Prins Casper.

Grattis på 1 års dagen lilla hjärtat!
Minns dagen som igår, när jag fick sms och samtal ifrån din mamma då
hon berättade att du kommit till världen. Jag skrek av glädje och tårarna
var inte långt borta. Jag var så glad att du äntligen kommit och jag var så
glad för dina fina föräldrars skull. Minns dagen som igår, när jag fick hålla
dig och se dig för första gången. Jag kunde inte släppa blicken ifrån dig, du
var de vackraste jag sett och du fick hela mig att smälta, lilla skrutt.
Puss på födelsedagen.



Ha-ha-halloween.

Galet igår. Sjukt med folk ute & sjukt med folk i min lägenhet. Absint. Tequila-race. Människo-smuggling. Pussar.
Alldeles för mycket sprit i kroppen gjorde min illamående, så kvällen var seg för mig & med att vi började dricka vid fyra blev de rätt långdraget. Men jag hade kul ändå :) Älskar att klä ut sig och att alla andra gjorde det också!

Idag var det bara att pallra sig upp och åka o jobba, trotts att jag bett om ledighet. Tur att man inte är någon färsking utan orkar ändå, trotts en brakfylla :)







Så 2010 att vara nykter en fredag.

Fick sällskap av Malin & Nellie sista minuterna på jobbet innan det var dags att åka hem. Hem för att spika upp tavlorna, den sista touchen. Har lagat fredagsmiddag bestående av kyckling, klyftpotatis & stekta champinjoner, mums! 

Spenderat en timme framför tvn med mitt kvällssällskap, som tyvärr var tvungen att gå tidigare än jag trott :( men så kul att se dig, få prata med dig på riktigt :) Circus Möller stod på schemat och jag har skrattat högt och tydligt till "Sean Banan på brandstationen".


Dags för en film, sova några timmar innan jag snart ska upp igen, mitt i natten..


Man har hela tiden snubblar på gränsen, hela tiden har det fattas något. Och hur nöjd blir man inte, när den lilla och sista pusselbiten faller på plats?

Man får faktiskt mycket gjort, om man går upp i tid och gör det men ska istället för allt annat. Pappa och min farbror hämtade upp mig på förmiddagen för att åka och inhandla det som skulles för att få ordning på det sista. På mitt nya projekt! Och nu är allt klart. Bara vänta på att ramarna ska torka som jag målat om, så jag kan sätta dit foton och upp på väggen sen :)

Har även hunnit med att dammsuga (tack pappa som lagade min dammsugare!!) & även skurat alla golv. Gjort rent på bänkar & bord, samt badrum. Även piffat kläderna lite tills lördag. Känner mig duktig och kanske sjuk? hahah. Dags för lunch och en dusch innan jag far vidare till jobbet. Och ikväll ska jag träffa Kim ♥


Ha en super fredag! :)
Och vet ni vad? Nästa fredag kan även jag säga "Äntligen helg!". Första lediga helgen på 6 veckor. Skön-t!

Soulmate - Kanske inte alltid är någon, utan något.

Satt och fumla runt på internet och hamnade på arbetsförmedlingens hemsida, det slutade med att jag skickat iväg massa jobb ansökningar. Och inget ligger ens i närheten av Enköping. Alla säger ju att "det är lättare att få ett jobb, när man redan har ett". Känner mig på något sätt redo, det var jag inte förra året. Jag har även pratat om grekland hit & dit men aldrig slagit tag i saken. För att jag har varit feg, osäker & rädd, rädd att lämna det liv man har här. MEN, det liv som finns här är botten och det kan man alltid komma tillbaka till. Man kan alltid komma hem.


Vi är unga. Vad finns det här, som inte finns någon annanstans?


Jag saknar dig, ses snart! ♥

You can se my heart.

dags för lunch, en dusch och möta upp maggan, för att hämta upp de sista tills lördag. Sen är jag redo att ta halloween under mina vingar! Jag måste även få tag på pappa, som ska komma och sätta upp en hylla, efter att ha gjort om i lägenheten blev hallen plötsligt mycket större & rymligare (Y) ikväll blir det jobb, sen städa klart resten av lägenheten, eller mest plocka det sista (:


imorgon kommer kanske kim till enköping och hur fantastiskt är inte det? min bästa som jag saknar så ♥ håller tummarna!

