hos fru nordman.

sitter hemma hos fialotta nu, tänkte ta mig en snabbvesit vid datorn då hon är och kör sussi och hennes vänninor :) sedan ska vi även hämta upp pappa mats och köra honom :) vi har haft en riktig myskväll och ska väl mysa mera senare ;D haha.. vi har tjockat i oss pizza, sen chips och dipp, sen har vi även köpt vitlöksbröd! :) hon har även varit super snäll som hjälpt mig att plocka mina ögonbryn, plus i kanten till dig baby ;D haha


jag todde aldrig att de fanns människor som du. jag är såå van att bara ge allt till mina vänner och inte så pfta få någonting tillbaka, men nu känns de precis tvärtom. du ger mig allt jag vill ha av en vän, jag tycker så mycket om att umgås med dig för vi har så sjukt roligt tillsammans. jag vet med 1000% säkerthet att du finns där för mig och stöttar mig och står bakom mig och en sånn vän har jag aldrig haft! men snart blir livet bättre hjärtat, du och jag kommer ha en sjuk sommar tillsammans! :) nu äre bara 13 dagar kvar tills de roliga börjar! jag älskar dig, du är min favort zophia! <3





NEDRÄKNING: 13 dagar kvar!

i love fru nordman.

kikar in en snabbis och tänkte skriva en rad i väntan på min vän Fru Nordman!
Ikväll blir det att mysa med mat och film med min kära vän, var även hos henne igår och planerade min födelsedag, in i minsta detalj sickan! ;D Så nu kan ingenting gå fel :) kommer bli den bästa helgen på länge!


någonting är det som inte stämmer, jag kan inte sätta fingret på vad det är heller. jag tycker bara att du väljer och ändrar dig så lätt och snabbt. förlåt att jag skriver det här, men vi pratar annars flera gånger om dagen, nu har vi inte hört på några dagar. skit samma, hoppas de är bra med dig iallafall.



kom hem nu hjärter! ♥


förbannad är bara förnamnet.

Varför vara tyst om det, det här är min blogg och några av de som kanske var med ikväll kanske kan ta åt sig av det jag skriver. Kanske ge folk en väckerklocka i huvudet.


Ikväll skulle jag och carolina dricka, vilket vi också gjorde. Skulle egentligen åkt upp och druckigt med jonas, men eftersom att han skulle upp tidigt blev de andra planer. Så vi åkte ut till Majk som hade fest i fjärdhundra och ja, det tog emot. Att åka dit på fest är inte något jag väljer egentligen, men nu blev det så iallafall. Visst vi hade skit trevligt, träffade Maja osv, världens sötaste tjej :) tills de kom fram att snart skulle "vissa" åka till enköping för att inhandla droger. Javisst, jag är öppen språklig, varför inte? det vände sig direkt i magen på mig och jag kände bara hur jävla arg jag blev. Jag slet tag i mig jacka och sa, nu åker vi härifrån. Jag tar det absolut inte, aldrig i mitt liv. Sen att det finns folk som inte själva tar droger, men ändå hjälper andra genom att köra, låna ut pengar osv, till de som vill ha droger tycker jag är helt idiotiskt, det och att man sitter och är med när andra tar droger osv, bevisar bara att man själv tycker att det är okej.

Nu var det så att två av mina vänner som själva inte använder droger knappt reagerade på att jag åkte, de stannade kvar och tyckte att det var fel att folk höll på, men sa att de kunde inte säga något eftersom att den vi var hos tyckte att det var okej. MEN om man är med när andra röker på eller vad de nu gör, visar att man någonstans tycker att det är helt okej. Är det enbart jag som tycker så? Jag försökte förklara mig egnom ett annat exempel. "Jag är värsta inbrottstjuven, gör inbrott varje helg. Och Kalle hatar det, ändå är han jämt med när jag gör inbrotten. Alltså måste en del av Kalle tycka att det är okej". ELLER?!


