Enköping.

efter mycket strul med tåg och glömde nycklar, kom jag iallafall till Enköping efter mycket om och men, blev raka spåret hem till mamma och pappa för att äta middag - ost & skink snitzel med klyftpotatis, godaste! :) åkte vidare till coop och köpte massa gott innan jag åkte till nicklas för söndagsmysa med honom ihop med skit program och solsidan :) svängde även förbi storebror en snabbis och sa hej, det var inte igår!


snart mat och vidare till uppsala för rättegång och en runda på stan, yeey!


Jag och Johan hjälpte Waxholmsbolaget att fylla på deras inköptslista inför sommaren med ett-måste-ha-på-båten-saker!


lööördag, äääälskade lördag.

Micke laga världens lyxmiddag som var supergod och ett glas vin på det resulterade i en nöjd Ida :) Sen var det bara för mig att gå hem, för jag ska bara packa ihop min väska och ta mig en dusch innan jag dyker i säng. Klockan ringer 03.00 för jobb sen bär det av till Enköping, ännu en gång ...

Älskar mitt schema nästa helg
fredag - 05.30-14.00 & 16.30-20.00
lördag 04.00-13.00 & 13.30-20.00
söndag 11-17.30

 

Me love you long time.


Stupid girl

trött på omvärlden och för tillfället vill jag inte vara en del av den.
vill ta bort blogg, facebook, stänga av telefon och inte prata med någon.


du har helgen på dig, sen är jag färdig.

"Alla heter Glenn, alla heter Glenn .. Alla heter Glenn i Göteborg!"

jobb idag 11-19.30 och imorgon kör vi dubbelpass först 05.30-14 i kombi sen 16.30-20.00 i badtunnorna :) kanske slänger in en träning där i mellan, duktiga och hurtiga jag! Efter jobbet blir det middag med fröken Persson, som även kanske följer med mig till Enköping och festar om någon helg, sjuuuukt kul!


nu ska jag slänga i mig något att äta sen sova tidigt, orkar inte hålla ögonen öppna länge till och imorgon är det redan fredag och att få säga äntligen helg känns dock långt bort. Jobbar precis hela helgen och på söndag jobbar jag natt och åker till Enköping direkt efter jobbet.. Hoppas att den vistelsen blir trevligare än den förra (: Men, man ska aldrig hoppas för mycket, haha.


-
Förlåt att jag skryter,
men jag kan inte låta bli att vara glad (och stolt!) över att jag snart har gått ner nästan tio kilo på två månader (Y)



Honeeeeeeeeeey, im hooooomeeee!

Mötte upp sambon i stan, för att sen ta oss ner till slussen. Med två hundra kassar och det dubbla väskor tog vi oss på båten och där uppdaterade vi varandra glatt om det lilla som hänt under hemma vistelsen. Blev storstädning här hemma direkt när vi kom hem, så nu är det rent och fint, samt att vi har ett fullt kylskåp ♥

Zandra kom förbi och vi tog en standard öl på seglarn, innan det blev hemgång för tidig uppgång. Själv kunde jag inte sova, la mig ner men bara kände hur hela jag börja gunga. Andra gången i mitt liv det blir såhär. Gick upp o satte mig här och hela jag gungar fram och tillbaka som en skadad idiot. Och självklart kan jag inte låta bli att skratta för mig själv heller, lame man är!


-
Älskar Enköpings folket,
dom får mig att skratta dagarna in i ända.


Förbannad är bara förnamnet.

Åkte hela vägen hem till Enköping igår enbart för den här skit rättegången som skulle vara idag, som visade sig igår kväll vara inställd utan att jag fått veta något. Var hemma hos en tjejkompis som messade med sin vän, som sa att den var inställd och jag ringde sen i min tur runt och hörde mig för och fick höra att det stämde. Arg som ett bi över att jag inte fått veta något, inget mail, brev eller samtal. Starkt jobbat (Y)

ringde imorse för att bekräfta allt med tingsrätten och fick ett nytt datum, om en vecka. Vilket betyder att jag måste åka hem imorgon så jag kan jobba min dag jag annars tog ledigt ifrån så jag kan åka tillbaka till enköping på söndag kväll. Och sen ska jag på dop den 12 februari, blir less bara jag tänker tanken på allt åkande, för så jävla kul är det inte att åka..


ikväll ska jag iallafall tattuera mig, något positiva i det hela :)

Lycka kommer först.

