Knäpp i hela huvudet.

Bästa dagen på jobbet idag, gick hur bra som helst och nu blir de att testa lite kvällar också :) trivs som fisken i vattnet ;D hehe. efter jobbet hojjade jag hem, sedan blev de ner på stan med hela familjen och kollade, inhandlade en adidas tröja och sedan handlade de andra en hel del också, åkte sedan och hämtade upp min nattliga kamrat, för att sedan åka och handla :)

hem och lagade mat, gjorde lite bus och mös. fia har fixat naglar och jag har spelat online spel, haha!
nu ligger fia och myser framför tv där bigbrother är på som varje dag ;D och jag sitter här och roar mig med gamal vänskap! :) Jag ska försöka övertala min donna att gå upp och äta vaniljglass med hallon, jag älskar det! Men tror att hon vill sova eftersom att hon inte brukar vara vaken såhär länge och en annan anledning är kanske att vi tydligen ska upp halv åtta imorgon och börja göra oss iordning då! Imorgon är de valborg och jag lääängtar, vi ska ha så sjukt mysigt!



Fia sitter och tittar på mig och vi är precis lika roade, vi har alltså skit tråkigt.
"Det känns som en fredag eller en söndag"
(asgarvar)
"Du, vi är ute på krogen varje fredag sen du fyllde 18, varit på krogen två söndagar. Så vad menar du?"




Deeptalk med min älsk, tack för att du lyssnar, finns och förstår!
Och förresten hade jag duschat snabbare om du tagit tid, haha för det är ENDAST då du är snabb eller om man har riktigt bråttom, så du ska enbart vara tyst eva sofia johansson!

2009-04-28


Jobba imorgon, sen fixa och trixa inför lång helgen, jag längtar! :)

Duscha nu, sen hoppa ner i sängen!

________________________________________________________________
____________________________________________________
Om ett skratt förlängde livet, vore jag odödlig tillsammans med dig.


Sagan om en ryss och en polak.

det var en gång en saga om en ryss och en polack, som första gången möttes på de mörka gatorna i moskva, ryssland. dom blev vänner, vilket sedan rann ut i sanden för ryssen ville smuggla barn över gränsen, medans polacken ville råna äldre damer. några år senare flyttade de båda till sverige, inte tilsammans dock.. så en varm sommardag så träffades ryssen och polacken igen, genom dreas gemensama vän italienaren, och då hade saker och ting förändrats. Ryssen hade ändrat livsstil helt och blivit försäljare och Polacken hade gått och blivit kock. De började senare umgås och göra lite små affärer på hel tid, de är nästan oskiljdaktiga och planen är väl att polacken ska vänta tills ryssen är helt klar med sina smuggel affärer i österriket, sedan så ska de fly landet och bosätta sig i grekland.


Gårdagen och bebis!

thom's födelsedag igår var skit mysig, älskar vädret. Om det ändå hade varit så på min födelsedag :( även jag fick present, en tidig studentpresent, ett jätte fint silver halsband och ett tillhörande armband från guldfyld som jag varit och kollat på i omgångar, super fint! Mot kvällen blev de buzz, först spelade jag, fia, thom/erika och alexandra och då vann förstår JAG! Andra omgången då hade alexandra åkt så martin spelade, och då vann fialotta och jag kom på andra plats!

Fick även reda på igår att mellan tummen och pekfingret så kommer lilla bebisen i slutet av november, jag längtar! Känns nästan som att det är jag som är med barn, så mycket längtar jag. Suck, de är jobbigt att behöva gå och vänta i flera månader på skrutten! Och fia hinner inte träffa henne/honom för då har hon redan åkt. Är så glad för eran skull, ni kommer bli underbara föräldrar <3


Mat nu kanske, låg och halvsov på soffan om mamma frågade om mat och jag sa nej, men nu är jag hungrig, hum!? Aja, tur att man är mästerkock så man kan sno ihop något lite snabbt sådär! ;D haha

:)

jobbigt med denna konstiga värme, men men..

min andra dag idag på stattshörnan och jag trivs hur bra som helst, riktigt skönt faktiskt när jag var så skeptisk och orolig i början. Men se hur bra det går, de går bara bättre och bättre, inte ens jobbigt att ta sig upp på morgonen, vilket är plus i kanten. Tycker faktiskt att stattshörnan är en utav de bättre restaurangerna här i Enköping, de har bra personal, snabba ut med maten, hur bra mat som helst osv. Till o med en gäst sa idag, att de hade ätit lunch på ett annat ställe igår och där fick de vänta en halvtimme, vilket inte finns på kartan här.


imorgon flyttar det in någon hos mig, vem kan de vara? ;)

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN.

Hoppas att du haft en super bra dag och att du är nöjd med din 20 års dag!


s u c k

vaknade med sämst humör och det känns som att jag kommer gå och lägga mig med samma humör som imorse. blir så fruktansvärt trött på folk som ändrar sig hela tiden, folk som vill synas och höras mest och folk som enbart går mig på nerverna och beter sig konstigt när andra är med. fyfan för er, usch.