-
ibland måste man ta tag i saker istället för att skjuta det åt sidan, säga vad man har på hjärtat istället för att låtsas som ingenting. trodde dock aldrig att jag skulle få de svar jag fick & det känns skönt. Men det kommer krävas mycket innan den tilliten finns där, för det är något man måste förtjäna. ♥

Faller jag nu går jag sönder.

"Vågar du ge dig in på något som kan gå illa, så illa att du kan gå sönder? Det kan bli hur bra som helst, men det kan även sluta med ett krossat hjärta."

Jag klarar inte av allt drama som kommer bli, jag klarar inte av att stå mitt i mellan. Jag vill inte vara med om samma sak igen, för förra gången var det nog och jag hade sårats tillräckligt. Kan inte tillåtas att bli lekt med igen. Jag måste stanna upp mig själv och inte känna. För vad säger att det inte blir samma sak igen?


That crazy chick don't know who she's messing with. Look in her eyes, she's mentally undressing him.

promenad & lite ärenden uträttade jag tidigt imorse åkte sen med isabella och kollade efter kläder tills lördag (: lunchade och tog en vända på stan med maggan, har även klippt mig idag (: Och efter klockan fem får jag hämta ut mina beställda saker från buttricks, så då har jag något att pyssla med innan den stora förändringen som sker ikväll, hoppas jag inte svimmar!


sen får jag se om jag åker ner till hallen och glor på matchen. ska höra om nattis är sugen på att följa med ner, hehe. Hockey b-rudar är vi allihoppa! Nu ska jag städa och plocka iordning.

Smell you later!


Normally I try to run and I might even want to hide. Cause I never knew what I wanted untill I looked into your eyes.







Det känns som om de vore hundra år sedan.

 
 

min stora fina lägenhet som jag tyvärr tyckte mindre om efter några månader.

Tillit är någonting man måste jobba för, betalningen sker inte i pengar och du kan heller inte köpa den.

Gjort ärenden på stan med Malle & kom nu på att jag glömt handlat "vitt" smink tills lördag. Får ordna det imorgon. Har även köpt mina första julklappar, en till mamma och en till pappa. Lika bra att börja i tid.

Hoppas att mina grejer från buttricks kommer imorgon eller på torsdag också, så jag vet att jag har allt. Nu har jag kläder, höga skor, delar av sminket, hår & nålar. Jag vill ha lördag nu. Vill fixa och dona. Men ikväll ordnar jag drickat för helgen. Ni vet slush? Man gör som dom, med kokat te, lättdryck & med sprit som man fryser in. Tar sen en skopa och blandar sen ut med sprite eller någon annan läsk man tycker om. Galet gott!


Halloween planer.

Ni vet känslan, när man bara kommer på världens bästa idé och hur glad man blir! Exakt så var det för mig nyss! Suttit och klurat i timmar nu på vad man ska klä ut sig till på Halloween och kom på en super idé. Så nu har jag även beställt lite grejer som ska komma i veckan, kommer bli galet bra!


Glada nyheter, det gillar vi!

Imorse efter min promenad var det bara till att göra det jag fruktat över länge. Men gick därifrån med glada besked. En tyngd har släppts från mina axlar och nu behöver jag inte tänka på det nå mer på ett tag! (:

jobbade över ikväll, ändå fick man en massa skit. tjuriga gubb-jävel. Och inte får man säga något tillbaka heller utan det är bara stänga av, låtsas som ingenting och bara le. Åkte och stor handlade med isabella efter jobbet, tjejsnackade och satte mig o betalade lite räkningar, tänka sig att det inte gör lika ont att betala räkningar längre. Har även fått hem mitt avtal om min iphone & mitt abonemang (Y)


dags att sova, imorgon är jag ledig! En av mina få lediga dagar på hela den här månaden, härligt.

And now we can't have it.

If you love something, set it free. If it comes back, it’s yours.
If it doesn’t it never was.