Börjar klockan fem imorgon bitti och jag som skulle sova tidigt ikväll, det var anledningen till att jag inte följde med ut ikväll (och för att jag är på tok för sliten för en fyr dagars) MEN fastnade på the hills och är nu på säsong fyra och klockan närmar sig halv tolv ..


imorgon tar jag 13.30 båten hem och åker tillbaka med kvällsbåten på torsdag (Y)
längtar hem till min familj, att få köra bil, att gå ner på stan och fika. Kunna åka till statiol mitt i natten, att busa med easton, vardagliga saker man inte kan göra här. Och jag saknar dig! ♥


No one eals can speak the words on you'r lips.

Jag saknar bakisdagar man har tillsammans med tjejerna, när man mår så sjukt dåligt ihop dagen efter, ser ut som man varit med i en bilolycka, äter en massa mat och pratar om gårdagen, skrattar tills man dör och sen kör man igen. Som dagen efter min födelsedag, när man läser inlägget från den dagen kan jag inte låta bli att skratta (http://eleonoreida.blogg.se/2010/march/fylle-koma-ohja.html#comment)

Jag glömmer inte alla fester & utgångar som spårat och varit helt galna, när man shottat och druckigt tills man stupat. Då man tappar bort bankkortet och sen hittat det och bjuder alla på dricka. Eller när man blivit bjuden på skumpa så man tappat minnet helt. Alla människor som blivit stupfulla och tappat kontrollen.

Tänker tillbaka och ler, vilka topp stunder man haft tillsammans med så många olika människor och hur påverkad man blivit av varenda en. Vänner som kommit och gått, men stunder som bestått. Händelser som formar en som person och som kommer finnas kvar i ens liv, stunder man kan leva på när saker och ting är jobbigt :)


vissa minnen och människor, kommer man aldrig över.

To have a friend, you have to be one.


Varför fortsätta leta efter en blivande man, när man redan har den bästa?

De enda som alltid finns där, som aldrig skulle dömma mig eller få mig att skämmas. De jag kan berätta allt för och som låter mig vara arg tills jag exploderar eller ledsen tills jag drunknar i tårar, men som ändå tröstar mig. De som vet allt om mig och som alltid kommer få veta det som väntar. Mina föräldrar är något jag inte skulle byta bort mot något i världen, världens bästa.

Och hur varm blir man inte av att läsa det här, från min stenhårda och tuffa pappa?
Jag älskar och saknar dig!


Hej, jag heter Ida och jag är allergisk mot skaldjur. - "Aha, är det du? Det är alltid jag som får laga din spec mat!!"

igår, igår, igår ..
baileys, grädde, glass, vodka och kakor - vilken mix, trodde jag var i himlen (Y)
emilia's alarm ringde i samma veva jag kom innanför dörren, då skulle hon jobba! Och jag som nyss kom hem .. det var i stundent hetta så kul att jag skratta så jag nästan grät och hela situationen gör att jag sitter här och skrattar för mig själv.


Vad hände mellan seglarn och hemgången liksom? haha.


äsch, det jag ville komma till är att vi måste införkaffa oss en kortlek. Hörs!


Jag skrattar fortfarande åt det där smset ..

"Nu är du för full för att använda T9, vi hörs imorgon. Puss."
Jag skyller inte på T9'n utan att de är svårt att skriva på iphone med stelfrusna fingrar, ja det lät bra!


Jag skrattar idag!

i skrivande stund sitter jag och garvar röven av mig då emilia pratar i telefon med sin mamma, på finska, jag dör vad kul det låter! Mitt mumintroll

idag har jag haft (har fortfarande) en sån super bra dag, allt har flytit på och stämningen har trotts omständigheter varit på topp, skrattar och bara haft de så bra. Känns som att ingenting skulle kunna förstöra mitt humör, allt känns bara så bra just nu och jag är mer nöjd med livet än någonsin. Önskar att varje dag på jobbet vore som denna dag.

Duschen kallar, ska även försöka slänga i mig något att äta för att sen göra sig iordning för en öl på seglarn tillsammans med zandra & emilia, tror att henrik och dom också skulle följa med :) ytterst trevligt såhär en torsdags kväll, men löning är alltid löning (;



HÖÖRS!

