Snö, vinter och jul.



Av allt i hela världen just nu, önskar jag faktiskt snö.
And baby,
all i want for Christmas, is you.


Säg inte förfan inte..

Igårkväll blev det en sväng ut till Fredrik Reese med Amanda och Pillan, även planer för i helgen smeds, trevligt! Känner på mig att den här helgen kommer bli toppad!


Idag så blev de mys med min kära vän Carolina, satt hemma hos mig en stund, sen åkte vi ner på stan och käkade, träffade Linda och berättade om vad som hände tidigare på förmiddagen, (Jag lyckas, alltid!!), sen satt vi kvar på wendys tills jag blev inringd till jobbet och snäll som man är ställer man alltid upp! Ska även jobba imorgon kväll, trotts att detta var mina lediga dagar, men jag ska inte gnälla, jag har ett jobb, jag trivs överdrivet bra och jag vet inget som de finns att klaga på :) Så jag ska vara tyst.


Blev promenad hem efter det och nu funderar jag på om jag ska ut och springa, planen var iallafall så eftersom att det inte blev så igår. Men jag har jätte ont i halsen, huvudvärk och ont i kroppen, så ut och springa är nog inte någon bra idé är jag rädd.. Usch, vill inte lägga mig sjuk nu, värsta som kan hända, vill inte, vill inte, vill inte..


-
Idag ringde jag även det där jävla samtalet, skulle återkomma efter halv fyra, vilket jag gjorde. Då har ASET slutat, "han gick för två timmar sen, det gör han alltid, det vet väl du?" MEN SKÄMTAR DU MED MIG? Okej, vet inte alls hur jag ska göra. Det blir väl en polisanmälan, fast först facket kanske. Jag ska inte behöva tjata och jag har gjort mitt nu, NO MORE MISTER NICE GUY!!! (Miss nice girl..)
-


Izzy Francis Fox Andrew, jag måste ha den tuffaste kusinen! ;D


....

en annan sak också, som jag fick reda på när jag var på jobbet. Jag bytte ju mitt pass, så jag jobbar fredag istället, men fick ju reda på att några hade bokat in middag. Oh no! Varför lyckas alltid jag? Och med tanke på i fredags som var, så var kanske inte det här det bästa som kunde hända. Men jag får försöka tänka på något annat och gå ifrån tidigare och dränka mina tankar i alkohol, haha! ;D Sen möter man väl ligan ute, weei, hahaha! Gissa OM mina kära arbetskamrater skrattade när vi fick höra detta, det är ironiskt som fan och egentligen inte roligt. Men det är mitt fel, jag vet! ;b haha.

Jag har iallafall något (någon, några...) snyggt att kolla på! SUG PÅ DEN!



-
Jag vill inte tänka framåt, men jag är livrädd för att fastna här!
-


Happyface?

Både ja och nej, och det suger.


dagen började skit bra, fick se mitt hjärta och prata med henne! <3 sen fortsatte den halv bra, ringde angående min lön som inte kommit in, pratade med chefen där som bara var spydig osv, usch. Får se om jag blir uppringd imorgon och får min lön eller hur allt blir. Så nu har jag bara lönen från mitt nyvarande jobb, vilket inte alls var mycket eftersom att jag blrjade i slutet av augusti. Får se hur det här slutar, blir bara så less på att man ska behöva bli arg och att saker och ting inte går rätt till.


Sen vid halv fyra åkte jag till jobbet för personalmöte, alla är eniga om allt och allt känns bara så bra! Längtar tills de nya på stan öppnar och hoppas verkligen att det kommer gå bra. Jag börjar nog inte där uppe direkt, utan det blir nog mer till jul / efter jul. Mig spelar det ingen roll, la fram förslaget på att jag Linda och Karro gärna är nere och har det :) det skulle vara toppen! Hela december är även nästan full bokat, kommer få jobba röven av mig, men julbord är kul :) Slitsamt förstårs, men kul. Så för våran del spelar det ingen roll alls. Även mycket annat kom fram, vilket var bra :) Planerade även in att vi ska ut och käka, ska även planera in några kurser och lite så! :) Och idag blev det även bestämt, helt, så nu vill jag bara att den här månaden ska vara över så vi kan gå in på november! :D Im happyface angående allt det, toppen!! :)



Sen när man kommer hem, tas den glädjen ifrån en ganska snabbt. Förstår inte hur ni orkar. Usch, tar på mig den skulden och betalar av den istället för att lyssna på er och erat tjat. Lämna mig ifred, förstår ni inte, JAG VILL INTE! Så nu var hela den dagen förstörd, tackar för det! :)


tänkte att jag skulle ut och springa, förbi nathalie och lite så, bytte om tills jag ser regnet så jag gav upp. Ännu en glädjedödare denna dag! JAG GER UPP! Så jag ska laga mat nu, slå på en film sen sova. Jag orkar inte mer denna dag, tack alla som bidragit!

facebook kan suga min röv!!!

Åååh vad jag ÄLSKAR när Facebook inte funkar!! Är det bara min det är fel på, eller andras också?
Jag kommer in via mobilen men inte via internet, står bara att de inte går att logga in och massa skit, ÅH! ;D LYCKLIGA IDA!

Jag saknar så mycket.

Främst av allt, saknar jag Sofia. Jag vill att du kommer hem nu, med gråten i halsen så saknar jag sig så sjukt mycket. Jag vill inte att du ska vara så långt ifrån mig, jag vill att du ska vara hemma. Jag vill att du ska komma oplanerat och knacka på min dörr, att vi ska ligga och sova bort hela dagarna, att vi ska ta ett friskispass innan drickat hos Linda börjar. Jag vill ha dig här hos mig, här där du borde vara!



