Är julen redan här?

vart är julkänslan någonstans? ingen julstämning alls, visst att de är pyntat överallt osv, men de känns liksom som i mitten av november eller något, för jag menar vart är snön? det är ingen riktig jul utan snö, faktiskt!




Jajust, jag har ju ny hårfärg ;D haha



Ikväll blir det att åka till nathalie, hon ska fixa med mitt hår och jag med hennes, haha!
se kommer mormor ikväll också, och imorgon kväll kommer farmor. sen på onsdag är de julafton!

17 december

Händelserikt på jobbet idag faktiskt :)
Snyggingen var in som vanligt och det är alltid lika mysigt ;D hahah..
Sprang även till skolan (för tredje gången på två dagar) för att få biljett till studentkryssningen, och äntligen nu är det fixat och klart, betala får vi göra så fort elin kommer hem :) Som för de andra jag saknar ihjäl mig efter.



Idag var de final i bonde söker fru och ingen valde som jag ville, utom Peter!
Peter valde min ÄLSKLING Wille :) Finns de nå mer underbarare än honom? Nej men ärligt, bara att titta på honom blir man ju lycklig och vill sratta, är så glad att han "vann" eller vad man ska säga, har hållt på honom ända sen jag såg han första gången :) hehe!



Nej, lägga sig och sova kanske, kolla på tila tequilia också..
Sista dagen imorgon, fast sen är de jobb på söndag och hela nästa helg, wei!

15 december

idag har jag jobbat, var sliten imorse när jag skulle gå upp men vafan, jag har bara tre dagar kvar nu på praktiken, plus att det är faktiskt kul på praiktien så jag pinade mig upp.. kom ner till jobbet där de satt upp tv apparaterna så fint :) så vi har kollat på tv nästan hela dagen, för de var så lugnt idag, vilket var så jävla skönt ;D

vi åkte en sväng till aktivitetshuset och hämtade lite prylar, då vi fick idén att man borde hyra den lokalen och ha världens fest ;D haha, mina två chefer är runt 50år men typ 25 i huvudet! Som marie sa idag, att hon hade sån huvudvärk igår, för att hon SÖP så jävligt i lördags. Ni hör ju ;D haha, bästa som finns kan jag lova :) iallafall, sista praktikdagen på torsdag, ledig fredag-lördag sen jobbar jag på söndag. sen hela nästa helg jobbar jag också :)



Förresten, till er som kanske tror att jag dissar er eller så, så är det INTE.
Min telefon lever sitt egna lilla liv, hänger sig, skickar inte iväg sms och ibland går de varken att ringa ut eller få samtal, bara så ni vet. KANSKE blir de en ny telefon efter jul, om jag inte får en i julklapp förstårs (snälla tomten?)


-
Jag är ledsen över att jag aldrig tog någon utav de hundra chanser jag fick, du var en ängel, helt jävla underbar! Jag insåg det bara försent. Du kommer alltid vara en av de bästa vänner för mig, ingen kan ersätta din plats du har i mitt hjärta. Det kommer alltid stå någonstans mellan vänskap och kärlek mellan oss, jag saknar dig baby!
-






jag känner mig lite självkär idag!

det är inte kärlek.

varför låter du mig inte leva mitt liv?
jag älskar inte dig längre, deal with it!


längtar tills jag får flytta!

13 december - lucia.

