-ångest"

fyllesjuk och ångerfull - på en torsdag! jag skulle ha lyssnat på min kloka vän amanda och hållt mig nykter! men när malin skickar ett sms "det blir väl en öl på terassen ikväll, eller?" då är jag redan övertalad. En öl var vi långt ifrån, blev minst fem glas vin innan vi gick ner och efter det blev det groggar och shotts också, toppen, verkligen! Och idag ångrar jag mig, finns mycket jag ångrar ifrån gårdagen, både saker jag gjorde och inte gjorde.. Men it's little too late now..


DOCK, trodde jag att amanda skulle ut, ideén kom ju från henne ifrån början när jag sa att jag skulle vara nykter. Och tro mig, hon tjatade faktiskt lite, hon ville ju ut, hon sa ju faktiskt det! :( så egentligen, är det hennes fel alltihopp! I BLAME YOU!


Ida är sofflös.

Besviken på mig själv, min vita månad inledes dag fyra med ett glas vin, känns bättre, lättare och roligare att packa då. Och alkoholen har en dålig påverkan, det verkar även bli att dra ner till terassen. Jag som lovade mig själv att jag inte skulle!!

Jag har hittat en ny soffa, så jag sålde min. Snabbt och smidigt. Så nu är jag helt enkelt sofflös. Drog in sängen i vardagsrummet istället och börjar riva där inne. Imorgon åker tv'n från väggen ner och byrån till återbruket. Sen var ett rum helt tomt!


När jag väl höll på att riva bland kartonger så hittade jag en liten låda med gamla saker man sparat sen förr, på ett sätt saker man inte vill ha kvar men inte vill göra sig av med heller. Bad memories, ingens favorit helt enkelt. Och det känns som tiden stannar upp, hittade kläder ifrån tiara och det var som ett slag på käften. Samt bilder och en sån där guld ring.. Lika bra att göra sig av med det, eller ställa det på en plats man inte får tag på det lika lätt. En låda som passar i källaren kanske..



Fortsätta att packa och kanske hittar något roligt istället, HÖRS! (:


Jag har fått ett datum! :)

den 27 augusti får jag tillträde till nya lägenheten och där ska jag bo ett tag, känns lite väl att flytta såhär tätt inpå faktiskt, känns som att jag nyss stod när med alla kartonger och skruvade möbler ihop med Linda (: och nu har vi även planerat hur det ska se ut i lägenheten och lite om vad som ska köpas.


Lägenheten kommer gå i rött/vinrött/svart/vitt, kommer bli så sjukt snyggt ihop med min väggtext sen också (Y) nytt överdrag till soffan ska även köpas, rött eller vitt, har ej bestämt mig än! Vill flytta nu nu nu nu!



idag är det 6 månader sen jag fick nycklarna till min nuvarande lägenhet, vad lycklig jag var! Mindre lycklig över hur det såg ut. Tur att man har en pappa som kan det mesta som fixar och trixar :) han är nog lycklig nu att han ska få måla och fixa i den nya lyan, haha!


nådde botten - trodde jag!



här kan man lätta på hjärtat, säga vad för dumheter man gjort, vad man känner och tycker utan att hon ens höjer på ögonbrynen och dömmer mig. när man tappat hoppet om det där äkta, motbevisar hon direkt.

alla borde ha en sån vän som dig ♥


det känns som en mysig höst dag.

för att tagga till inför kvällens festligheter blev det att kolla på storebror's fotbolls match i lillkyrka och äta middag på restaurang med mamma, pappa, moster & morbror :) powernap, sen var det bara att göra sig iordning för en ute kväll.

kvällen var inte toppen, mycket konstigt hände och saker man idag ångrar?
dagen spenderas med att jag hade besök av min lilla kusin som skulle ta över en massa kläder jag inte får med mig till mitt nya hem, sen blev det låång promenad sen en välbehövlig prat och filmstund med en god vän.

KALLA PÅ KAPTEN RÖD!

vi skippade varannan vatten igår och ja, idag ångrar man det.
blev nog några cider och shotts för mycket, men så är det när man lever på toppen.
hade riktigt jävla roligt igår, de stunder man minns - kapten röd & lammkött!

nej usch, nu börjar det krypa ångest i min kropp.. försöka att äta något för att klä på sig massa och åka ut till skogsvallen för fotboll, måste ut och få luft! sen så är det bara att tagga om, för sen är det fest igen!