Min åsikt är såhär, droger är bland de värsta man kan beblanda sig med och folk som håller på med droger. Jag vet en hel del om droger även fast man kanske inte kan tro det, ibland känns det som att man vet alldelses för mycket. INte om själva drogerna kanske, utan vad droger gör med människor. Jag hatar droger och vill aldrig i mitt liv veta av det, jag klarar mig såååå bra utan de folk som brukar droger. Jag vill inte umgås med dom, inte se dom och inte ens höra talas om dom. Och jag vill inte ha folk i mitt liv som tycker droger är pokej eller ha folk i mitt liv som sitter och säger att de inte tycker om droger, men samtigit är med när folk använder droger för det ÄR att tycka droger är okej.


Jag är så grymt arg, ledsen och besviken på vissa människor ikväll att det är helt ofattbart. Även ikväll fick jag beviset på att folk hellre väljer droger framför vänner, vilket är helt sjukt för mig. Jag har alltid sagt att det måste verkligen hända något innan folk öppnar ögonen och ser vad droger gör med människor och jag tordde verkligen att det var droppen då Sebastian dog, men tydligen inte. Folk skiter liksom i vilket.



Kommentera gärna inlägget!

It's the littel things that makes life big.

Jag insåg just att det är torsdag idag och att på måndag börjar jag skolan igen. värst av allt är att jag inte har gjort någonting vettigt ;s jag har gjort ett religionsarbete som har varit halvfärdigt, men allt annat då? ;s jag har ap mycket kvar att göra, bara sätta sig i helgen eller plugga allt på tisdag eller något! usch, det här känns verkligen inte bra, inge bra alls faktiskt! :/


Just nu vill jag bara att min kära nacke ska bli bra ;s har såå fruktansvärt ont och de gör bara ondare och ondare, jag som verkligen jämt sovedr på rygg (tror jag iallafall haha) kan nu inte göra det, kan knappt ha kudde under huvudet och jag vill ha flera stycken. kände när jag vaknade att jag var öm lite mer ner mot ryggraden också och sen mår jag illa titt som tätt, hjärnskakning? ;s svullen är jag iallafall :( tröstade mig med att jag köpte mig en fin tröja idag, den förtjänade jag!





imorgon är det party-fredag!
Och just nu känns de som en evighet innan jag får träffa dig igen! :(




NEDRÄKNING:
15 dagar kvar!

me, my self and I

vilket är ditt livsmål: att ta vara på det som betyder något att ha så roligt som möjligt.
vad har du för puder: använder inte puder
har du använt någon hårprodukt idag: ehm, shampoo och balsam ;D haha
vad använder du för parfym: adidas för tillfället, escada blir snart inhandlat.
hur många speglar finns i det rum du är i nu:  ingen.
var är du nu: i mitt rum
har du bråkat med någon idag: nej
saknar du någon nu: ja.
röker du: nej.
dricker du alkohol: inte för tillfället ;D

tar du droger: aldrig.
vad köpte du senast: en tröja på jc
har du åkt fast för snatteri någon gång: haha
när var du i en affär senast: typ en timme sen..
mötte du någon du kände då: japp :)
tycker du om dina grannar: NEJ! Skjut alla haha!
använder du icq eller msn:  MSN of course!
hur många datorer finns i ditt hus: 4
när fick du senast en present: 7 februari av min älskade Nath <3
när gjorde du senast något riktigt dumt: nyårsafton kanske? hahah nej ingen aning.

umgås du med dina klasskamrater efter skoltid: endast få.
har du några högklackade skor: ja, men de används inte (a)
vilken är din favoritfärg: blå och en viss slags orange.
har du blivit hotad via telefon: nej de tror jag inte, haha
goth eller pop: pop om ja måste välja
vad har du för planer till helgen: alkohol och sedan västerås
har du en hårborste i din väska: ja när jag väl har väska så.
har du stadigt sällskap: hum..
hur många lampor har du i ditt rum: 6 stycken
varför är alltid tak vita: bra fråga! ;s

vill du ha barn:
någongång senare i livet, javisst.
vilken färg har du på dina underkläder nu: svarta & gråa
gillar du dokumentärer:  beror på innehållet.
längtar du till din nästa födelsedag: SJÄLVKLART, JAG BLIR JU 18!
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är: jämt.
har du rakat dina ben någon gång: ja, haha
vilka språk kan du prata: svenska och engelska
skulle du kunna ha silikonbröst:  nja, jag vet inte.
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på att köpa alkohol: 18
cigaretter då: jag bryr mig inte ;D haha

borde man få röka på pubar:
nej.
när fikade du senast: förra veckan.
har du kvar dina barndomsskivor: några stycken faktiskt (a) haha
hur många hål har du i öronen: fem, men har bara smycken i två.
vem pratade du med senast: mathias boström
vad pratade ni om: att han ville åka skridskor med mig haha.

