Puss mitt hjärtegryn!


Pirrande känslan i magen & att vara förälskad, jag älskar det!


I just wanna be close.

Måste en person lämna våran jord för att vi ska inse hur rädda vi egentligen borde vara om varandra? Allt små tjafs är så onödigt, för tänk den dagen olyckan är framme igen. Vill man stå där och ångra sig för sakerna man aldrig sa? Ta hand om varandra.


Och även jag, ska en dag berätta att jag älskar dig och att jag saknar dig..
En vacker dag ska även jag klämma ut dessa ord, till din förvånad



You dident wanna be like this. You'r been running this street for to long.
- Du var bättre än det här Jonny. Du förtjänade inte detta öde.
Vi ses på andra sidan, sovgott tills dess min vän.


Upp till debatt - "Kamphundar"

När blev jag insatt? Så insatt att jag går in på tv4's hemsida, vidare till forumet och börjar disskutera. Jag blir riktigt förbannad när de pratar om dessa "Kamphundar".




Kamphundar - Alla antar att det är amsaff / pitbull, skrattretande. Vad är en kamphund? En hund som bär kniv och pistol? Kan det inte lika görna vara en skällig liten aggresiv chihuahua? Hur många har inte blivit bitna av dessa små? Men ingen skulle väl få för sig att kalla dom kamphundar, eftersom att de är så små?



Vissa utdrag ur Kvällsöppet med Ekdal.

- En kvinna har två renrasiga Amstaffs. Och hon kan bli vräkt för att folk amnält henne pga hennes hundar. För att folk är rädda.

- En annan kvinna gömmer sin hund för att Polisen inte ska omhändeta den. Under en hundkurs ramlade en pojke över en hund och han gjorde utfall som ändå gick "rätt bra". En hund måste få försvara sig. Vare sig det var en amstaff eller en pudel så hade nog vilken hund som helst "försvarat sig". Hunden kan ha blivit rädd eller vad som helst. Helt enkelt var det en olycka.

Sånt här gör mig riktigt förbannad. Jag menar, nathalie har en amstaff, tyson. vääärldens underbaraste och sötaste hund, man kan busa och leka hur mycket som helst utan att han blir aggresiv. Varför dra alla hundar över samma kam?

Min hund, Easton. En golden retriver. Blev för något år sen överfallen av en annan hund. Inte av någon av dessa raser. (Tyvärr kommer jag inte ihåg nu vilken ras det var. Men långt ifrån amsaff/pittbull) och inte bara en gång, utan två. Då ska den rasen också förbjudas, eller vadå? Ni med dessa åsikter, hur tänker ni??

I Danmark har de redan förbjudit att föda upp fler "Kamphundar" och de som finns, måste enligt lag bära munkorg.
 
Trött och förbannad, skriver allt kanske i ett blur. Men var tvungen att skriva att skriva av mig. Ta och sova, dricka ett glas vatten först och sen sova på mina nya tankar och åsikter. Godnatt & sovgott.



- Mitt inlägg på debatten's hemsida.






I dont give a damn about what somebody told you, if the worse comes to the worse, im gonna hold you. Cause every day, every night, i wanna see you staying by my side.

trotts tråkiga och ledsama besked flöt dagen på ändå. Blev lunchdejt med amanda samt en vända på stan för att inhandla små grejer inför helgen. Storebror och jag blev bjudna på middag hos mamma och pappa, så vi åkte upp dit och efteråt sattes det upp hyllor och grejer i thom's nya lya.


Hur underbart är det inte att vara förälskad? ♥


Ännu en ängel, tagen ifrån våran jord.

Att få ett sånt sms på morgonen, är det sista man vill. Nu har jag bara en stor klump i magen och känner mig förvirrad. Du var bättre än såhär, jag trodde du hade algt av. Jag kan fortfarande inte förstå det, det var bara några veckor sen vi pratade och några månader sen vi sågs. Känner mig tom och mållös.

Vila i frid Jonny †

-
Alla bara dör, känns som att man väntar på vem den nästa blir. Låter helt sjukt, eller hur?

Som att jag snubblade pladask och bara dog.

En timmes övertid på jobbet idag, tackade gudarna för Idol och trevliga hockeypappor. Tur att man är poppis bland gubbarna så man fick skjuts hem om man bjöd på kaffe. Det var taget blixtsnabbt.


Stora framsteg idag. Mycket står på spel just nu. Höga odds? Iallafall från min sida. Det här kan bli spännande, men snart ska det vara över. Återkommer med resultat när spelen är avslutade.


Snart fredag. Snart oktoberfest. Snart min sista lediga helg samt min sista onyktra helg.


everything i feel for you, i wrote down on one piece of paper, the one in your hand. you won't understand, how much it hurts to let you go.