Till att börja med kan jag passa på att säga, att idag är det den 13e december, vilket innebär alltså att det är exakt 3 månader kvar tills min 18 års dag!


väldigt stora delar av mitt liv har förndrats på bara tre månader och de är bra förändringar.. bland annat har jag blivit mera självständig och slutat bry mig om saker som egentligen är meningslösa, plus massa annat som jag har gjort som fått mig fri på ett sätt, fri från mig själv, någon jag brukade vara.

de finns dock saker som gör mig ledsen, arg eller bara får mig att må dåligt, och det är som sakerna/personerna jag försöker lämna bakom mig, för jag klarar inte av att ha människor i mitt liv som kallar sig vänner sen inte vet vad de innebär. folk som sårar, snackar skit, inte ställer upp och inte bryr sig och dom som bara tar massa energi och inte ger något tillbaka, är inte värda mig längre, ni är inte ens värda en sekund av mitt liv..


det jag verkligen hatar mest är folk som säger, "jag finns här om du vill prata / du betyder så mycket för mig / ställer alltid upp till 100% / eller det värsta, jag älskar dig. Folk som säger så och inte menar det, folk som snackar så jävla mycket bullshit, så det är fan inte sant.. Att slita ut de tre fina orden "jag älskar dig" är något väldigt dumt också, för till slut betyder det inte lika mycket längre, man säger det bara. Jag har nästan helt och hållet sluta skrivit "puss och kram" på sms, bara för att liksom.. Jag har inte behov av att skriva det, absolut inte, utan de finner sig inte att jag ska skriva det liksom..


aja, blev ett långt inlägg kanske för att jag är övertrött, kanske för att jag är väldigt irriterad och besviken, eller kanske för att jag saknar riktig jävla kärlek och närhet.

I D O L - vinnaren.



Alice är bäst och Kevin vann.
men som precis alla vet, så är det alltid tvåan som går längst iallafall..
så jag hoppas att det är så nu med, jag har hållt på alice ända sen hon
gjorde sin audition, och se, hon kom tvåa iallafall.

12 december

jag tycker egentligen inte om julen, snön är väl något jag tycker om däremot med tanke på att då kan man åka bräda men de är väl det ända med vintern jag tycker om. vintern är kall, blöt, mörk och depprimerande. de bästa med julen är väl att se hur lycklig mamma är när hon plockar med alla julsaker och julgranen framför allt.. och pappa får bära och konka fram och tillbaka, alltid lika kul ;D

men nu vare så att jag satt och kikade runt på bilddagboken och såg massa sommarbilder och finns de något mysigare att ligga ute på en studsmatta, sent på kvällen, de är fortfarande ljust ute och bara känna doften av sommaren? i love it! speciellt ute hos niklas, för sommaren på landet är det finaste och underbaraste som finns, finns inget jag älskar mer än att bara leva, njuta av livet och bara tänka på sig själv en sen sommarkväll i juli :)



http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=70-AV_ID=840494,00.html
egentligen, vad ska man säga? knappast förvånad om jag ska vara ärlig..



the script, my new love ;D

-
jag har ganska tråkiga vänner, så hemskt att säga men de är sant..
-

STUDENTKRYSSNING 2009

Så, äntligen så är allt bestämt gällande studentkryssningen som nu blir av den 16 maj :) och jag och elin ska dela hytt, hur de blir med praktiken och så, får vi ta då eftersom att kryssningen är samtidigt som praktiken och vi ska ju förmodligen vara uppe i sälen då..

Annars händer det inte så mycket just nu, försöker komma igång med bloggandet igen, älskar det men inte alltid de finns så mycket roligt att skriva om, som andra vill läsa om heller.. Men men, jag försöker iallafall.. Hoppas att de finns några som läser iallafall.. ;D .. Nu när jag har gjort ett nytt försök.



förresten, jag saknar emelie möhlenberg :( <3

eleonoreida'

Massa nytt på gång, praktiken är snart slut vilket är skit tråkigt, för jag trivs hur bra som helst, men då är det bra att man får jobba där istället och tjäna pengar ;D sen på nyår ska spenderas med Älin och jobb, får rätt bra betalt och de finns inget speciellt att göra på nyår för mig annars iallafall.. Sen ska vi planera in mössprovtagning, eftersom att jag är med i kommitten där, sen FYLLER JAG 18 ÅR! Och sen så blir de student kryssning och kanske bal, de visar sig. Sen är det STUDENTEN!






RSS 2.0