borlänge.

igår var jag ute i fjärdhundra och umgicks med lite folk man inte träffar varje dag. följde med till sala med nathalie o odm för att träffa maja och hanna :) blev en sväng in till stan sen också för att jag var tvungen att hämta hostmedicin!

idag åkte vi tidigt imorse till borlänge för att bada, fyfan vad roligt vi hade det, trotts att jag blev skadad ;/ på två ställen till och med. världens knöl/svullnad i nacken, får se hur de blir att sova inatt ;s men vi hade det jätte kul, skrattade hela tiden och hade allmänt kul, skönt att komma bort från enköping för en stund. så nu är jag heeelt slut i kroppen och ska nog ta en macka, sen sova :)


på fredag blir det att dricka med carolina osv, ska bli skit kul! var ett bra tag sen nu, såå det ser jag väldigt mycket framemot :)



jag saknar dig!


tisdag.

imorse kom carolina upp till mig efter hon lämnat av småtjejerna, så jag klädde på mig, så gick vi ut och lekte med hundarna i snön :) pratade om allt och ingenting, skönt att vi börjat umgåtts igen, jag har saknat dig! :) efter det gick jag in, käkade frukost, sen gick jag o tiara o la oss igen, vaknde för en halvtimme sen, så nu ska jag göra mig iordning för att sen åka till jobbet om en halvtimme!

imorgon är det borlänge med de gamla ligan som gäller, får se hur länge man orkar dock.. Men fyfan så kul vi kommer ha, jag äääälskar aqua ;D haha



hörs imorgon!

-


-
Du sa: "Jag älskar dig"
Och jag ryggade tillbaka snabbt..
Orden var inte dina, de var nötta, gamla och fula. De var billiga.
Tre ord som skulle säga allt, blev ytterligare tre stenar på muren mellan oss.
-

förälskad.

Åh, jag tror att jag är kär!
Jag älskar denna killes röst!!



blondinbella.

Jadu, vad ska man säga? haha





sjukling.

Varm, sen kall, varm, sen kall igen, usch jag orkar inte :(
hostar som en idiot, snorar som en liten unge och kan knappt prata för att de halsonda har gjort så min röst knappt finner något ljud. Svullen i ansiktet och alldeles rödflammig (som jag alltid blir när jag är förkyld) så, ja. jag mår jätte bra! Trotts allt detta, var jag duktig som gick till jobbet imorse och jobbade till halv nio ikväll, höll dock på att svimma ett antal gånger kändes det som. Just nu äre Beck på tv, ska nog ta ett par alvedon, kanske fråga snällt om jag får ta en sömntablett, annars kommer jag inte få någon sömn inatt är jag rädd. Spruta i mig massa näs-spray ska jag också göra, sen sover jag nog gptt sen, hoppas jag iallafall! ;D


-
Jag är ledsen, men det här funkar inte. Jag klarar inte av det här mer, jag önskar att en viss tid i mitt liv aldrig funnits, att jag aldrig kännt som jag gjort. Det har verkligen varit ett slöseri med tid och energi.. Du hade rätt när du sa att vi inte kan vara vänner, för jag börjar inse nu att det inte funkar. Jag vill inte vara delaktig i ditt liv mera, och jag vill inte att du längre ska finnas i mitt.
-


NEDRÄKNING: 19 dagar kvar..

dröm


inte i mitt bästa skick

det kom verkligen över mig på bara några timmar, helt sjukt ;s
Så nu är jag varm och sen kall, varomvarannat. Drygt som fan. Har jätte ont i halsen och snorar som en liten snorunge (haha) Och känner mig febrig och allmän off bara. Ingen vidare alls om jag får säga det själv :( Tänkte nu om jag kanske skulle lägga mig i ett varmt bad, det värsta är väl då bara att jag inte vill gå upp från badkaret sen.