Jag saknar Emelie, att ha någon så nära som är så ärlig och öppen. Missförstånd är bara dumt och jag vill inte ha det såhär. Tyvärr, måste jag skriva det här. Men jag saknar dig, och du är välkommen tillbaka när du känner för det!


Jag saknar gamla HR3 (med få undantag..) våran sista tid ihop, var den bästa.


Jag saknar att vara liten, att vara sådär liten och dum. Och göra allt bus med min Carolina. Killar, alkohol, vänner vi förbrukat med flit, (bokstavligen, haha) och allt annat.



Jag saknar 2006, bästa året som någonsin varit. Alla ni, som fanns i mitt liv just då. Är så sjukt saknade. Även fast vi inte är vänner idag, kanske till och med osams eller vad vi ska kalla det, så saknar jag det, det vi hade då.



Och jag saknar min Namnam, jag hoppas att vi ses snart Sis! <3



Och jag saknar dig, varje sekund jag inte är med dig!

min söndag, l.o.v.e, kusin!

Jobbat hela dagen, blev ute-mat och prat om helgens bravader efter jobbet med Linda och planer gällande nästa och gissa OM jag längtar, haha. Kommer bli så bra, bättre än någonsin ;D ..

-
Jag ryser i hela kroppen, jag kan inte förklara det här. Och jag vill inte egentligen, så vad tänker jag med? Jag gillar att känna som jag gör, samtidigt inte. Vad hände med oss? Hur kunde det bli på det här viset? Jag kan inte sluta tänka på dig, du får mig att le varje sekund. Sen första gången jag såg dig, har det alltid varit något speciellt med dig och det är över tre år sen.. Du var mer än bara en dröm och att jag fått dig hit, är så över förväntat. Min dröm gick i uppfyllelse första gången du kysste mig. Och nu vill jag bara ha mer. Jag vill ha dig ♥
-


Träffade min kära kusinvitamin idag också, eller rättare sagt två av dom om man ska vara riktig :) Men min skadade Kusin, Sebastian, tycker så synd om dig! Men hur som helst, så har vi bestämt att vi ska försöka göra något, vi varken hörs eller ses knappt och det blir lätt så när man har olika vänner osv. Likadant med mig och min bror, önskar att vi umgicks mer faktiskt. Aja, jag och Sebastian ska iallafall gå på bio någon dag, snackas om den där, "Flickan som lekte med elden", kan kanske bli film hemma eller något liknande men något i den stilen iallafall och jag hoppas att det blir av, umgås så sällan så det skulle vara toppen! :)


Jag skrattar idag.

Torsdags morse åkte jag iväg till en vän, spenderade dagen på stan med att shoppa lite smått, tog en öl på ett ute ställe, var till model house och träffade en annan vän, käkade middag i kungshallen sen åkte vi hem och spenderade resten av kvällen med att träffa några killar från förr, samt godis/chips och läsk ihop med idol och sen film.

Åkte hem på fredagen för att vi både blev oplanerat tvungna att jobba. Så kvällens planer var filmkväll med Linda, som slutade med att vi drack och spöade killarna i singstar. Hamnade till slut på joar, där både det ena och andra hände. Träffade Mr x, och blir lika glad varje gång, det är magiskt. Så jag spenderade min natt ihop med sällskap av högsta klass, kunde aldrig blivit bättre!




Idag blev det till att jobba, var hur seg som helst, hade helst velat legat kvar i sängen men inte det :( .. Efter jobbet var de planerat att mysa framför tvn med en bra film, men jag deckade rätt snabbt eftersom att det blev knappt inge sömn inatt, den lilla jag fick drömde jag så mycket som om jag vore vaken och det var med ett leende på läpparna :)

 


Nyduschad och fräsch ska jag mysa mig ner i sängen nu, för imorgon väntar jobb och min Mr..


Slänger in denna låt, eftersom att en viss person sjöng den så vackert för mig inatt! ♥


<3

Varje gång jag ser dig, blir jag varm i hela kroppen!
Du gjorde verkligen min kväll till den bästa, sättet du håller mig, sättet du ser på mig, sättet du kysser mig får hela mig att rysa. Du är för otrolig för att vara sann, tror nog mitt hjärta slår några extra slag för dig! Vi ses imorgon, cant wait!

Hejdå suckers.

Im out!

Hörs den dagen jag vill ha kontakt med omvärlden igen, bloggen kommer stå still en stund. Kommer tillbaka till Enköping när jag finner ro att göra det! Så skönt att ingen vet och hade någon vetat, vore det den människan som brydde sig! 



En sak till, det här är inte riktat till någon, utan bara allmänt.. Och det är, säg aldrig att du finns där om jag vill prata av mig och att ni ställer upp. För det är bara ord, visa det istället. För annars är det lika mycket skit snack som allting annat.



Bye Suckers! :)

Less AB!

Jag är arg, ledsen, förvirrad, extremt besviken på såkallade vänner och bara allmänt trött.


