Detta är humor!


that's what friends are for.

satt hemma och helt plöstligt ringer telefonen, det är Jenny.
hon ringde för att kolla hur jag mådde, muntrade upp och skrattade.
jag saknar henne, hon är en riktig pärla, så glad att jag har dig.

riktiga vänner behöver man inte säga till, när det är något som är fel.
utan de är dom riktiga och äkta som märker det ändå.

och jag har nog inte riktigt varit med om det på samma sätt förr,
kanske betyder det, att de nära vänner man har nu, är riktiga vänner.

tack för att ni finns, jag älskar och uppskattar allt ni gör för mig!



-
jag trodde vi hade en sommar att planera.

worldest greatest.

hade en underbar och mysig kväll igår i kloster med vänskap och alkohol (Y)
vandrade upp till västerviksgatan för att hänga med resten av gänget och avslutade
kvällen med tjejsnack, ångest, skratt, mat och skitsnack.


idag blev det jobb, sen en sväng till kloster i det varma vädret.
mat med familjen och nu kanske de blir att sätta sig i solen en
stund och plaska i badet med easton - han älskar ju faktiskt det.


hoppas på att denna vecka ska gå snabbt,
för imorgon följer nathalie med och kollar
in nya lägenheten, blir att träffa carolina och casper i veckan och sen på fredag
tar Ida studenten och det ska firas stooort tillsammans med nathalie, sofia och challe (:
på lördag blir det skolparken om vädret tillåter med vänner, picknick, god mat och alkohol.


- bilder ifrån lördagens utgång.


   


. . . . . . . .


Soliga söndag.

Gårdagen var seeg, tills vi började dricka igen. Ner på joar och körde vårat race, men efter allas fyllesnack och pinsamma händelser och falska vänner, då rörde jag mig hemåt med huvudet högt för att slippa allt drama :) Men fan vad kul vi hade under kvällen trotts allt.

Vaknade bakis som en tok, men ut i solen för att få lite färg och det räckte visst med en kvart, och då är jag fullt seriös. Blev Morsdag middag i bergvreten, grillat och massa gott till det, super gott. Pappa's mat är bäst (Y)

Nu blir det att svida om för en kväll i parken med vänner och alkohol
, och jag vet att de är söndag och att jag sak upp och jobba. Men det är fint väder, man lever bara en gång och det ska man väl njuta av? Här är man ingen torrboll som ligger inne och kollar serier hela kvällen bara för att man ska upp och jobba :)


Sofia Ida Nathalie, ni är glädje!

Bakis och ingen sömn.

tror att fredagen kan sammanfattas i dessa ord, extrem fylla, trasiga glas, kyssar från alla håll, polis, lång promenad tidig morgon, en oväntad händelse.

Party igår så det heter duga, natten spårade totalt och jag var ute och vandrade vid halv fem imorse, skippar detaljer känner jag. Försökte sova utan framgång, så på förmiddagen hämtade storebror upp mig för att ta mig hem till mamma och pappa så jag kunde äta, smörgåstårta once again (Y)


halvsovit på soffan framför Emil i Lönneberga och saltkråkan, blev en runda runt stan med pappa för att själv få köra lite bil, snäll som han är bjöd han även på max - muuuuums!



nu ska vi tydligen festa igen, på med partyface och rocka sönder denna stad. även bigsist joinar ikväll, mycket trevligt! :) vi ses nog inte i dimman, för då har jag druckigt för lite!


STORT GRATTIS! :)

Grattis världens bästa Mamma på födelsedagen :)
Imorgon kväll blir det smörgåstårta uppe i Bergvreten med släkten!
Ha en toppen dag, jag älskar dig!



pannkaks - torsdag!

trodde jag skulle till västerås idag - icke.
hade kollat helt fel på schemat, tyckte nämligen det kändes lite som att det var något som inte stämde och tur var väl att jag dubbel kollade, hade ju 12-20,30 passet idag (Y) tur att man jobbade med bella och sussi under lunch och om vi skrattade - så glad att jag har er på jobbet! blev att göra en stor smörgåstårta tills mamma's födelsedag och för att jag är bäst på att göra smörgåstårtor :) världens bästa dotter medalj är något jag borde få!


blev att svida om efter jobbet för att dra mig ut på landet med tjejerna, mestadels av tiden grina homo för han var kaxig och fia spöa honom, helt rätt! (Y) så jag och natha fick oss en del goda skratt iallafall, skönt för då somnar jag gott ikväll.



nu vill jag ha fredag oooooch lördag, kommer bli en helg som toppar det mesta, inget kan gå fel :)

ledsen och tacksam.