Tack mamma och pappa för att ni finns! :)
Igår när pappa och jag var ute och körde bil, när jag trodde vi skulle åka hem säger pappa att vi ska åka upp på stan för att han något viktigt att visa mig, jaja tänker jag och bara kör liksom. Stannar vid busstorget och då frågar pappa "Äre på den här butiken (pekar på Marina design) som din balklänning finns? Ja, säger jag och fattar ingenting. Pappa går ur bilen och säger bara, men då går vi väl in och köper den då. Och ingen var lyckligare än jag. Min dröm klänning verkligen och jag kan inte sluta titta på den!

Egentligen är det helt sjukt vad med pengar det går åt nu, först äre min 18års dag då det läggs ut en hel del, sen äre balen, min kryssning och sen studenten. Och allt är på en ganska kort tid ändå. Egentligen tycker jag att det inte borde få kosta så mycket, allt som allt eftersom att de har med skola och göra. Men jag är glad att mina föräldrar är så snälla som gör allt det här för mig. Att dom lägger ut så mycket himla mycket pengar på en klänning jag ska använda en gång.



NEDRÄKNING: 20 dagar kvar..

Dags för att ta ett beslut?

Men varför egentligen? Varför ska jag bestämma mig för det ena eller de andra? Antingen eller? Jag menar, jag gör vad jag vill och alla andra också. Det är ingen som har sagt till mig om vad de känner eller tycker, och jag kan ju knappast gissa mig till det heller. Så jag kanske inte alls gör något fel i det jag gör, om jag gör det borde faktiskt den som tar illa vid sig säga det. Och inte någon annan!


Jag vet inte alls hur jag ska beskriva det, men bara sättet du såg på mig och hur du sedan log. Hur du tog på mig och hur du strök min kind. Just i din ögonblicken får man som en tanke i huvudet som säger, "det här är för bra för att vara sant, fyfan, jag är så jävla lycklig! Och fan vad jag älskar mitt liv!" Känns nästan som en dröm, men när man öppnar ögonen och ser att det är verklighet, så vill man bara skutta runt av glädje. Det är ni på senaste tiden jag har fått känna så, hur nöjd jag är med mitt liv i helhet och att ingen kan ta den lyckan ifrån mig.


JAG SAKNAR ALEXANDRA, MIN SKROLLAN!
Jag tycker att du kan ta och komma hem nu, jag saknar dig jätte mycket och jag tycker att du har fått nog av vörmen, dags för dig att komma hem till vinterlandet Sverige! :) Vi ska ha såå kul när du kommer hem, det händer så mycket!  Love you honey!



Deep inside of me i can be the one.    

hårfärg



röd/brun, brun/svart, brunt.
det är frågan, så vad tycker du?

tisdag, onsdag och torsdag.

t tisdags gjorde jag inte så mycket, lika mycket som alla andra dagar allså. Sen hörde Ninni av sig och var övertrött och jag var pigg och rastlös, så jag åkte över till henne och tog igen lite förlorad tid, gud så mycket man missar ibland ;D haha, så nu vet jag massor och det är såå kul, jag bara skrattar jag ;D haha. Sen skulle jag sova där, men det hann jag knappt med förren det var bråk på natten, så de sluta med att jag åkte hem sen iallafall, så det blev inte så mycket sömn för mig direkt. Sen igår var jag och Nath och hämtade min studentklänning och sen var vi på körskolan, efter det knatade jag ner till mitt jobb, då det var en "viktig" match, då det även blev förlägning och sen straffar. Slutade med att mina pojkar vann med 6-5 :)

inatt blev de en sen natt igen, men det gör absolut ingenting, för ingen var gladare än mig, kollade på en bra film med mysigt sällskap, så självklart var allt på topp. hade ju helst velat att tiden kunde stått stilla, men de gjorde den ju icke :( hur trött som helst gick jag och la mig, somnade nog på en gång, sen vare bara upp till min körlektion, sen iväg till uppsala med mamma och moster för att äta god mat och kolla på balklänningar och jag hittade min drömklänning (trodde jag) .. tills vi kom till enköping igen och jag hittade den jag verkligen ville ha, så då var jag lyckligast iallafall :)


nu sitter jag här och funderar på hur kvällen ska sluta, känns som att jag inte gjort något speciellt vettigt med mitt lov, men jag har ju en vecka till som tur är, så jag får väl helt enkelt se till att göra något vettingt med den ;D haha. jag måste plugga nationella, sen religion och även mitt projektarbete, hur ska jag orka?