Skrev ett argt, meningslöst och onödigt inlägg nyss och jag publicerade även det. Sen läste jag det och insåg att, nej, jag låter inte dem se den sidan av mig. Lite självrespekt och stolthet har jag faktiskt, hur less jag än är. Plus att helt fel personer kan läsa och gotta sig i det hela, tyvärr finns det sånt folk, så jag struntade i det! :)


Istället så tänker jag vara allmänt less och rymma, ni hörde mig! Även fast det bara är för en liten stund, så kommer den stunden göra så mycket. För det är faktiskt inte alltid så, att de riktiga vännerna alltid ser när något är fel eller så gör dom det, men bryr sig bara inte. Och jag behöver nog komma iväg och få andas ♥



Planerar även en resa, för mig och en nära. H♦n vet ännu inte om det och jag tror att h♦n kommer bli överlycklig, för det är jag!


Lediga tisdag!

Vaknade av att min käre far bankar på dörren och tycker att det ör dags att gå upp, vilket jag också gjorde, ca 4 timmar senare.. Och då städade jag faktiskt mitt rum, dammsög och allt sånt där tråkigt, kände mig riktigt duktig. Men jag hade egentligen inget val, men tanke på att jag haft nästintill döds-ångest hur de sett ut och jag är inte den kräsnaste tjejen gällande mitt rum. Och när jag berättade det för min moster, som därimot är städoman. Så tyckte hon att jag skulle komma och bo hos henne i en vecka, jag skrattade bara mest. Fast jag egentligen vet att hon menar allvar, för hon tycker nog att jag är katastrof, haha!


Hursomhelst, efter jag städat hoppade jag in i duschen, sen kom min kära vän Carolina! Träffas alldeles för sällan, och ingen är gladare än mig när jag träffar dig! Vi satt mest och pratade om det lilla livet, gamla tiden, bus och allt annat möjligt som händer. Nu är det inte alls länge kvar och gissa om JAG längtar ;) haha.





Sen blev det datorn och sen tacos som pappa gjort iordning! :)

:)


Wooopwooop!

Jag har kommit på hur man gör filmer, en sån här sen måndag kväll med ingenting att göra. Börjde med att jag skulle rensa mer bilder, och kom in på Zophias mapp och insåg hur mycket jag saknade henne, mer än vanligt. So babe, this is for you.





Pratade med min vän Charlotte i telefon, så mixtrade ihop en film till henne med :) jag hoppas såå att vi ses snart! <3





E N J O Y !

Alexandra "Kissie"

Satt och kollade idag på massa klipp på youtube, och var bara tvungen att kolla in när Kissie var på vakna med the Voice. Och helt ärligt, varför är hon så blåst i bloggen? Hon säger ju det själv, att det bara är ett spel. Hon skriver ju sådär för att bli känd. Och hon lyckas ju absolut. Tjejen jag såg på the Voice, uppfattar jag inte alls som Kissie, (Fast det kanske var för att det var Alexandra som var med på the Voice, Kissie är ju bloggaren, säger hon) det är inte samma person i huvdtaget. Så hon kanske är älskad av sina vänner hon har trotts allt, haha. Så Kissie är inte längre något "hat-objekt" för mig längre, synd att hon inte blev känd genom att vara en vanlig vardaglig tjej istället. För jag tyckte ändå hon verkade rätt rar och rolig liksom ;b



söndag - jobb, dejt och pirr i magen.

Inlägget Pokerkväll skrevs igår, men det står att det är upplagt idag? ;s Det var konstigt.


Hur som helst, denna natt har inte heller varit den bästa. Mått jätte illa och kunde verkligen inte sova, slutade inte så jävla roligt direkt heller. Somnade väl till slut iallafall, tack och lov.


Vaknade av att telefon gick i högvarv, och denna dag på jobbet har jag inte ens ord för. Dom som var där och så, vet precis vad jag pratar om. Och nu orkar jag inte bry mig mera om det! :) HC Liljan hade sin första träningsmatch idag, som dom vann! :)


Efter det blev de dejt med smaskiga detaljer, fick veta både det ena och andra! Stötte även ihop med honom, litet pinsamt möte sådär eftersom att jag blir lika knäsvag varje gång. Stog och pratade en stund, tills vi skulle åka och de var väl lika bra, med tanke på hur jag kände mig, haha! :)






  



       IM A HC Liljan FAN!
         
HC Liljan Huligan!



Pokerkväll.



Min natt och morgon/förmiddag/dag har inte varit den bästa, tackar nog Peter för den. När jag väl är i tillstånd nog att vakna, blir jag inringd till jobbet och tur var väl att jag skulle jobba imorgon, pustar ut lite lätt sådär.. Sen ringer Amanda och säger att jag ska göra mig iordning, PAIN om något.

Äter, duschar och sminkar mig, ut till Amanda och börjar göra iordning mat, grillade kött och gjorde ungsbakad potatis med vitlök! Sen kom resten av tjejerna och då sattes Pokerkvällen igång. Med lite för mycket marker, så gav de tre sista upp, Amanda, Elvina och Emelie, så de slittade potten. Dock såg jag Elvina som vinnaren och jag åkte ut först, så det var mindre roligt.





Amanda var på hugget och blev mer och mer taggad för utgång, jag höll med och sa att jag också skulle med, tills jag insåg att, nejfan, det går inte. Så jag gav bort mina fribiljetter så de andra kunde gå ut iallafall. Emelie och jag körde nyktert, bra gjort av oss! Körde ner dom till joar och sen hem.

 

Ska nog slå på en film nu, imorgon väntas JOBB, på min lediga helg ;/ Jag som faktiskt hade planer för denna söndag, men det finns fler dagar. Vi kommer nog stöta ihop ändå, om ni förstår vad jag menar..


Min super fredag.