idag är jag ledsen, för att inse att det var ett år sen jag tog på mig mössan och inväntade de sista dagarna för studenten. att ett år kan gå så fort, att det snart kommer nya ettor på mitt gamla program, när det precis var nyss jag började. det är iallafall så det känns, men samtidigt är jag så glad att jag har gjort det där, att det är över för min del :)


- Våran mösspåtagning.


ledsen är jag även över att folk inte förstår, att det gör ont i hela mig att mina vänner kan vara hans vän efter allt han har gjort. och att, det var hans födelsedag igår men att ni absolut inte borde gratta honom, utan stå på min sida och låtsas som att han inte finns och jo, det är visst värsta grejen.



tacksamhet - jag är tacksam över en hel del just i denna talande stund;
- jag är glad över att jag har mina gamla vänner tillbaka, nygammal vänskap ♥
- trotts att nästan alla pengar går åt till räkningar, är jag ändå glad att jag har min egna lägenhet, mitt alldeles egna kryp in och jag får vara vuxen ifred.
- jag är glad att tiara mår bra, trotts att jag inte fått träffa henne på snart ett år.
- hur osams man än är, kommer jag ändå alltid ha den bästa familjen och att även fast jag och thom nästan bara umgås under fest & fylla, så är min bror min bästa.
- extra glad
över att jag alltid har kul tillsammans med sofia, nathalie och ida - best friends.
sen finns det en hel del annat också..


Fight for the people you love.

sovit bort precis hela dagen, ville inte alls gå upp - så jag gjorde inte det.
blev jobb på eftermiddagen, hämtade ut ida's student present som jag beställt, superfint! (: hoppas hon blir nöjd. Blev även fotboll ute på skogsvallen, vilket var ett skämt ifrån domarens sida, själv hade jag klivit av plan i protest och spottat domaren i ansiket. Kanske just av den anledningen spelar inte jag längre och tur är väl det.

hem till waggan efter det för att dricka lite med folket som var där och just i denna stund är jag precis hemkommen därifrån, avslutade kvällen med soffhäng med fia och grabbarna (: imorgon blir det kanske en sväng till västerås med nathalie, jossan och sofia, jag får se om jag orkar och om vi hinner hem till jobbet. Är så fruktansvärt trött nu för tiden så får se om jag orkar mig upp imorgon bitti ;p


dags att slå på en film och sova, godnatt! :)


problem i paradiset.

Städade halva lägenheten, det vill säga - badrum, sovrum, walk in closet'en & halva köket. Det är iallafall något, får se hur mycket ork jag har imorgon, hallen ser ut som en katastrof och mitt vardagsrum har jag byggt upp som en koja för att jag skulle kunna kolla på film på datorn (Y)

nu blir det att fortsätta kolla på sex and the city en dusch efter det sen sova (:



Mycket som händer nu, bla;
väntar på att min syssling ska födas (:
sex and the city 2 på bio med jobbet.
sofia's hemkomst - efterlängtad!
förfest - fest - efterfest på fredag.
mamma fyller år på fredag och ska firas,
även sussi fyller år och ska firas! (:
efterlängtat besök :)
plus mycket annat, fullt upp - me like.


-
Jag tycker om mina vänner, som bara hör av sig för att kolla hur jag mår,
ni är otroliga killar och jag saknar att ha såna som er i mitt liv (: puss!


Arg som ett bi! :@

Jag är arg, riktigt arg faktiskt.
Hade precis skrivit ett inlägg, riktat rätt hårt till en viss person (är hon värd att kallas människa? för hon är minsann inte lika mänskig som en.) Men något stoppade mig ifrån att publicera, kanske är det de, att jag är på en högre nivå, över dig och har lite mer vett i huvudet? - Mycket möjligt :)


Fast jag kanske sjunker ner till din nivå och då kommer inlägget upp, time will tell.

 

Säger som Anders;
Vem fan bryr sig om att basisten Paul Gray i Slipknot har dött. Snubben knarkade mer än de flesta hårt knarkande kändisarna på denna jorden. Vad hade han väntat sig, förutom en för tidig död i form av en överdos.


Byter ut fredagsmys till söndagsmys.

Regnet gjorde denna dag till en supermysig söndag med hämtmat, filmen avatar och trevligt sällskap, tackar för det :)


-
Kvällens frågetecken;
Varför tar det fem minuter att gå från joar hem när man är packad och samtidigt så orädd? När man går nykter tar det över 20 minuter och typ småspringer för att man är smått nojig ;p



Bara jag som undrar, om det är såhär det ska vara? ♥




Blixtrar och dunder, magiska under.