Sällskapssjuk.

Börjar känna hur tråkigt det är att sova själv, ibland är det hur skönt som helst dock, men nej inte just nu. Inatt hade det varit mysigt, speciellt efter vissa saker. Och nu känner jag samma sak, blä. Ibland är det bra tråkigt att vara singel, men baara ibland..


Våran valborg blev planerad idag också, bra då var det gjort.
Kvällen är dock inte planerad än, får se vad alla andra ska göra.



Idag har jag skaffat Spotify, häftiga jag va! ;D


Nej, duscha nu, sen sova, jag ska ju tydligen praktisera imorgon.
fan vad jag hatar det, finns inget värre, jag vill ju bara ligga hemma och sova!


Snook feat Organism12 - Lejonhjärta

H e l g !

fredagen började med att jag åkte till västerås, till salongen självfallet där erika jobbar och praktiserar, vi skulle nämligen testa olika frisyrer till balen som faktiskt är snart, hittade flera olika bra och fina, så på baldagen är jag nöjd, för nu vet jag ju hur jag vill ha det :)

efter det åkte jag och min bror hem, sedan träffade jag fia, blev systemet och en sväng på stan, hem till henne sen hem till mig och åt mat och fixade oss inför kvällen. fixade sedan skjus och drog oss vidare till linda, där festandet började. Märta och hennes kille kom  förbi och även Stefan :) hade hur kul som helst, sedan traskade jag och sofia ner på joar, linda hade sitt på sitt håll hon :) gick dit ednast för kallebaah, de tog emot eftersom att vi egentligen ville stanna och käka sedan dra hem, men jag är glad att jag inte gjorde det, för jag träffade roligt folk och såg ju faktiskt kallebaah OCH min älskade blivande man Governor Andy, jag är kär i honom, haha! mat på torget, trapphuset sen hem och sov.

  
  



  

lördag blev jag väckt av att jag minsann skulle ner på stan för fia hade hittat min studentklännig, åkte ner på stan och provade den och nu är den min ;D sen blev de glass på torget, sen picknick vid hamnen, sedan hemgång då jag i princip la mig och sov direkt. Vaknade på kvällen, gick ut och gick med tiara, sen höll mig vaken till klockan två för då skulle jag se en film som de var hundra år sen jag såg!

   
( Första bilden är studentklänningen och den andra klänningen är jag sugen på att ha på kvällen på studenten :) )


söndag och jag är trött och sliten, har inte gjort något speciellt, farmor var förbi och lite så. ska sträda mitt rum, vill verkligen inte. sen blir det väl att lägga sig tidigt, med tanke på att jag tydligen ska praktisera imorgon, blä orka!



Nu ska jag ut och gå md tiara innan det börjar regna alldeles för mycket.
P U S S !


Btw, vad ska alla göra på valborg?

klockren.


Jag ska gifta mig med Governor Andy!

Ren lycka då han dök upp på Enköpings lilla Joar Blå,
Jag ska gifta mig med honom när jag blir stor! I LOVE HIM! <3


EN Ny bloggare!

Min käre vän Zophia Johansson är i full fart med sin blogg, efter att jag slitit med hennes design! ;D haha, nu ska hon få skriva så mycket att hon varje dag har skrivkramp!

Var nöjd med allt som livet ger.

idag har de varit fullrulle, möte med skola och rektor, sen lekt med carolina och hennes vofflingar, ätit super god mat med min familj, sedan tränat med hjärter och efter det busade vi ;D hemma nu och har precis varit ut och träffat anjana, alexandra, annika och micael, pratade om allt o inget, saknar mina klass tjejer!



huvudvärk igen, kommer alltid när jag ska sova verkar det som, it sucks!


imorgon blir det att åka tidigt till västerås med moster för att följa med henne till hälla och sedan ska hon köra mig till erikas jobb, hon ska få fixa och pilla med mitt hår, då vi även ska testa olika frisyrer till balen som faktiskt snart är! :) Efter det kommer min käre bror och hämtar mig, sen åker vi tillbaka till enköping, hämtar fia, sen dags för kvällens bravader! Älskar partykvällar ihop med Fia och Linda, vi har så sjukt roligt! Ser verkligen fram emot imorgon! :)



ZOPHIA JOHANSSON & CAROLINA GLADH, jag älskar er!

Hur svårt ska det vara?

Förstår inte hur jävla svårt det ska vara att hitta en studentklänning, jag vill inte ha någon tråkig kritvit klänning, faktiskt. Visst, de finns massa fina klänningar som är vita, men jag föredrar då en svartvit kanske, eller någon annan vit klänning med möster i en annan färg. Blää, klockan börjar ju ticka iväg, kanske dags att ta tag i det och börja leta ordentligt.


nu ska jag ta något att äta för jag är hungrig, ta mig en treo sen och hoppas på att det hjälper mot min sprängande huvudvärk och sen sova. imorgon är de fitt möte med rektorn som gäller och dom ska få veta vilka jävla idoter dom är, blä!


ps, linda rosing är bland den billigaste och mest patetiska människa jag någonsin sett. ursäkta, men hon beter sig som en jävla 13 åring i bigbrother, usch. Jag hade spytt på henne för länge sen om jag suttit i det där huset ihop med henne om jag ska vara ärlig.