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

lördag stod det först jobb på schemat för att efter åka upp till gånsta för att fira min kusin som fyller 18år på måndag :) alla kusiner & kusinbarn samlade, mina små hjärtegryn ♥ kvällen började lida mot sitt slut (för vissa) då vi slog våra kloka huvuden ihop och tyckte att vi går på spriten och vidare ner på stan. Stattshörnan it is. Röjer loss tillsammans med släkten där nere, sen kom även storebror och hans vänner. Sen var de dags för mig att åka hem och sova, då jag skulle upp och jobba :)


Jag kan vara nykter! :)

hockeymys i hallen, trevligt med ögongodis :)
tanken var även att gå ut efter, har en lugn dag på jobbet imorgon så varför inte? satt på förfesten men skippade alkoholen och sen även utgången. Jag tycker om att vara nykter. Slå på en bra film och sova gott för att sen få vakna pigg :) en fredag utan fyllesms och "lögner" (som malin kallar det) är väl bra skönt?

Med det sagt, kryper jag till sängs, full med positiva tankar och hög på livet.

underbart med snö!

när jag vaknade, låg det snö på marken. Och trotts solens strålar ligger den kvar, helt fantastiskt! :)

blev lunch på wickmans och fika på magnefik med maggan idag, hade alldeles för mycket att prata om & mycket skvaller, har saknat henne! Och snart ska vi ses igen. På onsdag blir det till med en förändring också, hoppas att jag inte svimmar!


Tagit nya ideér under mina vingar och kanske ska inta ett nytt äventyr. Ska kolla vad mina kära chefer säger idag när jag pratar med dom om den ena saken, hoppas att dom är öppna och tycker att de skulle vara kul. 11-14 november kommer bli galet isåfall :) hoppashoppas för de båda! yeey. Med Maggan i bilden kan allt hända.




Jonny Andersson, min fina vän ♥

Förstår inte varför jag utsätter mig själv för det här.
Att lyssna på dina låtar får mig att rysa i hela kroppen,
en ond och kall rysning gång på gång. De gör liksom ont i hela mig.
Men jag fortsätter lyssna ändå trotts tårarna rinner i sjuhundra.
Jag vill minnas. Skratta & le för de levande stunderna.
Jag tänker på dig min vän.





En person var tvungen att lämna oss, för att folk skulle inse hur rädda vi måste vara om varandra. Någonstans kanske man glömmer bort hur mycket ens vänner (gamla vänner) betyder för än. Jag har försökt att reda upp gamla relationer och vänskper utan gensvar. Då ger jag upp. Jag vill inte att något ska hända och jag aldrig fick säga förlåt & hur mycket man tyckte om den personen. Folk får skylla sig själva. Accepterar man inte det som hänt, förlåter och går vidare, då vill jag heller inte att det är ni som står och gråter om det vore mig det hände något. Och eran fot på min begravning är bara att glömma. Man vet aldrig vems liv gud tar nästa gång. Hårt? Ja, för hårt. Men ärligt.

And when you smile, the whole world stops and stare for a while. Cauze' you are amazing, just the way you are.

Jag hatar blogg.se. Skrivit ett roligt och innehålls rikt inlägg. Går ej att publicera och blir bara utloggad.


Älskar dock att jag besällt en Iphone 4 idag plus att jag umgåtts med isabella nästan hela dagen med att lunchat, fått/tagit råd, pratat av sig om allt och skvallrat. Mellan varven har jag hunnit med att jobba, även övertid.


Jag tänker på dig!



SPEAK UP!
Jag svalde "min stolthet" och blev vuxen. Jag och Nattis har inte riktigt gillat varandra och enbart an en anledning. Sen har vi har inte känt varandra, så vi sköt "anledningen" åt sidan och tog tag i det istället. Folk har suckat bakom våra ryggar och tyckt att jag varit falsk. Nattis vet, lika väl som jag att vi båda kollat snett på varandra & knuffats på Joar. MEN, istället för att hålla på, pratade vi och ja, vi blev vänner. (Och nu kommer jag kanske få mig själv att låta elak & självgod.) Men dock så trodde jag aldrig om mig själv att jag skulle kunna "ta tag i det." Stryka ett streck och gå vidare. Men i dagens läge är jag glad att jag gjorde det, för Nattis är så rolig att umgås med, alltid ett leende på läpparna & riktigt omtänksam. Och det är såna personer jag behöver omkring mig. TYDLIGEN, behövde jag förklara mig.



