med ett varmt hjärta.

igår efter jobbet gick jag upp i restaurangen och tog några glas tillsammans med lite vänner och så trevligt vi hade :) vi trodde vi skulle gå hem vid två, men fastnade nere i Alma där Niklas och Mattias lirade biljard, så det blev även någon öl där också, sen jakt på mat när vi kom hem - superkväll.


-
att få kunna vara glad, arg, ledsen, sårad & besviken med sånt stöd trodde jag inte fanns, att man verkligen kan få vara sig själv och få öppna sitt hjärta utan att någon dömmer en .. sånt finns inte i den världen jag kommer ifrån, men det finns här. nu vet jag vad riktiga vänner är, för jag har aldrig mött en förut



jag behöver inte människor som dig i mitt liv.

Heaven was needing a hero, just like you.

imorgon är det nyårsafton och den blir nykter - galet? svar ja. MEN, det är också för att jag jobbar tills två på natten (tills nästa år alltså, haha.) Men men, vad gör man inte? :) för mig är det ingen bigdeal, alla här ute jobbar om inte, jobbar de tidigt dagen efter så, världens fest missar man förmodligen inte.

igår blev de halvbestämt att jag får besök första helgen i januari, var meningen först att jag skulle åka hem men de blev ändrat lika fort och jag hoppas, skulle vara så mysigt att visa hur jag har det, hur jag bor osv :) skulle vara bästa ♥


dags att dra vidare till jobbet, puss!

Jag vet något som inte ni vet. Hur de pirrar i min kropp och att mitt stora leende inte går att sudda bort, tänk om ni bara visste det jag vet :)


i adore you.

Tiden jag varit ifrån dig har fått mig att inse vad som verkligen betyder något.
Och den tiden jag får spendera med dig när jag är hemma, är väldigt värdefull.
Nu vet jag vad jag känner, nu vet jag vad som är viktigt för mig.


Du är min hjälte, precis som på film.

juldagen firades hos storebror då han hade inflyttningsfest samtidigt :) vi blev till slut ett vääldigt stort gäng och vid tio begav jag mig därifrån till något viktigare, jag skippade utgången och att betala 250kr för att bara gå in (och nu i efterhand har jag hört av väldigt många att de var dåligt med folk och inte ett dugg kul, så antagligen gjorde jag ett bra val!) jag hade inte kunna haft en bättre juldag trotts omständigheterna.


Nöjd över att den här veckan jag har varit hemma, har jag bara spenderat med dom jag verkligen bryr mig om och har längtat efter :) Inte slösat massa onödig tid. Har även införstått mig på vissa saker, vad jag egentligen känner och det är underbart. Trotts att jag bor i sandhamn, finns mitt hjärta kvar hos någon i enköping! :) ♥



See yaa :)


En lagom pigg och genomfrusen Ida halv fem på söndagmorgonen.


Varit den bästa julen i mitt liv :)

Trodde faktiskt inte alls att den här julen skulle bli så bra, vi har brytit traditioner och det skulle bli till att fira jul på annat sätt. Men tänk så nöjd jag är med julafton :) Och snart ska vi åka och fira julafton no.2 hos farmor med pappa's släkt. MYS!

Klädseln för ikväll är fortfarande osäker, men jag kör nog på bh, kjol och kavaj - toppen!



Hoppas att ni haft en lika bra jul som jag :) Och ikväll, firar vi stort!

Till er alla, från oss alla en riktig god jul :)

Började julafton med en mysig förmiddag med familjen med att äta en stoor sen frukost :) Sen blev det VM i med andra ord, och som vi skrattat. Nu är julklapparna är öppnad och jag är super nöjd då jag för första året bara fått saker jag önskar mig, inget onödigt skit :) dator, underkläder, filmer, alkohol och lite annat. Fler presenter väntas hos moster också :) kalle anka är på tv'n och nu inväntar vi mat! :)

Sen åker vi till moster och träffar alla andra :)
- Jul är överskattat, blir väl roligare när släkten börjar utökas. Nu inväntar jag bara juldagen, kommer bli great! :)


PUSS & GODJUL!