. . . . . .

Du vet att du lever år 2009 när:

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv


. . . . .

Ååh, detta är sommar för mig..


Lista.

1. Tre namn jag lyssnar till:
Ida, Idus, Ellen(?)

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Min personlighet och mina ögon

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Ibland att jag kanske inte säger så snälla saker?

4. Detta är jag rädd för:
Engsö

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

kärlek, god mat, glädje.


6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Massera, är totalt sämst, äta mat jag inte tycker om,


7. Detta tycker jag om att göra:

umgås med min familj och vänner, dricka alkohol, träna.


8. Detta vill jag göra just nu:

sova.


9. Bästa känslan:

när man känner sig totalt tillfreställd och känner hur lyckan rusar över en.


10. Värsta känslan:

Ångest


11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Ärlighet, humor, omtänksam.. osv..


12. Är jag kär just nu?

Nej


13. Jag vill gifta mig...

Någon gång kanske


14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:

Ha bott i Grekland, hoppat bungee jump, skaffat barn.


15. Min käraste ägodel:

finns inte bara en, jag har massor.


16. Något jag vill ha i present:

ny kamera


17. Detta har jag på mig just nu:

underkläder, jeans, linne och tjocktröja.


18. Favoritkläder:

Mina kjolar.. Mjukisarna också ;D haha


19. Favoritdjur:

Hund


20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

De mesta, lyssnar mest på rock nu ..


21. Favoritlåtar just nu:

We Are The Ocean - Nothing Good Has Happened Yet


22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

roligaste är religon & barteknik, tråkigast är, svenska, samhäll och projekt och företagande


23. Stjärntecken:

fisk


24. En bok jag älskar:

Det ska bli ett sant nöje att döda dig.


25. En film jag älskar:

Mamma mia, en kvinnas hämnd.


26. Tv-program jag gillar:

Bigbrother, 2 och en halv men, sex and the city.


27. Favoritdoft:

Britney - Hidden fantasy


28. Detta äter jag gärna:

Kött och stekt potatis.


29. Dricker helst:

Min och Fia's lemon drink! ;D


30. Favoritgodis:

Choklad och surt.


31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Grekland.


32. Färg på mina ögon:

blåå


33. Min längd:

169


34. Jag tror på:

mig själv, liv efter döden, på vänskap.


35. Jag spelar:

musik just nu.


36. Person jag beundrar:

Sofia, för allt hon gjort.


37. Så här bor jag:

i ett radhus i bergvreten med två våningar och söt baksida.


38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Inga, haha


39. Det här tänder mig:

Sättet personen är på och hur han för sig..


40. Det här gör mig avtänd:

finns mycket..


41. Favoritfärg:

blåå!


42. Favoritcitat:

"En vänskap som bryts är en vänskap som aldrig startats"


43. En hemlighet jag vet:

jag vet många..


44. Bästa present jag fått:

Allt jag fick i 18 års present!


45. Senast köpta skiva:

Haha vet inte när jag ens köpte en skiva sist


46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

-


47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min längd bl a


48. Udda förmåga/egenskap:

Jag är ovanligt bra?


49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

-


50. Vad lyssnar du på just nu?

Fronda, haha


51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

jag har gjort massor.


52. Var är dina föräldrar födda?

Uppsala.


53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Nya msn.


54. Vilken är din favoritrestaurang?

-


55. När badade du i en pool senast?

igår :)


56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Nej.


57. Hur många barn vill du ha?

Just nu, inga, haha! 2 i framtiden kanske.


58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Metal.


59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Nej.


60. Vad har du för TV-kanaler?

Många.


61. Har du åkt moped någon gång?

Haha ja.


62. Har du busringt någon gång?

Ja


63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej


64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

JA, självklart!


65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Grekland kanske?


66. Har du en egen trädgård?

ja


67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Simpsons


68. Kan du alla orden i nationalsången?

Ja kanske haha


69. Badkar eller duschkabin?

Badkar


70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Har bara sett en film denna månad och de var s.w.a.t


71. Favoritpizza?

Är inte överförtjust i pizza.


72. Chips eller popcorn?

Chips


73. Vilken färg på läppstift använder du?

Använder inte.


74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Va?  haha


75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Nej


76. Apelsin- eller äppeljuice?

Äpple


77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

mamma, moster, fia och thom, åt på max.


78. Favoritchoklad?

Marabou


79. När röstade du senast?

aldrig


80. När åt du en hemodlad tomat sist?

Haha tror aldrig jag ens gjort de.


81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Nja, till klubben bara.. De måste varit EP-cupen? Eller tröjdscupen?


82. Är du bra på matlagning?

Jodå :)


83. Klarar du att tanka själv?

Ja?


84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

nej


85. Pepsi eller Coca Cola?

Inget.