I don't need you and i've never did.



I never needed you to be strong
I never needed you for pointing out my wrongs
I never needed pain, I never needed strain

My love for you is strong enough you should have known
I never needed you for judgment
I never needed you to question what I spend
I never ask for help
I take care of myself
I don't why you think you got a hold on me


And it's a little late for conversations
There isn't anything for you to say
And my eyes hurt, hands shiver
So look at me and listen to me because…

I don't want to stay another minute
I don't want you to say a single word
Hush hush
Hush hush
There is no other way, I get the final say
Because…
I don't want to, do this any longer
I don't want you, theres nothing left to say

Hush hush
Hush hush
I've already spoken, our love is broken
Baby hush hush

I never needed your corrections
On everything from how I act to what I say
I never needed words I never needed hurts
I never needed you to be there everyday
I'm sorry for the way I let go
From everything I wanted when you came along
But I am never beaten, broken not defeated
I know next to you is not where I belong

No more words
No more lies
No more crying

No more pain
No more hurt
No more trying

keep me safe, while im a sleep.



Yes I'd rather hurt than feel nothing at all.
It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now.
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now.
- Please tell me, that's not me, right?


Äpplet är inte förbjudet

Förlåt att jag inte svarar på sms eller samtal, men jag orkar inte. När folk inte svarar mig, orkar jag inte heller längre. Och jag vet att andra blir "straffade" också för det, men jag orkar inte bry mig just nu. Är ledig några dagar och kommer kanske befinna mig på hemlig ort, fan så skönt!


-
Jag dör på jobbet heta dagar som dessa, trotts blåst ute så är det fruktansvärt varmt ute och nästan de dubbla inne i köket, helt olidligt. Och nu är schemana omgjorda ännu en gång, man blir så less. Jobbar även själv vissa dagar, toppen att sitta av dagarna helt ensam! Men ändring, ändring..

blev en tur på stan också efter jobbet, mamma och pappa bjöd på glass och farmor tog med mig på de få affärerna som finns i denna stad och det blev tre tröjor/tunikor inhandlade iallafall, tack och bock! tro mig, jag har världens bästa farmor! :)



nu blir det dusch och vin drickande med ytterst trevligt sällskap! (:


-
† Grattis på födelsedagen Farfar, jag tänker på dig! ♥

Ett slag i magen

Snart kommer det hända en drastisk sak, kommer inte bli vackert någonstans. Jag känner mig besviken, arg och kanske lite utnyttjad om jag ska vara ärlig. Här trodde man nyss att allt började ordna upp sig, men icke. Det är precis som att saker och ting är för bra, att det är någon som straffar en.. Vi får se hur det här slutar, tror det kommer sluta med många arga miner och många kommer få torka tårar..

För att komma på bättre tankar åkte jag och bella för att äta, sen ta en promenad. Båda ledsnade och gick hem till sig. Jag fortsatte hem till mamma och pappa för att de skulle få höra nyheten och lika less blev dom som jag.. För att dränka sorgerna, så ska jag beställa hem wallstickers, två stycken faktiskt, en till köket och ett till vardagsrummet, samt lite annat smått och gott till nya lägenheten (: beställt hem en present också, till en viss person :)



Always kiss me goodnight!

Tröttmössa!

Hur kan jag vara så trött? Sov nog 16 timmar igår, sen nu har jag sovit 7,5 timmar till.. Men jag är så trött att skulle jag lägga mig ner, tvärsomnar jag nog. Kommer vara som en vandrande zombi på jobbet idag, toppen att man då jobbar 12-20.30 passet (Y)


dusch och frukost på det här så kanske man vaknar, smell you later!


En smäll eller två?!

tror jag fick en smäll i huvudet igår eller något har iallafall hänt.. Har så fruktansvärt ont i bakhuvudet, öm och svullen och jag kan inte riktigt ligga ner heller för att huvudet ligger hela tiden obekvämt, bra beskrivning där kände jag! (Y)


Försöker att hålla mig vaken nu, eftersom att jag sovit hela dagen, så att jag sen kan sova hela natten.. Så att fördriva tid har jag suttit och kollat på saker och ting som ska inhandlas till nya lyan (: pappa har ju gått med på att tapeltsera och måla om också, det här kan inte bli annat än skit bra! blir att börja packa i veckan, tar mig ju så lång tid, lika bra att börja i tid (: fast egentligen är det inte så länge kvar, men jag vill flytta nu!!