Första helgen ledig på, ca hundra år? HAPPY!!


Jobbade, men kom inte från jobbet förren vid fem iallafall, svängde förbi systemet, sen till Lina och hämta mina kläder sen hem och stressade för att göra mig iordning. Åkte till Emelie och körde igång, där Pill och Amanda redan var. Sen över till Klara där de var tjejfest, sen drog jag och några andra över till Linda och fortsatte festa där och där slutade även kvällen för vissa. Blev några jobbiga, oroliga och konstiga timmar, som sedan slutade på Joar för min, Amandas och Lindas del som vi hittade på vägen, haha. 


Amandas kväll blev tidig den med, för som sagt, kvällen blev kort för vissa, HAHA! Så jag och Linda gjorde det vi var bäst på, ljuga för ragg, haha! Omgift, 31års åldern, hade 3 barn, vändade ett fjärde, vilket resulterade att man FICK ragg? Tydligen tände man på det, pinsamt. Men jag och Linda fick oss några goda skratt.


En av de bättre kvällarna :), om man bortser från två insidenter!








Why can't you just leave me alone?

Jag är så trött och irriterad, vill inte ens tänka på det, men ditt namn dyker fan upp överallt. Ge mig bara helg nu så jag kan få glömma, även om de bara är för en stund..



Imorgon jobbar jag till halv fyra, sen är det helg och den här helgen är bara såå efterlängtad. Har fan jobbat varje helg snart i över en månad, så det har varit rätt värdelöst.


Imorgon
blir det utgång med tjejerna, om det löser sig, vilket det måste!!!
Lördag blir det födelsedagsfirande + pokerkväll hos Amanda.
Söndag blir det att kolla in HC, sen mys på kvällen! ♥




Jag saknar min Sofia, och jag behöver dig mer än allt just nu, jag har inga kläder, behöver klippas och mina ögonbryn behövs noppas. Kan du komma hem en sväng för just det, för min skull? Haha, du får ordna det när jag kommer ner, vilket inte ska dröja allt för länge älskling! Kommer aldrig vilja åka ifrån dig när jag väl kommit ner :( Jag älskar dig min vän!


Ett riktigt gott skratt.

Fick av min vän Charlotte, jag dör av garv ;D Kollat OM och OM igen!


Fuck it.

Skrev nyss ett långt och argt inlägg, skulle precis publisera men insåg i samma sekund att du inte är värd det. Du är inte värd den energin, inte någonstans. Och en viss vän fick mig att inse en massa andra saker också. Du vill radera mig, då gör jag samma sak! :)



Så hörupp, jag har en ny msn.
Jag har addat några få, men be om den så får ni den :)



GOSSIP GIRL hela natten nu, säsong 2 :) om jag nu kan sluta msna med min vän Charlotte, som jag förövrigt saknar väldigt mycket, you make me stronger and i love you for that!

Min vän, Nathalie.

En bild säger mer än tusen ord.

Du fick mig verkligen mig att börja tänka på våra dagar vi spenderat tillsammans. År, månader, dagar, timmar och minuter. Jag har upplevt de värsta och bästa ihop med dig, kärlek, vänner, föräldrar, bråk, djur, festande, vi har nog gjort allt fullt ut och vi gjorde det du och jag. Du vet, "backar upp, ställer upp".
Jag saknar dig, Namnamn.

Time to move on.

Jag hatar när det förflutna hinner ikapp, precis som det gjorde idag. Det får verkligen allt att rasa känns de som, saker man kommit över för länge sen börjar helt plötsligt att spöka igen. Något man normalt inte ens är ledsen över, inte ens lite. Sen när man väl blir påmind så har man aldrig varit mer ledsen. Vi båda vet ju vart vi har varandra, vi både vet precis hur det är och det har vi vetat såå länge. Ändå kan vi inte låta allt bara vara, det är svartsjuka, vänner, vardagsgrejer och hur man spenderar sin helg.

Det skulle aldrig sluta såhär, det var liksom inte såhär vi såg på framtiden. Det är långt ifrån hur vi drömt om det. Men nu är det såhär och jag är nöjd med allt som det är, för vi kan inte göra något åt den här situationen. Jag är mer än nöjd med mina vänner som jag har och hur jag spenderar min tid av mitt liv och det borde du också vara. Jag är glad för din skull, varför kan du inte glädjas åt min?

till er; mina bästa vänner!

Vänner är som stjärnor,
man ser dom inte alltid, men man vet att dom finns där.

Och det är bara så sant. Riktiga vänner behöver inte alltid vara dom vänner man umgås med dagligen, utan de kan vara människor man sällan träffar och när man väl träffas, så känns de som att det var igår. Bara för att man är ifrån varandra, betyder det faktiskt inte att man tycker mindre om varandra. Jag har en sånn vän, och när vi väl ses och hörs, är ingen gladare än mig.


Vänner är det värdefullaste man har, jag tror att alla behöver någon som man verkligen kan lita på, gråta ut hos och någon som bara finns där. Och appropå att vänner är det viktigaste, är det också det dummaste man kan göra, är att svika en vän. Vi alla har säkert varit med om det, både svikit och blivit svikna, och det gör lika ont varje gång.


Jag kan för en gångs skull på riktigt länge, stå med båda fötterna på jorden och le åt det goda. Vara glad över att jag nog faktiskt har de bästa vännerna, bästa vännerna för mig. Det är några jag verkligen litar på, har roligt med på högsta nivå, några jag ställer upp för till hundra och några jag aldrig vill vara utan. Och några av dessa personer, har inte ens funnits så länge i mitt liv, faktiskt bara en kort stund. Gamla vänner har man växt ifrån, alla har nya kretsar, pojk&flickvänner och i samband med det, fann jag er och en annan fann jag från min barndom.