Sitter nu i detta regn och åsk väder och samlar bilder jag ska sätta in i en (begagnad?) ram som jag fick när jag fyllde år fast då med andra bilder i, förstårs. Pryda den med lite finare bilder med människor man tycker om (:


Denna helg blev inte alls som planerat, långt ifrån. I fredags hade jag tänkt trottsa mitt trötta (skulle upp och jobba tidigt på lördagen), för jag var såå partysugen, men inte det. Hade dock istället en trevlig kväll med Emma och en flaska vin, haha, älskar att skvallra och få reda på hemligheter och detaljer (; Men nästa helg, blir det två dagars festande, kommer bli en fartfylld helg!


Fick ett samtal vid tre tiden inatt, och som jag skrattade. Allt de dåliga på lördagen försvann direkt och jag somnade ganska gott ändå, jag har söta vänner! (:


-
Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner.

"Hej din gamla man, hur står det till?"

Marcus får mig alltid att skratta, med hans konstiga humor, citat och vidsomar.

- Känns som jag är 20 och världen är vacker, du tänker att du precis fyllt 20 men när du helt plötsligt en dag vaknar så är du 30 och livet börjar rusa utför, nästa dag så upptäcker du att du är 40 och då är det bara att packa ihop och stänga butiken samt ansöka om PRO-kort och börja leta bussresor till dalarna där du kan titta på kulturhistoriska platser i form av rasfärdiga hus utan intresse från omvärlden.
Kram från den gamle, lol.


Allt som återstår är, äntligen är du borta.

Jag kallar det gärna inte vänner. Men dom man varit kompis/bekant med och sen slutar man vara det, även fast det är den andra som avslutar, så kommer den ändå alltid vara nyfiken på dig. Vissa som man tar/tas bort ifrån på facebook exampel, kommer ändå och sitta och kolla min blogg.


Folk har inget liv. Skyll inte på att ni "rensat" bort folk ni inte känner/umgås med, med tanke på att ni är kompis med Abdula och Mohammed. Ibland skämms man över folk men en gång varit kompis med, för så fort man inte lever på dens villkor, blir personer som en ilsken bitch mot hela världen.

Önskar att man kunde blocka vissa personer ifrån att läsa ens blogg, för jag kan bara tänka mig hur irriterade vissa skulle vara över att inte kunna läsa vissa saker. Att gå till annat folk och deras datorer för att kunna läsa, haha. Jag kan bara tänka mig (;


En vänskap som avslutas, är en vänskap som inte börjat.

I rather be with you.

I need to grow older with someone like you




Ångra aldrig det som fått dig att le.

Jag kan inte sova, tankarna yr kring saker som hänt i det förflutna.
Jag trodde att det var mitt största misstag någonsin, men tänk om detta är det?
Hur ber man om förlåtelse och lite förståelse?
Vissa dagar ångrar jag mig, andra dagar kan jag inte vara mer nöjd.

Slöseri med tid, misslyckad och ensam?
- Verkar inte ha svar på mycket just nu..



och nej, jag tänker inte förklara mig.

Det blir aldrig som man tänkt sig.

Kvällen skulle spenderas med vänner och kubb, men ändrade planer. Så jag, ida och nathalie tog en tjejkväll och bara umgicks och pratade av oss.

Imorgon blir det jobb igen, sen är det snart helg vilket innebär jobb för min del. Moster fyller 45 på fredag, så åker nog dit en sväng efter jobbet men mer än så blir det nog inte denna helg. Inte sugen alls på att dricka, mest bara ha en helg för mig själv och vara ifred. Men även det kan ju hinna ändra sig.. Tack vare jobb blev det ingen träff med Mr. X heller och nästa helg är det fullt upp, men allt kan som sagt hinna ändra sig (: dags att prioritera? Känner bara att Joar är inte kul längre och känner inte att gå ut, bara för att..


-
Jag kan inte låta det glida förbi som att ingenting har hänt.


Vi som bara hejar på två lag, samlaget och bolaget.

tvättat hela förmiddagen, tycker väl ibland att den som smutsar ner får tvätta? ;)
bytt sängkläder, hängt upp allt på galgar och ordnat i garderoben, duktigt av mig.

gick över till waggan i värmen för att hämta rocky som promenad-sällskap,
blev över en timme sen dog nog vi både två i hettan, jobbigt att promenera i +30.



blev sen soffhäng i väntan på att nathalie skulle sluta jobba, för då var det
picknick och spöa killarna i kubb ute i solen som gällde. Började regna,
så vi vann två omgångar ganska snabbt, sjuukt bra vi är.