-
älskar dina inledningar när du ringer;
"ett, två, tre - fanta och rosé. Hej förresten, vad gör du, vart är du?"


tuff lördag.

Blir ett snabbt inlägg, för mitt långa försvann :@


Igår var det bröllop som gällde, Martina och Johan som gifte sig, grattis till dom! :)
Sen blev det lite för hårt festande, åkte och käkade mat, nattbad i bredsand och efterfest för vissa, besök för andra. Bra lördag!


Sovit precis hela dagen idag, toppen! Ville på bio ikväll, men alla är lama och aldrig någon som vill. Så jag tar mig en macka nu, sen blir det långpromenad :)


BRA INTERNET!

ÄLSKAR MITT INTERNET!
Skrev precis ett inlägg men internet dog och inlägget försvann. Lyckat!

Fredags-mys.

Åkte ut till bresse igår innan jobbet, 26 grader är inte helt fel (:
Efter jobbet hämtade pappa mig, för att åka upp till dom för att äta middag och dricka gott med moster, morbror och kusin. Blev även några rundor yatzy och jag vann (: När jag sen skulle hem blev mamma och jag rastlösa, så vi åkte och hämtade upp moster och kusin för att åka och äta glass för att fördriva lite tid, riktigt fredags-mys! ♥


-
Nu blir det snart att ta en kall dusch,
så fruktansvärt varmt redan. Sen ska vi åka ut på landet för att jobba på ett bröllop hela dagen/kvällen. Sen blir det väl att svida om för att åka in och ta en u-sväng (;


Flytt-tankar!

Är fortfarande högt ovan molnen när det gäller att jag fått lägenheten.
Undrar bara hur lycklig min pappa kommer bli, när han får höra att jag vill tapeltsera om i vardagsrummet och måla skåp luckorna i köket, hade ideér gällande badrum också, men eftersom att det är heelt nyrenoverat, så är jag nöjd :)


ikväll sved jag, magga, emma och bella förbi terassen, sen hjälpte jag och maggan till att stänga innan vi och peter samt tobbe våldgästade kajsa på hennes jobb ;p maggan och tobbe fortsatte på corner medans vi andra åkte hem. nu dags för film sen soova (:


-
bröllop med maggan och saara på lördag, kommer bli grymt! :)


GLAD TJEJ!

Idag ringde hon och berättade att lägenheten blev min,
snart dags att packa, så jääääävla skönt! :)


Det går bra nu kompis.

fortfarande opigg, sovit är det allt jag gjort.
efter att varit hemma hos mamma och pappa i två dagar nu, för att kurera mig (ja, jag vägrar vara själv när jag mått så dåligt som jag gjort, det har varit fruktansvärt..) så är jag hemma i lägenheten nu som inte länge till är min och det är jag glad över :)


-
bröllop på lördag (Y)

Jag dör hellre än att må såhär.

Jag bryter snart ihop, tårarna är inte alls långt borta. Känner mig så hjälplös för ingenting hjälper, varken kalldusch, nässpray, halstabletter, vatten, alvedon, ja you name it! Känns seriöst som att jag brinner upp innefrån, vilket känns helt sjukt att säga. Kan ju bara undra vem som smittat mig, tackar och bockar! Känns knappast toppen att vara tokförkyld, ha feber, huvudvärk och ha ögon som rinner i denna värme.


Blev 1,5 timme på jobbet, tills min chef bad mig åka hem. Så världens bästa föräldrar hämtade mig och köpte en ny dvd för mig slutat funka, så jag har något att göra när jag bara ska ligga hemma.. Efter ett tag fick jag nog, utan fläkt och sol som strålar rakt in i lägenheten frågade mamma om jag ville åka upp till dom, med glädje. Pappa kom och hade det hur kallt som helst i bilen och jag höll på somna redan när jag satte mig. (Eftersom att min lägenhet förmodligen har 100 grader inomhus, så har de inneburit att jag inte sovit på flera nätter) Raka spåret i säng med fläktar och kalla handdukar och mamma som servade med mat, fick jag till slut en halvtimmes sömn, känns dock som jag sovit en hel natt.


Dags att ta en frukt och tvinga i mig mera vatten, för att sen försöka sova igen, wish me luck!

