HAHAHAHAH!

- " Jag är så jävla full, jag kommer fan fuckaur som fan på joar."
- " Jag är typ nykter"
- " Du har ju fan inte druckigt någonting.."
- " Men jag har såå jävla ont i magen"
- " Då fixar jag E till dig, vill du ha det?
- " Nej, jag skulle aldrig ta droger.."
- " Omeeeh...."

________________________________________________


- "Men du vet vakt chefen på Joar, han och jag är typ.. "
(ingen lyssnar och några minuter senare..)
- "typ in löööve."


________________________________________________

- " Jag tror inte att .... vill att jag ska fixa hennes hår."
- " MEN FIXA HENNES HÅR! Jag ska ju hälla.. "
- " Haha, antingen så fixar du håret själv eller så får du fråga ....."
- " Men jag ska ju hälla, jag ska ju bli full!"


sanna vänner..








Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

Alla måste ha nån att kunna lita på, det är så
Och en trofast vän är mera värd än guld
Jag vet, vänner prövas genom tidens gång
Sviker aldrig fast din väg är lång
Finns där vid din sida när vågorna slår
Håller det de lovar, det är vänner som består

Jag har fått en vän som jag kan lita på
I den mörkaste natt så finns hon alltid där
Mina tårar har hon torkat bort
Och tillsammans har vi skrattat gott
Hon finns där vid din sida när stormarna går
Ger mig mod att står för det jag alltid har trott på

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
Dimman lägger sig och de står kvar
Sanna vänner är det bästa du har

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen

"du vet, jag och bloggvärlden.."

Sovit bort, nästan hela dagen, såååå skönt.

Fixa lite, blev frukost vid fem, kycklig, vitlöksbröd och sånt gott, stadigt och bra. Klädde på mig och drog vidare till mitt söndags-mys, blev att berätta och helgens bravader, film och roliga msn konversationer! Det var i stort sätt hela min söndag.


-
Jag litar på dig, känns som att jag skulle kunna (för den delen kan) säga i princip vad som helst, utan att någon annan skulle få reda på det. Så som jag har sett dig, har du alltid satt alla andra först, även fast du själv inte alltid mått så bra. Skulle aldrig riskera våran vänskap, inte för något i världen. Jag ska bevisa för dig att människor kan förändras och att det finns få, även fast dom är ytterst få, att de finns människor man kan lita på och jag ska vara den av dom för dig. Finns här, när du än behöver mig, i love you. ♥
-


Imorgon börjar hårdträningen, TAGGA!


Lönehelg, i like!

Började med att jag och Emelie sprang runt på stan och gjorde tusen ärenden, fixade och donade. Sen åkte jag hem för att äta middag och för att göra mig iordning för kvällen :) .. Åkte till Emelie och började dricka smått, Amanda och Pillan kom även sen och gjorde ordning håret på oss, tills vi drog till Stoffe och började förfesta. Något hände på kvällen, hann inte riktigt med vad, men hoppas att du mår bra nu iallafall och att det ordnade sig.

Vi stanna kvar, festade tills klockan blev så pass mycket att det var joar som gällde, Amanda och Pillan svek ganska tidig ;/ Men vi fortsatte att festa utan dom, (åt dom?) haha. Var en hel del insedenter under kvällen, både bra och dåliga måste jag säga, haha. Gick vid stängning och på väg upp tills Kims fick jag trevligt sällskap. Dock att stå i Kim's kö, var knappt till min fördel, men jag bjuder på den! Haha, Emelie gjorde väl även ett starkt intryck, tills hon insåg att hon gick för långt, FÖR LÅNGT EMELIE! Haha, men men, och där skiljdes jag och Emelie åt och jag var nog inte hemma förrens då det börjat ljusna ute, och min taxi resa hem var ganska smickrande den med! ;D ..







( Ända bilderna som fanns, tog rätt mycket bilder med Emelie's mobil,
men smart-ass som hon är, råkade hon ta bort dom, suuuuuck!!! )


Killen jag snubblade över i trapp uppgången, haha.



Upp vid halv tio på lördagen för att börja jobba, mår sådär skit bra, lam som ett as, men det var rätt lugnt på jobbet dom timmarna, så jag kunde piggna till. Tills vid fyra då jag skulle ut och fortsätta jobba på bröllop, så en party kväll med riktigt få timmars sömn plus 15 timmars jobb, känns inte som något jag väljer att göra om, haha.



Deras bröllops tårta, syns kanske inte nu.
Men tårtan längst ner, var större än en familjepizza, helt enorm.