86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Ja i skolan under lunch bl a


87. Vad var det senaste du handlade?

Skor :)


88. Har du kräkts offentligt?

Ja


89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Mångmiljardär, då kan man ju köpa sig kärlek om de är så ;D haha


90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

nej


91. Har du ringt något betalnummer?

Ja


92. Kan man vara vän med sitt ex?

Nja, de beror nog på.


93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Mamma :(


94. Hade du mycket hår som liten bebis?

haha, neej..


95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

Sånt som alla andra har..


96. Vad har du i din väska?

Plånbok, nycklar, telefon, tröja, parfym, frukt, hårspännen, headset, servetter,


97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Kollar på bigbrither.


98. Vad är du tacksam för idag?

Att min pappa är villig att hjälpa mig med bilen.


99. Var hittade du den här listan?

På min kära klasskamrats blogg, Malin Forsberg :)


Mys igår :)

Igår blev det först körning, sen mötte jag upp fia så gick vi och simmade i 1,5 timme, efter det blev de solning och bastning.. fick sms sen om att kläderna kommit, så då kilade vi över till skolan och hämta dom, handlade sen lagade jag mat till min kära familj och min nya familjemedlem, zophia! ;D efter det somnade både jag och fia på soffan, vaknade utav att fia hade vaknat och inte ville sova längre. Så vi körde thom senare, åkte och handlade sen tog en sväng till donken, där det var en kille med världens finaste röst som sjöng för mig och fia, hans kompis skämdes dock men det var hur kul som helst.

sen hem, kolla på bigbrother, fia somnade ganska tidigt.


idag så när vi vaknade testade vi kläder inför valborg, min prinsessklänning (balklänningen) och sen studentklänningen som jag inte längre ska ha :( .. Sen gjorde vi oss iordning och sedan far till västerås med mamma och moster. Fick hem mina underbara skor och köpte lite smink och käkade mat, mysigt.

Sommartider, hejhej!



STUDENTKLÄDERNA HAR KOMMIT! :)
Känner nu att det faktiskt börjar närma sig med stora steeg! Ska bli så skönt
att sluta, samtidigt tråkigt att lämna alla klasskompisar osv, men man håller
förhoppningsvid kontakt med de viktigaste osv :) 43 dagar kvar tror jag det är..



Och idag har dom här godingarna flyttat hem till mig. Gillade dom inte
på bilden måste jag erkänna, de bruna var också fula på bild, men hur
fina som helst i verkligheten! Var sugen på de bruna, men de fanns bara
i storlek 36 och sen har jag varit inne på svarta hela tiden, me like!

. . . .

Lovar du att vara ärlig? Javisst.
Du heter: Eleonore Ida Karlsson
Smeknamn: Polskan, Snuttan, Idus, Ellen av mami osv..
Låt som när du är ledsen sörjer till? adore you - lil rain
Beroende av: Pengar, citron, min mobil, vänner.
Vad tror folk om dig? Att jag är dum, när jag egentligen är världens snällaste.
Stämmer det? Nej :b
Vad får du oftast komplimanger för? mina ögon? ;s

Vad säger du för att imponera på någon? hum, vet inte..
Hur imponerar man på dig? Med något den personen är bra på, spelar ingen roll vad..
Brukar du skratta för dig själv? haha, för ofta..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Stuck on you på radion, jag tänker på dig!"
Var bor du? I radhus i bergvreten
Trivs du där? Nja, det duger gott och väl :)
Äger du några Converse? Haha, ja faktiskt ;o
Sprit, cider, vin eller öl? Allt utom öl och rödvin.

Brukar du bli för full? Kan hända.
Vad har du för mobiloperatör? Comviq kompis
Är du allergisk mot något? jorddgubbar lite smått..
Har du haft sex idag? Nej.
Hur svarar du i mobilen? Haaaaalllååå??
Vem ringde du senast? thom karlsson
Vad sa den du senast pratade med i telefonen?  Att hon var på väg till stan osv..
Antal timmar sömn inatt? Inte så många jag ville ha, tack vare mitt sov sällskap.

Sov du ensam? Nej :)
Brukar du komma i tid? Jadå
När mår du bra? När jag är med Fia, när familjen mår bra, när de är sol osv..
När mår du dåligt? När saker händer som inte ingår i min planering över hur saker och ting ska vara..
När blev du fotad senast? Igår av fialotta.
Hur känner du dig nu? Trött och riktigt nöjd :)
Vanligaste färg på dina kläder?  Svart eller korall.
Vad tycker du om fötter? Mina är okej, andras är jag inte förtjust i, haha

Vad saknar du? att mysa med någon ibland, min klass, tiara.
Hade du en bra kväll i går? Jaa :)
Favoritdryck på morgonen? Oboy, apelsin/äppel juice.
Rakar du benen? Ja, haha!
När brukar du oftast gå och lägga dig? efter tolv.
Är du blyg? Nja, inte lika mkt längre..
Sysslar du med någon idrott? Friskis, har spelat fotboll, handboll., ridit osv..
Vill du hellre ha mail än brev? Brev.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja..
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? Ha sex bl a..
Är du nöjd med ditt liv? Jadå, dugligt :)
Är du bortskämd? Nej.
Vad gör du i morgon? Sover, är på fitt möte med rektorn.
Vad är det värsta du vet? Att vara uttråkad, falska förhoppningar, skitsnack.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Jag är rätt sparsam..
Vad längtar du till? Studenten, sommaren, att komma härifrån osv..

