mösspåtagningen i bild och film.


  
 

  
  

  



 

inte på topp..

vet att jag lovat massa bilder och filmer och jag tänkte fixa de ikväll eller imorgon.


jag är långt ifrån människa, förstår inte varför jag valde att sitta här ;s
men med tanke på allt festande i torsdags, sedan jobbade natt fredag var hemma vid halv fem, upp tidigt för att sedan åka iväg och jobba sexton timmar till på ett bröllop då jag la mig sex imorse..



hejsvejs!

power of four!


Jag kommer aldrig glömma alla dagar vi fyra spenderat tillsammans, filmkvällar, fester, mys, resor och allt annat. Vi har gjort så mycket roligt tillsammans och någonstans önskar jag att det gick att ta tillbaka. Jag saknar det vi hade, det är något minnen som aldrig någonsin kommer suddas ut. Ni tre var det allra bästa jag visste, jag ville aldrig vara utan er och jag vill aldrig mista er heller.. Och Carolina, du kommer alltid vara min bästa vän, jag finns alltid här och stöttar dig i alla beslut du tar, du och mattias kommer bli världens bästa föräldrar och jag finns alltid vid eran sida! <3

jag sluter mina ögon

jag är fortfarande trött, trotts att jag sov hela dagen igår och hela natten ;s skumt..

torsdag - mösspåtagning och utgång
fredag - jobba natt.
lördag - jobba.


-
Grattis på födelsedagen!
-



Du finns överallt <3

Klassresa.

Måndagen började med att alla var spända och såg fram emot klassresan, men innan vi fick sätta oss i bilarn aoch åka, så skulle vi först på arbetsförmedlingen, senda på dont drink and drive, där jag, bosse, rudolf och jasmine åkte en bil som snurrade runt, sedan gjorde vi det igen, för att sedan ta av oss bälterna och gå ut när bilen var upp och ner, det var dock lite smått läskigt, haha.


Skyndade oss tillbaka till våran skola och tog ut all packning, vi skulle vara borta ett dygn och det såg ut som en vecka för nästan alla. Satte oss i bilarna, nästan alla lärare vad med och det var hur kul som helst. Jag, Emma, Jasmine, Simon, Håkan, Sandra och Malin åkte med Mats, så vi åkte minibuss, wei ;D Rockade loss i den, för nu var vi as taggade!! Kommer ut till koffsan där det står massa kanoter, då vi ska paddla kanot till Bryggholmen, jag var livrädd eftersom att jag aldrig gjort det föut, men men, i med kanoten och i med mig och jasmine, tror vi kom fyra till bryggis? underbart! ;D Dagen fortsatte sedan med att först välja sängar och börja packa upp och byta om, för fyfan så varmt det var. Gick tips-promenad då alla frågor handlade om våra lärare, skit kul! Sista frågan skulle man gissa ålder på alla lärare och ni kan ju endast gissa vem som vann, JO JAG!  (finns bildbevis haha) så jag vann en medalj och 2 kg godis, som för den delen försvann rätt snabbt under kvällens gång. Efter tipsrundan började vi dricka, röka vattenpipa och så börjades det med maten, vi fick grillad fläskfilé och kyckling, med kallpotatissallad, grillade grönsaker och någon sås som jag ändå inte åt, och guuud så gott det var, helt underbart! Efter det så börjades alla lekar, kubb, fotboll, vollyboll osv.. Blev en hel del fotbolls spelade, våran lärare mackan låg ner på marken mer än vad han stod upp, haha..

Senare blev de leken "Sanning eller Konsekvens, den elaka versionen" alla var med utom ca 3 stycken, även Mackan var med och var öppen och ärlig! Skit kul, vi gjorde alla möjliga saker och svarade vitt och brett på allt. Var nere vid bryggan och posade vid båtarna och hade det skit mysigt där. Vid tolv slaget var det mat igen, då var de korvgrillning och även då sjöng vi för Pelle som fyllde år :) Grattisgrattis! Efter maten blev de roliga historier i flera timmar, gud så jag skrattade, jag fick ont i revbenen till och med, hahaha.. Dock hände det en tråkig sak, en ond sak, jag satte mig på en ciggarett, självklart hade jag bara shorts på mig, så jag har nu brännmärke och är svullen, usch usch.. Men iallafall.. natten blev lång, väldigt lång med alla möjliga saker..