<3

Ni gör mitt liv värdefullt.

Ni har gjort så mycket för mig, på många olika sätt, och ni alla har satt ett
spår i mitt liv och mitt hjärta. Jag vill aldrig någonsin förlora er, för ni är dom
finaste människorna jag någonsin träffat. Jag mår som bäst när jag är
tillsammans med er, skrattar och ler åt det goda och onda här i livet.


   
 
  


A question about boys.

Gud, jag vet inte om jag har råkat tagit bort min blogg eller inte ;s men jag kommer in på inloggningen igen iallafall.. jag är smart jag, kom och tänkte på när zophia råkade ta bort sin lunar för många många år sen utan att hon knappt visste det, gud så vi skrattade ;b men nu var det inte riktigt så, jag var bara lite för snabb och tryckte helt fel ;s men förhoppningsvis så hann jag avbryta allt, de visar sig helt enkelt..


Imorse mådde jag inte alls nå bra, inte igår kväll heller faktiskt, men nu äre bättre efter att sovit bort hela dagen sen nu på kvällen tagit en liten promenad och fått min dagliga dos av nathalie :) vi var ner på stan och solade och jag handlade en mysdress också. Sen hem, nikke och martin var här också, så de kom ner till mig och pratade lite o martin hjälpte mig med mitt ljud på datorn eftersom att jag råkade ta bort det igår (ja jag säger ju det, haha) sen har jag ätit god mat och nu sitter jag här :)


jag tog upp en sak idag med nathalie, som de visade sig att hon också hade tänkt på.
Hur man får en kille att känna sig speciell?
Hur man får den killen att inse att man bryr sig om honom och att man tycker om honom.
Någon som vet nå bra? Eller en kille kanske kan svara på den frågan?




Jag har sett raka motsattsen, du bevisade den för mig.

rastlös AB, that me!

Det är måndag kväll, jag har lov, klockan är bara halv elva och jag är sjukt rastlös! Nathalie ligger i sängen och kollar på tv medans jag bara sitter här och gnäller. Seriöst, varför kunde det inte vara sommar så kanske folket hittade ut? Men vad finns det att göra nu, inte ett jävla skit förutom att sitta inne och ruttna framför tvn, och hur jävla roligt är det på en skala? Så de känns faktiskt som att jag lika gärna kunna gått i skolan nu, för det verkar inte finnas ett dugg att göra iallafall..

Jag är ledig två veckor och det lilla som händer är väl..
- Två teorilektioner plus körlektioner.
- Halkan
- Träffa min kära Zophia.
- Sola
- Jobba några dagar.


Så, jag har inte ett direkt fullspäckat schema,
så vill ni umgås så vet ni vart jag finns hoppas jag ;D



Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller, om någon timme är det faktiskt bara 24 dagar kvar, kan ni tänka er det? Dagen jag har längtat efter i snart 18 år är här om 24 dagar ;D Ingen är lyckligare än mig, haha!


yeye!

ikväll kommer de ny bloggdesign, den här var inge rolig alls insåg jag.
nu ska jag städa mitt rum, sen kolla på gossip girl och
sen förhoppningsvis mysa med min kära nathalie om hon mår bättre.


puss :*

fredagen den 13 februari.