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

18 oktober 2008 & 16 oktober 2010, det kan bara vara ödet.


Minns inte när jag längtade så mycket efter att lägga mig under nålen igen. Snart är det dags för min sjätte kärlek att smycka kroppen, även ska tre av mina andra älskare få sig en omgång till.


A man is only as sick as he's secrets.

Woopwoop, igår blev jag en personlig almanacka rikare helt klart värt 300 för den då jag haft en de senaste två åren och är helnöjd :) älskar att man får designa den helt själv, precis som man vill ha den både invändigt och utvändigt.

vårkänslor! jag är ledig, solen lyser och man kan inte låta bli att le, lite solljus gör en gott! Och det kom inte mer passade, man får hur mycket energi so helst och jag vill bara ut och springa, DOCK får det bli promenad på bandet, då det inte finns så många ställen att gå på här plus att det är så halt att man kommer säkert dra omkull och göra sig illa och det är jag hellre utan!


sambon är på jobbet och jag drar till gymmet, (först ska jag uppdatera min iphone med ny musik) imorgon kommer gabby och louise, äntligen komplett!




I adore you, not for what you are but for what i am when i am with you.

För första gången på ett x antal dagar mår jag relativt bra, orkar ta mig utanför dörren bland annat :) haha. Så idag vid fyra gick jag och sambon ner och handlade, sen mötte vi upp zandra för middag på wärdshuset, mumma! Vidare till ullis för lite mys då hon faktiskt lämnar ön på måndag, all lycka till henne dock! Avskedsöl på söndag är spikat! på måndag blir det enköping förresten, känns super skönt. måndag kväll är jag bjuden på middag, vilket lyx! Ska även tjata till mig att vi ska på bio, var hundra år sen! :)


imorgon ska löpbandet få ett besök, dock blir det nog inte att löpa i tvåhundra utan mer en "promenad" och rensa tankarna lite om jag orkar inte sover bort hela min lediga dag :)



En försenad julklapp gjorde mig gott.


För mycket CK gör mig sprallig!

SKÄRPNING NU!
Tänk inte för långt fram, ta en dag i taget. Längta men isåfall till det som finns här, till de positiva! Som att få sitta ute på altan hela nätterna och dricka gott med grillen igång med alla härliga människor!
Framsteg ..
Sagt upp mitt elabbonemang
√ Adressändrat från Fjärdhundragatan
Slå på en tvättmaskin.
√ Kolla över mitt sparande & se hur mycket jag kan lägga undan varje månad.
trodde väl aldrig att kan kunde bli så glad över att kolla över ens konton ..
√ Sortera kläder som inte blivit använda & ta med till Enköping.
√ Hänga in resten av kläderna i garderoben.


dags att kolla lönespec och konton (Y)

Ibland är en själv, allt man har.

Ledsen och arg blir det lätt att man gör saker man kommer ångra(?) .. Jag blev iallafall helt plötsligt ett Iphone skal och ett laptop skin rikare (Y) för sådär lite mer än fyrahundra, men vad gör det om hundra år? Det blir säkert skit bra när jag väl får det hemskickat, när jag väl kommer hem och får hämta ut det ..

Zandra gick precis, vi har suttit och bollat tankar om hur saker och ting känns, vad man ska göra och inte. Och att man borde känna efter vad man egentligen vill. Fast i mitt fall, så vet jag just nu precis vad jag vill men är rädd att imorgon känner jag något annat.

Godnatt.

It's hard to wait around for something you know might never happen but it's harder to give up when you know it's everything you want.

Jag är på kanten att ge upp, jag tror att jag har gjort mitt.


I de mörkaste stunderna är man glad att man har sina hjärtevänner, det är dom få som bevisade sig vara mina riktiga vänner när jag flyttade för de var dom få som stannade och inte slutade höra av sig bara för att jag befann mig på annan ort. Det är även ens bästa vänner, man aldrig behöver säga till om något är fel utan dom hör det på långa vägar. Och det är dom riktiga vännerna, jag behöver nu.



Man vet inte vad man har innan man har förlorat det.

