storebror fyllde 22 igår :)

kan bara vara jag som är världens bästa syster
som bakar en äkta prinsesstårta till storebror på födelsedagen :))


Påsk helg på Hotel El Sebaz^

den här helgen har varit har varit den allra bästa av alla helger, då jag varit hemma de senaste halvåret :) tre (fyr) dagars med fotboll, alkohol, hotel el sebaz med goda vänner, kubb & lek, utgång och solstols-häng säger nog det mesta. Och hundra sjuttioelva shotts förstårs. Jag har ju faktiskt lärt mig bonkat också, kan vara helgens roligaste, det tackar och bockar vi för!


-
Hon är tillsammans med ditt ex.
- Jotack, jag äter mat just nu, vill hon ha resterna som blir över där också?
Varför skulle hon säga nej? Hon är så fet att hon snart rullar fram ändå, starkt jobbat!

Tror jag dog en smula :)

fotbollspremiär med fsk damlag.

sjukt nervös var jag när jag styrde bilen mot fjärdhundra för samling vid halv åtta imorse, matchstart nio mot Harbo i Heby. Förlust med 3-0 men jag är sjukt nöjd ändå, jag var lika glad efter match som om att vi hade vunnit. Vi hade spelet men tyvärr inte orken, vilket var det vi (mest) förlorade på.

träning på tisdag sen är det match den 1 maj igen, innan det är seriepremiär den 8 maj!


min nya träningskompis Easton.

Rött - blond - brunt - im done, mitt hår är äntligen färdigt men mår ännu inte bra, men de löser sig!


att vakna lite efter sju när man är ledig känns sådär, men hurtig som man är var det lika bra att ta tag i träningen på en gång så det blev en lång promenad med Easton. Sen frukost med mamma och pappa innan vi satte igång och gjorde iordning håret igen. Var och hämtade upp storebror efter jobbet och sen vidare hem till honom för att hämta fotbollsskor och andra diverse saker. Och sen blev det en springtur med Easton i vattenparken / fanna :)

det ska faktiskt bli rutiner på träning med easton, samt att jag slagit lite vad med min käre far. Han har tydligen inte alls stora förhoppningar och "tro" på vad jag "klarar av och inte", haha. Pappa tror heller inte att jag överlever fredagen, då jag har fotbollsmatch. Men det visar sig nog (: haha!


Saknar redan mina Sandhamn's pärlor! ♥

En hårfärg som borde vara förbjuden.

Precis den jag har just nu, sönderblonderat / orange med kritvit hårbotten - den borde vara förbjuden.
Tur är väl den att jag inte försöker bli blond, utan bara ta bort min röda hårfärg för att sen bli brunhårig igen :) Jobbigt att hålla efter en röd hårfärg när man inte har tillgång till varken hårfärg eller frisör, men så är det när man lever ö-liv!

En annan sak är att jag håller på och töjer mina öron, äntligen! Och jag har kommit förbi 3mm redan på två dagar, gissa om jag kämpar. Ska dock stanna på 5 mm så jag är nog där inom två veckor och då ska en tunnel med diamanter på i, yeey! :) Jag har töjning upp till 8 mm men det kanske är lite vä(l?)


Wonderchild.

igårkväll när jag och tjejerna skulle lämna seglarn, började wonderchild att spelas och jag blev varm i hela kroppen. Så mycket fina minnen, såna fina vänner, fina charlotte! Det var år och dagar sen jag lyssnade på den och nu poppar jag den förfullt :)

efter jobbet idag blev det fotboll i solen, helt awesome. Men grabbarna var för hårdhända och jag var ensam tjej så jag gick hem och nu väntar jag på att sabina ska sluta jobba, så ska jag tvinga henne att umgås med mig, mohaha.

-

Jag är trött på lögner och korkade svek. Att ständigt ha ont i hela kroppen för att jag saknar dig och hela tiden tänker på dig. Jag är trött på att du inte vågar stå för vad du känner och hellre skjuter undan alla känslor än att bara säga som det är. Du var den som har fått mig att längta hem, mest av alla men nu är du den sista jag vill se.

Har du någongång varit omgiven av tusentals människor, men endå känt dig ensammast i hela världen? Jag har. Och samtidigt känner jag mig så ledsen och besviken på hur livet var innan jag flyttade. Vad man har insett på den tiden jag har varit här och det som hänt de gånger jag varit hemma. Jag är rädd för att flytta hem igen, vad som kommer att förändras och vad som kommer hända för ingenting är som det en gång var.

det känns precis som att jag har gått sönder.

ett glas vin på altan i solen är underbart!


Ska byta ut alkoholen mot träning!

Jag tror att jag börjar bli sjuk, eller har jag slagit i huvudet? JA, men jag slog ju i huvudet i fredags. Där har jag det.

Hursom helst, flera nätter nu har jag drömt hur jag ligger i hårdträning och jag har världens sjukaste spring i benen. Vill på med power musik i lurarna och springa av mig i spåret, springa tills man inte kan stå upp längre. Fan vad underbart!! Nu längtar jag hem, mer än någonsin. För jag vill hem och pressa mig själv till max. Tror även att Easton behöver lite mer motion och vad är bättre än sällskap som vill vara ute och samtidigt hoppa & leka? Nu är det dags för långa promenader och sen löpturer.