Och morgonen var snart här, då kommer oscar upp och slåt i en kastrull, halv nio och jag somnade fem? Om ens det, då var de bara att gå upp för då vare frukost, fil, yoghurt, te, kaffe, oboy, juice, tre olika sorters mackor, ost, skinka, gurka osv.. Fanns allt, helt toppen, hur gott som helst! Sen var det bara att börja packa och efter det, så blev de klassfoton och lärarfoton. Sen begav vi oss ner till vattnet för att lassa på all packning och för att sen åka tillbaka till skolan..

Skulle egentligen åka och äta med lärarna men de ville käka på golfen och vi var inte så hunriga så jag, jasmine, oscar, elin och simon drog upp på stan och käkade glass. Sen lämnade dom av mig hemma, sen så sen två idag har jag sovit, jag har precis slagit upp ögonen nästan och är sjukligt trött fortfarande..


Denna resa har innehållit, fästingar, gräsfläckar, myggbett, brännskador,
skratt, god mat, ingen skönhetssömn, bästa klassen, fylla (?) ;D haha..
Det kunde helt enkelt inte blivit bättre.

  


  
  
  


  



(Det finns fler bilder och fler filmer, detta är endast från min kamera,
den försvann ett tag och då använde jag jasmines, så de kommer
väl upp inom kort hoppas jag, haha, bästa filmerna finns där från
sanning eller konsekvens leken osv.. )



Snart tar vi studenten, snart kommer vi aldrig vara alla samlade igen och det känns sjukt tråkigt. Men vi får göra de bästa utav allt, vi får ha så roligt som möjligt som vi kan den här sista veckorna. På torsdag är det mösspåtagning, klassen samlad och fan va kul vi ska ha, hemma hos mig efteråt sedan joar. Jag kommer sakna er så himla mycket, dessa dagar vi umgåtts alla nu har varit de allra bästa, varför kom vi inte på tidigare att vi har så roligt tillsammans?

mest mörtjej

klassresan var underbar, FAN VA NI (vi) ÄR BRA!

Bilder kommer och alla detaljer inom kort....

lördag & söndag

igår var de full fart, riktigt kul var det och människorna var super trevliga, våra lärare hade gjort extra mat så även vi fick, gottgott, dock lämnade dom oss lika snabbt som dom kom med allt, men vi skötte det där skit snyggt! Ville vara kvar längre, men det behövdes inte så jag och jasmine åkte hem till mig och hade lite nostalgi med skolkataloger, satt hemma hos mig till halv tre, sen följde jag med henne hem så hon slapp gå själv.


idag då? jag har nyss klivit ur sängenn, är jätte sugen på världens största frukost, men jag hör att pappa håller på med mat uppe, kan ju endast hoppas på att det är något gott.. idag MÅSTE jag ta tag i att städa, vet inte vad jag gör varje gång efter jag städat men de är lika stökigt dagen efter igen, suck.. måste även packa, imorgon åker vi, vart vet vi inte ön men kul ska vi ha! :) Ska kolla om jag kan ta med mig datorn också..


ikväll blir det mys med fia lotta!

Va faen?

Hatar det här med design, blir aldrig nöjd och jag vet knappt hur man gör, skit!


Nu har jag ätit mat, som även blev min frukost, grillat kött med pommes och taziki som jag inte kan stava till ;D riktigt gott! skulle ha städat också, men eftersom att jag jobbar idag känner jag inte att jag riktigt orkar det ;D haha.. Så nu ska jag föna och platta håret, sedan byta om, sen möta upp tjejerna för att sedan jobba :)


vad händer efter jobbet? jag har mobilen med mig..



<3

Fredag.