 


ÅRETS SOLBRÄNNA!

Igår åkte jag upp till bergvreten för att sola, mest för att fördriva tiden. Alla som känner mig, vet att jag inte är den som ligger ute och pressar och mååste vara skit brun på sommaren. Nej, inte mig grej alls. Men igår var det inte så jääätte varmt, så istället för att ligga inne, la jag mig i en solstol och låg knappt en timme. In i duschen för att sen åka och jobba, och då ser jag hur jag har bränt mig.

Och det var inte det värsta. Utan efter jobbet, hade verkligen allt det röda kommit. Man såg till och med vart jag haft mitt halsband, världens rödaste armar och mage. Och ansiktet bara svider. Men skönt, slipper sminka mig nu (; haha.


Aja, så kan det gå. Idag blir det solskyddsfaktor med siffra 50!


varje dag är som ett nytt äventyr.

istället för att sitta hemma ett gäng framför en film eller spela sällskapsspel en fredagkväll, hittar vi på riktiga saker (: äventyr är det riktiga ordet. och det blir så många goda skratt, för oftast leder fantasin och tankarna låångt iväg men det ska iallafall göras, jag tycker det är toppen (Y)


Söndagkvällen blev typiskt en sån kväll och hur sjukt det än är, hade vi så roligt - som alltid!



Hände en liten olycka på vägen, både det ena och andra gick sönder.
Men vi ska försöka lösa det, så vi kan skratta lite mer, haha (: ♥


Vi ses nästa vecka min vän!

Jag längtar tills min kära vän Sofia kommer heem, den 28:onde ska bara hon & jag umgås, vilket var hundra år sen! (: min allra bästa vän! Och sen den 29:onde är det party inplanerat. Visar sig hur det blir, jag var tydligen inte bjuden på hennes "homecoming party" som Emelie skulle ha! (: Så kanske skulle Sofia ha förfesten hemma hos sig istället, så går vi alla ut sen! Låter som en toppen idé tycker jag!


Nu blir det att åka upp till bergvreten och sola, sen blir det att jobba kväll.


-
Man kan ju tro att brudarna är kära i varandra.
- Ja fast hon ser ju faktiskt ut som en man.
-


Just my luck!

Jag ville ha sol, så jag kunde ligga och pressa heela dagen. Men det är väl just självklart, idag är jag ju ledig, så det är klart att det är mindre bra väder, yippie! (Y) Blev till att sova halva dagen istället, efter gårdagen behövs det verkligen, men jag klagar inte (; dock imorse var det bra jobbigt, då alla myggbett jag fick igår började klia - värsta med sommaren, hatar alla insekter och mygg framför allt.


Snart får jag främmande, så dags att duscha och plocka lite innan (; lika bra.

-
jag har iallafall haft den bästa helgen på väääldigt länge, skönt att känna sig riktigt nöjd (:


På allra bästa sätt.

Har spenderat min lördag på allra bästa sätt, att sitta ute på balkongen till två på natten med tända ljus och musik på hög volym tillsammans med ens bästa vänner, tjejsnacka & dricka lite alkohol och bara låta tiden rinna iväg ♥



- Och sen att få slippa krypa ner i sängen själv, avslutade kvällen på allra bästa sätt.

Sol, sol, strååålande sool!

Ändrade mig i sista sekund, så efter jobbet blev det en hel kväll på soffan med två favorit filmer istället för alkohol och utgång, sliten och trött i guess. Kom i säng vid halv fem, vilket var korkat, då jag ska upp halv åtta för att jobba. lördagsmorgons-solen väckte mig tidigt, åtta på morgonen var det ca 26grader på min balkong, hääärligt för dom som är lediga eller arbetslösa. Begav mig till jobbet, där det varit över +35grader. Helt olidligt och knappt inga kunder, så vi ringde till chefen och grät en skvätt och fick stänga tre timmar tidigare, underbart!

Väl hemma. gick jag över till grannen på ett glas vin tills jag blev upphämtad för middag, alkohol och kubb (; vinnande laget, såklart var man med där. Fick skjus hem till mig igen, där jag och nathalie sen fick sällskap av ida och sofia (:


UP YOURS!


Onsdagsjobbet.


Micke Ahlgrens firade 20 år!


Lyx-mat när man jobbar på event (;


freeeeeeedag!