-
Vet du vad du är? Du är riktigt patetisk. Du väljer en människa, som stöter på allt han kan. Vi skojade om en brud i magtröja, vem står fem minuter senare och raggar på henne? Öppna ögonen, han har varit på flera av dina vänner, räcker det inte? Hur kan du ens tänka tanken av att ha honom i ditt liv? Du är sorglig, jag tycker faktiskt synd om dig. Och vet du vad, det är din förlust, inte min.
-


vänskap

Det är inte värt att lägga ner tid och energi på folk som bara gör dig ledsen, arg, frustrerad och som sårar. För ibland måste man sätta sig själv först, prioritera sin hälsa och att du faktiskt måste må bra först. Innan man kan få andra att må bra.

Man ska ha vänner som ger glädje och energi,
inte vara vän med dom som bara tar energi.

fredagsmys.

Idag har jag legat i sängen i stort sätt hela dagen, mått som jag förtjänat kanske :) Emma var förbi en sväng och vi skvallrade om gårdagen, städade mitt rum, sen blev jag upphämtad av Emelie och Reese. Åka och handlade, sen lagade jag och Reese mat, gottgott. Gick sen förbi Klara, sen åkte vi alla hem i stortsätt :)


Klockan är över tolv och det är FREDAG! Vart, när och hur, vet jag inte än. Bara att det är Emelie, jag och Amanda, festade som aldrig förr. Ska blir riktigt kul, lääängtat ända sen vi pratade och bestämde oss för detta :) Sova nu, sova bort hela dagen tills Emelie slutar och sen börja köra, de låter som en bra idé! ;D haha,

sjukling

det här sög, så innehelvete.

mår illa, feber, kroppen är så jävla lam och mitt huvud väger ton. ont i halsen, huvudvärk och snorig. känns ju skit bra när jag ska till stockholm imorgon och käka lunch, sen hem och grilla med mina söta vänner för att sen gå ner till terassen.  försökte pigga till mig själv med en iskall dusch (för att jag svettas hela tiden, tack vare  feber..) och hängde på till emelie ett tag och där var även pillan och amanda, slog på tvn och glodde på Lina's kvällsbok, värsta jag sett, så jag skrattade och skämdes för den delen, sen kom även reese förbi en snabbis innan vi skulle åka hem. kändes bra för studen, men när man slappnar sen av, viker sig hela kroppen..


kul att detta inlägg tagit mig en halvtimme att skriva, hundra stav fel och fingrarna hinner inte med på tangentbordet som de brukar, fuck this :( jag vill inte bli sjuk, jävla as också.

ledsen blev jag också när jag bad pappa köpa isglass, och när han kommer hem hade han GLÖMT!! Det viktigaste liksom, men nejnej! Kan de bli värre? :( Buhu, shit vad synd det är om mig. Och ja, jag tycker verkligen såå jävla synd om mig själv nu, medlindande tack!

västerås shopping.

blev en del.. t-shirt, leggings, tröjor, skjorta och lite smått =) ..
det var jag och jasmine som åkte dit, så det var trevligt.


shopping + sjuk

shopping i västerås idag och lite så, får skriva om allt senare, mår riktigt dåligt just nu ;/ ..l huvudvärk, feber, halsont och är sliten och trött, denna kom bara över natten och blivit värre under dagen, jag är inte nöjd, kom inte så jävla passande.


får se hur jag gör imorgon, lovade att åka till mamma som är i stockholm.


blogg tips.

Ser många bloggar som vill ha hjälp med design..
Och jag menar, jag tycker det är kul, kan kanske inte såå jätte mycket, men lite små tips och trix. Dock vet jag inte VAD folk vill ha hjälp med, så om ni kommenterar, så ska jag försöka hjälpa till så gott som möjligt. :) Ändra header, understruckna texter, ändra färg, större profilbild, ha texten centrerad osv..

Det är bra härligt med lön!

Nu kanske man kan leva igen, haha!






Godnatt!

blondinbloggar.

HAHAH, en tråkig söndagkväll blev den roligaste söndagen jag varit med om tror jag.. För att fördriva tiden kollade jag kissies och alla blondinbloggarna, samt falsksanning och även nbitchie.blogg.se och jag kan inte sluta skratta. Vidare in på Desirees blogg, där vidioinläggen bara är för mycket. Börjar väl med att hon och hennes fjortispolare kör, "jag har aldrig" på donken, inte så intressant, men spola fram till 3.45, så börjar det roliga. Inte har du sveriges största blogg för att du är omtyckt iallafall, menar, fick du inte en tårta i ansiktet på ung08?


http://desireenilsson.blogg.se/





Det är okej att älska att festa och supa sig full varje helg,
och visa video och bilder på det när man är,
vad är du 16år? Men det är inte okej att visa att du röker?
 