There goes my hero, watch him as he goes. He's ordinary!

Hur kan något så litet som en minsta beröring, kännas så stort?
Att det lilla är så mysigt, att man blir varm i hela kroppen?


"Jag kom och tänka på dig när jag såg den här."

Välkommen till familjen Sötnos,
jag ska ta väl hand om dig :)

(Tack min käre vän, du vet precis vad som betyder något för mig! ♥)


Make it matter.

Trodde jag förstått tillräckligt mycket för att inse att man inte ska ha såna förväntningar, för man blir bara besviken i slutet iallafall. Det blir aldrig som man tänkt sig. Jag försöker tänka positivt, men det är svårt. Juldagen känns inte ens kul, kanske åker jag till stockholm och firar med tjejerna där. Eller så skippar jag festandet i år. Verkar inte som att mina vänner här hemma har något inbjudande.. Hur som helst..


Varit till tandläkaren på förmiddagen idag, yippie. Men det visade sig iallafall att allt var bra, tur det. Sen hämtade mamma och pappa upp mig för att vi skulle inhandla de sista julklapparna, så äntligen är man klar med det också. Dags att slå in dessa så man har de bekymret ur världen.


-
Glad att du hörde av dig, kul att höra ifrån dig att du mår bra och att du har det bra :) Tänker på dig, du är värd det bästa av det bästa. Sköt om dig ♥


Osäkert på Sandhamn.

i söndags blev det julfest för hela slanten, man hann knappt komma in i loungen innan man fick dricka i handen och så var det heela kvällen, man hade dricka i handen hela tiden. Julbordet var mindre frestande, då jag inte tycker om julbord ;p men det var stort och lika så "gotte-bordet". Snapps-glasen var fulla hela tiden och den spriten tog slut ganska snabbt, knappast chockad med tanke på hur törstiga alla är ;p haha.

igår blev det jobb bara som vanligt, var nästan ensamma på hela hotellet, blev övertid så vi bara behövde byta maskiner imorse innan jag och emilia tog tidiga båten hem. Vid nio satt jag på tåget mot Enköping och överraskade mamma & pappa :)



"Äsch, släng hit flaskan. Jag är född i Norrland, jag är fan inte kränsen heller"

Tänkte att jag skulle berätta lite om kvällen igår, men jag vet knappt vart fan jag ska börja. En helt galen, konstig och rolig kväll som samtidigt var kaos..

En kväll som innehöll bla.
- alldeles för mycket alkohol för vissa
- dans med noll taktkänsla,
- STYRDANS med 40+
- efterfest på hotellet
- efterfest no.2 i mitt hus med en sjungade Niklas fram till sex imorse
Plus mycket mycket mer..


Idag var det jobbigt för vissa att gå upp & vissa vaknade med minnesluckor (och inte heller denna gång var det jag) men jobbet kallade, så det var bara att kliva upp och le glatt. Väl på jobbet fick vi reda på att den 6 mars, åker vi till sälen och stannar där i tre nätter, kommer bli riktigt kul :) ser framemot det.

imorgon är det julfest som gäller, chefen bjuder på mat och en öppen bar. En öppen bar betyder bara riktig fylla medtanke på att alla är så törstiga här ute. "Antingen är man alkolist eller så går man på antidepprisiv här ute" Låter sjukt lovande (Y)



you will never walk alone.

Äntligen har jag flyttat och bor nu mera uppe i personalbyn :) jag trivs. Dock kanske inte lika mycket vid tre inatt då Gaby kom hem och hade fest för sig själv med hög volym, men det är tur att man sover tungt och att hon efter ett tag upptäckte att vi var hemma och sov :)


nu ska jag ta fram kyckling och låta den tina, medans jag drar ner till hotellet om någon timme och möter upp tjejerna för att dricka vin i bubbelpoolen :) sen laga mat och kanske ner på seglarn och dricka gott. Här är det hög standard på fredagsmys :)



Psst, visste ni förresten att jag bor ihop med en kändis? ;)

i like to see him go but i hate to see him leave.