I'm in Miami bitch

kvällen spenderades med goda vänner, champagne, drinkar, shotts, dans och en mycket sen hemgång tillsammans med det mest oväntade sällskapet, ytterst trevligt.




inget varar förevigt.

utgång igår med maggan (: där nere träffade vi ida och co också. kvällen var helt toppen, underbara vänner och alkohol och jag trodde kvällen skulle sluta på bästa sätt men idag glömmer vi gårdagen och går helt enkelt vidare (:


ikväll blir det feeest med tjejerna och grabbarna ifrån stockholm (:


"Åh, du fyller 20, då är du snart MILF"

Finns nog dom som inte riktigt vet vad milf betyder, trodde jag skulle skratta ihäl mig!




Dagarna spenderas med de man tycker mest om, balkonghäng, alkohol & middagar, dagarna bara flyr förbi och snart är sommaren över (:


till helgen blir det jobb, utgång med tjejerna för killarna från stockholm kommer, sovmys och söndagsmiddag med film-mys, helt underbart!


Mat, sen hem till mitt för att göra sig iordning för kvällen (:


-
Kontaktannons via sms är alltid bra (Y)

In you'r face bitch!


Inlägget är lösenordsskyddat.



Alla hugger ALLA i ryggen.

Satt och läste ett gammalt inlägg i en annans blogg nydligen, där hon skrev om hur trött hon är på allt skit hon får ta och hur mycket skitsnack som kretsas. Och att hon kunde komma ur det, men då fick avslöja alla hemligheter. För att bära alla dessa, gör nog bara allt mer. Lögner bildas och skitsnacket blir ännu värre då man egentligen inte kan säga vad som helst.


Tänk vad man vet om folk, tänk vad man kunde förstöra de som är så "äkta" och man börjar undra, vilka som egentligen skulle vara vänner när folk får reda på sanningen. varför ska man sitta och hålla folk bakom ryggen, när alla snackar så mycket ändå.


det är precis som det här som alla gör fel,

- jag måste berätta en sak men du får inte berätta för någon! Och personen lovar, såklart.
(då har den här personen gjort något, det handlar om den!! Och berättar i förtroende)

Personen som fick reda på det, gör samma sak. Berättar för någon den har förtroende för, fast hon/han egentligen inte fick berätta, men trodde att hon/han kunde lita på den..

Och sen fortsätter det..

Så, egentligen kan man inte lita på någon, inte i huvudtaget. Och det är synd.
Men då känner jag såhär, folk jag sagt saker till i förtroendet, har sagt saker vidare när de varit sura och man varit osams. OCH SEN SÄGER, även fast man är osams ska saker och ting stanna där de sas, fast vem håller det? Man ska tänka sig för vad man sagt och gjort, innan man gör sig osams (; bara en tanke!


Hahahaha :)

Älskar att folk bara kommenterar, när det inte har något vettigt att säga.
Ni som är hennes vänner, vart i helvete var ni någonstans? Tänk på det istället. Tänker inte förklara mig mer, för av vilken anledning? Printa på du :) Printa det här också vettja!

-

Dags att åka och bada, få ännu mer färg eftersom att jag sen jobbar alla dagar igen när det ska vara fint väder. Ikväll blir det jobb och säkert ut och springa, för att sen städa och vänta på att x ska sluta jobba och komma heem (:


Snart dags att börja packa! (:

Godnatt! :)

Tagit årets första dopp och det var inte alls kallt, trotts att vi badade efter nio på kvällen. Och nu har jag agerat dejtkonsult ;) vilken bra vän jag är!


nu blir det dusch och krypa ner i soffan med sällskap, godnatt!


-
Ska jag bli sambo?!


FAN VAD JAG ÄR BRA!

Kollade på lägenheten på fjärdhundragatan, blev tok förälskad!
Gäller att hålla tummarna nu, så blir det snart flytt och om det skulle vara så att jag inte får den, blir det flytt ändå och då menar jag inte hem till mamma och pappa (; haha, jag blir då sambo!


Jag har fixat lösenordskyddade inlägg, trodde det skulle vara jätte svårt men icke! Gick faktiskt på två röda, jag är duktig jag! (; Så nu kan alla sluta lägga sig i och bli sura över vad som står, orkar inte med tjafset.


Nu ska vi tjejer åka ut och bada, MYS! ♥

Slagen/misshandlad!