En mycket efter längtad dag för många, men inte för mig som har ett jobb.
Fredag för mig betyder jobb till 20,30 och sen jobba 08,30-20,30 på lördag, i stort sätt varje vecka. Förut kunde man vara ute länge, dricka och härja på fredagarna när man bara jobbade till fyra, men nu orkar man inte när man jobbar 12 timmar dagen efter. Klart det suger, men ibland även skönt.


Ikväll kanske jag trottsar tröttsamheten och dricker ändå med partynissarna.
Jag är så svår övertalig och är verkligen den som vill sitta hemma en fredag, HAHA!


Time out.

Jag behöver nog en time out, från det mesta. Känns som att jag inte har ork att bry mig om något längre, som att saker och ting inte spelar någon roll. Har ingen ork att ta tag i saker och ting heller. Och folk gör inte saken bättre, genom att sitta och hitta på saker. Och om man ändå kunde skriva ut sånt i bloggen, få rätsida på saker, men herregud vilket krig de skulle bli. Folk kan ju ändå inte vara ärliga i slutändan så det är väl bara onödigt.


-
Folk säger, vet hon om vad du egentligen sagt om dittan och dattan?
Och JA, jag har ingenting att dölja och säger vad jag tycker/tänker.
Till skillnad ifrån andra, för vet dina "nära" vänner, vad du satt och nyss sa om dom?
-


Om folk inte är vänner, varför då lägga sig i och snacka om vem som sagt vad?
Med det, säger jag godnatt :)


raaaaaastlös AB!

Jag är rastlös, trött, sugen på något att äta, vill hitta på något.
Det bara kryper i kroppen just nu, vill inte sitta still!

Vad gör man i helgen då?
Hörde förslag om krogen i västerås, men jag vet inte.. Jag jobbar ju lördag 08,30-20,30, så jag skippar nog det. Men lördag är jag taggad för ute aktiviteter och trevligt sällskap och möjligtvis alkohol? ;)



Röd-torsdag.

Slitsam onsdag blev det ändå, jobb nästintill hela dagen. Trotts att det inte var de mest slitsamma kvällen/natten så var det ändå jobbigt på ett annat sätt. Man jobbade ju liksom, trotts allt. Planerade att vara kvar tills efterfesten efter eventet, men jag struntade i det, ingen annan av tjejerna hade lust heller så. Så det blev att ta en läsk i baren och invänta sällskapet jag skulle åka med.


Sov som en stock inatt, riktigt skönt. Men är fortfarande huur trött som helst.
Sitter just nu hemma hos Farmor, hon har bjudit på lunch, min favorit - lax!
Huur gott som helst, tack för det! Nu inväntar jag pappa som ska hämta mig, så ska vi åka och handla massa gott för att sen spendera torsdag kvällen hemma hos päronen i bergvreten. Mina vänner spenderar sin torsdag på sitt håll, men kanske ses vi sen ikväll (: en dag utan ens bästa, kan ibland bli alldeles fööör tråkig och rastlös!


Skandalerna finns i alla åldrar, skitsnack existerar överallt och alla är lika stora "kålsupare" som pappa säger. Tjejer är värst, är sant. Och åldern är bara ännu en siffra, alla är likadana och tjejer i 40+ tycker fortfarande att det är kul att prata om vem som gick hem med vem. 
-
True story, för det fick jag bevis på igår!
Och i allt, menar jag inget illa, bara skönt att veta att det inte är bara "vi yngre" som håller på :)



Ha en bra torsdag, för det ska jag ha! :)

heeela onsdag består av jobb.

Jobbad idag 9-16, sen åkte jag hem till mamma och pappa, suttit i solen och nu väntar jag på mat. Sen blir det att snygga till sig för att bege sig till eventet jag ska jobba på ikväll, börjar 18 och slutar tidigast 00. Skulle vilja haft fialottas kamera med mig, så det blir bra bilder, men nu blev de så struligt ;/ så det sög!


Vad gör alla andra ikväll då? :)


Ha så mysigt ikväll tjejer,
kanske ringer och tvingar er att hämta mig inatt (a) ♥


Trött och frussen.

Känns som att jag aldrig är hemma längre, konstigt nog. Man är mest hem och vänder nu för tiden, konstigt det där ;s

hunnit med en massa idag, blev först jobb 10-16, sen "lunchade" jag med anna & sara. mötte farmor och pratade en del med henne, sen kom fia och efter ett tag ida, suttit på torget tills solen försvann, hur skönt som helst idag. hoppas på samma väder imorgon :) först blir det jobb, sen hoppas jag på middag hos päronen, sen på torsdag blir det middag hos farmor, muums!


dags att äta något, sen slå på en film och sova tidigt för en gångs skull kanske? :)

-

Håll tummarna, kanske händer det något den 1 augusti! (: haha.