Man värderar helt olika saker och jag tror nog att vi alla har växt upp, gammalt groll är glömt, vi vet precis vart vi har varandra och det är de ända som betyder något. Jag hoppas, med hela mitt hjärta att ni få vet vilka ni är och att ni ska veta att jag finns alltid här för er, vad som än händer. Låt ingenting komma imellan oss, för jag litar på er och bryr mig om er.


It’s true, I’m stuck on you! ♥

Haft svårt att sova inatt, tur att jag hade lite sällskap iallafall tills jag fick höra att jag skulle sova nu, för att jag snart skulle gå upp. Och konstigt nog så somnade jag nog ganska snabbt efter det, haha. Gick sen upp när klockan ringde, duschade och sen drog jag till jobbet, heeelt dött idag, mer än vanligt, vilket sög rätt hårt. Efter mycket tjatande så fick jag Emelie och Amanda att komma förbi och umgås, lika trevligt varje gång! ♥


Ska hinna med en lunch med Amanda på torsdag också innan jobbet, sen full fart mot helgen som ska spenderas med kalaspinglorna och alkohol! Sen på söndag ska jag ner och kolla in HC grabbarna spela sin första träningsmatch, kommer bli intressant!



-
Att stå så nära en dröm, går inte att beskriva med ord.. De är en känsla man inte får uppleva många gånger i sitt liv. Drömmen är inte alls långt borta och det känns så fantastiskt. Det är bara jag som ska bestämma mig, för allt hänger på mig och absolut ingen annan. Och jag är så glad över det här så det är sjukt. Jag måste ta chansen nu när jag har den, för den kanske aldrig kommer igen.
-

Nu kan jag INTE vara tyst längre..

Ska helt ärligt säga att det är inte alls lika roligt att blogga längre, inte för fem öre. Och anledningen till det är för att annat folk använder sina bloggar till helt fel saker, tycker jag, därmed skriva ut saker som inte ens har med dom att göra, endast massa skit snack och sitter och gör narr av folk osv. Och när folket själva säger att deras liv kretsar runt bloggen, ja tyvärr får ni nog ta konsekvernserna utav det också då.


Och en sak till, när man gör allt i sin makt för att försöra någons liv, så vet nästan alla det rätt snabbt. Och ni kommer ångra er, big time!

helg, tack! :)



Ville bara säga att jag längtar till helgen, puss :*


Tävling! :)

jag är med i tävlingen på http://lindablom.se/ sida, där man kan vinna presentkort på 1500:- från Junkyard. Lägger upp lite bilder på sånt jag skulle vilja ha :) .. (Blev dock inget "fint" kollage, då mitt photoshop inte funkar som de ska, och har inte gjort på ett tag tyvärr! Så de suger..)


Adidas är största favoriten och har alltid varit, men har även fått smak för Nikita! :) Var inte alls länge sen jag satt inne på Junkyard och kikade efter lite nya kläder! :) Har beställt därifrån förut och gillar verkligen deras sida!

  

  


Planer.

Sitter och kollar runt nu på olika förslag osv, och det bådar gott!
Det var inte ens dyrt, fast det spelar ingen roll, för det är värt varje krona.


En annan sak som är pågång är något som kan hända till nästa år,
ska försöka träffa åsa och prata och se vad hon säger om allt :) ..
En dröm skulle verkligen slå in, inget skulle vara mera toppen!!


Tillbaka till verkligheten, så är det en del som händer snart också :))
Blir inte en lugn stund, jag bara älskar det här! :)

always and forever.

Jag vet inte om jag inte riktigt insåg att det var på riktigt, att snart fanns du inte vid min sida längre. Jag vet vad som hände, men jag vet inte alls vad som tog åt oss. Och nu, saknar jag dig varje dag. Jag har gråtit mig själv till sömns, för att jag saknar dig, för att det gör så ont att du är så långt bort. Jag räknar dagar tills jag får träffa dig igen och det glädjer mig att du har det bra, du är verkligen värd det, mer än någonannan. Jag är stolt över dig att du tog steget, var stark och gjorde det här för din skull och ingen annans! Jag finns här när du återvänder, på samma ställe där jag stog när du lämnade mig, närmast våra hjärtan.
Du är min bättre hälft och jag älskar dig! ♥

Ska jag skratta eller gråta?

Börjar 06,30.. Kommer en timme sen..
- "Alltså, jag satte klockan på 06,45 för då tänkte jag att då hinner jag ju lugnt.."


Vad tänker folk med?

Helgen.

Fredagen var halv dan till att börja med, men den slutade faktiskt hur bra som helst ändå! :) .. Efter att vi suttit hemma hos Emelie och fixat o donat åkte vi ner på joar, slog oss ner med Peter, drack gott och bara hade det trevligt, innan alla fulla, odrägliga människor ramlade in. Åkte vidare för att kolla läget med Lina och Stoffe, sen ut till Litslena och där träffade vi Fredrik och Fredrik.. Hämtade upp två mindre nyktra tjejer, sen bytte jag bil för att lämna av kvällens fullaste, haha! Du är ju bara för söt hjärtat!! ;D Vidare att träffa Lina, Stoffe och Emma en snabbis, för att sen åka till mig. Satt kvar i bilen utanför mig bra länge sen och pratade, vi hade ju faktiskt saknat varandra såå mycket, så det var trevligt :) ..