Jobbade till att börja med, idag var det rätt lugnt faktiskt med tanke på att vi ändå var tre i servicen :) efter jobbet knatade jag upp och mötte sofia och tora inne på selma där även linda var, snackade skit med dom och lite så, sen åkte jag och sofia till grillby en snabbis, sen ner på systemet och när vi skulle stanna och ta en cigg som de kallas, även fast jag inte röker, haha, så kom de och gick en tjej på gatan som vi tutade, hon blev skit rädd och jag tyckte det var skit kul, sen skrek vi efter, spring och ho tokkutade, jag har aldrig skrattat så mycket, stackars tjej ;D


åkte sedan vidare till emelie och satt där i en timme och snackade om allt mellan himel och jord och hon ville även med på kvällen då vi skulle till linda, så jag och sofia åkte till varsitt håll och gjorde oss iordning för att sedan mötas hos emelie igen, då kom linda upp dit men vi bytte lägenhet lika snabbt till lindas, där de blev alkohol och singstar för fulla muggar, bjöd över killarna från emelies lägenhet på öl spel, bara det att vi glämde bort kortlek, så de blev mera singstar på det.. Linda och Sofia drog på joar men varken jag eller emelie var sugen, så då åkte jag, emelie, johan och reese till statiol och käkade, sen åkte jag hem och sov, hade hur kul som helst som helst, tack tjejer, lär göras om! :)

 
Emelie som "inte ville sjunga" hahah..



Linda och Sofia rockar loss, även tjuvfilm på emelie, haha.
Emelie har andra och fler klipp på sin blogg..

Sanna vänner.

jobbar idag så nu är jag lagom sliten :( 
ikväll då? kanske blir kroket turnering med grannarna + fia, kanske singstar hos linda med alkohol, kanske utgång på det? jag har ingen aning än, allt jag vet är att jag ska till grillby snart, sen systemet efter det hem och duscha, för just nu sitter jag hemma hos min kära sofia johansson, sitter här medans hon duschar och fixar sig!


Jag saknar dig E, förstår inte varför det alltid blir som de blir mellan oss, men jag hoppas på att det är som låten, att sanna vänner kommer alltid igen! :)




Tänker på dig!!

<3


Trotts missförstånd och konstiga saker som hänt, så vet vi nu vart vi står.
Tack för att du finns och för allt du sagt, jag vill inte mista dig och jag
kommer sakna dig så himla mycket när du åker, men jag kommer finnas
där när du kommer hem. Nu ska vi bara tänka på sommaren som vi har
tillsammans, grekland och alla andra äventyr vi ska göra!
du och jag wanheden!

Bilder från studentkryssningen.



   
  
  
 


resten finns på bilddagboken och facebook!


gipsade armen.




har även fått flera bilder från kryssningen, kommer inom kort!

igår gjorde jag min sista skoldag!

Igår var det min sista skoldag, jag har inte ett prov kvar, alla kurser är avklarade och nu har vi bara de roliga kvar! ;D Så igår var de fackprov först, gick hur bra som helst, jag och elin samarbetar så bra och de var hur toppen som helst. Efter det blev de Poängjakten, vilket inte alls var så kul som jag faktiskt hade förväntat mig tyvärr ;/ inga roliga grejer, saker man skulle göra osv, ett bra tidsfördriv bara.. Bästa var väl att jag fick gipsa hela armen, från axel till fingrarna på akuten, wei ;D haha. Efter det blev de att åka och jobba min första kväll, var inte speciellt mycket folk, vilket betydde att jag fick mera tid att lära mig, blev lite drinkar och så, så det var helt okej :) fick även mitt schema för i sommar, så man har allt sånt inplanerat nu också! :)


Idag blir det kalas hos familjen mattsson eftersom att moster fyller år :) vad som händer sedan har jag ingen aning om, hänta alla mina saker från igår hos oscar kanske, det visar sig. Sen imorgon jobbar jag lunch, sen har jag också helg :) men nu längtar jag mer till måndag, då ska vi på klassresa och det ska bli så grymt kul!