Om man kollar äldre inlägg, är det som vilken blogg som helst, men tydligen så hände något, så hon fick massor med läsare och började tro att hon var känd. Dom största blondinbloggarna, bloggar ju bara om skit egentligen, som kissis jävla tjat om att Amir, lögner osv, men det är ju tydligen sånt älskar, det är ju rätt underhållande.

Nej men, aldrig trodde jag att jag ens skulle börja blogga om något sånt här, största anledningen blev väl att, alla har så stora bloggar, regigerar bilder på sig själva så de ser smalare ut osv.. MEN, dom kan inte göra en EGEN bloggdesign? DET DÄREMOT STÖR MIG! Riktigt jävla mycket. Hur svårt är det? ;s Visst, jag är inte så jävla duktig, men om man nu har en stor blogg, redigerar alla bilder man är med på, BORDE MAN VÄL KUNNA? Eller är det bara jag som tycker det? Aja, fuck it.

borttagen

suttit och raderat massor nu..

folk från bilddagboken och folk från msn, då är de dom bdb's som jag inte kollar, eller personer jag umgås med osv, eller bara haft där, utav någon anledning, samma sak med msn, har även raderat massa bilder, filmer och klipp från datorn osv :) ..

Är det något oklart, kommentera det här. För på bdb har jag lösenord och jag har inte blockat någon på msn, kanske jag ska säga.. Bara tagit bort. Så nu vet ni det.

blogg hit och blogg dit..

Hur kan det här med bloggandet blivit så stort egentligen?

Hade det här med bloggandet tagit mig över huvudet, och jag inbillat mig att jag har värsta största bloggen och leker kändis, ja, då skulle jag införskaffat mig den här t-shirten ;D


sista terassen..


  

  


bloggar..

det här med bloggandet har stigit folk över huvudet.
herregud, lever hela sitt liv genom en jävla blogg?
skämtar ni med mig eller? Fan vad pinsamt.

super fredag!

Gjorde ordning mitt rum, så nu är det helt klart :)

Sen messade Emelie att hon var på väg att hämta upp mig (y) .. Åkte hem dit och loda i väntan på att komma på något att göra, tills vi bestämde oss för utgång. Hade riktigt jävla roligt, inte ofta jag har det på joar, dock gick jag en timme innan stängning, skulle upp och jobba vid åtta, men det var värt det :)


Idag har jag bara jobbat, knappt kunna hållt ögonen öpnna, men men, kanske blir utgång ikväll igen, ovanligt och chockerande.




  
  

Lina gjorde sin första inbakade fläta på mig,
ser kanske lite konstig ut på bilden, men den var jätte fin :)






Och Joarblå.



Tack alla!

btw..

glömt att berätta..

ska kolla upp nästa vecka, gällande tatuering! (Y)
Beror lite på hur mycket jag får ut denna månad och lite sånt..

Sen finns de andra planer för tillfället också, menmen, en gaddning är ju aldrig fel. Får se om min kära tatuerare har tid och är i Enköping vill säga :) Endast han som får märka min kropp, ingen annan ;D hahah.. Får se det som en tidig julklapp till mig själv ;D ..




Lucky Diamond Rich
Han har jag träffat, han är
världens mest tattuerade man.
Sug på den ni, HAHA!

Eletriker, snickare, kock, you name it!

Idag har jag faktiskt varit sååå jävla duktig, kriga mig upp imorse till att börja med ;D efter att jag bloggat osv, så satte jag igång och rensade allt skit på mitt rum, herregud vad jag har kastat saker och kläder. Men men, nu är det gjort iallafall, städat och fint, blev faktiskt rätt nöjd. Bara ett dvdställ och några till hyllor som ska upp, sen är det helt klart! :D


Åt middag här hemma, morfar var inbjuden, så vi grillade kycklig med ris el. stektpotatis, sås och bröd osv. Och när jag väl sitter där och är proppmätt (like always, eller?? hahaha) så ser jag att reese dyker upp runt husknuten, hejhopp! Skulle tydligen med honom och Emlan på äventyr, hamnar i ja, VART FAN HAMNAR JAG? Jo i FJÄRDHUNDRA! Yeppie, verkligen det första stället jag väljer att åka till, men vi åkte till Carolina och Mattias så det var ändå okej. Det som dock INTE var okej, var att dom inte var hemma när vi var så rara och skulle överraska dom, mobilerna var hemma och båda bilarna? Kände mig inte så poppis i det läget, så Emelie fick ringa till hela fjärdhundra tills vi fick tag på dom :) fikade, pratade minnen och skrattade gott :) vi tre tjejer, precis som förr! Åkte sen till stan till Stoffe för att möta honom och Lina på en cigg och snacka av oss innan det bar av hemåt.