Tänk vad glad man kan bli av att en gammal vän hör av sig, helt oväntat. Att frågan "Hur mår du?" kan betyda så mycket. Ibland ångrar man att man lät vänskaper glida isär och att man sen får sitta och sakna, det har inte bara hänt med en utan fler.

Tack Fredrik,
för att du gjorde hela min dag :)


Never give up on something you can't go a day without thinking about.

Bytt pass med Sabina idag, så jag får vara hemma och blir frisk någongång. Imorgon är jag ledig och egentligen onsdag också men var dum nog att ta en annans pass. Hursom helst, trotts att jag ligger halv deckad på soffan har jag gjort lite nytta och egentligen borde jag ta tag i fler saker, men de får bli senare ..

Sagt upp mitt elabbonemang
√ Adressändrat från Fjärdhundragatan
Slå på en tvättmaskin.
- Kolla över mitt sparande & se hur mycket jag kan lägga undan varje månad.
- Sortera kläder som inte blivit använda & ta med till Enköping.
- Hänga in resten av kläderna i garderoben.


Jag saknar dig och hela jag vill hem till dig!


Vad är mysigare än att dra på sig sin One Piece Jump In och gosa ner sig i soffan?


Sitter i soffan i världens bästa one piece och glor på film tillsammans med emilia och henrik, alkohol finns även tillgängligt, såklart. Vi har suttit och smidigt hemska planer och skrattat hejdlöst, vilka onda människor vi är :)

Börjar känna mig lite piggare också, men långt ifrån frisk. Känner att jag behöver lite kärlek hemifrån och närhet ♥ och bara tanken av att det kommer dröja gör mig tokig. Blöh, finns tusen saker jag skulle vilja få ur mig, till någon som lyssnar och faktiskt förstår istället får jag hålla så mycket inom mig och ibland blir det på tok för tungt, men vad ska man göra..

Dagens vill (alltid) ha:


Jag är förvirrad!

Försöker få ur saker och ting ur vissa samtal utan framgång. I början pratade jag med mamma och pappa varje dag, det var liksom min dagliga dos av enköping och hemkänsla. Vi alla märkte att de började gå längre tid mellan samtalen, jag hade liksom fullt upp här och behövde längre inte det. Nu, börjar samtalen bli oftare igen, vad innebär det? Hoppas verkligen inte att det är som jag tror, de vore förjävligt..


Saknar, inte saknar? Vill ha, vill inte ha? Vänner, inte vänner? Längtar tillbaka till gamla vänner, eller gör jag det inte? Stanna här eller inte stanna?
Vad gör man när man inte vet?


Dags att hoppa i säng, ögonen svider som fan då jag åkt på ögoninflamation av allt! Lyckat Ida Karlsson! Så inte nog med det, efter jag vaknade från min eftermiddagslur var febern och huvudvärken tillbaka, lika så halsont och öronvärk! Kanske var sämsta tänkbara att träna idag ändå .. Tur att man är ledig imorgon, kunde inte vara mer passande. Dock ska jag till jobbet vid sju, då är det filmvisning för personalen som gäller!

Horoskop - kärlek.


Efter mitt pass på gymmet är det bevisat, jag är starkare än Karl Alfred!

Känner mig skit duktig, jobbat mina 8,5 timmar och under de timmarna faktiskt slitit som ett djur, värre än ett mördarpass på gymmet. Slut i armar och ben tänkte jag skita i dagens träning, men nej ida karlsson! Upp på löpbandet i lite mer än 40 minuter och sen lite fria vikter, heja ida friskt humör! Gick sen till matsalen mer än nöjd och åt tillsammans med b-rudarna.

det finns inte mycket som är bättre än att ta på hög pump musik, springa sig svettig på löpbandet och bara låta tankarna fly iväg.



Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.

längtar efter skönhetssömn, klockan ringer 04.45 MEN jag ser framemot morgondagen för, för första gången på länge rycker det i benen efter lite träning. Och jag vet att jag inte borde, men jag får ta det lugnt :) ska under tiden vänta på att ann-sofie ska gå av sitt pass för då ska vi bubbla jacuzzi, dricka något gott och prata om livets stora gåtor.

med mina sambos på seglarn, hoppar jag i säng i hopp om att de är tysta när de stinger innanför dörren, fulla och glada :)


-
i adore you sweetie ♥


If you say nothing at all.