-
Det var just det här jag var rädd för..
De är lätt att de blir fel när man umgåtts med någon en längre tid, intensivt och så, sen när de kommer upp annat och man inte umgås varje sekund lämgre så tror folk att man glömt dom och det blir tjafs? Tycker inte att du ska glömma bort det du satt och sa till mig för inte allt för länge sedan..

Sen gällande en annan sak, mösspåtagningen. Tycker inte att folk som inte tar studenten har något där att göra, inte ett jävla dugg, det är min åsikt. Varför ska annat folk vara där och trängas och ta plats när det är en dag för oss studenter? Jag hade sagt samma sak om det hade varit "som vanligt".. Det är inte riktat mot någon speciell, men kände bara att när jag fick höra att folk skulle gå så, blev jag bara trött. Men det är som jag sagt länge, vissa vill alltid vara med på ett litet hörn, vad saken än gäller verkar tydligen inte spela någon roll..
-

tisdag

kryssningen var helt jävla underbar om man får säga så, träffade sjukt mycket roligt folk, vart en hel del drickande, vilket hela resan egentligen bestod av, jag vill helt enkelt bara tillbaka, bästa kvällen i mitt liv. träffade peter sipern också faktiskt ;D .. dansade, sjöng, var i massa olika hytter där de festades och sedan även i sviterna, en sån skulle man bott i ;) .. de blev att dricka som aldrig förr, när man börjat må bättre på söndagen var de bara att börja om igen, då var de full fest igen, klockan tre på dagen var de fullt med folk på dansgolvet, då var alla redan fulla och glada ;D tänk om de kunde vara såhär varje helg, då skulle livet verkligen vara på topp!


bilder från kryssningen finns nu på facebook och bilddagboken! :)


___________________________________________________________________________
_____________________________________________________

Hoppar säck på studentkryssninge, inte speciellt nyktra.

Martin vs. Ida, jag vann!
Mathias vs. Jasmine, tror Jasmine vann?


måndag

allt jag kan säga att jag är nästintill återställd sen helgen och jag har aldrig i hela mitt liv haft så roligt någonsin och kommer förmodligen inte ha det heller, tack alla!

bilder kommer imorgon eller när jag har tid, haha även filmer på när jag och martin hoppar säck och jag vinner, wei! ;D

STUDENT KRYSSNING!

Packa de sista nu, slänga i mig lite mat och byta om och fixa mig.
Sen kommer elin, därefter möter vi upp resten utav tjejern!



Dags att korka upp!

fredag, älskade fredag!

upp och jobba idag, känns på något sätt konstigt att vi börjar skolan på måndag igen, samtidigt skönt för nu har vi verkligen bara det roliga kvar, så känns det iallafall nu, vi får väl se hur de känns när jag väl är där ;D gick och vissla för mig själv också efter emelie som inte hörde, till slut fick jag ropa efter henne, kul o se dig! :) efter jobbet blev de ner på skolan, lämnade in projektarbetet och pratade om det, mötte upp fia, gustav och jimmie för att åka på systemet och säga hejdå till fia för hon åker till stockholm idag och för att jag åker imorgon. träffade sedan min kusin, therese och anishia och satt och pratade med dom om allt och ingenting, sen drog jag och mysan hem till mig och nu sitter jag och spelar medina för henne, jag älskar sagoland! hon har även fått gått igenom min väska tills imorgon så hon kan godkänna o se om det är något som fattas ;D

ikväll blir det mat med moster, morbror och kusin, samt min familj så klart, efter det blir det att möta farmor o kolla på trolleritrollera ;D haha, joe labero som jag fick när jag fyllde år, ska väl se om de är värt det, haha, efter det vet jag inte alls vad som händer, vill göra något iallafall, men frågan är vad?



IMORGON ÄR DET KRYSSNING OCH JAG ÄR TAGGAD TILL MAX!