Glädje. Jag vill skutta runt av skratt varje gång någon kommer in på jobbet och säger "En kaffe ska jag ha, jag tar nog en Negerboll också." Varför det är kul, vet jag inte. Det bara är det. "Okej", säger jag. "22 kronor då tack" Och när kunden gått stor ler jag. Med sällskap hade jag skrattat högt. Ja, varje gång är det samma sak.


Sängläge med nässpray, alvedon och halstabletter.'
Krya på mig. Tacktack.

Förmodligen kommer vi att glida isär, du & jag, jag & sommaren i våran skitiga värld.

Håll för munnen när ni hostar och nyser, inte bara för att inte smitta andra utan för att det är ofräscht att alla baciller bara flyter ur näsa och mun på er! Tack att ni smittat mig ännu en gång, era ofräschingar!!




Egentligen skulle jag bara vilja krypa ner i soffan framför en bra film, med massa gott! Men istället måste jag göra mig iordning för att sen åka och jobba, ska inte klaga, man ska vara glad att man har ett jobb trotts att det svider att veta att man bara är ledig 5 dagar hela oktober!!


Waka Waka on the Maratongatan.

Fullt ös, halv medvetslös. Gårdagen var på topp med tjejfest ihop med nya vänner. Fick träffa min älskling, det var länge sen sist. Alltid lika vacker. Blev halvtidig hemgång efter sen fylla, sjukt. Tanken om att sluta dricka är starkare än att vilja dricka, oktoberfesten kan bli nykter eller inte alls. De återstår att se.

Bakismat med Malle, favoritprogrammen och middag hos päronen - söndagsmys hemma hos familjen minus storebror är bra för kropp och själ.

Imorse var jag nykter(?) men nu börjar det faktiskt ordna upp sig.

Efter en toppen utekväll igår som innehöll det bästa av de bästa så mår man idag som man förtjänar. ÄNDÅ vaknade jag runt åtta för att ligga och dra mig tills det var dags för västerås.

Ny galleria hade invigning, så vi gick lös. Ett par skor, tre tröjor, köksgrejer, present till bror och lite annat pyssel senare vågar man knappt kolla på kontot, men vi skippar det bekymret, för imorgon kommer det ändå nya.


väl hemma tog jag tag i alla rena kläder, hängde in och vek. Städat lägenheten, satt dit "kakel", hängt upp tavlor och donat. vart fick jag ork ifrån? nu blir det dusch och en bra film i väntan på kvällen.


En liten vettig hälsning jag fick på torsdag-morgonen.

"Nu heter det negerboll igen,
med vänliga hälsningar Sverigedemokraterna."



WE WILL ROCK YOU!

dagen till ära blev det hockey - med riktig spänning ihop skrik, skratt, schizofrena människor och andra knäppjökar. Vandrade runt på coopen en vända för att bestämma mat för kvällen, vilket slutade i tre rätters(?) Stekta nudlar, pytt i panna och snitzel, wonderful.


Nu ska filmen Swat på i väntan på att jag ska kolla på idol reprisen.
Har juste hittat tvättstugan också, så imorgon klockan sju ska bärget tvättas, smelling fräsch!


-
TÄNKTE LÄGGA UPP EN BILD, men min data ville inte samma sak.

Have you ever thought just maybe you belong with me? Cuz' sometimes i do..

blickar tillbaka och minns - man ler och saknar.

tiden går för sakta, men att vara två arbetdagar ifrån helg känns skönt.
Och ännu en ledig helg efter det, känns mer än underbart.
snart oktoberfest och efter det är det rutiner och skärpning som gäller!


-
amanda, du är fantastisk ♥

i'd rather die on my feet, than live on my knees

Opigg tjej, sovit hela dagen med min onda. Nu är det inte speciellt roligt längre.
Skönt att bara jobba tisdag, torsdag & fredag, inge sjukskrivning här heller, knappast..

Dags att ta tag i lägenheten också, drapperi ska upp, lite lampor i köket, måla om, tavellist ska spikas sen är jag nog klaaar! Anropar pappa om hjälp!



i helgen blir det utgång med lite nytt sällskap, intressant.

Guvernor Andy ♥

har spelning på lördag, uuuuuunderbara lördag!
Då jävlar ska jag dansa stygnen av mig, mohaha.