Kärlek på låtsas - up your's!


Äntligen ♥


im out.


Heja Ida friskt humör.

idag efter jobbet skrek kroppen efter att bli omhändetagen, så det blev att bada bubbelpool i en timme, kroppen var som ett russin när jag hoppade in och la mig i bastun och blev helt babylen.

varit hängig och gnällig i några dagar, nu är jag trött på att vara sjuk!
Jag vill träna och röra på mig, då jag redan gått ner fem kilo på en månad så vill jag fortsätta. Några (många?) kilon till sen så ska jag belöna mig med min stora tattuering på ryggen (Y)

I can't lie, i miss you much.

Nu kan man verkligen säga att jag inte bor i Enköping längre, jag har inget hem kvar här. Och även fast jag varit hemma nu 6 dagar, så har jag bara sovit i lägenheten en natt. Så vad ska jag med en egen lägenhet till? :) trodde jag skulle sova min sista natt någonsin i lägenheten, men där kom han som en räddare på sin vita häst. (Då jag igår märkte undliga saker i lägenheten som gjorde att jag absolut inte kunde sova..) Och se hur mycket mysigare det blev.


två veckor

I ♥ Smurf-hits på högsta volym.


Och så ska livet ner i kartonger igen.

Jag borde egentligen ha tagit tag i det här för länge sen, men det är så lätt att dra ut på allt. Men eftersom att jag bestämde mig för att åka hem imorgon, har jag enda tills ikväll på mig att packa och ordna. Tur att jag har världens bästa pappa och morfar som kommer och pushar mig (och hjälper till..) - tror det kan behövas!


Jag är inte mer än bara människa.

Jag har varit precis lika elak och taskig som alla andra. Men jag har även varit en av de bättre, ärligt talat. Är det någon som ringer mig mitt i natten, ignorerar jag inte. Ber någon om hjälp, har jag släppt det jag hållt på med för att hjälpa. Jag har alltid ställt upp och gjort saker med vänner, även fast jag inte alltid älskat det. Det är rätt kul när man tänker tillbaka på saker och kom och tänka på det som bara hände i helgen, vid fyra på morgonen när jag får ett sms av en tjej jag enbart är bekant med som vill prata, mig av alla. Vill inte alls att det ska låta som att jag skryter, för det gör jag absolut inte. Men det känns faktiskt väldigt bra, att kunna ställa upp och att folk har sånt förtroende för en. Det jag försöker säga är, att jag har aldrig lämnat någon i sticket! Sen att jag har svikit, gjort folk illa - det har vi alla. Men jag har även lärt mig massor av det, även av andras misstag också. Det är trotts allt misstagen som får en att skilja på rätt och fel.


Gällande att ställa upp, visseligen har ingen bett mig men, när jag var påväg hem i onsdags såg jag en gammal vän på väg hem .. I klädd kalla kläder i detta varma väder, så jag erbjöd skjus. Menar, är vi inte alla tillräckligt vuxna att kunna släppa saker och ting? Man älskar inte alla och man är inte bästa vän med alla, utan man kan faktiskt vara trevlig och hjälpsam ändå. Eller har jag helt fel?


Jag känner inget ont mot någon gammal vän alls, inte ett dugg. Satt bara och läste gamla inlägg, hur man bråkat och älskat hejdlöst. Och då är det lätt att man inser saker som dessa och börjar tänka vidare. Ville bara lätta på mitt hjärta lite granna i ett långt (meningslöst?) inlägg! :)


Godnatt! :)

Ett skratt kan få en hel människa att bli varm.

haft några härliga dagar hemma i enköping och har även hunnit rensa lite tankar och funderingar. jag har fyllt alla mina dagar med välbehövlig sömn, mys och umgänge med de få som får mig att må bra här i enköping. Och en av de bästa sakerna var imorse när jag vaknade till världens sötaste skratt och hela jag log, hur söt får man bli? tro mig, men i den stunden började mina tankar fara runt ..


Är det något jag har, är det längtan hem till sandhamn och mina vänner där.


Jag saknar mina Pärlor i Sandhamn, som alltid får mig glad. Med det sagt, drar jag på Gabby Wilson på högsta volym och njuter av de sista timmarna i Enköping.

http://open.spotify.com/artist/61ZJ1mwxU7kK12QXHq1pV1


Theres no love like Adidas.