Har gått ner 11kg på "min tid här ute", men nu står det tvärstill. Så, nya vanor när jag kommer hem, för nu ska det rasas i vikt! :) YEY!



det här kommer jag leva på länge.

Fikade med Ida, Hanna & Camilla uppe på seglarn när Anders kommer förbi och berättar att en tjej ifrån konferansgruppen som var hos oss idag bloggar. Och hon hade bloggat om oss.

"Men - kanske det som har störst effekt på mig är medarbetarna! Alla - med ett undantag - hälsar glatt o trevligt som om vi är kompisar. Det finns en vilja att hjälpa till, att underlätta för mig och att ge mig som kund det lilla extra. Allt från tjejerna i frukosten till den jag skulle utmäna som hotellets medarbetare (av dom jag träffade) - hon som städade i trappan i morse! WOW säger jag bara!"


Tänk att en sånn liten sak, kan göra en så fruktansvärt glad :)


Årets första groda!

Kvällspromenad med Sabina, vi mötte på grodan Boll :)


Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.

igår blev det vårstädning på hög nivå, vi har haft ett stort utrymme med bara skit som funnits i huset och nu skulle det ut. Vi rensade och gjorde det jätte fint, möblerat om och hade oss. Therese var väl den som fick mig och Hanna att inse att det var dags att göra något! Efter vi varit duktiga unnade vi oss ett glas vin i solen hos Tobbe, riktigt mysigt! Skulle lirat fotboll också, men orkade inte plus att magen började kurra. Så jag gick hem och började med maten tills min andra sambo, Emilia kom hem. Kände mig som en riktig hemmafru, vuxenpoäng till mig där!

Ringde sen och väckte Sabina för jag var sugen på att spela kort, sjukt länge sen. Tecken och slå, och jag & Millan är oslagbara! Skrattade så att tårarna rann (Y)


Emilia drog idag till stan och Hanna har flyttat till familjens sommarhus,
vilket betyder att jag är home alone tills torsdag. Känns obra. Skönt att vara hemma själv ibland i lugn och ro, men att vara heeelt solo är inte min grej. Inte här ute iallafall. Fast idag kanske det var bra, då humöret sjönk till noll när jag kom innanför dörren!


Dags för mat, PUSS!



Lite mer Mmm i livet.

kvällen fortsatte med att vi pumpade Stamp on the ground och fortsatte med ölspel innan vi (jag) efter mycket om och men faktiskt följde med ner till seglarn, tappade suget under kvällen och ville egentligen bara gå och sova. Men följde med och det bästa under kvällen var när jag & stefan soppade banan på biljard, jag var tydligen en riktig hejjare på det där (Y) fast mina motståndare säger att det var stefan som var den som "vann". Taskigt.

tanken var att jag skulle åka hem idag, vill av så många anledningar, tills SJ fick för sig att strula till allt som vanligt, tågen går inte alls som de ska mot mitt håll, så det är lika bra att stanna här så jag blir helt fast i stockholm. Jag åker trotts allt om 11 dagar så jag kanske kan stå ut.


Gårdagen: Ute premiär för glass!


Every single DJ is inside of me.

ätit middag med tjejerna nu, några gick vidare till grabbarna på wärdshuset , några stannade och sen kommer bunten hit, så kanske dags för mig att byta lite kläder och kleta på lite smink?

Fastnade vid datorn då jag nyss ringdes med min kära vän Saara på skype, hon vill inte komma hem och det känns skönt att höra att hon har det bra! Tänker mycket på dig, ta vara på all tid du har där :) ♥


Jag älskar Moon boy!
http://www.youtube.com/watch?v=XX3OhBFFVWg&playnext=1&list=PL5AF8A962423835A0


Lyssnar på Erik Linder och hör hur regnet smattrar på fönstrena.

imorse var det strålande sol och jag var säker på att de skulle hålla i sig, mest så jag kunde flirta med Adam om att vi skulle åka vattenskoter och sen ta en öl på ute serveringen, det kunde jag fet glömma för nu ösregnar det :( istället ska jag ta och städa undan och diska, så det kanske var lika bra att det inte blev något (ellleeeeerrr??) för ikväll blir det tjejmiddag och sen festande, me like! :)


Tack Charlotte,
för att du är så klok & vis men mest för att du är min vän! ♥


-
I don't care if the whole club is dead because the party is in my head.


mina små kusinhjärtan!


Jag har börjat sluta att sakna.

I början här ute var det skit jobbigt att vara ifrån alla, jag ville hem hela tiden. Ofta kan jag känna fortfarande och det var av den anledningen jag bestämde mig för att flytta tillbaka till Enköping, för jag ville känna mig hemma och allt som hör där till. Men ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag hur besviken jag är på dessa människor som kallar sig vänner. När jag flyttade ut hit, skrev allt för många (människor jag knappt umgicks med) hur mycket de skulle sakna mig, att de minsann skulle komma och hälsa på och att vi aldrig fick tappa kontakten. Ingen av mina vänner har varit här ute, inte ens på min 20 års dag. Ingen hör knappt av sig längre och när man väl är hemma har ingen tid, jag har väldigt svårt för att kalla det vänskap. Och jag tycker det är fruktansvärt tråkigt.

