Kortspringande och långvariga vänner.

För vissa, är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör allt för att laga trasiga vänskaper och relationer. Ibland håller vi till och med fast i människor vi vet innerst inne att vi borde släppa. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betytt för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på och är det skuld ska du helt enkelt släppa det.

Det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara för en kort period och några andra stannar längre. Verkliga kärlekar och vänskaper hittar tillbaka till varandra om det är meingen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man faktiskt är färdig med.

Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den människan och den relationen. Det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig utav det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0