Inlägget är lösenordsskyddat.


sliiiten söndag.

trött och sliten, varit hemma hos mamma och pappa och ätit mat, de var väl rädda att jag skulle svälta annars, haha. Kul att träffa storebror också som kommit hem från peace and love, sliten kille kan man säga! (; skönt att ha honom hemma, i tryggt förvar ;p

slänga mig på soffan nu med choklad, isvatten och med filmen Definitely, maybe :)

imorgon ska jag kolla på lägenhet, wish me luck! :)


gatufestivalen lördag.

gårdagen var toppen! vi käkade hämtmat och gjorde oss iordning innan allt folk började ramla in hemma hos mamma och pappa, ner på stan och inta hamnfestivalen som var så kass att det var pinsamt, men jag blev dit tvingad och bjuden på både inträde och alkohol, så varför inte..

efter max en halvtimme drog vi ett gäng till gatufesten och började festa på riktigt, här hade man ständigt fulla glas och alla var fulla och glada, blev lite för mycket för min del till slut och ja, det resulterade i en arg ida trotts att killarna som jobbade i wendy's tältet skulle "hålla koll" (; men jag höjer knappt ögonbrynet åt det som hände, jag skiter it!


idag mår man precis som man förtjänar efter fyra dagars fylla och känner att jag inte ska dricka på ett tag nu, man kanske kan ha roligt nykter?!


Vi ses i dimman!

det börjar tärna på kroppen nu känner jag, började ju dricka i onsdags då det blev en eller två för många alkoholhaltiga drycker på star, torsdagen var en mer "ta det lugnt kväll" / "kolla läget på gatufesten" men visst, hävde i mig bra mycket trotts att jag skulle upp och jobba vilket inte alls var de bästa jag gjort. Efter ytterst få timmars sömn kommer jag sliten som ett djur till jobbet vid nio-taget på fredagen och trodde jag fick gå hem vid två, bara det att jag kollat fel och började egentligen tolv och slutade halv sju (Y) bra jobbat! Så min chef tyckte jag skulle vara kvar, men fick då vara ledig på lördagen istället, (vilket var super iförisig!) så det blev en lång dag med bakfylla och värme, ingen bra kombination. Pudlarna var och käkade på mitt jobb och frågade om jag var på gatufesten igår, för jag såg så sliten ut, KUL! Haha.

efter jobber var de bara att åka hem, duscha och fräscha till sig, för det skulle minsann festas igen, och det slog till rätt tidigt och jag hann väl nyktra till vid två taget ;p haha efter allt nere på stan, vandrade vi ett gäng hem och jag slockade inte förren efter fem imorse, och nathalie som lovat efterfest!?


vaken tidigt idag trotts allt, med världens huvudvärk och varm som ett as! Vill ut i solen men det är nog på tok för mycket än vad jag pallar om jag ska vara ärlig. kanske blir att ta sig ork att städa lite hemma, för att sen åka på fest hos mina föräldrar, ska vara där om fyra timmar ;o haha.


HÖÖÖÖRS!

Har turen vänt? :)

först en sväng till uppsala med mamma, blev inte mycket inhandlat som jag trott, ett par skor och lite sånt. sen blev de en sävng inne på selma när jag kom till stan igen, och då blev de en klänning och en jacka, så jag har något att ha på mig till gatufesten (; haha jobb stod på schemat och efter det blev det after work alkohol-intag tillsammans med oscar och malin (: väl på star lougne kom teddy och alla hans kompisar, så vi blev ett riktigt gäng, sen kom även tjejerna ner för att fira fröken wagerlind! :) blev någon slags efterfest tills jag och fia pratade allvar och de slutade med att jag flydde fältet (; du är en bra vän du fius! haha ;p

idag var turen på min sida, helt och hållet! mamma ringde imorse och berättade att jag vunnit på festivalpass till gatufestivalen (Y) tur att jag inte redan köpt, tänkte faktiskt åka och göra det idag ;p satte mig sen vid datorn och kollade mailen, och fått erbjudande om en lägenhet längst ner på fjärdhundragatan, alltså nästan ända nere på stan, så ska kolla på den på måndag redan! :) sen så har jag fått ett bröllop och sommarfesten att jobba på i sommar också, extra pengar är toppen, behövs nu när alla skattepengar bara försvann, över tio tusen, på vadå? :o


duscha och svida om innan det kommer folk, sen ner på gatufesten :)


RSS 2.0