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja!
Vad använder du för schampo? Gliss.
Vad är det finaste du fått? Mina få riktiga vänner och den bästa födelsedagen.
En speciell dag du minns? Finns många.
Hur gammal är du? 18år.
Tycker du om någon just nu? Jaa..
Du samlar på? Bukowskinallar :)
Gröna eller röda äpplen? Röda.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Sofia
Gillar du golf? Jag är bäst på minigolf.
Vilken tid gick du upp i dag? Elva?
Har du sovit i din egen säng i natt? Ja.
Har du strumpor på dig nu? Ja
Är det okej att gråta? Ja, såklart.
När grät du senast? Ingen aning, de var länge sen.
Bär du glasögon eller linser? Nej.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Absolut inte.
När går du upp ur sängen en helgmorgon? haha oj, två kanske..
Har du piercing? Javisst.
Vill du gifta dig? Kanske..
Vill du ha barn? Ja,
Solar du ofta? nej inte direkt..
Är du bra på att laga mat? BÄST, MÄSTERKOCKEN!
Är du flygrädd? Neej

Hur vig är du? Haha, inge vig alls..
Är du musikalisk? Haha lite? ;D
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Conetto
Tror du på liv efter döden? Ja
Tycker du om sushi? Har inte smakat faktiskt..
Vad äter du helst när du ser på film? Chips & dip, eller plockgodis.
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja :)

Har du tandläkarskräck?
nej, men jag tycker inte om att gå dit.
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kväll.
Vilken ögonfärg har du? Blåa.
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Ja.
Biter du på naglarna? Ja, fyfan.
Röker du? nej
Hur ofta tränar/motionerar du? Minst 2 gånger i veckan iallafall
Senaste låt du hörde: Katy Perry - Hot'n cold

Ny design!

Blev nyss klar och jag är rätt nöjd faktiskt, för en gångs skull :)


Idag har jag och Roslana tränat, blev en lång prat stund efteråt som vanligt, förstår inte hur vi kan ha något att alltid prata om, vi ses varje dag och kan sitta i timmar och prata, det är riktigt skönt måste jag påstå, att samtalsämnen inte tar slut ;D efter vårat långa samtal trampade jag hem, kom innanför dörren och såg att mamma och pappa myste med alkohol och räkor, blev väl mera sugen på alkoholen än dom äckliga skaldjuren. Men min tur blir de på fredag då det är partaj som gäller :)


imorgon bitti ska jag och fia simma och basta, sen ska jag vidare till körskolan och hon sola, sen trampa oss hem till mig och leka med easton och mysa i solen, för jag hoppas på solsken och värme imorgon! sen på onsdag kanske vi ska åka till uppsala och möta upp mamma för att käka lunch med henne och kanske åka till gränby och kolla in de nya butikerna :)



Kolla på resten utav bigbrother nu, sen sova :)



R y s k a n  och  P o l s k a n
Ingen får mig att må så bra som du, du är precis vad en riktig vän är.
Du känner mig bättre än någon annan och jag är så glad att jag har dig!
Ingen annan har fått mig att tycka om mig själv eller livet så mycket, du har
fått mig att inse hur viktigt saker och ting är, vad man ska ta vara på. Jag vill
inte ens tänka på att vi har bara sommaren på oss tillsammans, jag vet
att vad som helst kan hända, men jag ska stå på arlanda den 19 augusti
och säga hejdå och jag tänker stå där den dagen du kommer hem till mig
igen! Du gör dagarna mycket lättare, du är ärlig på ett sätt som ingen annan
kan vara. Jag är så glad att jag har dig, att du finns i mitt liv och att du är du!
Du är min bästa vän, Zophia, Fialotta, Wanheden, Roslana, Fru Nordman,
ja, kärt barn har många namn.

om ett skratt förlänger livet, är jag odödlig med dig!

. . . .


syskon?

Haha, känns som att jag och fialotta konstaterade idag att vi är nästan som syskon, vilket vi kom på idag att vi kanske fick lite bevis på i helgen.. Vi är så lika på alla sätt och vis, men ändå olika och jag är glad att det är du!



varit och tränat och är fan helt slut, blir väl film och mys snart!




PUSS!

<3

du är svårslagen, ingen får mig att le så lätt som du!

s e g . c o m

idag gick jag upp tidigt tycker jag, tolv var klockan tror jag? och de känns i kroppen, jag håller även på att gäspar ihjäl mig :( drog iallafall ner på stan till ett och gick runt och kollade med anna, sen mötte vi linn och hennes tjejkompis. sen halv fyra åkte jag och mötte upp pappa och resten av familjen för att kolla på fotboll, esk - umeå :) men åkte efter en stund för att jag skulle hem och äta, vilket jag nu gjort och nu ska jag byta om för att sedan åka och träna :) duktiga jag!



