Livet är så mycket mer än bara matriella ting.

Klockan är kvart i nio och jag är för det första vaken, haha kors i taket! (; Redan varit ut på promenad med hundarna och snart ska jag kasta i mig lite frulle för att sen åka och sola. Göra mig iordning för att sen tvinga med min kära vän till hemlig ort! Ikväll när jag kommer hem ska jag träffa Linn ♥ ska upp och tända ljus hos Jonny, fem månader idag. Tiden går alldeles för snabbt, jag tänker på dig och saknar dig! ♥


Jag gillar söndagar!

Söndag - åka hem.
Nästa söndag - sälen!
Söndagen efter det - min födelsedag!
Woooopwopppp!!!

-
Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja bara", lite kunskap bakom "jag vet inte", lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt".

Suck it up!

Fyfan, dina föräldrar måste tappat dig när du var liten!!
- Haha, att tappa är iallafall en olycka, dina föräldrar släppte dig med flit.

Beslutsångest gällande Sälen.

Ena dagen vi har fri aktivitet får vi välja mellan massor av saker att göra, om vi vill åka i backen, köra skoter, åka hundspann bland annat. Och jag ville gärna åka bräda tillsammans med Louise men sugen på skoter med. Beslutsångest, javisst.

För övrigt är det en skit dag
och jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara hemma i Enköping tillsammans med mina vänner och min familj. Känner mig så ensam och övergiven här ute, men det blir väl så när man bor "längre bort än världens ände." (Tack för det babe!!)


"Man vill ju ha en sån där bil grabbarna blir impade av!"

pratade med pappa idag gällande det här med bil och kom fram till att det är dags att leta efter en, eftersom att jag inte nöjer mig med vilken som helst är det dags att börja kolla runt :) sen är det så att det är rätt drygt att vara utan bil när jag är i Enköping, eftersom att alla inte bor mitt i stan och mamma behöver sin bil vid sex på morgonen.

äntligen börjar det hända lite saker att se framemot, (vilket jag nu gjort ett tag men nu börjar det närma sig) skönt att göra något än att bara vara på den här ön. På söndag är det en vecka kvar till Sälen och sen är det min sista vecka som tonåring, haha. Festande här ute på ön sen får jag åka hem till mina hjärtan i Enköping ♥ vad är en bättre present än att få spendera den med de man tycker allra mest om? Och då jag kommer hem på min födelsedag blir det halva dagen i Sandhamn och andra i Enköping, jag bara hoppas på att den dagen blir percis vad jag önskat!


Nedräkning!
Sälen med jobbet - 10 dagar
Enköpings besök - 16 dagar
Min födelsedag - 17 dagar
Åker till Enköping - 17 dagar


När drömmar blir till verklighet.


Ida ♥ Junkyard.

beställt nya adidas ♥ skor och lite vårkläder, så nu vill jag bara att våren ska komma!! :)
 
Skor "Honey Mid" - Light Aqua/Light Aqua/White


Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.


Lindberg & Karlsson-trycket.



Jag saknar dig och finns alltid här!


Vissa saker, träffar ganska rätt.


Shut up and drive.

Tagit helt fel på datum så istället fick det bli att städa upp i svinstian man bor i eftersom att ingen annan gör det. Dammsugit två gånger, skurat, möblerat om och fixat, tvättat samt packat ihop mina saker :) Nu ska jag svida om och klä på mig lite varmare och dra ner till hotellet för att möta upp Louise, sen förbi westerbergs och handla lite.

ser inte fram emot de kommande dagarna, men som adam sa "ibland måste man gilla läget." och det är väl det jag får göra och bita ihop.

ha en bra tisdag kära vänner!

Synd att det då känns som att någon annan har makten.


två dagars ledighet.

jag borde ha åkt hem, jag ångrar mig nu men nu är det för sent.
min lediga dag har jag spenderat på soffan, ihop med mat och massa gott. Azad har jag haft på facebook chatten hela dagen och han retas att jag följer alla serier man bara kan följa, vilket inte är sant! Jag är fast på en ö och är trött = dagen spenderas hemma punkt. Zandra drog till stan och Sofie och Louise har varit på sitt rum sen varit på jobbet, så idag har jag även varit gräsänka!

ledig imorgon också, kanske ska göra ett tappert försök att ge gymmet ett besök, vilket jag även skulle gjort idag men på tok för less och trött så fanns det noll energi, skulle även besöka ett solarium men fanns det här, neeeeej.