Älskar att vara uppe i personal-byn. Sitter här och glor på tv, när det helt plötsligt bara knackar på dörren och de kommer ett gäng tjejer in och frågar om man vill med och lira innebandy. Utan att man ens pratat med varandra tidigare, är det samtidigt som man känt varandra hur länge som helst. Dock tackade jag nej, då jag snart ska ner till hotellet igen och möta upp Zandra och Emilia för att bada bubbelpool :)

tänk att snart är det tisdag igen och då ska jag åka hem till enköping för att fira jul, that's crazy. Sen dröjer det en månad innan jag kommer till stan igen, närmare bestämt den 24e januari för rättegång. Sen vet jag faktiskt inte alls när nästa gång blir, har jag inte bestämt mig än om jag firar min födelsedag här eller Enköping.


-
jag älskar rektorn i Glee, bara glider runt i olika adidas overaller hela tiden, nice (Y)


För vi lever helt okej.

Imorgon åker jag hem till mitt och jag längtar. Måste säga att jag trodde den här korta vistelsen skulle vara lite roligare, men icke. Fast jag är inte förvånad, här är alla så fruktansvärt tråkiga. Alla sitter hellre hemma och trycker än att hitta på något. Men det är Enköping. Det är ytterst få få av mina vänner som är spontana och galet kul. Men resten, skulle jag med lätthet kunna byta ut alla mina vänner i Enköping mot folket i Sandhamn. (Det kanske jag förresten redan gjort?) Sad but true.



Vad skulle jag till Enköping att göra?

Resan hem var lite efterlängtan, tills jag satte min fot i Enköping. Då jag fick känslan, vad fan skulle jag hem för? Jag säger som Charlotte, jag saknar massor men ingenting jag inte kan vara utan en längre tid till!

i fredags åkte jag iallafall upp till morfar och överraskade honom och hans min är helt obetald :) fikade och hejade på alla från göteborg, malaysia och gävle innan jag åkte ut till min malin, åkte till stan igen lika snabbt för att åka upp till storebror och mysa där ihop med idol. thom & martin skruvade mest ihop högtalare, tv och lampor medans jag, malin och saara låg i thoms gigantiska och sköna soffa. sen åkte jag hem och träffade x som varit den jag längtat mest efter, hade en super mysig kväll och natt som jag kan leva länge på :)


sen i lördags åkte jag och kusin till västerås för att inhandla deverse grejer, sen blev det att göra sig iordning för att invänta sällskap och alkohol inna vi begav oss till viktor på förfest, sen blev det stadens blå och det var precis som vanligt, helt lame.


mat och mys i bergvreten ikväll, välbehövt.

Hon & jag, en liten röd häst. - PARHÄST!

Sa jag att jag ramlade i badkaret igår? Gissa om jag har fina blåmärken. Duktigt av mig dock att ta emot mig i sista sekund, för annars hade jag slagit ut varenda tand och skadat mig riktigt rejält. Och nu när man varit ute är jag blåare än blåast på mina fina ben..

Hursom, nu är jag hemma efter en riktigt mysig och rolig kväll med tjejerna, först blev de en sväng på wärdshuset och vidare hem till emilia för lite game night. Jag och Emilia har bildat lag mot Zandra & Ullis, nu är det på blodigt allvar (?) Och ska jag vara riktigt ärlig, har jag nog aldrig i mitt liv skrattat så mycket som vi gjort dessa dagar, tårarna har runnit och man har knappt kunna andas för att man skrattat så mycket. Gissa om jag är nöjd över mina vänner här ute :) och nästa vecka ska vi bubbla, hääärligt.



lika väl som att jag vill hem och andas i enköping i helgen, vill jag lika gärna stanna kvar här och umgås med tjejerna, hemlängtan är över och de har jag att tacka dom för :)

Ooohohlalaaa, jag vill haa dig!

sitter och jäspar ihjäl mig, knappt sovit inatt då jag känner att halsont och förkylning sabbar min skönhetssömn, buhu. hursom, så var det en sjuuukt lång dag på jobbet och jag ville bara heem och få lägga mig och nu sitter jag och ann-sofie i varsinn soffa med varsinn dator, vilket team.

pratade med peter också, för att se om det händer nå kul på joar i helgen och fick som svar, att han skulle vara där, vilken nyhet ;) men men, kanske tar en sväng om eller varför inte två när man ändå är hemma i helgen? :) få se liet bekanta ansikten och heja på våran laser.


han på westerbergs vet vart jag bor, bra eller anus?