 


And history books forgot about us and the bible didn't mention us. And the bible didn't mention us, not even once

jag är mållös, om mycket, jobbet framför allt. Skandal.
vuxet av mig att gå och rösta, som jag egentligen skulle strunta i.
-



Cause even when i was flat broken, you made me feel like a million bucks.



it's been you all this time ♥


på ett sätt bara proffs kan.

akuten i enköping är bedrövlig, det kallas väl akut av en anledning?
kom in på rummet efter fyra och en halv timme, fyfan säger jag bara. skar mig riktigt illa i handen, sist var de fingret som fick limmas. nu var det handen som fick några stygn. bedövningen var den värsta smärtan jag varit med om, inte varje dag man gråter två gånger på en dag.


knappt fredagsmys.

västerås grabbarna var här, så svängde upp till bella en stund innan vi knatade ner på stan ett varv sen gav jag upp. hungrig, trött och hostig (tack malin!!) ska jag bege mig till sängs efter en seg och knappt händelserik kväll. Trevligt dock att jag fick inbjudan till att åka ner till tyskland över en helg till simon's gård hans familj har där, kan bli intressant! (:


-
Och förresten kan folket ge fan i att tända eld på något inatt/morgonbitti? Vill gärna sova, det är fan utryckning jämt! Fast om jag lyssnar noga, så just nu är det volvoraggarna man får vara bitter på!

jag blir aldrig mer densamma, jag blir aldrig densamma som förut. Somliga ljus brinner aldrig ut

blev en åktur tillbaka i det förflutna, fick väldigt dåliga vibbar men samtidigt fick jag mig ett skratt. Så mycket dåliga minnen och så många goda och bland mina bästa flög förbi på en 40 minuters tur, nu ska jag glömma förevigt, som att det aldrig har hänt..





Yrvaken.

Varit trött hela veckan, varit jobbigt att gå till jobbet och inte haft ork alls. Här sitter man tjugo i två och nyvaken, yippie. Det var natten sleepover som slog till, Malin invigde nya lyan med massa gott och skratt, så det var värt det.

ikväll blir det en sväng förbi isabella, men ska nog spendera resten av kvällen hemma, jobb helg står på schemat. Men får nya krafter genom att veta att jag har två hela lediga helger på rad sen, helt underbart!


-
Glöm ej, pappa måste måla om i köket!


Ögonsten.



Karma is a bitch. Och en dag, kommer även dom få se det.
Jag saknar dig varje dag och jag kommer älska dig jämt, min tiara.

Some boys take a beautiful girl And hide her away from the rest of the world I want to be the one to walk in the sun Oh girls they wanna have fun

Tjejlyan går i färgerna rött / babyrosa / knallrosa!
Varför vara som alla andra, som har svarta eller bruna tapeter? Hade det i min förra lägenhet och tröttnade rätt snabbt för som sagt, alla har så! Jag vill inte längre vara en i mängden!


för jag ska måla hela vääärlden, lilla mamma!

Allergichock, trevligt en tidig onsdag morgon!

Jag har läppar som är större än en tjej/kille som valt att spruta in för mycket botox.
Inga allergi tabletter hemma heller, fan vad underbart!
Jävla skit tomater att vara goda, varför skulle jag på och äta dom för?!

Glöm ej - Du är allergisk och tål INTE tomater. Ät ej!


Kissies fula besprutade läppar, dock har jag nästan likadana läppar just nu....

Is this the way it's meant to be? Only dreaming that you'r missing me?

Kluven. Frussen. Fundersam. Trött. Irriterad. Sötsugen. Rastlös.
- kärt barn har många känslor.

Hur länge ska man orka vara tyst? När man egentligen vill skrika till hela världen vad som pågår. Man nekar det hellre och är tyst. Låter andra föra sin egna talan, trotts att jag hoppades på att vi var för vuxna för det. Ska man tänka med hjärnan eller med hjärtat? Det här är anledningen till att jag får två år sen lovade mig själv, att aldrig (iallafall inom de närmsta tio åren) låta mig själv hamna i den här fällan, att slippa känna såhär. Kommer grubbla länge och i slutändan blir det förmodligen inte bra iallafall!




jag hoppades på det, men inte den här gången, jag klarar det inte.

When I see your face there's not a thing that I would change. Cause you're amazing just the way you are. And when you smile the whole world stops and stares for a while.

Det kommer en tid i ditt liv, när man måste släppa allt meningslösa drama och de människor som skapar det. Och istället omge dig med människor som får dig att le, skratta och ge bra energi, samt skratta så hårt att du glömmer de dåliga och fokuserar enbart på det goda. För när allt kommer omkring, är livet faktiskt på tok för kort för att vara något annat än glad och lycklig.


kärlek.

Kärleken kan man inte se eller höra, vi kan endast känna dess närvaro. Kärlek kan vi inte beskriva i ord, men dess verk har det skrivits oändliga rader om. Kärlek finns överallt, vi träffar på den i olika former och skepnader och utan den skulle vi inte leva. Vad än kärlek är för dig och mig så finns den inom oss alla och kärlek kan aldrig missbrukas, för då är de inte längre kärlek.