-
"det känns som att jag sviker andra och gör andra besvikna om jag tar det här beslutet."
Du sa nej och berättade även vad alla andra tyckte som du pratade med och de kände exakt som jag. Ett samtal nu ikväll vill bara få mig att bryta ihop, exakt som jag känt. Precis som en smäll i ansiktet. Jag är ledsen och känner mig sviken av den som borde stötta mina beslut mest. Dags att tänka om, ännu en gång.

Ett meningslöst inlägg lite senare ..

Eftersom att det är tomt hur här hemma (kors i taket då det annars fan är fullt hus med 6 b-rudar!!) så sitter jag och skrattar för mig själv, då Mika och jag sitter och pratar om blommor och bin, då han berättar att han blivit uppläxad av en tjej att han använder för mycket tunga när han kysstes. En dödsallvarlig tjej och en skrattade Mika, själv skrattar jag så tårarna rinner .. Kan ju bara betyda att mitt liv är rätt innehållslöst och tråkigt för tillfället(?)




Nu ska Ove få mig att skratta,
fast jag redan sett det här avsnittet av Solsidan.

Full och full, man kan väl ramla ändå?

Inatt när vi kom hem efter en afterwork öl på seglarn, så drog jag en snygg vurpa i köket. Tog emot mig med handen, så blev lagom svullen samt slog i benet, duktig! Måste säga, att det var HALT och inte pga alkoholen. Och som jag alltid säger, ska man ramla, så gör det med stil. Så det var det jag gjorde (Y)


tycker inte om att blogga längre,
då jag vet att fel folk läser och att jag inte riktigt kan skriva ut längre lika mycket som jag vill och inte längre på samma sätt. Och får (kan) jag inte göra det på mitt sätt, så är det slut skrivet. Kanske kommer ramla in något meningslöst inlägg då och då, det får ni leva med.


Nyheten är ute, passa på att njut av den.



Gammal vänskap rostar aldrig.



vissa saker, träffar rakt i hjärtat och i tider som dessa betyder det så oerhört mycket att höra, tack för att du gjorde hela min kväll vännen!

I just love how it sounds.

Upp och ner, ner och upp.

dagen på jobbet idag har bara bestått utav väntan på zandra och nu är hon äntligen hemma! Så nu har vi tagit igen lite tid och ätit gott, snart blir det att kasta sig i säng sen sova :) fast vi lär ju ligga och prata hela natten iallafall, så jag är beredd på att jag inte kommer få mycket sömn inatt, men det är det värt nu när min sambo är hemma!


Pratat av mig med min nathalie ikväll om jobb, boende och livet skulle man väl kunna säga. Hur snabbt saker och ting förändras och vilka val som man kommer ta och vilka som man kommer påverkas av längre fram i livet. Så glad att jag har henne, efter allt vi gjort tillsammans både på gott och ont står hon kvar. Vänner som henne, växer inte på träd ♥


Och sist men absolut inte minst, (eller minst är hon förstårs, haha.) så måste jag berätta att jag fått en liten kusin! Tror nog att Izzy är världens stoltaste storebror, moster sa att nu är Familjen Andrew komplett (:

Välkommen till världen baby Nova!


i det stora hela, önskar jag att varje lördag var som i lördags.

Ligger på soffan och nickar till med jämna mellanrum tills min ny inflyttade sambo bestämmer sig för att stöka runt, bli tyst sen stöka runt lite till.. inte sådär väldigt uppskattat utan förbannat irriterande. Man börjar känna av att vi verkligen har blivit fler här hemma, jag är van att det bara är jag och Emilia, sen Louise och Gabby på helgerna, men nu är vi två till "fulltidare". Ska bli intressant och se hur det är när alla är hemma, fullt hus i party sexan, oh herregud.

bläh, imorgon torsdag vilket betyder snart helg och hur meningslös känns inte den här, då jag ska fylla den med jobb och inte tid med dig? jag får leva på helgen som var ett tag till tills vi ses igen ♥ dock kommer zandra hem imorgon, som jag inte träffat på en vecka, det ska bli skönt att se henne igen.