Allt är möjligt, bara du tror.

Varit en super bra dag på jobbet, Ann-Sofie klarar det där galant med att vara Husfru, jag gillar! Efter jobbet hade jag bestämt mig för att hem och sova, med tanke på hur trött jag var imorse när jag skulle gå upp. Men tjejerna som slutade samtidigt som jag, plus Emilia som kom ner på sin lediga dag hade andra planer, åka soppsäck! Jajamensan, vi letade backar och sprang upp och ner och skrattade som galningar! Vidare hem till Ullis för spel, vin och tv-tittande, hur mysigt som helst.

Det är skönt att de mesta börjar släppa nu, visst att jag tycker att de är skit drygt att gå upp tidigt på morgonen fortfarande, då jag inte är van men när man har så roliga och trevliga människor runt sig, så blir det mycket lättare och jag ska inte vara annat än nöjd :)


So close, but still so far away.

Igår blev det till att jobba jour, efter det hamnade jag uppe i restaurangen med en cider i handen tillsammans med Ann-Sofie, Emilia, Henke och Tobbe. Jag är ingen stor fanatiker av efterfest, men tydligen är principer till för att brytas. Så vi hamnade hemma hos henke, blev bjuden på alkohol och en massa ölspel.

Drog mig hemåt närmare småtimmarna, runt sju imorse. Skolös(?). Detta ska undersökas. Hade riktigt kul och jag obsarverar fortfarande (; haha. Har iallafall sovit precis hela dagen och nu är jag hemma själv. Ska ta något att äta, slänga mig på soffan och vänta på Ann-sofie. Sara kommer nog hem ikväll också :)


Höööörs!

från 92 till 181.

såg över mitt schema idag och tänk att när jag bodde kvar i enköping, hade jag ca 90 timmar i månaden som allra mest. Sjukaste är nu, att jag ligger på 180 timmar i månaden nu och den här månaden är jag ändå ledig 11 dagar. Jag är nöjd, så sjukt nöjd.


premiär fest ikväll,
trotts att ann-sofie trodde att jag hade tråkigt, hade jag riktigt kul. Man måste hålla sig på sin kant, observera och kolla in andra först, innan jag visar hur man festar på riktigt ;) Tror inte Sandhamn är redo för mina moves ännu! hahah!

And when my eyes are closed, i see you for who you really are.

Fått schema nu till fem veckor framåt, jag måste erkänna att det är bra skönt med en fulltid även om det är slitsamt då jag är långt ifrån van. Speciellt med att ens gå upp på morgonen, utan gärna sover till efter lunch ;p nu är de tidiga mornar som gäller och även sena kvällar :)

nu har jag kommit hem, ätit en knäckemacka och slagit på en film o myst ner mig i sängen, så sjukt trött. Tänkte sova någon timme så man kan vara lite social med tjejerna när de kommer hem från jobbet. Ska även försöka hinna hänga in alla kläder i garderoben, annars blir de väl aldrig gjort.. ;p julfest den 19e på jobbet också, kommer bli riktigt kul kan jag tänka mig :) jag och emilia anmälde oss idag, får se hur många de blir på listan men kan nog tro att de blir de allra flesta :)



She's the man och ett glas saft, hej!

Hej mitt vinterland.

Det är snö. Det är sjukt många minus grader. Och det betyder att det är kallt. OCH att det är vinter, men långt ifrån över. Det här är bara början. När man fryser så mycket att de känns ända in i benmärgen kan det inte vara nyttigt.

Jag är trött. Imorgon ringer klockan kvart i fem, mina nära och kära lär aldrig tro att jag är vaken då. Men plikten kallar. Tänk vad skönt att komma hem vid två och gjort en hel arbetsdag? :) dags att dra sig mot sängen, den är varm och luktar hemhem.

RSS 2.0