Nu ska jag slå på en film, kolla om de finns något gott sen lägga mig och tycka lite synd om mig själv, har så jävla ont i nacken och halsen, så jag mår liksom illa :/ usch. Imorgon ska jag sova ut, herregud så skönt för en gångsskull :) Sen kanske försöka ta och göra något vettigt, middag med emma och utgång? Mysa med Reese och Emelie? Vara hemma ren fredag för en gångsskull? Får se hur de blir, något händer väl, hoppas jag.

 


Tack Emelie! ♥

ikea, i love it! ;D

Blev ikea igår med, fast Uppsalas, som är mycket större och har såå mycket mer saker. Så Hällas ikea kan suga röv, haha. Blev iallafall en hel del grejer, hyllor, datastol, lampor, dvd förvaring, spegel och lite sådär, kommer bli kanon bra! :) Så nu ska min jävla bokhylla ut + stereon, sen ska de möbleras om och upp med hyllor osv :) jag har en HEL del att göra, dags att ta tag i det kanske, annars blir jag aldrig klar.

Haha, efter ikea blev det iallafall att träffa emma, för att se Sverige - Norge, damfotboll, hur tråkigt är inte det på en skala? ;s haha, sen blev de att träffa mina kära vänner Emelie och Reese :) och efter det blev de terassen.



JAG KLARADE DET, inte länge kvar nu :)



Dags att röja, hööörs!

Man måste slå i botten, för att nå toppen.

Jag vill alltid ha det såhär, le, skratta och vara glad!
JAG ÄR BARA SÅ JÄVLA NÖJD!

Och om jag egentligen tänker efter, borde jag kanske vara ledsen just nu,
med tanke på vem som tar vägen var inatt. Men det berör mig inte, konstigt nog.
Visst suger det att det slutade som det gjorde, jag trodde jag skulle stå där vid
din sida med gråten i halsen. Men jag gör inte det, jag kom nyss på att du flyttar.

Det är som att 'lyckan' tagit över allt,
fan vad jag är bra, även den svagaste klarade sig.

Vänner, familj, jobb, kärlek, tiara, lön, nya möbler,
tattuering, alkohol, kärleksgnabb, att finnas för andra.

Det är saker som i just detta tillfälle gör mig glad.

_________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________

Även bilder, jag, just nu, kan skratta åt :)


Baby Izzy!



Izzy Francis Fox Andrew ♥
Äntligen kom lite bilder på sötnosen.
Han är ju bara såå söt, och det känns så trist att inte få träffa honom.
Är inte så lätt att träffas då familjen Andrew bor i Skottland.

Hoppas att det inte dröjer allt för länge bara,
vill ju träffa baby Izzy, 'underverket', Moster Sandra och Iain!

<3

You make me feel like a princess when you say those words to me.


Morfar Sune.



Jag har världens bästa Morfar.

tok-lycklig.

Vad kan gå fel nu?

Jag är så jävla glad, kan inte sluta le och vill bara hoppa runt av lycka. Det var länge sen jag mådde såhär bra, var såhär nöjd med mitt liv. Jag har verkligen dom bästa vännerna, saker och ting jag önskat utav livet har gått i uppfyllelse, på måndag kanske ännu en önskning slår in, det finns ingenting just nu som oroar mig, som kan göra mig varken arg eller ledsen. FYFAN VAD ALLT ÄR GREAT!


Ensam hemma nu, så det blir att slå på musik på högsta volym och röjja på mitt rum för nu ska allt skit bort, bokhylla osv, ännu en BRA grej i min vardag.


Ikväll blir det att fixa lite bloggar också, men först måste jag låta lycko-ruset rinna av mig! ;D


måndag.

Jag måste ju faktiskt erkänna att det känns så himla sjukt konstigt att inte börja skolan, jag vill komma tillbaka till Novisen. Jag vill inte bli vuxen nu, jag vill gå tillbaka till klagandet om att jag inte orkar plugga eller gå på svenskan. Eller vara skit glad för idag har vi barteknik eller religion som jag faktiskt tyckte om i skolan. Jag saknar alla mina lärare och speciellt Tobbe, som verkligen räddade mig! Usch, hur ska jag klara mig utan den där tryggheten som fanns där? :( Till och med Erja blev ju en riktigt rolig prick på slutet.

Tror nog att jag måste åka ner och hälsa på tomtarna där nere, HR kommer aldrig vara sig likt utan oss.