Hold tight ♥


Resan som tog mig 10 timmar till Sandhamn.

igår gjorde jag ett nytt tappert försök till att ta mig hem, som det så fint heter. Men jag har ändrat mig, hem är alltid enköping. (Iallafall tills vidare..) men nu menar jag till Sandhamn. Tog en timmes tidigare tåg till stockholm bara för att jag då i värsta fall skulle kunna vara med om förseningar och hinna iallafall. Började bra - tåget är 14 minuter sent. Under resans gång är vi med om en älg olycka och då kände jag att det var kört. 08.23 skulle tåget vara på centralen men då hade vi inte ens kommit till Sumpan, utan långt därifrån pga alla små stopp under vägen pga olyckan. 09.02 kom jag av tåget och min buss gick 08.48 så det var kört. Bara att invänta nästa buss som gick 13.48, pappa var super som erbjöd sig att hämta mig men sen att jag fick ta tåget igen men jag avstod. Vågade inte chansa utan blev sittandes på centralen i nästan fem timmar (Y)

Kom till jobbet kvart i fyra
trött som få, satte jag igång och jobba och gick hem och deckade efter halv tolv, sen var det bara upp och jobba vid halv sex och väl på jobbet kom jag på att Sanna sa att jag kunde komma en timme senare, fast jag måste varit allt för trött med tanke på att jag glömde det lika snabbt, underbart!


Min helvetes dag jag skulle berätta om, jag hatar SJ!
Tror dom glömde att det var Sverige vi bodde i och att vi hade vinter? Det var samma visa förra året, men tror dom förträngde förra vintern? Ja det kan bara vara det enda vettiga, för detta är itne okej!

mina finfina vänner.

"Hemmet är där hjärtat finns, men glöm inte att våra hjärtan är hos dig oavsett var du är."
När man som mest behöver det och som minst anar det, kryper det fram vilka som är ens riktiga vänner. Och att jag fick höra det här, mitt i allt elände blev jag varm i kroppen. Tack för dessa ord och alla de andra du sa ♥


Fått ny säng när jag varit borta, ska ta och bädda den och kanske slumra till med ett leende på läpparna, återkommer och berättar om min helvetes dag imorgon eller någon annan dag när jag orkar! Godnatt kära ni.

Som jag sa och som Peter gillade - vilken jävla kväll ..


Fredag


L ö r d a g
jag är bara allmänt glad att det inte finns fler bilder, haha!

Människor som bara tar och aldrig ger.

eftersom att jag är en mycket bra vän, var jag snäll och hämtade upp linn när hon slutade jobba, tvingade med henne till maxi för att storhandla sen blev det en lång pratstund för att ta igen de detaljer vi missat om helgen imorse, släppte av henne hemma och i bilen på väg hem slog det verkligen mig, det Linn gjorde för mig igår är bland de bästa någon gjort för mig, har aldrig varit med om att någon ställt upp så mycket och ansett saken som en självklarhet. Och att inse det gjorde mig både gott och ont.

För jag insåg också då, att jag har alldeles för mycket människor i mitt liv som inte ställer upp, som bara tar energi och aldrig ger något tillbaka. Och ett praktexempel var igår, då jag verkligen var i behov av skjuts. Taxi skulle ta över 40 minuter och jag hade en alldeles för full vän att ta hand om ute i -15 (som jag berättade om i tidigare inlägg) och det jag var mest less över var, att jag ringde de jag gott och glatt ställt upp på och kört när jag kanske inte alltid velat, de jag hjälpt och ställt upp på. Men som nu inte kunde ställa upp tillbaka, för de kollade på film eller snart skulle sova .. Och dum som man är, har man ett samvete som man inte önskar att man hade när de ringer nästa gång.


Tamanm (Y)

Imorgon ska jag tillbaka till sandhamn och just nu vill jag verkligen inte. Jag vill vara kvar här med mina fina vänner och speciellt efter den här helgen som varit. Jag finner faktiskt inte ord för vad jag känner just nu, allt är bara jobbigt. Och speciellt när tanken slog mig, det jag har i sandhamn som jag inte har här är ett jobb men that's it..

Bakismat på västerviksgatan innan jag begav mig hem och tog igen förlorad sömn från inatt, då jag fick ta hand om allt för fulla människor som inte ens visste vad han själv hette, starkt jobbat (Y)


"Max, du ska inte gå hem med nån an dom!!"

- Meeeen jag ska gå hem själv säger jag ju!
"Nej, för fan, gå hem med Matilda, hon är en riktig läckerbit, du kan fan inte gå hem med någon av dom där mifforna!"

Skippar fredags mys och kör party fredag istället!