Godnatt :)

har suttit och gått igenom gamla bilder i några timmar känns de som, vilka minnen!
både bra och dåliga, förstårs. Vissa saknar man, andra är man glad över att man lämnade, vissa platser vill man tillbaka till och bara njuta av det som en gång varit - tänk vad tiden går fort.



dags för sängen nu faktiskt! :)


Grattis på födelsedagen Johan! :)

Lediga måndag.

Blev en springtur/promenad upp till mamma och pappa, blev bjuden på mat och kollade på roliga klipp med pappa på youtube medans mamma bakade bullar, som inte hann bli klara innan jag var tvungen att åka :/ Blev upp till Waggan med tjejerna för att ännu en gång bli slagna på tecken och slå, trotts att vi har bästa tecknet. Det är korten det är fel på ;o


var nyss inne och kollade in min grupp på facebook, som jag fixade inatt, 119 medlemmar redan på mindre än 24 timmar! (: gruppen heter; kär och kär, man kan väl ligga ändå!? bli medlem i den vettja!



Sen är jag fortfarande helt konstig i kroppen,
vet inte alls vad det är för fel.
Annars så har jag slutat bita på naglarna och jag börjar äntligen få längre hår, har ju fan stannat upp i växten som man säger, vettifan vad som hänt de två sista gångerna jag klippt mig, inte okej iallafall. Dags att färga det snart också, kommer bli suuuper! (;



Dags för dusch, film och sömn.

  

Bara för att jag har världens snyggaste vänner, sug på den ni! (;

This is for you ♥




Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Du var gammal
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl
Varför kärleken brunnit
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger

Så många brev många sånger
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse
Att jag satt något spår
Som haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen

Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem

Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Ååå

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks

Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd

Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Sometimes goodbye is a second chance.

Sovit halva dagen, skönt faktiskt! Men har börjat drömma så mycket skuma grejer. Har aldrig varit den som drömmer, händer väl någon gång, men nu är det varje natt. Och jag kommer verkligen ihåg alla drömmar i detalj och börjar nästan fundera på om det inte är verkligt ;p Haha.


Hur som helst, vädret är inte det bästa ser jag, men jag tror att jag tar mig en promenad upp till mamma och pappa ändå :) Sen senare vet jag inte alls vad kvällen har att erbjuda, sugen på att spöa nathalie och fia i tecken och slå. Ska se om min lagkamrat är sugen och göra samma sak kanske :)


Klä på mig och gå, medans jag fortfarande har det i tanken!


-
Nej jag är inte otrevlig och tror jag är bättre än andra,
jag känner bara inte dig och jag är sämst på kallprat.

-


Tack Malin N. Lindberg!

Var in på min kära väns blogg och skulle uppdatera mig om hennes vardag lite lätt.
Skrollar ner och se detta;



"Ändra din tanke och du ändrar din värld."



Och jag ler för mig själv, känner mig lättare och gladare.
Nu kanske jag kan somna med ett leende på läpparna trotts allt,
tack käre vän, för att du är så klok! ♥

Im over you.

Dagen har spenderats i sängen med sällskap, nästan precis hela dagen. Åkte iväg för att äta mat, knappt att man orkade röra sig, riktigt illa. Tillbaka till sängen och filmen Marley & jag. Tror ingen av oss tre såg speciellt mycket av filmen med tanke på att alla (halv)sov. Kände att det var läggdags så jag gick hem, men fastnade hör, inte ett dugg trött, vilket är rätt jobbigt ;p


Tur att man är ledig imorgon och tre dagar till denna vecka, mycket som ska ordnas och bestämmas denna vecka. Får se vad det tas för val och vad som egentligen ska göras. Jag behöver nog mina föräldrar till detta, jag vet ju vad jag vill men det handlar väl inte riktigt om det just nu, tyvärr.



-
"Du är en person man vill lägga i en låda under sängen,
så jag får ha dig för mig själv och ingen annan kan komma åt dig."

Hade jag haft dig i dagens läge, skulle jag kastat dig åt vargarna.
Fick bevisat idag, att jag har kastat bort över fem år av mitt liv.
Och det jobbigaste är att jag insåg, att du inte var värd det.
Dags att radera dig ur det förflutna, precis som att jag aldrig någonsin
träffat dig. Alla år med dig, är inte ens värda att minnas, du är ingenting.
-



Jag är kär i längesen.