Otursdag idag, tydligen. Ingenting har hänt mig idag iallafall, som varit "otur".. Fredagen den 13e skulle jag vilja ha, fast inte febriuari, utan MARS! En månad kvar idag alltså, sen blir det röj. Gud vad jag längtar, jag kan knappt hålla mig längre, jag har ju väntat sååå länge redan :(


Imorgon jobbar jag, så det betyder att idag blir det inge fest för min del. Utan idag blir det istället att vara duktig, plugga, städa mitt rum och tvätta. Kanske inte såå jätte upphetsande en fredag kväll, men det måste ju göras. Så varför inte? Ska se sen vad Sofia ska hitta på ikväll, kanske träffa henne en snabbis :)


Hade såå gärna velat åkt upp till Sälen jag med idag, jag är så avundsjuk, blää!


Religionen och svenskan kallar, hörs!

get to know me!

Jag kommer från: mammas mage :)
Jag heter: Eleonore Ida Karlsson
När fyller du år? Om exakt en månad, 13 mars.
Tycker du om någon just nu? Javisst :)
Om sex månader: Har jag tagit studenten, jobbar och lever livet!
Jag samlar på: Bukovzkinallar :)
Gröna eller röda äppeln: Båda.
Gillar du golf? Ja, jag är bäst på minigolf.

Vilken tid gick du upp idag? Runt nio.
Har du sovit i din egna säng inatt? javisst..
Har du sovit ensam inatt? Ja, tyvärr :(
Har du strumpor på dig nu? Jag har alltid strumpor på mig ;D
Hur svarar du i telefon? "Yeeellow.." Eller "Ah, hallå?"
Vad ska du göra ikväll? Plugga, städa mitt rum, sen får jag se.
Vad ska du göra imorgon? Jobba, sen fira alla hjärtans dag!

Var vill du bo när du blir stor? Grekland.
Är det okej att gråta? Klart det är.
När grät du senast? Igår.
Vilken årstid tycker du bäst om? Vår tror jag..
Laddar du ner musik och film från internet? Jomenjavisst.
Skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle göra massa.
Bär du glasögon eller linser? najnaj.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej.

Har du piercing? Ja, flera stycken.
Har du tatuering? Javisst, fler än en..
Vill du gifta dig? Ingen aning.
Vill du ha barn? Jaa.
Solar du ofta? Ja, de är sköönt!
Är du bra på att laga mat? Mästerkocken!
Gillar du att dansa? Ja, shake that as bitch!
Hur vig är du? Vigast.
Vilken är din favoritglass? Picannötkola glass.
Tror du på ett liv efter döden? Humf?
Bor dina föräldrar tillsammans? Jopp.
Är du morgon eller kvällsmänniska? Bror på vad jag gör.

Vilken ögonfärg har du? Blåa
Vilka hårfärger har du haft? Blond, svart, rosa, brunt, knallrosa, rött osv..
Har du någon gång gråtit dig till sömns? För många nätter..
Är du beroende av något? närhet, sällskap, min telefon.
Senaste låt du hörde? Melissa horn - hanna
Brukar du bädda sängen? Inte min egna, men ah..
Vem pussade du senast? Jonas :)
Vem kramade du senast? Jonas
Var du glad igår? Knappast.
Sminkar du dig? Javisst.
Känner du dig värdelös? Inte för tillfället.

sommarplaner..

- Jobba först och främst
- Rättvik över midsommar
- HULTSFRED 09'
Seriöst, vilka ska med?
-
Åka till Grekland.





Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen


inte nu igen..

Känner att jag har kommit in i en jobbig period igen, jag är arg på allt och alla och alla lika så på mig. Jag gör ingenting bra känner jag, vare sig det är hemma eller någon annanstans. Vart jag än vänder mig är det alltid någon som har något negativt att säga, känns inte som att någon bryr sig heller. Och jag har mothugg, tro mig. Jag hatar att vara såhär, off i hela kroppen, allmänt arg och ledsen hela tiden. Skiner upp någon minut när någon säger något posetivt, men de varar ju knappast länge.


Idag, skola, testat balklänning, lunchat med nahalie, tränat, sen solade med elin.
dags för en dusch, sen lägga mig och sova bort resten utav mitt liv.



Grattis Martin Johansson till körkortet!

Prins Emilio.