 
 
 
 



Lördagen bestod av jobb, nya arbetskamrater och victor ;D jag har saknat honom!! Så de blev en sen kväll på jobbet, stressade hem för att hinna duscha för att sen dra mig vidare till Emelie, men ångrade mig i sista sekund, skulle ju faktiskt upp svin tidigt och jobba ca 14 timmar, så jag avstod.. Men jag hoppas att tjejerna hade en trevlig kväll ändå, vi tar igen det nästa helg! :) <3


Idag var det bara sååå jobbigt att gå upp, Linda min kära vän var guld värd som hämtade mig, sen körde vi igång! Det var en låång dag, 14,5 timmars jobb, men allt folk där nere gör det såå mycket lättare att sköta sitt jobb och det är jag glad för. Fick även fin besök av Emelie och Amanda, fick höra skvaller och fick mig en del goda skratt, det tackar jag för. Ni är guld tjejer! ♥




Jag längtar tills nästa helg, allt jag kan säga är, ÄNTLIGEN!


Opublicerade grekland bilder..

Eftersom att min kamera gick sönder när vi var i grekland de första dagarna så blev de få bilder jag tog aldrig upplagda. La bara bort kameran när jag kom hem liksom, men hittade bilderna nu när jag tog minnes kortet när jag lånade brors kamera! :)



Super Frukosten + moster's vaniljbullar, MUMS!
 



Arlanda, halv lulliga och oroliga!




Äntligen fredag.

Nu sitter jag hemma hos Emelie efter mycket om och men..
Amanda pillar och fixar håret medans jag sitter här och lamar.


Idag blev de en sväng på stan, förbi jobbet och sen hem.
Åkte sen och handlade, hämtade upp Emelie, systemet och sen hämta mat till resten av familjen, jag var duktig som avstog, äter ju inte sånt :)) ..

Efter 95 kommentarers maraton, som jag för övrigt inte vann, kom vi fram till att vi skulle på fest? Sala, Enköping, Joar? Eller? Vi är fortfarande kvar här, ska snart ner på joar för att hämta lite grejer tills imorgon, för att köra stenhårt, kommer bli kanon! Även nästa helg är planerad, NICEE!!



Emelie & Amanda, så glad att jag har er! ♥


du är problemet gumman.

Att man snackar skit om folk och trycker ner varandra för att bli mer poppis, lärde man sig på dagis. Jag trodde verkligen folk hade växt upp, men inte det. Folk yttrar sig om saker, som de borde passa sig jävligt noga för. Förstår folk inte hur mycket skada det kan göra? Hur dum får man bli? Folk pratar som om dom vore helt felfria, men grejen är den, att det är ni med mest problem. Det är därför ni håller på såhär. Vet ni egentligen vad folk vet om er? En vacker dag slår det tillbaka på er, kanske finns en hel del ni inte vill att folk ska veta. Eller saker folk gjort mot er osv, saker ni kan få reda på som kommer göra er ledsna osv. Man kanske ska ta och tänka ett steg längre ibland. Vissa människor är bara så pinsamma, jag vet inte hur jag skulle kunna se mina föräldrar/syskon/släkt i ögonen om jag satt och skrev ut sånna saker som ni gör, eller varför inte arbetskamrater och chefer? Snackar skit om folk de kännt i en stor del av ens liv, är ni stolta över det ni gör? ;s Jag vet inte hur fan ni kan sova om nätterna.


Ni kommer nog få ångra er ganska hård en vacker dag.

skit-torsdag!

Behöver inte säga mer, morgonen började bara såå dåligt :( ..

Och fortsatte inte bättre när jag kom hem heller, det finns idioter till allt, räkna med krig! designen är katastrof, jag har huvudvärk och jag vill att mamma ska komma hem.



Ska nog ut och springa eller så tar jag en lång promenad med Easton!
Träning ikväll igen skulle jag tro, har sånn träningsvärk idag!



Ååh, nu kommer pappa hem med lite medlidande, skönt! :)


onsdagkväll ...

jag vet inte om jag lever, jag har ingen känsel i kroppen knappt.

Jag fick ju faktiskt för mig att jag skulle åka och träna, vilket resulterade i spagettiben, haha, pinsamt faktiskt.. Nej, nu är det bara att ta till drastiska åtgärder om något ska hända, allt på en gång, KÖR KÖR KÖR!




Jag saknar mitt drygo till vän, Fredrik Reese!

  





Sätta mig och pilla med design nu, innan jag ska sova :)


min vän emelie.



- Visst är dom söta?
- Så innehelvete.


onsdag.

Piskad till att blogga av en vän som har lite att berätta för mig ;D ..

Vaknade av att min chef ringde och frågade om jag kunde jobba nästa vecka då jag är ledig och visst kunde jag det :) .. gick upp, städade mitt rum och duschade, sen en promenad med easton.

sen vid tolv hade jag skype-dejt, och jag älskar skype, hhaha, skit bra grej ju :) Pratade och samtalde med min vän som befinner sig i Österriket, svallrade om allt möjligt som händer både hos henne och här hos mig. Och de lät som att hon iallafall hade lite, iallafall pyttelite hemlängtan? ;) .. Du är saknad här hemma babe! Massa planer när du kommer hem ju :) FUNNY!!


Fick även samtal av en killkompis idag, som det var länge sen jag pratade med, har saknat dig! :) Skulle även höras senare mot kvällen!