Västerås med mamma idag och blev ett par jeans och två adidas ♥ tröjor rikare vilket betyder en glad ida (: hem till enköping och åt lunch på sallad & sånt, snackade lite med tjejerna som jag saknar, buhu! Deckade på soffan lagom till det var dags att åka hem till lägenheten och inta kvällens aktivitet med Karolin :)


"Don't dream you'r life - live you'r dreams"

Jag hade en mycket klok vän som alltid sa så och det är precis det jag tänker gå efter.


Vi ses ikväll grabbar, jag har saknat er!


"Och vad ska jag komma med? Att min storebror varit med i frida tidningen?"

Nämnde jag inte att jag bodde ihop med en kändis? ;) Och nu vill hon att jag och Emilia ska med till London i februari när hon har konsert, hur häftigt är inte det? Ska iallafall funderas på :) En annan sak, som jag kanske inte nämt. Emilia, den andra tjejen jag bor med har en syster som är kändisbloggare, tänk vad jag har hamnat med för folk ;p haha.

Ville bara berätta det :) hihi.

Kärlek med stort K.

Det är inte alla man skulle gå genom eld och vatten för.
Du har fått mig att känna saker, jag bara trodde fanns på film.
Du har mitt hjärta i din hand.


längtar efter fredagsmys.

Vaknar upp och det är tisdag, neeeeeeeeeeeeeeej!
Jag vill vakna och det är torsdag, ett jobb pass kvar sen vidare mot fredag som innebär kärlek.


Att få hålla dig i hand, bland alla som ser på. Är som att visa upp någonting, ingen annan kan få.


För i slutändan, vill man bara ha någon att räkna med.


Man ska vara med dom som ger energi, inte med dom som tar den av dig.

Började året med att vara hängig och opigg, känns sådär.
Men om några dagar får jag träffa någon jag tycker om som i sin tur ger en ny energi :) jag behöver det.
Det är allt för lätt att gräva ner sig i tankar och grubla alldeles för mycket, då man har den tiden här. Tur att jag har mina sambos som snappar upp det snabbt och får en på andra tankar och bara gör en glad. Som bara vill att man ska vara glad! :) som i lördagsnatt när jag låg i soffan och vi fick sällskap av Johan och Putte. De bara skrattade när gaby och emilia myste ner sig tillsammans med mig i minsta soffan, men så är vi - mysiga. Och det är sån vänskap som blir så stor.


Nu ligger jag på soffan och är allmänt trött, skulle gymmat efter jobbet men när det var smetat med folk skippade jag det, en annan dag får det bli :) Magen kurrar och jag får samtal om att jag är bjuden på middag, vilket lyx! Över till zandra & ullis på tacos!



Välkommen 2011 - förra året la ribban högt, men jag hoppas att du slår det med hästlängder.

När jag var hemma vid jul, satt pappa och jag vid köksbordet och grävde i djupa tankar och kom faktiskt fram till en del saker, bland annat vad som hänt under årets gång i mitt liv och jag tänkte vara lite skoj och berätta vad de bästa kan vara ..

Jag har flyttat hemifrån och hunnit flyttat till en ny lägenhet. Jag har tagit körkort. Tog steget och sa upp mig - vilket var som den största sten som släppts från mina axlar. Fick ett nytt jobb så jag tog mitt pic&pack och lämnade Enköping vilket är det bästa jag gjort. Kommit över min största sorg i livet. Blivit förälskad. Lämnat hemska människor bakom mig. Insett vad som betyder något, på riktigt. Spenderat sena sommarkvällar på terassen & Fernandos. Fått nya helt underbara vänner. Upptäckte onepiece och blev kär direkt! Tror heller aldrig att jag skrattat så mycket som jag gjort december månad :) Trots att under årets gång har det varit många bråk, folk som låtit vänskaper gått i kras för de hellre tror på rykten, fylletjafs, svek från både andras och min sida, skitsnack och andra misstag så har det ändå varit ett topp 5 år (:



Kanske var 2010 mitt år ..
Men det betyder inte att 2011 inte blir de (; Nu kör vi!



När kärlek inte går att ta på.




Ett gott skratt förlänger livet :)

Joar är alltid säkert, mohaha.


RSS 2.0