 


Efter att jag och nathalie satt inne på samhäll och bloggade, så begav vi oss upp på stan. Satte oss och fikade/åt mat på Wendys, vilket faktiskt är det mysigaste och bästa fiket i den här usla staden iallafall. Det var hur mysigt som helst, träffade nämligen Bella Bonita, Cassy Prins Emilio där, åh vilket ögongodis han är :) Efter det traskade jag och nathalie vidare till körskolan, där sedan Erica dök upp. Läraren var ju väldigt intressant "jööö".. Dog av garv. Sen måste jag säga att en hel del var ju helt borta i huvudet.Men ah, det är bara skratta och vara glad, jag och erica hade iallafall hur skoj som helst, hoppas att vi inte störde kära nath bara (a) .. Nej, nu ska jag äta MAT, sen lägga mig i min sköna, obäddade säng och sova.


FUCK IT!

Ett gott skratt förlänger livet.

Jag kan inte sluta skratta, sitter och läser en blogg som jag hittade via en blogg osv.. Och där hade hon skrivit ut alla hjärtans dag presenter förslag.

Ni har varit Tillsammans i några månader, det har fortfarande inte hunnit bli så seriöst.

Till Flickvän;

  • Finare choklad
  • Smycke i silver,
  • En topp du sett att hon spanat på
  • doftljus.

Till Pojkvän;

  • Underkläder
  • Smycke i silver
  • nåt han spanat in på Claes Ohlson el teknikmagasinet tex -USB kaffevärmare, Ett Spel - Twister?

Tillsammans i ett halvår, börjar bli seriöst.

Till Flickvän;

  • Smycke i guld, Fina underkläder( kolla stl innan så kvällen är förstörd om de är fel stolek)
  • En parfym hon har sagt att hon vill ha (livsfarligt att köpa en på måfå)
  • En beställning från en nätshopp.

TIll Pojkvän;

  • Grooming Produkter - Komplitera hans ansiktsprodukter eller börja "samla" till en ny prudukt serie tex Clinique.  (ANSIKTSPRODUKTER???????? haha)

Ett år, Seriöst

Till Flickvän:

  • Betydelsefullt smycke
  • choklasprovning
  • spabehandlingar

Till Pojkvän;

  • spabehandlingar
  • han får välja film nästa gång på bio
  • Ny portfölj.  (Nej, min pokvän är inte 40 och sitter på ett kontor, vad köpter man dåda?

Flera år i ett bra förhållande  (Men bara om ni varit i ett bra förhållande, alltså vafaaaan???)

  • Nu behöver man inte längre vara lika finkänslig ( känner jag och M i alla fall) ;
  • Köksredskap i favoritfärgen
  • morgonrock
  • en Weekend
  • en tjänst
  • eller någon av ovanstående.




Jag tycker att vissa saker bara var såååå dumma och vi kan inte sluta skratta heller haha :D :D


Hej hopp i kylan.

Igår blev det till att jobba, det är såå kul att man har roliga vänner som kommer ner på ens jobb och gör sällskap, ingen är gladare än mig :) .. Jag ringde ner victor så han fick komma och jobba med mig, för det var jätte mycket folk eftersom att det var tv-pucken's uttagning. Och då kom även Jocke och jobbade lite, sen var ju nathalie med mig på jobbet, som hon varit de senaste dagarna, börjar undra om det är för tvn och maten, hum? ;D sen var även david och en till med? haha, sen självklart min lilla sötnos svante, sen kom även kusin Seb ner :) snälla som jag o vic är bjuder vi självklart på mat haha ;D till slut, som de nu brukar bli vid ständning så blev de krig som vanligt, övertrötta och jävliga. Men men, man ska väl ha kul på jobbet ibland också ;D tack för en rolig (som alla andra dagar) dag/kväll med er :)

sen blev det att åka till charming, sen blev det att sova efter en lång och slitsam dag.. somnade rätt snabbt faktiskt, var såå trött. sen imorse var de jobbigt att ta sig upp, inge roligt väder alls ute, bara massa snö och kyla. men jag fick mig ju några värmade sms sen så, jag var glad ändå :)


Skola nu, slutade vid ett typ och nu sitter jag och Nath vid varsin dator och BLOGGAR! ;o Ja, ni hörde rätt, nathalie wedberg har skaffat sig en blogg! ;D haha. Nu väntar vi båda på att klockan ska närma sig fem, sen ska vi möta Erica sen till körskolan. Wish me luck!