Kaos i stockholms stad, tåg och bussar som var inställda samt pendeln, wonderful! Två timmar senare satt jag på tåget till Enköping och hade jag åkt idag, hade jag blivit fast i stavsnäs, hade varit bra snyggt (Y) Blev upphämtad av pappa direkt vid tåget, sen blev det att hämta ut paket samt en vända på systemet, en timme i enköping och jag hade redan bränt nästan 2000 .. känns toppen, man är ju en tät jävel! Åt sen middag med mamma och pappa, innan jag blev upphämtad av Linn ♥ för en latte på donken, hade alldeles för mycket att ta igen och det var en riktigt trevlig kväll. Träffade Andreas på en cigg innan vi begav oss ut på landet för att hämta upp Linn's alkohol tills helgen (:


idag blev det att dra en vända ner på stan och träffa Jenny, en snabbis trodde jag men blev kvar där en timme .. och det var underbart att få träffa henne då det var månader sen, hade mycket att ta igen och jag skulle tydligen vänta mig ett besök i sandhamn inom kort! ♥


dags att skölja ur lite hårfärg och duscha, snart kommer Åsa och och prins Alexander!! (:
Ha en toppen fredag och helg, för det kommer jag garanterat ha!

Ett gott skratt innan jag ska sova.

Jag kollar på livet på BB och börjar diskutera barn med pappa på facebook, kanske inte hans favoritämne att prata med sin 19 åriga dotter men ibland kommer man inte undan (; efter mycket snack kom vi tydligen fram till ett och annat iallafall ..




jag lättar på mitt hjärta, om du lättar på ditt.

en natt drömde jag faktiskt att vi träffades allihoppa, runt ett bord och vi alla la korten på borden. Alla skulle minsann få bli konfronterade och stå för det man sagt och gjort, be om ursäkt och förklara sig. Sen lovade vi varandra att vi aldrig skulle dra upp de dåliga från de förflutna igen, vi kramades och sen var allt bra. jag blir rädd av tanken, om det skulle vara verklighet tror jag knappast vi skulle gå därifrån hela och sams, tror bara det skulle sluta i ett stort kaos, men i drömmen var allt så bra(?) Sa någon att den inte sagt så, då trodde man den och det skulle aldrig funka då ingen tror på varandra iallafall.


jag skulle aldrig ha den energin att lösa allt, men tänk vad skönt att få lätta sitt hjärta och säga som det är, för att sen få gå vidare och kanske uppnå det vi alla tänker och imellanåt önskar? jag kan stå mitt kast och ta smällen efter det, för värre kan det inte bli.


Har du inte hört?

Kryper i kroppen på mig när jag får höra och läsa om Enköpingsfolket. Tro mig, jag har försökt att stängt det där ute, skvaller och skitsnacket. Men det når mig iallafall, alla påhitt, lögner, allas bråk. Folk ringer och skriver gärna för att få skvallra vidare och förut, älskade jag att höra sånt. Men nu, skäms jag. Jag läser inte ens (gamla) vänners bloggar längre, tagit bort ett stort antal människor på facebook bara för att jag inte vill veta. Jag bryr mig inte och jag vill inte vara en del av det. Och inte heller, intresserar deras liv mig. Trotts allt det här, får man höra..

Att folk ändrar relationsstatus på facebook för att få uppmärksamhet. Att folk fortfarande bara är ute efter alla andras pojkvänner. Samma bråk upprepas fast med en ny fiender. Bloggbråkar och lämnar ut människor. Personer är otrogna, helt öppet och tror att "ingen ser". Personer som inte tål att andra går vidare med sina liv. Och som inte tål att andra är lyckliga, gör allt i sin makt för att lägga sig i.


Jag har verkligen fått nog, dags att vända döv örat till. Jag åker inte till Enköping för att höra om alla andra, jag vill träffa och umgås med mina vänner, höra vad som händer i deras liv och hur dom mår. Inte om vem som ligger med vem, vilka som nu är osams och vilka som blivit sams, för man blir iallafall aldrig förvånad iallafall. PUNKT!



Guess who's back, back in town ..

Ändrade planer! Enköping torsdag till måndag, jag är glad, helt överglad! :)
Få komma hemhem och andas lite, umgås med mina fina vänner, festa och fira min 18 åriga kusin samt alexander's dop :)


Mitt liv och jag kommer dö en liten bit på måndag,
då jag måste skicka in min kära och älskade iphone 4 på lagning. Jag har hjärtesorg och vet helt ärligt inte hur jag ska klara mig. Och det här säger jag, utan det minsta överdriv. Herregud vad patetisk man är .. 


-
Ska vi leka på torsdag?
- Vad ska vi leka då?
Systembolag .....?

Kapten Röd gör mig glad i mörka stunder.

Jag är ledsen, arg och framför allt besviken.
SÅ, jag har ikväll dränkt mina sorger i att sällskapa i trean med micke, camilla och emilia. Sen blev de lyxmiddag hemma med chokladpudding och varma hallon som efterrätt! Och till min största tröst, har jag beställt smink och parfymer för över tusenlappen, mitt konto är fullt så jag tänkte tömma det lite.