Knappt chockad:
"Det har varit en nykter helg uppe på bergvretsgatan"



någon som kommer ihåg? ;)


Rockstar girl!

Det blev en sväng ner på vårmarknaden för mig idag, tillsammans med carolina!
Sen hem och åt, sen träffa Jasmine och ligan, känns som hundra år sen, helt konstigt att vara ifrån alla såhär länge, vet att jag tyckte samma sak sist ;/ men de var skoj iallafall att få umgås med mina kära klasskamrater, har saknat er!


Tycker att det är riktigt skönt att vi börjat umgåtts igen, jag har verkligen insett hur mycket jag har saknat dig, du har trotts allt alltid varit en stor del av mitt liv och är fortfarande :) Men man känner av ibland att vi har glidit ifrån varandra, att vi har olika umgängen osv, men jag tror det aldrig kommer hindra oss från att vara vänner. Jag är så glad att du finns Happy!



fredag.

Skönt, idag äntligen får jag ta hem min bil!
Pappa, jag och fialotta åker ut efter jobb och alla ärenden, nu ska vrålåket hem haha! Har försökt att prata med försäkringsbolaget idag också, eftersom att det blir väldigt mycket billigare om mamma står på den, men tydligen gick inte det då jag står på bilen. Får se hur vi gör nu, om jag skriver över bilen på henne också.. Det löser sig! :)

Sen ikväll blir de väl dricka och mysa, hoppas att de är tillräckligt bra väder ute bara så man kan sitta ute, såå mycket mysigare. Sen hur kvällen slutar vet man aldrig.


Nu ska jag ut och gå, sen äta, sen till och med städa om jag hittar ork till det!



<3

Min Charlotte <3





Fick samtal från denna donna idag och jag blir lika glad varje gång!
Ibland känns de riktigt hemskt att du inte bor här, att man inte kan träffa
dig närsomhelst, samtidigt som det är ganska skönt för då kanske vi
slipper onödiga tjafs och bråk som det redan finns så mycket av här.
Jag är glad att jag lärt känna dig, du betyder väldigt mycket för mig och
jag skulle aldrig lämna eller byta ut dig mot något i världen, älskling!

Mark O - Stuck on you, våran låt!


<3


it's my life, and it's now or never.

det var riktigt länge sen jag kunde andas ut och säga, "fan vad jag är nöjd med mitt liv, gud vad jag mår bra" och det säger jag nu, och jag har en person att tacka för det. den personen har verkligen fått mig att inse att livet är för kort för att tjafsa och bråka om, man lever bara en gång, och att det är bättre att ångra något man gjort än inte gjort. jag tror aldrig att den personen kommer kunna inse vad den gjort för mig, för det här är något som har förändrat en väldigt stor del av mitt liv och förändrat mig, tack för allt du gjort för mig!



kubb-kung!

idag har vi myst hela dagen jag och fia, käkat glass på torget, kollat på alla människor och solat, underbart väder ute! cyklade hem till mig och grillade kött, med stekt potatis, vitlöksbröd och tatziki (stavning?) underbart gott, min pappa borde bli kock, promise! ;D Efter det så filurade vi på vad vi skulle hitta på, så vi smsade grabbarna, mötte upp dom och lirade lite kubb, men de blev så mörk till slut, men vårat lag var iallafall bäst, Lag Black, som bestod av mig, fialotta och gornic, och vi hade väl inte vunnit om de inte vore för micke, men iallafall, haha tyckte vi var bra jag o fia också. Blev lite cider och vin på det, sedan forsatte jag hem till min farbror och faster och tjötade ett tag, hade de trevligt där :) hemgång och vi skrattade på i telefon där vi hade fialotta! Mysig dag/kväll tycker jag, som kunde ha slutat bättre men det var bra ändå :)



imorgon finns de hundra tals planer, hoppas på sol och bra väder, sedan tar jag mig därifrån, det ska bli en kanon dag iallafall har jag bestämt, kommer ha skit kul! :)



Jag älskar dig Mamma, tack för att du finns och alltid ställer upp!

let me in!

Less på den här designen nu, blä!
Måste fan ta mig tid och göra om den, en annan dag då man har ork också!


igår var det faktiskt en helt okej kväll, hade skit kul hemma hos fia med alla nya, fulla människor, alla lekar och en jätte glad zophia! :) efter allt förfestande blev det ner på joar, dansade och hade allmänt kul, förutom att musiken sög rätt hårt och de förstörde jätte mycket. sen en annan brud jävel som fyllesnacka, orka? så, kvällen började skit bra och slutade hur bra som helst iallafall, fick ju min efterlängtade massage och trotts att jag är sämst på att massera så var de rätt mysigt ändå (a)

ikväll har jag inte bestämt mig om jag ska dricka eller inte, men de lutar väl åt att bara dricka imorgon, vi får se hur det slutar. ska duscha nu så jag kan börja må och se ut som folk, sedan dra mig ner på stan och ta en glass med zophia, prata om gårdagen och se vad resten utav helgen har för något att erbjuda.


hööörs!