Puss på Nattis! :*


Puss.


Jag är trött, men ska ut och springa ändå!

Jag är hungrig, men min coach säger - "ingen frukost innan träning". Så det är bara till för mig att gå rask promenad upp till gånsta för att sen springa spåret. Det är mörkt och kallt. Men nu är jag redan vaken.


HÖRS!


C u t i e p i e .

Innan jobbet imorse blev det en sväng förbi min gamla skola och träffa lite gamla lärare. Tänk att vi alla sken upp som fån, allihopp. Jag var glad över att se dom. Och dom var överlyckliga över att se mig. Sånt värmer :)

"Aktivites-onsdag med familjen" idag blev mat och filmen Killers, riktigt rolig!

Hållt igång sen åtta imorse, så nu ska jag lägga mig framför Välkommen åter och sen Paradise, samt fundera på ny telefon. Iphone 4 eller inte? Bra eller Anus?


162 stjärnor i timmen - inte illa!

Gnällde igår och tyckte att jag hade för mycket bollar i luften. Ställde mig frågan idag om man verkligen kan ha det? Jag menar, njut istället och le för att du är i den här situationen. Ja, så det är det jag tänker. Bara le och vara glad. Måste ta tag i de små jobbiga delarna, som är över snabbt bara jag tar tag i det, för i slutändan är jag mer än lycklig. Så även det ska jag göra nu :)


Ska även låna min syssling någon dag och mysa med honom. Han ger en värme långt in i själen, tänk att någon så liten kan få en att må så bra :) Lilla Alexander. Saknar även min Moster och skulle gärna vilja träffa min lilla kusin Izzy francis Fox. (Ja, han heter faktiskt så! Cool unge!)  Men det blir så svårt då dom bor i Skottland :/


Alexander Panagiotis :) min halvgreek syssling. PUSS!


Hockeytjej är något man är in i själen.

Blev AJ-match men kollade inte hela utan drog vidare för tjejsnack och lite uppdateringar.
Sitter nu på facebookchatten och pratar med Christian om hur matchen gick för AJ, då han tränar dom, samt vad jag tydligen har att vänta mig den 13 januari. Spännande. Vi har även tagit igen lite "förlorad tid" och pratar nu hockey, både ESK, Liljan och Hammarby. Hockeytjej är något man är in i själen.


Allt för mycket händer just nu, har alldeles för mycket bollar i luften och känner väldigt mycket, om både saker och människor. Kärlek och vänskap. Jag har till och med julkänslor.


13 Januari, tack att du är långt bort (; haha.

What can I say what can I do? This is who I am and I'm hurting you. No matter how strong my feelings are.

Min helt underbara lediga måndag började med att jag gjorde iordning lite i lägenheten, funkar inte att ha datorn kopplad till tvn och sitta där framför som ett fån då jag inte har trådlöst tangentbord samt mus. Så det blev helt enkelt till att ta ner mitt fula databord ner från vinden, dags att inskaffa bärbar dator känner jag.

Blev en promenad efter det och Jonny fanns i tankarna, så upp på kyrkogården och kolla om blommorna lagts ut. De såg inte alla färgglada och var inte alls vackra längre, hösten har dagit dess liv. Som mycket annat gjorde med ditt. Gick för att sen luncha med tjejerna på jobbet som jag träffat allt för sällan. Blev långlunch, sådär till straxt över fem. Vi har planerat in halloweenfest nu får se om det blir av, skulle bli mer än superkul. Tjejrna skulle börja stänga, så jag gick och köpte med mig kvällsmat plus ny bakat bröd :)



Dags för dagens andra promenad, behöver gå ut. Få luft och bara vara. Och innan det blir allt för mörkt. Sen hockey, vilken nörd man blivit. Hemlängtan, så det blir duscha och krya ner i sängen till Paradise Hotel (Y)



I would see you again, in heaven my friend.


Ett ljus. Ett mörker. En värld där imellan.