 


bakfull AB.

men det var väl det här jag ville, eller?
-


ibland tar man dåliga beslut som man sen får ta konsekvensena för, igår gjorde vi det. Jag skulle varit nykter som malin och saara som först skulle vara det. Tvingade dock saara att dricka och efter det, gick det bara utför. Idag, mår jag sämre än någonsin. Drinkar, skumpa och shotts gjorde att man tog fler dåliga beslut, att dricka mer bland annat.


"Hej. Har du druckigt med Saara ikväll? Hon är skit full och behöver hjälp, ring henne!"

Åk aldrig till Bålsta.

skulle hämta upp saara, niklas och simon ifrån pendeln i bålsta,
vilken herrejösses resa det blev, vi tog en krock också, varför inte?
med några bra bulor & repor på bilen , tjejskrik ifrån alla och fäljen
bortsliten och pulsen högre än någonsin var vi på väg hem.
De ska kännas att man lever.


När man hör denna gamla goding, kan man nästan skratta.
Trotts att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv som jag blev igår.



It's gett better in times.

Blev en timmes promenad igår, blev rätt sent. Trotts det ställdes klockan på sju imorse men när klockan då slog sju, hade jag redan varit ute och gått / sprungit en timme. Känner mig duktig. Det tar i att umgås med min vän alkohol på lördag.

försöka bli pigg och färscha till mig, har 122 gäster idag på jobbet som ska äta middag.




► Play the moment
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄◄ Rewind the happines

I ♥ goodiebag!

efter en timmes promenad i morgonsolen, är jag helt slut.
vilket underbart värder! blir nog en promis till efter jobbet, när solen gått ner.

gick igenom goodiebagen man fick på utbildningen igår, låg massa i den ju,
knivar, förkläden, påsar med mera, love it!
dags för frukost och några avsnitt one tree hill (:


-
jag saknar dig!

"It's all about the kärlek" - Malin Lindberg.

Och det är sant.
Vad är bättre än ren, härlig, underbar och vacker kärlek?
Vare sig det är kärlek till en kille, en vän, ett djur eller till en låt.
Kärlek som kärlek! Kärlek av den bästa storten, hög kvalité!




utbildning hela dagen, polisförhör, powernap & powerwalk
- min sköna, underbara lediga onsdag. Härliga onsdag!

Den som hittar, den får!

Kurerat mig hela dagen, kände att jag var tvugen att röja upp lite också. Diskade och plockade. Därför förtjänade jag att åka och handla, för att sen åka upp till bergvreten där maten lagas och står på bordet, utan att jag behöver göra ett handtag. Det var länge sen.

Ibland är det skönt att få komma hem till familjeliv.




- malle har flytt stan, det gör hon rätt i, dock saknar jag häng i hennes mysiga lägenhet ♥

På samma sätt som bara du kan.

"Är inte det här kärlek så vet jag inte vad kärlek är!"
- Tror även att de kan vara av den bästa sorten ♥

kärlek ersätter inte kärlek ♥


Kryptiskt huh? ;)

Läste på facebook en tjej som skrivit ut på sin status massa och sen i slutet stod det, "Tycker folk ska passa sig för vad dom säger som mig"

det fick mig att tänka efter för en sekund. Det finns dom som gärna sitter och kastar massa skit på mig och hittar gärna på/säger en massa saker vidare. Men borde inte vissa tänka ett steg längre? Glöm inte, vad ni en gång berättat för mig och vad jag egentligen vet, innan ni berättar saker. Och kan du/ni verkligen bli sura på mig för det jag gjort? När jag inte är den enda OCH att folk fått sin hämnd? Som sagt, bara en liten tanke sådär :)
-




Vad gör vi? Nu kör vi!!

jobbat hela veckan och i onsdags & torsdags blev de after work på star lounge samt fernandos och igår satt vi ett gäng hos mig och drack! (:

ikväll blir det födelsedagsfest i västerås och förmodligen utgång på det (:




En riktig kvinna reder sig själv.

På förmiddagen åkte vi och köpte tv, vilket jag sen fick sätta mig och klura ihop själv och samt koppa datorn till tvn, vilket är en hel vetenskap ;p nu är det iallafall gjort (: möblerat om, satt upp tavlor och nu ska vissa kartonger med saker och kläder upp på vinden (:




-
I never used to go out without you
Not sure I remember how to
Hey, gotta be strong gotta be strong but,
I'm really hurting now that your gone


Krya på dig Amanda!

Ett litet krya-på-dig-inlägg till min vän Amanda som har opererat sig
för ett tag sen. Hoppas att du blir bra snart och att vi får ses, snaaart!
Slänger in en oldie på oss! (; Puss och krya på dig!





-
Att sakna någon är stort, att gå vidare är större.


Vänner är den familj man själv väljer.


  

  
  
  
  
 
  
   
  
  
  






RSS 2.0