- hej, jag är kär!

<3


fuck you!

JAG HATAR ATT BIG BROTHER INTE LÄNGRE GÅR, JAG HATAR ATT MIN INTERNET BANK INTE FUNKAR, JAG HATAR ATT MIN DATOR ÄR DUM I HUVUDET, JAG HATAR ATT VISSA MÄNNISKOR ÄR DUMMA I HUVUDET IDAG, JAG HATAR ATT MIN BIL INTE ÄR KLAR, JAG HATAR ATT FOLK SÄGER SAKER MEN KAN INTE HÅLLA DOM, JAG HATAR ATT FOLK INTE TÖRS STÅ FÖR VAD SOM GÖR.


NI SUGER ALLIHOPPA!

7 APRIL

Okej, då var riskettan avklarad också, det var rätt tråkigt men intressant till en viss del, tycker kanske att de kunde lägga in den där delen i teorikursen, men de vill väl tjäna massa pengar som alla andra..



IDAG ÄR FAKTISKT INGEN VANLIG DAG IDAG, FÖR IDAG FYLLER FAKTISKT
Min Papi och Zophia år!




JAG SAKNAR DIG ELIN!


3 dagars utgång gör en sliten..

fredagen började med att jag och fia körde hennes föräldrar till tågstationen, sedan åkte vi till västerås och inhandlade lite tills kvällen och fia's födelsedag. fortsatte hem till henne och lagade tacos, super gott, vi hade en mysig middag ihop med PJ, var meningen att vi skulle träna efter maten, men eftersom att både jag och fia fick ont i magen och kände oss jätte stressade så hoppade vi det. så vi började duscha och göra oss i ordning istället, sen var det bara att börja korka upp första drycken, sen fortsatte det bara.. traskade sedan upp till linda och fortsatte dricka där hemma och vi tre har ju alltid lika skoj även fast vi bara är tre stycken! de blev mycket skratt den kvällen, herregud, nästan så att tårarna kom ;b haha. fick även killbesök utav martin och nikke, det var kul att träffa dom, eftersom att de inte händer så ofta längre.. sen blev de utgång, på vägen tappade vi linda, tråkigt nog, nere på joar blev de dans och massa sånt, tills de blev lite tjafsigt osv, så vi drog hem och sov.


lördagen var de strålande väder ute, så jag och fia köpte med oss mat hem till mig och satt ute och åt, det var riktigt mysigt. sedan medans jag duschade osv, låg fia och sov så sött i min säng, haha ;b sen blev de mat igen, för pappa hade grillat och vi kunde inte motstå, riktigt gott. hem till fia och börja göra oss i ordning för kvällen, fortsatte som vanligt upp till linda, där de blev lika roligt igen, dunkade britney och snygg-erik som faktiskt gjort en låt till linda, den ni ;) fick skjus ner på joar och fan va roligt vi hade, riktigt riktigt jävla roligt, nikke, putte, johan och alla dom var ut för att fira pekh som fyllde år dagen efter, så det var skoj att festa med dom :) och eftersom att jag är så snäll, (och full?) så beställer jag in en shotkanna som jag gärna delar med mig, jag fick den nästan gratis så det gjorde inte så mycket ändå. kvällen fortsätter och jag ville aldrig att kvällen skulle ta slut, men det gjorde den trotts min vilja.. jag vet att jag iallafall lämnade joar med världens största leende, varför, får nog förbli en hemlighet ;D haha..


söndagen var seg, så innehelvete, gick ur sängen vid tre kanske ;s inte den piggaste men ändå inte så jätte bakfull ändå, får sms senare på dagen att det var fest ikväll igen, då var vi ner bjudna på joars personalfest och de tackade vi ju inte nej till, hur slitna vi än var.. så det var bara att städa mitt rum snabbt som fan, leta fram något att ha på sig vilket inte var de lättaste, duscha och fixa iordning sig sen dra ner till fia, sedan mötte vi upp linda på stan, kändes hur dumt som helst att det är söndag och här ska vi gå ut på krogen, men iallafall.. det var en rätt lugn kväll, drack bara nån cider och en drink sådär, sen var det nog för mig, hade de inte varit några hårda dagar innan kanske man hade satsat mera, men fia lotta skulle även upp och jobba osv, så vi drog väl runt ett kanske? sliten som fan, somnar jag ganska snabbt.


trotts fredagen, så har de här varit den roligaste helgen ändå, tre dagars fest som inte varit planerat, impulsgrej och jag älskar det, och vi har alltid så kul tillsammans, längtar redan tills nästa helg för då ska min vän fia firas ordentligt, för imorgon fyller hon 20 år!


-
inlägger var inte riktat till en person eller två, utan till alla som öppnar sin käft.
Men okej, ni tog åt er, alltså måste det vara sant som jag sa? Ni är riktigt löjliga.

-

POWER OF THREE


ENKÖPING, BITCH!