Igår var det party, med stort p. Även fast det bara var jag, waggan och bergarn som drack först, hade vi så kul. Joakim, Sebastian, Pontus och någon till kom upp efter ett tag, då blev det ölspel och sen varandra vi ner på joar, möta upp ida och sen joar, där det mest var svart, hahah. Karatefylla så det skrek om det.

Sen kom Petter på scen, jag är kär! ♥



Bästa igår :)








Girls night out.

Känns i kropp och själ att man inte fått den sömn man behöver. Igårkväll när jag lagt mig, insåg jag att jag varit vaken i över 35 timmar, det är fan inte okej. Men jag har helt enkelt inte kunna sova. Och de mest galna är att jag har jobbat över 20 timmar av dom 35 ;p får knappt ihop det själv.

Idag blev det jobb igen, fast slutade faktiskt 4 timmar tidigare, vilket var soft :)


Smell you later bitches!

-
Vila i frid
-


21.02
sitter nu hemma hos waggo med världens bästa tjejer och snart killar :) festa på högsta nivå och slå klackarna i taket. var inte meningen att gå ut, men på grund av omständigheterna så har man ju världens bästa vänner som är rika och vill ens bästa.

så ikväll dejtar jag Petter!


jag älskar er, ni är dom bästa! ♥


Idag är det inte kul att vara jag.

Åkte hem till mamma och pappa igår, för att prata om hur det kommer bli här framöver med allt. Och eftersom att jag ändå slutade jobba så sent, så kunde jag lika gärna sova kvar. Vilket jag nu ångrar. Inte sovit en blund inatt, vridit och vänt på mig, irriterad och varmt. Så när klockan skulle ringa, blev jag trött och kände hur jag då kunde sova. Toppen att man jobbar 9-20,30 idag också! Och även samma tid imorgon, jag är inte road alls just nu.

Denna dag kommer vara tuff och jobbig. Humöret är knappast på topp efter denna natt. Det är tokvarmt - jag vill vara ute i solen och inget annat. Ikväll kommer jag nog vara bra tjurig, så det är väl lika bra att åka raka vägen hem efter jobbet och sova?


Vi hörs när jag är gladare igen!

Skit morgon.

Vaknade halv sex imorse av det fina vädret, gick upp och tänkte faktiskt klä på mig och dra ut och springa. Men någon annat hindrade mig. Så jag la mig och sov istället, vaknar några timmar senare med världens huvudvärk och gråten i min hals. Jag hatar dessa drömmar, där vi var sams och att detta problem inte fanns. Men som sagt, det är ju bara drömmar. Om bara du hade lite vett i huvudet, hade detta aldrig hänt ;/ Orkar inte gå runt och vara arg & ledsen över det här längre, det plågar mig faktiskt varje dag.


Måste ta något att äta, rensa tankarna och sen dra mig vidare till jobbet.
Höörs suckers!



JUSTE!
Jag ska flytta, någon som är sugen på en tvåa på 68kvm? 4949/månaden.

Existerar evig och äkta vänskap?

Man börjar faktiskt tänka och även fast det inte handlar om mig för tillfället, så låtar jag mig själv påverkas. När man varit vänner så länge, så kan ett litet snesteg ta en drastisk vändning och sen är man längre inte vänner. Klart har vi alla varit med om att man bråkat med bästa vännen eller någon nära vän och alla vet hur lätt saker och ting skiter sig. Men när man börjar bråka om en sak, som egentligen inte ens rör en själv och börjar skylla på andra saker, måste man nog stanna upp och tänka. Är det värt att förlora en vän, pga av detta? Jag har så svårt att förstå, att folk inte förstår att vi inte är 15 längre, att bråka om vem som är vän med vän. Att hon/han är bättre och umgås mer med den. Vem som är mest poppis och vem som inte är det. Väx upp! Är det inte bättre att stå bakom de man tycker om, accepera dens beslut och vara eviga vänner? Vad är det som är så svårt egentligen? Sen om man väl blir oens och osams, då är man inte bara osams med en person heller, utan fler bara dras in och lägger sig i.


Är man inte en större och bättre människa, om man kan glömma gammalt groll, gå vidare och inte bry sig? Är det inte bättre att man kan skippa de förflutna och alla kan umgås? Kanske inte funkar för alla, men om det nu gör det för några, är det då inte bra? Jag tror många önskar att det var så, att det var som förut. Men det går inte, då folk inte kan förlåta, glömma och gå vidare.