Skönt att ännu en helg är över. Och speciellt denna. En helg full av enbart jobb & jobbiga stunder.
Blickar mot en ny vecka. Nya tag. Startar veckan med en ledig dag, välförtjänt då jag i stort sätt jobbat två veckor i sträck. Tänkte uträtta lite ärenden imorgon, ta tag i lite saker då jag inte orkade förra veckan.

Har även bevisat för mina kära släktingar att jag kan fylla mina helger med annat än alkoholhaltiga drycker. De dom trodde var omöjligt. Andra helgen i rad, denna helg heeelt utan problem. Kan säga att det var länge sen man sov mer än 9 timmar en lördag natt och sen fick vakna pigg, fräsch & inte ångestfylld dagen efter. Ett stort plus. Sen börjar jag bli bra på det här med att inte dricka. Folk stinker ju sprit och hur attraktivt är det?


Berättade jag att jag krockade/blev påkörd i torsdags också? Typiskt.


Jag gillar mitt ESK. PUSS!


Mamma fick en son, som är krigare i grunden. Ljusen är tända, för dom som har lämnat.

tack för idag min vän.
det är bland de jobbigaste jag gjort, jag vill aldrig mer vara med om att begrava en vän på det här sättet. tårarna har runnit hela dagen och många fler dagar kommer det bli. Nu är jag tom på ord, jag har försökt säga så mycket men inte kan. Jag lovar att komma och hälsa på dig så snart jag bara kan. tack för ett vackert farväl idag, såg du mina blommor förresten? inte alls som alla andras. Jag ville stå ut, med tre stora rosa liljor, för dom är unika, precis som du var.




Sovgott vännen.

jag har inte varit riktigt ledsen än, det är nogh mest för att jag ännu inte har förstått, jag vet inte om tankarna har hunnit i kapp mig. Jag sa att jag kände att det var verkligt, då jag såg din dödsannons. Jag ljög. Idag blev det verkligt när jag stod inne på blomsteraffären och beställde en bukett tills imorgon. Hon i kassan log och sa, "vill du ha ett grattis-kort till?" Och jag kände mig så arg, hade lust att skrika ut att jag ska begrava en vän och att hon var dum i huvudet. Men jag sa bara nej, lite trevligt sådär.

Hela dagen har varit konstig. Jag har varit tom i hela kroppen efter jag bestället blommor. Varit tårögd hela dagen och haft "grin-huvudvärk". Tystlåten och vill inte skratta. Verkligheten har hunnit ikapp. Jonny min vän, du måste vara trött, för du har sprungit omkring i mitt huvud i flera flera timmar nu. Jag försöker att inte gråta, men varför ska jag hålla tillbaka? Och värre blev det när jag hittade din mamma's blogg, hon skriver så vackert om dig, lika så många andra.

Trårarna rinner nu och jag är orkelös. Undrar hur morgondagen kommer vara, vacker och sorgsen. Fan Jonny, i våran ålder ska man inte behöva begrava sina egna vänner. Jag tänker på dig, det vet du att jag gör. Som jag skrev till dig tidigare, "Jag har svårt att förstå att du är i himlen nu, men jag intalar mig själv att du hela tiden varit en ängel som vi på jorden fått lånat för en kort stund. Jag vet att en vacker dag, den vackraste, kommer vi att ses igen. Det som gör ont, är att veta att det kan dröja många år men samtidigt ger mig ett leende, för den da...gen kommer att komma. Jag tänker på dig, tro inget annat! :) ♥"




Everytime i try to fly, i fall. Without my wings i feel so small. I guess i need you baby.

Mormor & Stig kommer ner tills nästa helg och firar min kusin som fyller 18. Så fick jag nyss ett samtal ifrån mormor då hon frågade vad vi ville ha för mat och såvidare då vi barnbarn älskar stigs mat! Sen så skulle vi även få storhandla på deras bekostnad när de kom ner. Och eftersom att jag inte handlar så mycket eftersom att jag alltid äter mellis och mat på jobbet så säger mormor "Ja, men du kan ju handla groggvirke och såna saker." Haha, hon är lite rolig ibland. Som om det är de ända jag gör, dricker grogg?


nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på malin, min mage skriker efter lunch. måste hämta upp alla torra kläder också från tvättstugan, vilket jag drar mig på. Jag hatar våran källare, riktigt jävla otäck. Som om den är hämtad ur en skräckfilm.