När jag är hemma, känner jag knappt för att träffa någon heller längre, för ingen känns värd den tiden. Jag menar absolut inte att man ska höras varje dag, men om man nu skriver sms att man vill ses och att man saknar varandra, varför prioriterar man inte att träffa den människan när man vet att man kan? Det är av många anledningar jag har slutat att sakna folk, mest för att jag kanske insett att de inte alls betydde så pass mycket för mig som jag trodde och för att de visat sig inte alls bry sig lika mycket om mig heller längre. Jag kan räkna på två händer folk som har värde för mig hemma och när jag flyttade till Sandhamn var det väldigt mycket mer än så. Vissa vänner trodde jag stannade, men jag hade visst fel.


Just nu, nu när jag bestämt mig för att vara här i sommar så är jag mest rädd för att jag aldrig mer vill flytta hem igen, att jag kanske gjorde ett misstag att säga upp mig helt för jag har ingenting som väntar på mig där och jag har inte mycket jag längtar till.


Så enormt glad för mina vänner här ute, tycker om er av hela mitt hjärta! ♥
/ Ville bara lätta lite lätt på mitt hjärta, tack!


välkomnar sommaren.



världens bästa tjejer!

efter jobbet idag kom jag hem till ett nystädat hus och Hanna hade till och med bakat chokladkaka, vilket lyx! Vi myste ute på altanen med filtar, tända ljus och musik. Tycker att sommaren ska komma fortare nu, har så mycket att se fram emot :)

nyhet är väl att jag kommer hem den 21 april, har nämligen sagt upp mig här ute. MEN kommer att jobba här ute hela sommaren ändå vilket jag ser framemot. Ska bli riktigt skönt att komma hem lite och vara hemma hela maj men känner mig sjukt taggad inför sommaren och vill att det ska bli sommar imorgon och att allt ska dra igång!


på fredag åker jag och hanna in till stan för att gå lös på systembolaget, om man inte fortfarande kan beställa på Westerbergs, ska kolla upp det där, hihi! jag är ledig denna helg och tänkte att jag skulle lura mina sambos att gå all in, fast det gör dom nog i slutändan självmant :)


Ps. Jag har världens bästa sambos ♥


1,2,3,4 - Jag är en partymyra!

Att få gå och lägga sig tidigt igår var tanken, mysa framför tvn och äta nå gott, typ. Tanken var god men ändrades alldeles för snabbt då det börjades pratas om fest, sög till i alkoholtarmen och kände att jag var rätt less på mitt tråkiga jag. Så jag sved om och gjorde mig iordning med mina sambos, när Henrik kom blev det skumpa och jäger, härlig blandning (Y)

På seglarn blev det Gossip av högsta grad, jag och henrik bara njöt (: haha. Hade en helt okej kväll och såg framemot att gå hem och sova. Då min käre vän Hanna fick för sig den briljanta idén, vi har efterfest! yeeeeeey .. blev inget röj utan mer "lite smått chill" som Mattias säger. Dock pågick det långt in på små timmarna och jag o Hanna insåg att vi började straxt jobba, jag gjorde ett tappert försök att sova vid sex men gick snart upp igen och gick till jobbet vid sju. Och idag känns det i varje kroppsdel. Chockad över dock att jag varit så pigg under dagen på jobbet och allt har gått helt okej fast det varit massor att göra.


Nu står min sambo och lagar mat, helt underbart att slippa. Sen blir det film och sova tidigt, kommer nog sova som en klubbad säl inatt, för herregud vad jävla trött jag är efter att ha varit vaken i snart 38 timmar och av dom jobbat två pass och festat alldeles för länge, det är svårt att ligga på topp!


Skratt och skräck.

Eftersom att persiennerna i mitt sovrum inte gör någon nytta, monterade jag upp en filt för fönstret inatt eftersom att jag inte ville bli väckt av solen innan 13.00. Jag hade bestämt mig för att sova ut! Men man ska passa sig för vad man önskar, jag vaknade självmant straxt efter tio och ingen sol syns till, utan nu är det bara gråmulet och fuktigt ute, skit tråkigt. Men jag ska ändå spendera eftermiddagen & kvällen på jobbet, så egentligen är det sak samma. Nu har jag suttit och glott på gårdagens avsnitt av big brother och jag har skrattat högt för mig själv, men jag måste erkänna att det suger att inte ha kanal elva :/ tur att man kan kolla på nätet iallafall, oscar räddade mig där!

imorgon eller på söndag kommer hanna hem och då ska vi mysa med godis och film, har inte sett henne på snart tre veckor! Och idag kommer fina louise ut till ön också, som jag saknat så! :) ♥


en dusch, lunch sen jobb 14-24, smell you later!

RSS 2.0