<3

Kan inte låta bli, inte min musik egentligen, men den är så underbar!
Jag blir nästan kär när jag hör den, lyssnar på den om och om igen.
Kanske beror mest på att man tänker på en speciell? l o v e !



lång torsdag med dåligt humör.

började med att jag var besviken från igår, självklart. ännu mer besviken idag, men det är smällar man får ta, det finns ingenting i hela världen jag kan göra åt saken och ja, det suger rätt hårt. dock var jag själv nöjd med det jag gjorde och det betyder mycket.

sedan blev det jobb och har jag inte världens sötaste tjejer där? dom fick mig att le direkt och fick mig att må bättre, vi skrattade och pratade om allt annat. blev kvar där en stund med vickan, för jag var snäll och rullade bestick, jag hade inte så mycket annat för mig ändå. mötte sedan upp gustav, fia och emelie nere på min skola och träffade mina kära lärare, och min älskade tobbe, jag bara älskar honom!!


hem och plugga, gjort klart hela mitt projektarbete nu, skönt!



Miss you, wanna kiss you!



PÅ LÖRDAG ÄR DET KRYSSNING, FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

weei.

suttit och fipplat med blogg designen för att få något annat att tänka på..

idag var de lunch med mamma och pappa i Uppsala, jag älskar Fugu, tror dock mamma älskar det mera ;D haha. Sen blev de hem, skrivit packlista och packat ner de jag inte kommer använda tills lördag :) Då jäävlar, fan vad vi ska festa!


gick inte hela vägen idag, men nästa gång så! :)



jag fick ju även jobb idag, fan va skönt!

stolt över mig själv.

Har suttit och rå pluggat i över fem timmar, och de blir fan ännu fler ikväll. Jag ska fan inte misslyckas, aldrig. Jag ska heller inte ta ut något i förskott, klarar jag de inte, gör jag det helt enkelt inte. Men jag känner ändå att jag är på rätt spår och kan klara av det här.


nu är jag sugen på mat, fläskfilé, stekt potatis och vitlökssås! MUMS FILLEBABBA!

we kiss and make up?

ibland känns de som allt bara skiter sig, de börjar bra, sen så bara finns de inge mer? trodde att jag skulle få slippa denna känsla, att de aldrig mer skulle uppstå, men det är väl som sagt inte lätt alla gånger, tror knappast att de är den sista gången heller..

idag blev de att jobba, sen blev de hem till fia, sen mig, sen fotboll, kul att de har ösregnat så man var ju lagom blöt när man kom till jobbet imorse, JA! Och nu sitter jag här bara, lika trevligt som alltid. blivit erbjuden jobb idag också i stort sätt, riktigt skönt faktiskt.


på måndag börjar skolan, helt sjukt ;o


usch, sämst humör just nu, så jag ska lägga mig och sova, ensam.. på något konstigt sätt vänjer jag mig direkt att sova med någon även fast de bara var en natt, första riktiga natten, en hel natt, det var så mysigt.



lite bilder från balen











<3



Jag försöker, tro mig. Kommer du någonsin kunna acceptera allt som hänt,
förlåta och gå vidare? Kommer du någonsin kunna lita på mig och mina
känslor igen? Mina känslor för dig dör aldrig ut, för tro mig,
jag ger dig mitt hjärta, om och om igen..

kos baby!

Vi avbokade Cypern nästan lika snabbt som vi bokade redan.
Vi bokade in Kos, Grekland istället, bästa var att det är så klart grekland, sen var den resan dubbelt så billig och allt kändes bättre med Kos faktiskt, vi åker den 9 juni nu istället för den 8 juni. Jag längtar!




Cypern den 8 juni.

Oj, hoppsan råkade visst beställa en utlandsresa idag, tanken var turkiet från början, då vi skulle hälsa på mina vackra vänner, men vi hamnade visst i Ayia Napa, haha! Så kan det gå när jag och fia sitter framför datorn och har tråkigt, då är man plötsligt 5000kr fattigare och en utlandsresa rikare! ;D haha får se om jag hämtat mig efter studenten tills dess bara, annars äre bara att börja om igen med en veckas partande! ;D

Åka bort över en helg → En helg i köpenhamn → En vecka i Västervik → Utlandet, vet är frågan? → Turkiet → Vårat sista stopp blev Cypern. 