Malin, du är inte min vän längre. PUSS!

Work it 24h!

Träningen är i full gång, så vi slår till med ett gymkort. Ska testa det allra nyaste stället, Workit24h - ett ställe som har öppet dygnet runt! De har även en avskild del i gymmet för enbart tjejer. Det här kan inte bli annat än skit bra. (Y)

Imorgon blir det löprunda, tvätta och sen invänta malin för hockeymys, hejaheja!
Ska värma lite mat nu och kolla på filmen på 6an.

Det finns en kärlek du bara har att hämta hem.

Idag har jag,
- Diskat mitt bärg av disk
- Plockat ihop all tvätt tills imorgon.
- Vikt & hängt kläder
- Dammsugit & skurat.

Och nu ska jag,
- Gå till banken och sätta in pengar.
- Ta mig en långpromenad.
- Jobba mitt kvällspass 15-21.


Ha en fantastisk bra tisdag!

Grattis på 20 års dagen Oscar! :)


Baby tonight, DJ's gonna make us falling in love again.

Jag hör brandkårens tutande att det går ett larm. En minut senare hör man sirenerna på brandbilarna, fast jag har vänt mig nu, jag valde liksom att bo här! (:

nu känns de i hela kroppen att jag tagit mig en lång runda med både löp och gång. Genom vattenparken blev det löp, med tanke på att jag känner mig urlöjligt att springa där det åker bilar, så där blev det promenad som sagt. Skönt. Nu väntas en kväll med jobb, sen en till och på onsdag är jag ledig. Jag älskar onsdagar. Min onsdag ska jag fylla med tvättstuga och hockeymatch, hejaheja!


Om du älskar någon, släpp den fri.

Han ser gammal ut. Shit, jag skäms.

medans alla gnäller på facebook hur dåligt de mår, vilken ångest dom har och de roligaste, gnäller hur tråkigt de har på joar, sitter jag bara & ler så nöjd över att jag varken druckigt en droppe eller gått ut den här helgen. Själv har jag gått och lagt mig tidigt för att sen upp och jobba. Tagit lite vuxen poäng med andra ord.

Klockan är halv nio och jag är skit trött. Var till coop efter jobbet för att handla lite att äta, så de ska jag göra nu, diska sen sova tidigt. Imorgon väntas ett träningspass svintidigt och sen jobb. Måndag, ny vecka. Nya tag. Jag gillar det inte, men vad ska man göra? Man kan inte älska allt här i livet. MEN, positiva tankar!



Så insatt. Så töntig. Men vad ska man göra?

Skrev till Amanda att jag var förbannad. Och hon tyckte att jag skulle blogga ur mig. Så här har du och ni alla andra - Som den blogg-tönt jag är, så kollar jag storbloggarna morgon och sen innan jag går och lägger mig. I got no life, i know!! Men nu är jag upprörd! Ofta Hugo och Paulina är tillsammans igen? Gillar att Paulina säger "tack för allt stöd" Up your's. Ni har inte haft något stöd.

Tack och bock!

Jag tycker om Polisen, iallafall 8 fall av 10 möjliga.

haft en fantastisk dag i västerås med min farmor som tyckte att jag var värd en lunch och en vinter jacka, man tackar man tackar. blev jobb på eftermiddagen/kvällen.

fredag, hemma. Nykter. värdelöst, svar ja. Men det blev en sväng att träffa min käre syssling robin & efter det gjorde jag dagens goda gärning. Låg en kvinna i några buskar och stank sprit och skrek, så jag ringde polisen. Dock måste någon annan också ringt eftersom de kom rätt snabbt. Polisen tackade glatt, tror de mest var glada över att ha något att göra den här tiden på kvällen haha (: de roliga i det hela var att de var min chef's svärson som kom (ja, alltså han är Polis.), han såg rätt förvånad över att se mig nykter i mjukiskläder på väg hem tidigt en fredagkväll. Det är kul att förvåna människor!


Sista av idol nu, sen soova. Sleep tight!


Kärlek för 500;e ögonkastet.