Nu blir det gossip girl, sen mat hoppas jag. Sen vet jag inte om jag ska testa att träna eller om jag ska åka ner och kolla på hockeyn, pappa hade tydligen ingen stor lust, för de var tydligen fotboll på tvn ikväll, såååå intressant!






Imorgon är det torsdag, vet ni vad det innebär? ;)


irriterad.

Har suttit och letat runt på hur många hemsidor som helst, efter en väst, en dunväst. Hur svårt ska det vara egentligen ;s .. Vill inte ha en sån där glansig som ser plastig ut, var inne på att jag ville ha everest för en sånn jacka har jag, alltid varit nöjd med dom jackorna. Men deras västar var inte skit snygga.. Vet inte än heller om jag ska ha en svart eller röd, har en brun vinterjacka så en brun blir de icke..


Förslag på vart de kan finnas?


Måste även köpa mig en röd halsduk, denna vinter blir det alltså röda accociarer! :)



GE MIG VINTER NU, SNÖ OCH MASSA MINUSGRADER!

musik



Softly we tremble tonight.
Picture perfect fading smiles are all that's left in sight.
I said I'd never leave, you'll never change. 
I'm not satisfied with where I'm at in life.

Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
You said, you said that you would die for me...

We made plans to grow old.
Beleive me there was truth in all those stories that I told.
Lost in a simple game, 
cat and mouse are we the same people as before this came to light? 

Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
You said, you said that you would die for me...

You must live for me too,
for me too... yeah, yeah, yeah, yeah.
You said that you would die for me...

Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
Am I supposed to be happy? 
With all I ever wanted, it comes with a price. 
You said, you said that you would die for me...
You said that you would die for me...
You said that you would die for me...
You said that you would die for me...

sjukskriven ab

nu ska vi se här, klockan är 10.31 nu ska vi se hur lång tid det tar att skriva ett blogg inlägg med ett tangentbord där där k inte finns (vissa förstår) och med vänster handen.. och blogga ska jag minsann, för såå jävla tråkigt har jag och de tar ju en stund nu, så tidsfördriv ;D ..

varför jag enbart skriver med vänster är för att imorse på jobbet så skulle jag göra iordning salladsbuffen, som slutade med att jag skar mig upp tummen på en köksmaskin, bra jobbat, så det rann kraftigt med blod och jag är inte direkt blodkänslig så, men idag blev jag det, höll på svimma direkt, så jag sprang in på toan.. sen blev de att åka till akuten, där jag svimmade av för allt blod. gjorde såå jävla ont när de tvättade av o allt, tummen var mer än dubblet så stor som min vänstertumme, riktigt snyggt.. blev kvar där bra länge, för en läkare var tvungen att få en annan läkares utlåtande osv.. men nu är jag hemma iallafall, sjukskriven en vecka men ska försöka att få jobba i helgen iallafall, älskar faktiskt mitt jobb :)


nu ska jag ringa facket också.. och de tog mig ju bara mer än en halv timme och skriva detta, haha fan vilken "soppa" jag är, (Linda förstår ;D .. )


lama lördag.


(Nya hårfärgen btw.. )


Ligger hemma hos Emelie i soffan och har piggnat till lite lagom.
Har jobbat fram till halv fem, sen var det bakfylle middag hos Emelie och mys i soffan. Och vi har inte kommit längre än så, så vad har kvällen att erbjuda? Det är ju faktiskt en väldigt bra fråga.. Jobbar imorgon, börjar en timme senare men det har ju aldrig hindrat mig från att gå ut annars ;D haha. Inte för att de ser ut att kunna bli utgång för våran del, men man ska aldrig säga aldrig, eller?


Kom faktiskt på att jag träffade på två personer igår, som gjorde mig väldigt glad :) Sånt där kan man leva på länge, iallafall tills nästa helg, hahah! ;D

20 års fest + utgång.

Igår var det fest för hela slanten som gällde, Madds skulle ta och fira sin 20 års dag, girlsnight! :) Hade riktigt trevligt, full och glad, thats how we like it ;D Sen blev de ner på stadens Joar blå för att festa vidare och tro mig, de gjorde vi och kul hade vi. Vissa borde kanske ha slutat dricka lite tidigare än vad som gjorde, men men, är huvudet dumt, får kroppen lida! ;D haha.

Fanns väl några sne steg under kvällen, som gjorde kvällen mindre bra, men endast för stunden. Men dom sne stegen öppnade mina ögon och fick mig att inse vilka som verkligen ställer upp och är ens riktiga vänner. Och de är jag glad för.



Det finns fan människor till allt, det ni gjorde igår var under all kritik. Nästa gång, är de vi som kör på er, jävla miffon! Sen finns de andra som inte går riktigt lika långt, men är lika patetiska ändå!



TACK MADDE,
för en trevlig kväll :)




  

  







jag bara kortfattar mig lite kort ;D

En fråga, är det bara min blogg, inne på inloggningen, som ser knäpp ut? För det är bara de senaste kommentaren/inlägget som kommer upp och så vill inte jag ha det? ;/ Skumt.



Designen, vill jag göra om. Men de känns som att min blogg redan har sett ut på alla sett som jag vill och ja, nu har jag börjat tröttna på den här med. Känner inte riktigt att jag är den bästa heller, kan smått och gott, små trix osv, men jag är inte den bästa på photoshop, men man kunde tydligen köra något annat program också? Men orka lära sig ett nytt? haha, kämtar fortfarande på med ps ;D ..