Kanske ska man aldrig börja tänka och drömma sig bort, de var ju bara så att jag och fia skulle kolla genom bilder från när jag var i turkiet förra året, blev att kolla resor, råka klicka lite, vipps så var vi en resa rikare ;D haha sjukt!


IMPULSGREJER IS THE SHIT and i love you!


Stress? Förväntan? Gjädje? Sorg?

Ja, det är väldigt mycket känslor på en och samma gång, nu när man har allt på papper vad som kommer hända en månad framöver, så känner man allt på samma gång.

9 maj studentbal
16 maj, studentkryssning
18 maj, börjar skolan med fackprov. Plus hjälpa västerledens 8or med servering inför deras avlutningmiddag för 9orna på deras skola.
19 - 20 maj, fackprov.
21 - 22 maj lediga.
25 maj, arbetsförmedingen, utbildning don't drink and drive, sedan hemlig klassresa med övernattning.
28 maj, mösspåtagning och festande.
5 juni, S T U D E N T E N!



Jag kommer sakna er, allt vi gjort tillsammans under dessa tre år! Ni har varit den allra bästa klassen man någonsin kunna haft och jag ångrar inte en minut ihop med er! Alla bus, tjafs, all glädje och alla resor vi gjort ihop! Jag kommer alltid minnas er, ni är fantastiska allihoppa!


Endast fåtal bilder av den tiden vi haft tillsammans, och alla är inte med tyvärr ;/



   
  
  
  
  
  
  



HOTELL OCH RESTAURANG 3, STUDENT 2009!

studentpresent

Tomas Sabo
Endast halsband med en speciell kedja och dessa två till..




btw, nu har jag städat.

puuuh!

Känns som att jag har hundra saker att göra just nu ;/

- Städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.

- Tvätta alla kläder som ligger på hela golvet

- Köpa skor tills helgen och studenten.

- Boka tatueringstid
- Flytta bort alla katronger.
- Färga håret
- Ändra designen
- Plugga körkort
- Trääna


äsch, the hills nu, sen ta en treo och sova, yeey!


smile bitch, there is nothing you can do.

huvudvärk och mår illa, sen upptäcktes de annat också, jag blir bara less, hade jag aldrig känt såhär hade jag struntat i det, men allt blir knäppt och konstigt när man känner så som jag just nu gör, jag vill inte sätta ord på det än, inte offentligt iallafall.. tycker det är skit jobbigt, så jag ska ta på en film, sova och förtillfället aldrig mer vakna.



Förlåt, jag vet att vi pratade om det, att du inte tycker om "såna" tjejer, men varför måste du vara med andras? ;s  Men det är så svårt att förklara, det har så mycket med de förflutna att göra och du kan inte säga att jag tänker för mycket för hade du varit med hade du förstått. Du vet inte ens hälften som hänt, just därför vill jag att det här ska vara min chans, men nu känns de som att du måste vara med i allt de hela, låter skit löjligt men de här är min chans. För dig låter allt så ytligt, men det är de inte för min del, de har ingenting med matriela saker att göra, för de fanns inte på den tiden. Men jag blir jätte less på sånt här, lite på saker du säger och så, förlåt men jag skulle kunna ge upp nu för stundtals känns de hopplöst, kanske för ingenting, kanske för någonting.

Årets första bad, även ett naken bad! ;D








. . . . . .

Blev bjuden på mat idag på olearys, sen drog jag upp till fia för att vi skulle träna, javisst, vi båda somnade rätt snabbt framför tvn, sen myste vi med våfflor och efter de popcorn, vilket fialotta är extremt duktig på ;D


Jag kan inte sluta le eller skratta, jag är så jävla lycklig, DU gör mig lycklig!