Fiskarna 19/2-20/3
Två romantiska veckor väntar. Du skjuter upp allt du kan skjuta upp för att få mer utrymme för ditt kärleksliv, och dina vänner är för det mesta förstående. Du har tur i kärlek just nu och det vore synd att inte utnyttja detta. Ett extra plus för dig som har en fast relation sedan länge.

När man läser ett horoskop, lever efter man det då eller ligger det någon slags sanning i det som står? Att det är på riktigt, i våran vardag? För hur ofta stämmer det inte? Skumt det där.





Efter helgens händelser vet jag inte hur jag ska hantera den här situationen. Inte ett sms. Inte ett samtal. Inte från någons håll, fan. Tänker på dig! ♥



Kusinen som säger att hon hatar joar men ändå är där två gånger i veckan men jag älskar dig ändå ♥ / Sebasian Ericsson.

jag har världens bästa storebror och världens bästa kusiner!

kvällsdejt med isabella igår, välbehövligt att få ut allt. Det blev en sen kväll, men det var värt det.

idag ösregnar det, menar ni allvar att jag ska behöva gå i spöregnet till jobbet för att sen se ut som en slickad katt i 6 timmar? :( fast man kanske ska rätta sig efter ordspråket "de finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"..


Nu vill jag ha måndag! På måndag finns det ingen återvädo, nu jävlar kör vi!
Och, sen är det också 7 nyktra veckor som väntar, yeeey! Festa i december någon? Haha. Wish me luch!

Han har aldrig rökt, ändå är han smoking hot!

Till att börja med, älskar det här med Spotify. Jag vet att jag är efter. Men att se vad alla ens Facebook vänner har för musiklistor, är ju bara för djävla roligt. Nu slipper man sina egna uttjatade och tråkiga listor, thank you god for spotify!


Pre time med the family idag,
tacos blev jag och storebror bjudna på hemma hos föräldrarna i bergvreten innan vi intog storebror's lya på långgatan, hulken grönt skulle upp och medans det hände satt jag och läste Elle Magazine, verkligen livet på en pinne. Thom saknar sin syster och vill att hon kommer och hänger där snart och det säger man inte nej till (;


All i hear when you talk is blaa-bla-bla.

Tänker inte låta någon stå i vägen för den jag är och för det jag vill göra. Se upp!


idag kommer det bli en bra dag, imorgon blir den ännu bättre. aldrig hade man väl trott det här, hur fint dagarna flyter på. det innebär ju faktiskt att det snart är helg och herregud vilka oväntade planer jag har (;


Ha en toppen tisdag!


Hon är min räddare i nöden & min högra hand.

We walk around talking to complete strangers, laugh for absolutely no reason at all. Have stupid fights thats are over in 10 minutes. Attempt to dance and sing like they do in the music videos. Had a billion you-hade-to-be-there times. Gang up on the bitch that has a problem with one of us. Make fun of each other when we walk into stuff. Act like we are all on crack and no matter what happens we are always there for each other through good times and bad.

All thats matters is that we will always be together.


I still don't know what you've done with me, a grown-up woman should never fall so easily.

jag har verkligen gjort succé i helgen, så illa att tankar om att säga upp mig och stänga in mig en längre tid inte skulle vara helt fel, ironi åh andra sidan men iallafall..

idag känns det att man festat för hårt i två dagar, fredagen var de bästa på länge medans gårdagen hade jag kunna skippat hel., hela kvällen var värdelös, nästan på alla sätt och vis.




fegt, dumt och onödigt,
det händer aldrig någonsin igen.


Karlsson & Lindberg-trycket!

kvällen kunde aldrig blivit bättre, goda vänner, mycket alkohol och hemgång med hjärtat, jag var på topp. dock utelämnar jag gärna detaljer, med tanke på att det spårade under kvällens gång, de inblandade kan även hålla tyst, tack (;


Med den mening, trodde jag helt ärligt att jag hade gjort mitt på stadens blåa igår, men icke.
ikväll kör vi igen, det är trotts allt det här vi är bäst på!!



PUSS, vi ses på Koar!

Heja HC Liljan.

Titta vad jag har fått!
Förra året var det en t-shirt som jag fick äran att bära.
Idag fick jag en keps, fullsmetad med lagets autografer.
Det är det faktiskt inte alla som har, så sugen på den ni!


RSS 2.0