Jag blir så jävla trött på folk som sitter och snackar skit. visst kan jag hålla med till en viss del att enköping är ganska tråkigt, men det finns alltdi något att göra, de blir precis vad man gör det till! ta mig och fia som exempel, vi bor också här i enköping, men vi gör fan alltid något, vi har aldrig tråkigt och sitter aldrig hemma och bara tomglor tillsammans.

helgerna kan bli tuffare, men visst okej, jag har nyss fyllt 18 och har de senaste helgerna sprungit på joar och jag har skit kul, det har vi alla som har varit ute ihop, vi dansar, dricker och är skit glada och har så roligt det bara går, joar duger gott och väl för mig (fråga mig igen om nån månad..) men jag menar, jag förstår dom som sitter och sgäer att joar suger, för det är dom människorna som inte knappt har några vänner, visst kan de vara kul att gå ut i en ny stad och lära känna nya människor. Men är det inte bara lite undligt och smått pinsamt att man inte kan gå ut på enköpings enda krog typ och inte känna en ända kotte när man faktiskt bott här nästan hela sitt liv? det är ju faktiskt ett val man valt själv, att bara umgås med en eller kanske några flera människor och hålla sig där.


tycker bara att folk ska sluta gnälla, flytta istället då förfan ;s flytta till erat uppsala, västerås eller stockholm.. grejen är nog den att det kommer bli samma sak där när ni bott där ett tag, man ledsnar på folket osv, så ah, nej usch, jag blir bara irriterad. Jag tror säkert att jag kommer bo här hela mitt liv om jag inte tar mig utomlands, jag har allt jag behöver här i enköping och jag menar, vill man festa någon annanstans kan man ju ta sig dit då..



SÅ SKIT NER ER!

Galet som vanligt.

Upp och hoppa, fia tycker det är lika jobbigt att vara med mig tidigt eftersom att hon är så duktig och går upp tidigt medans en annan gärna ligger i sängen och sover halva dagen ;D haha, älskar att sova och nu när man är ledig får man väl faktiskt ta och passa på eller? :) haha, men det var så kul att hon faktiskt tyckte att jag var duktig som gick upp tidigt igår, ibland kan jag med faktiskt!

idag blev de först att skjusa mamma sussi och pappa mats till tågstationen, då de ska åka på en weekend till stockholm eftersom att de firar bröllopsdag, så grattis till dom :) sedan for vi vidare mot västerås, poppar som fan hela vägen och bara skrattar och har de skoj, väl inne i västerås så står vi vid stoppljusen, bredvid oss har vi en kille som åker världens sportbil, och de pinsammaste var att när de blev grönt, så råkade det bli en "rivare" för att de är så mycket grus på vägarna och killen bredvid trodde väl att vi ville raca med honom, fan så jag garvade och fia garvade väl ännu mera, det var dagens roligaste hittills iallafall ;D haha..

inhandlade iallafall en kofta, två leggings och en jacka och sen i förrgår på tjejkvällen inhandlade jag en kjol och två linnen, och födelsedags present till min fialotta som på tisdag blir 20 år!


Nu har jag varit duktigt och lagat mat, medans fia har skurit upp grönsaker, de går bra med gurka o paprika men mindre bra med tomaterna, haha, men de tar sig sötnos! ;) Nu står fialotta i duschen och jag sitter här, ska väl börja göra oss i ordning verkar det som, jag som sitter här i mjukisar och en toffs på huvudet, dags för mig att ta mig från datorn och ork att resa mig upp för att sedan inta duschen när den där primadonan är klar. sen äre nog dags att börja dricka lite skulle jag tro! :)


Höörs! :)

i love my car!

Den är så fin nu, bara lite kvar som behövs fixas, sen är de bara små grejer kvar att köpa sen är den i toppskick :) im happy! Är så stolt och glad över min lilla röda pärla, vill ha det där jävla körkortet också så man kan få köra henne också ;b hehe! Men de har jag väl förmodligen snart (a) hoppas jag på iallafall!

var även ut och lämnade nyckeln imorse, och jag fick en chock av vem jag träffade på där. Mindre överraskad av andra saker, men iallafall, de var inte igår direkt..


idag ska vi grilla, det är så sjukt skönt väder ute :) så vi ska straxt åka och handla :) vill bara ha fredag nu, imorgon är det fullrulle som gäller, först västerås, sen träna, sen laga mat o mysa, fixa inför kvällen sen fest! :) älskar att vi alltid hittar på saker och ALLTID har så jävla roligt tillsammans! :) LOVE YOU BABY!


Sluta var så falsk ;s
jag skiter i vad du tycker, jag sa så som jag uppfattat saker och som jag TYCKER! Sen vad du tycker är upp till dig, jag bryr mig faktiskt inte, jag förlorar ingenting på det här, snarare vinner på det för jag har insett vilken dålig stil du kör med. Vio har inte umgåtts på månader, så varför börja nu? Vi behöver inte ens vara vänner mer, jag klarar mig!


HÖRS!

RSS 2.0