Hundra saker som händer nu, bra och roliga saker!
Dock har jag mitt projektarbete kvar att skriva ihop, men de är nog snart gjort! :)



3 maj 2009, söndag.

igår var en toppen dag, efter jag städat och så, grillade vi lite här hemma, sen åkte vi ner på stan och käkade glass, skynda hem och göra sig iordning för att sedan åka till stockholm, där vi träffade linn och alla andra :) massa fina bilar, ååh jag skulle bara vilja peka och få, haha! sedan vidare och ännu vidare :) hem till enköping och släppte av fia, sen åkte vi vidare hem och kollade på film sen sov.


nu blir de väl att hoppa in i duschen en snabbis, sen ner på olearys och äta mat
och sen ikväll blir det att träna sen blir det väl promenad och skvaller på det, haha!



i give you my heart, once again.


2 maj 2009, lördag.

städat och varit duktig, yeeey!
testade även min student klänning nyss, tillhörade mössa och allt till, fan va bra det känns, en månad och tre dagar kvar sen är det över.. det kommer komma tårar den dagen! jag kommer sakna er alla, all sammanhållning osv, men de man verkligen tycker om och allt håller man ju kontakten med! :)


ikväll blir det nog stockholm, pimpla lite vin innan de, det blir nog toppen! :)






om en vecka är det bal som gäller, då ska jag bli förvandlad till en prinsessa ;D

1 maj 2009, fredag.

Lataste dagen på länge, bara legat och soooovit, pappa väckte mig vid fyra och tyckte jag kunde gå ut och ta vara på de sista soltimmarna, så jag la mig ute och sov istället i våran extremt sköna solstol som vi har bäddmadrass på, där sov jag hur skönt som helst till ca 19ºº.. Segade mig in i duschen och på med kläder sen åkte till donken en sväng, förbi martin, ut till bresse och sen hem och nu ska jag sova sönder och de bästa är att imorgon är det lördag, vilket betyder att jag kan sooova bort hela den dagen också ;D haha.


Det går inte att diskutera en sak med någon, när de ända som betyder något är att man har rätt. 

_____________________________________________________
____________________________________

 

Nikke, jag vet inte riktigt om du läser det här men om du gör de, vill jag bara att du ska veta hur glad jag är att jag har dig! Tack för att du alltid ställer upp och bara finns när det väl behövs! Hoppas du vet att jag skulle göra samma sak för dig och gör allt för att du ska må bra! För mig, är du guld värd bror!

valborgsmässoafton.

gick upp tidigt, vid åtta för att göra oss iordning, åkte mot uppsala runt halv tio.. blev gränby först med mamma eftersom att jag skulle kolla efter studentklänning och jag har hittat den :) wei! den är helt underbar, jag är super nöjd!


efter de åkte vi in till stan, var i alla möjliga parker osv, tills vi satte oss ner i stadsträdgården, träffade huur mycket roligt folk som helst, hade riktigt kul. vid fyra tiden tog vi buss hem och där träffade jag på jasmine som hade jobbat, så jag satte mig vid henne och pratade, efter buss resan gick de bara utför tills de kom hem massa folk till mig och en kär vän pratade med mig och fick mig på hur bra humör som helst igen, följde med mamma och dom till fanna ip för att kolla på maj-brasan, sen vare bara hem och börja dricka igen, drog sedan vidare hem till martin, där de kom lite annat folk, och sedan ner till joar, jag orkade inte gå så jag drog åt mig en taxi, där jag, gio, thom, viktor och putte skulle åka och få plats och tur är väl att putte är så liten, så han fick ligga i bagagelyckan ;D haha, vidare till att ta ut pengar, möter vi ted, stoffe, jonas, johan och jani och dom, vilket inte är alla gånger heller ;D väl nere på joar mötte jag upp madde, anjana och annika :) dansade och hade enbart hur jävla roligt som helst! kul hade jag iallafall och jag var väl hemma vid fem någongång på morgonen..


länge sen jag hade sån rolig valborg, började halvdåligt, blev skit dåligt och slutade kanon bra, det är tur att man har såna fina vänner och en underbar storebror (trotts att vi bråkar) !


min fina! :)
  
  
  
   


RSS 2.0