Ont har jag också, så innehelvete :( tandfan har gjort ont till och från i en vecka om inte mer, dags att ringa tandläkaren skulle jag tro, lika bra medans de fortfarande är gratis. Men det gör fan lika ont för det att gå dit, men men ;/ .. Har faktiskt fortfarande ont i benet också, vet inte ens vad jag har gjort ;s när jag skulle klä på mig för att gå till jobbet i lördags var jag svullen och hade ett stort lila/blå märke ;s skönt!



Ny hårfärg fick de bli idag, var meningen att jag skulle färga i utväxten, men så blev inte fallet. Trotts att jag sagt till Amanda att hon ska få fixa mitt hår, ännu rödare (näst intill som bild 1, älskar färgen!! Vilket jag verkar ensam om? haha) men när jag kom och tänka på mina drömmar de senaste nätterna om att jag faktiskt blivit mörkhårig igen, så fick de bli det när jag väl stod där med den röda färgen i handen som jag ställde tillbaka. De fick helt enkelt bli mörkt igen, (bild 2, gammal bild men nästan samma färg)

 



Kommande semester, blir till Åre? Sälen? Romme? Kläppen? Eller någon annan skidort! Ska bli mysigt iallafall, så sugen på att åka över nyår, men priserna stiger som fan då. Var prat om en tjejtrip, skulle vara såå super mysigt, komma upp och åka lite bräda igen, efter (2 år?, haha) grilla i det kalla vädret, vara omringad med massvis med snö, dra på afterski och allt som tillhör en riktig vintersemester, skulle vara så mysigt.


Ni måste skämta med mig?

Sofia och Jossan, (eller ska jag säga Vonslyners så alla förstår) .. Nu får ni seriöst ta och ge er. Vad fan håller ni på med? Jag skiter väl fullständigt i eran blogg, läser den som vilken blogg som helst. Men när mitt namn hela tiden kommer upp, UTAN ATT JAG ENS GJORT något, så blir jag fan irriterad. Ni sitter och anklagar mig, snackar massa skit osv, fast det inte ens är jag. Är det så svårt att ringa om ni vill ha något sagt eller? Jag har kommenterat eran blogg, MED MITT NAMN! Aldrig som någon Viktoria och faktsikt så har jag annat för mig än att sitta och tjafsa med er om vad fan ni skriver och lägger ut. Tänk efter, snälla..


Och om ni ska hålla på såhär så kan jag också börja dra upp massa, men jag håller mig på min kant och tycker bara sånt här med blogg och kommentar krig är såå jävla löjligt. Jag har ingenting emot er, så, personligen. Jag och Jossan tjafade tydligen för att hon inte fattade någon ironi i det jag en gång kommenterade (då vi var 'vänner') men det är ju faktiskt inte mitt problem. Sen att vi inte är vänner och umgås, ska de få mig att kommentera eran blogg med de kommenterar som Viktoria skriver? Nej, tänk igen.

Sluta tjafsa med IP nr, ge mig sidan isåfall om det nu går att kolla. För ska ni börja tjafsa med mig om att det är jag, då säger jag redan här och nu, att det var Sofia och Jossan som skapade enköpings skvaller blogg. Och om det nu inte skulle vara ni, så skulle jag bli sur att höra de om jag vore ni..


Lämna mig och mitt namn utanför eran blogg är ni snälla, för jag har inte gjort er ett jävla skit. Och inte ni mig heller, så vad fan är problemet?!?!?!


<3

Satt nyss och läste ett blogg inlägg med tårarna i ögonen.. Jag vet att jag gjorde bort mig, men det var sanningen från min sida, iallafall just då, så som jag uppfattat allt och fått höra ifrån alla andra. Jag kan inte göra mer än att be om förlåtelse. Men du ska veta att jag vet att det var mitt fel.


kommer ihåg vilken tuff person du var för mig, tills vi fick veta sanningen. Hur du och jag växt upp ihop, vi var precis som riktiga syskon, vi delade på precis allt. Du var den ända tryggheten, den riktiga tryggheten för mig. Jag var så rädd att något skulle hända dig igen, efter den där kvällen, efter du och jag setts. Jag var så orolig för dig, sen den dagen, försvarade vi varandra till hundra. Jag vet att jag alltid kunna förlitat mig på dig, att du bara varit ett samtal bort och att du alltid stått på min sida.


alla små bråk, tjafs osv, nej, det skulle aldrig kunna ske igen, det var då, det var länge sen. tiden vi hade tillsammans, var så underbar, vi umgicks precis varje dag, var värsta tuffa "reagge-brudarna" då, vi var bara såå coola på den tiden, ingen var lika häftiga som oss. Och när du började på samma skola som mig, då var det bara såå bra, allt bus vi gjorde, bråk med andra, sånt man bara skrattar åt idag, det är som du säger, ser man tillbaka på allt nu, kan man bara le.


det bästa var väl att jag kunde bara ringa, utan att ens säga något, så insåg du att något var fel, du fanns alltid där och du var aldrig den som sa att allt skulle lösa sig, du satt där och lyssnade och prata med mig om allt och samma för dig. vi visste precis vart vi hade varandra, du är den som bär mina största hemligheter. och jag saknar att dela allt sånt med dig. du är en av de få människorna jag kan kalla riktig vän, även fast vi inte är sånna vänner nu, men du svek aldrig mig och du fanns alltid där. jag kommer alltid älska dig, min sis!

RSS 2.0