Kanske pratar jag i nattmössan just nu, men jag är bara så fruktansvärt trött på att alla bara hugger varandra i ryggen hela tiden och sårar varandra. Folk som ska vara ens "vänner". Visa varandra respekt istället och ställ upp för varandra. Kanske dags för alla, att börja tänka och kolla runt bland våra vänner, vilka som egentligen är äkta. Vilka som kommer och går, vilka som är bekanta och vilka som egentligen bryr sig. Jag är nog inte ensam om att hellre ha 2 äkta vänner, än 20 falska.



Förbannad AB!

Din lilla horunge.
Ja, är man riktigt arg, får man kalla någon för det.

Hur kan man vara så blond och blåst, och tro att ingen vet och ser vad du håller på med? Byter pojkvän, sen en annan byter underkläder. Älskar en kille i tre månader, bor oftast där under tiden, träffar någon ny kille, dumpar pojkvännen och blir ihop med killen du nyss träffat, älskar honom sen börjar det bara om. Ibland varar förhållanderna längre än andra, men fortfarande samma sak, om och om igen. Du fattar inte själv att alla killar du är med, förstår vilket misstag du är? Och varje ny kille blir bara blind av ditt yttre, tills du dumpar dom och då inser dom att du bara leker. Du har ju bara utnyttjat alla dina ex, de har betalat allt för dig, allt ifrån alkohol till hårfärg, låtit dig bo hos dom, tills du hittat något bättre. Och, du har varit min vän, skitit i vilka du bedrar och sårar. Men nu, nu när du sårat någon som står mig nära och bara lekt med hans hjärta, då är det fan inte okej längre.


GAME OVER BITCH!


Det går bra nu kompis.

Aldrig kan någonsin vara bra, och det handlar absolut inte om att jag inte är nöjd..
Utan att alltid ska något strula och självklart så hänger allt ihop, strular en sak, faller allt samman.
Hoppas bara att jag får rätt i detta, att jag har allt på min sida. Så kanske det löser sig lite iallafall, kanske kan bli flytt också iallafall, vilket tar emot i hela mig. Men vad ska man göra liksom? Känns som att jag inte har något val just nu. Och som att allt detta inte var nog, så har självklart min telefon ballat ur, så jag har för tillfället mammas gamla, vilket betyder att jag inte har några nummer. Gissa hur lycklig jag är just nu?
 


Brända bullar och citronvatten,
sofia, just nu saknar jag dig mer än någonsin.


Låtar som lättar upp i mörka stunder.

I'm so over it, I've been there and back
Changed all my numbers and
Just in case you're wondering
I got that new I'm a single girl swag.





Each time i try to play the good girl,
I let myself get in the way.
I try so hard to fight the bad girl,
she's here to say sabotage all over and over again.









/Tror även att alla dessa låtar är mina sommarplågor! ♥

This years love, is over..

 

this sucks..


i d i o t - i love you.

det finns fan folk till allt och idioter finner man i varje hörn. så trött på att vara så blåögd, godtrogen och så lättlurad & dum. trött på dina tomma ord och ditt spel, less på att du ska vara elak, såra och bara kunna skita i allt och sen komma tillbaka när det duger. jag vill inte längre vara en leksak du kan plocka fram när du känner dig ensam, en jävla pjäs i ditt spel eller bara vara en i mängden.


Im sorry, but i adore you.
Jag har försökt att säga det, flera gånger förut. Men du har aldrig förstått, aldrig ens brytt dig. Och sen hur du kan betee dig på ett sätt och dagen efter på ett annat.
Och egentligen vill jag inte ens erkänna det, men mitt hjärta slår nog, några extra slag för dig. Och det har det väl gjort ett tag nu..





Fernandos blev det till slut, en drink där med ett halv trevligt gäng, sen drog vi och käkade och mötte upp nathalie och erica. snackade lite skit, drog en runda på stan och pratade av oss på vägen hem. nu ska jag slå på en film i sovrummet, arg och ledsen som jag nu är, besviken kanske är mer passande, usch.

imorgon blir det favorit maten hemma hos mamma och pappa, underbart! ♥


Min valborg.

Kanske inte helt som vi hade tänkt oss i från första början, men en helt okej kväll med god mat och goda vänner.

Började grilla straxt efter sex och då började även alkoholen flöda. Körde igång med musiktävling som mitt lag vann (; sen kördes öl spel och liknande igång, trevligt. efter ett tag splittrades alla, men de flesta drog till johan, kollade in hans lägenhet, hur fin som helst (: sen fortsatte spelen och drickandet. fick iallafall det bästa avslutet på denna valborg ♥


fler bilder kommer.








RSS 2.0