Enköping i helgen blir det nog icke,
arbetstiderna säger ifrån, mer än så är det lika bra att jag inte säger ..


Nu ska jag soova, drömma mig bort lite och längta, PUSS! (:

Always remember to be happy because you never know who's falling in love with you smile.

Så här underbart väder var det igår när jag gick till jobbet och det är inte konstigt att man då får världens största leende. Jag bara älskar att ha det där stora fåniga leendet, för det är ju som dom säger - om du ler och skrattar när ingen ser eller är i närheten, är det äkta.

Vädret idag ser inte ut att bli lika roligt,
men man måste ha dåliga dagar för att uppskatta det bra. Borde egentligen röra mig mot jobbet nu, men jag har svårt att slita mig ifrån Vakna! med the voice. Och som sagt, idag är jobbet mindre lockande. MEN, bara vetskapen om att jag på fredag får åka till Enköping och umgås med mina fina, gör att jag håller ut hela veckan då jag även har jobbat elva dagar i rad, lite ledig skulle inte sitta fel just nu :)



Malin jag erkänner, hemma kvällar är fantastiska.

Äntligen hemma efter dagens två jobbpass, maten är i ugnen och jag har precis kommit ur från en välbehövd dusch. Tjejerna ville ta en öl efter jobbet när dom slutar (22.30 & 24.00) men känner att en kväll framför tvn lockar mer och det gör den allt mer och mer nu förtiden. Välkommen åter & Cirkus möller får bli mina vänner ikväll och det är jag mer än nöjd med.

Längtar efter helgen, då det var år och dagar sen jag hade en riktig helg. Blir att åka till Enköping för att festa, umgås med tjejerna och träffa lite nyfunna vänner (ja, jag väljer att kalla dom det, haha!!)



Glädje är, att inse att man kommit över människor man inte trodde man hade kommit över.

Att man inte längre tänker på personen/personerna, att man inte längre väntar på ett sms, att man slutat sakna. Och det bästa, när man kommer på sig sjäv att, 'honom/henne hade jag glömt bort.' människor man för bara en stund sen trodde att man aldrig skulle sluta tänka på, såna som det bara gjorde ont att sakna när det inte var ömsesidigt. Och se hur bra saker och ting blir, när man ersätter det dåliga med det goda. Inte längre har jag något eller någon i mitt liv som bara tar energi, utan en massa som ger energi till tusen och jag är så tacksam för det. Någon har lärt mig, att vissa saker är inte värt att lägga ner tid på och jag har verkligen insett fakta, vad som betyder något och inte. Vissa saker måste man bara skaka av sig, som dåliga människor, kommentarer, blickar. Och inte alltid bry sig eller ta åt sig. För det finns faktiskt dom som bryr sig om en, på riktigt. Och som inte tänker behandla dig som en leksak.

länge sen jag kände mig så lättad och glad.

Always in my mind ♥


Sudda sudda sudda bort din sura min, munnen den ska skratta och vara glad.

Idag är jag sådär löjligt glad, sprallig och sjukt lycklig inombords. Varför? Haha, ja det är en annan femma (; Och hur man kan vara glad över en sånn skit sak egentligen är konstigt, men enbart bara positivt (Y) inte alltid bara skit att vara fast på en halvdöd ö och heta ida karlsson, wei. Samtalet jag fick inatt bidrog kanske en del, fick veta att jag får Enköpingsbesök här ute i när jag fyller år, grabbarna grus gör sandhamn, detta ska bli intressant (; haha.

åker till enköping nästa helg för att umgås med linn och ta igen förlorad tid, smed planer tidigare idag som gjorde att jag skrattade och log ännu mer, fina linn! ♥


dags att slänga sig i säng tillsammans med svensk maffia,
har trotts allt en mördar helg som väntar!



im done.

Skrivit ett A4 långt inlägg, men raderade skiten. Tänker inte sjunka lika lågt och absolut inte dela med mig till alla om vad som sker och pågår. Eller ska jag säga, vad som egentligen inte sker och pågår? Hur som helst, enköping lever kvar i samma bubbla och jag kan inte göra annat än att skratta bort det lite lätt och bara släppa det.


Allt är inte på topp hela tiden, även fast många tror det. Känner att jag saknar ett liv här ute och jag ska nog ta saken i egna händer och göra något åt det. Att ha kul, vara impulsiv och få leva livet lite grann är något jag saknar. Får se vart alla planer leder, drömmar finns och man ska inte drömma om livet utan leva sin dröm.



Stockholm, jag längtar efter dig!


Krya på dig vännen!


RSS 2.0