Vet du, hur jävla bra du är?
Jag älskar dig min vän!


PARTY-LÖRDAG













fler bilder finns på bilddagboken och facebook!

Mer torsdag!

GO AND FUCK YOURSELF!
Gnäll inte på mig sen att jag aldrig hör av mig, du vill ju aldrig göra något. Bara sitta hemma och ruttna, varsegod! Orkar inte bry mig längre om er, så ja, jag är med mina "NYA VÄNNER".



Ge mig helg nu så jag kan dricka den goda alkoholen tillsammans med mina underbara vänner!



Bästa natten i mitt liv, du är ju bara såååå bra! LOVE IT!

torsdag baby!

Idag på religionen så gick vi egenom Hindusimen och Buddhismen lite snabbt. Och om jag förstod de rätt gällande Buddhismen, så var det så att han som blev Buddha ville att man skulle stanna till och vara nöjd med sitt liv. Inte hela tiden vilja ha mer, eftersom att det är så människor alltid är, folk är aldrig nöjda med sina liv. Som min lärare sa, om vi fick en lapp o skriva ner allt vi någonsin önskat oss och sen får vi det. Så efter ett tag kommer det finnas något nytt vi
vill ha ändå. Och det är verkligen så sant, folk blir aldrig nöjda.

Just därför var min tanke som jag fick igår lite komisk eftersom att vi pratade sen om allt det här i Buddhismen..
Jag är faktiskt, helt ärligt rätt nöjd med mitt liv som det är just nu. Jag går och lägger mig och vaknar alltid med ett leende på läpparna. Förutom att skolan kan vara tung ibland, så är det ändå kul att gå dit eftersom att de går oftast bra. Jag har såna otroligt härliga vänner och en mysig familj. Trivs jätte bra på mitt jobb, har en egen bil och nu fattas bara körkort och lägenhet, så ingenting annat fattas i mitt liv. Im so happy!




helgen, då köööör vi!


Stockholm

idag var det meningen att några stycken från klassen plus lärare skulle åka på Café mässan i Kista, men när vi kommer halvvägs till stockholm så kollar jag och elin lite på biljetten och även där stod datumet då mässan var och det var inte dagens datum. Utan imorgon och på torsdag, men istället för att göra allt tråkigt och åka hem, så åkte vi till Barkarby istället sen åt på max, en helt okej dag faktiskt :)


nu ska jag äta mat och sen se hur kvällen slutar, det är något man inte vet haha.



Du vet att du får mig att skratta och le.
När vi ses får du alla problem att försvinna.
Jag är så glad att jag har dig, du är bäst <3

i love you ♥

Every day, every night.
I wanna see you baby standing by my side.
If you dont love me, why do you raise my hopes?
No matter what happens, i cant let you go.
Everything i told you honey, thats true, i'v got nothing to hide.
All my life i've been waiting for one moment in time.
I dont give a damn about what somebody told you,
Do you know why? Because baby, i love you.

Lång måndag.

Vill bara säga att igår kväll var den bästa kvällen/natten på lääänge, tack baby!

Idag har det bara varit en lång dag, gick upp klockan sex imorse, ingen hit men det var värt det! Käkade frukost ute tillsammans med elin och det var faktiskt riktigt mysigt. Sen blev det att vara i kök fram till lunch, för min del blev det att göra bräckt medwurst med gräslösstuvad potatis. Sen efter lunch var de andra långa lektioner, usch jag gillar inte måndagar :(

imorgon blir det iallafall stockholm med några i klassen, kommer bli jätte skoj, vi ska på Café mässan i Kista så jag hoppas att det blir lyckat. Sen på onsdag går jag i skolan halva dagen, sen jobbar från ett till stängning.


I helgen blir det dricka med Nath och Marre på lördag, jobbar sen söndag.
Men är sugen att gå på bio eller något, eller bara hitta på något annat!?



FÖRRESTEN!
Jag försöker verkligen att sluta bita på naglarna och det går rätt bra hittills haha.

RSS 2.0