Dagen har väl varit som alla andra de senaste dagarna, bestått av ingenting..
Idag har jag dock träffat emma, umgåtts och myst.  <3


Imorgon ska vi nog till Ikea mamma, thom och jag.
Får se om man hittar något, som alltid (a) ikea is my best friend! ;D



På lördag är det Kräftskiva som gäller + lekar,
det här kan sluta hur som helst, haha.


det är okej.

Varför skulle det inte vara okej att vara ledsen? Klart att det är mer än oken att vara ledsen, vara arg och förbannad när man blivit sårad. Sitt inte och dum-förklara folk för det. Vi alla har varit ledsna, vi är ledsna och kommmer någon gång bli ledsna. Vissa vill visa att dom är starka, dom har aldrig blivit sårade, dom har inga sånna känslor, men vi alla vet att det inte är sant. Bara för att ni inte visar det på blogg/facebook, you name it, så betyder det inte att ni är mindre ledsna för det.


Det ÄR okej att skriva ut känslor i bloggen, passar det inte, LÄS INTE! Svårare än så är det absolut inte, det är ju faktiskt helt upp till er! Och samma där, kommentera absolut inte inlägget om du har en baktanke eller bara vill göra saken värre.


Till dig min vän, som en god vän sa till mig.
Vill du verkligen älska någon, som inte älskar dig?
Vill du gå runt och tänka på någon, som inte tänker på dig?
Vill du vara med någon, som inte vill vara med dig?


l i v e t

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall  förhålla dig till denna person. När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de! De är där för det du behöver dem för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det! Det är äkta! Men bara för en period. Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.


Visste du att..

att mest i hela världen vill jag ha - frihet, respekt och lycka.
att min senaste kyss - är helt oförglömlig ♥

att jag lyssnar mest på
- musik med hög volym.
att jag pratar - på tok för mycket, vilt och brett..

att jag inte gillar
- folk som har fel i huvudet.
att mina absolut bästa vänner är - få och vet nog inte om det.

att min första riktiga kyss
- i skogen.
att jag avskyr när folk säger - saker och inte menar det.

att kärlek är
- underbart om man är på rätt sida.
att jag gillar att - träffa nytt folk.

att jag alltid kommer att
- hoppas på mer.
att jag är hemligt förälskad i - min babe.

att sist jag grät var
- när allt rasade.
att min mobiltelefon är - blå och bäst? haha

att när jag vaknar på morgonen
- så snoozar jag alltid
att innan jag går och lägger mig - kommer jag på vad jag glömt

att jag just nu tänker på
- vad jag ska äta.
att idag har jag - träffat min vän carolina gladh :)

att i kväll ska jag
- ta det lugnt, kolla film och äta gott :)
att i morgon kommer jag - förmodligen inte göra så mycket nytta.

att jag hoppas
- att det ska komma mycket snö i vinter.
att jag verkligen vill - flytta.

i d i o t !

Blir så trött och less på hur vissa tror att man kan betee sig, hur man kan vända kappa efter vind och att dom sen tror att man kan behandla folk som man vill. Det funkar inte så! 

Rikspucko 1,
Ska försöka testa och se om vi kan leda någonstans, om de finns en chans att allt de i förflutna kan försvinna, svaret blev, nej. Han skaffar flickvän, SAMTIDIGT är han hos mig och säger saker man inte säger till en annan tjej när man har flickvän. Säger 'flickvännen' att han älskar henne, när det är annat mot mig och omvärlden. MEN, jag skrattar bara. För OCH om du har ny flickvän? Sakerna du säger till mig väger ändå mer och just därför kan jag le. Jag kan även skratta åt allt, för att folk tror så mycket som inte ens är sant. Jag vet ju att det ändå aldrig skulle kunna funka mellan oss, det gör bara inte det, det har inte funkat på snart över två år. Så alla kan sluta här och nu att sluta snacka. Och sluta hitta på saker som inte är sanna. Till exempel att en viss Nathalie hittade på att jag varit otrogen med Oskar, mot honom. GE ER, lägg ner allt skit bara, tack! :) Och nu har vi ändå nya båda två, men du är ändå ett riktigt pucko + alla dina "vänner" som hittar på massa.


Rikspucko 2, som jag inte är vän med, har träffat den här personen 2-4 gånger, vet vem du är genom gemensamma vänner osv. Du kommer fram till mig på krogen, säger att du tycker om henne fortfarande och både det ena och de andra. De säger du till mig som du inte ens känner. Hursom helst, du kan INTE stå och säga det till mig, när du dagen efter är med en annan tjej! Trög? Hur kan du ens kolla på mig, göra så när du vet vad du själv sagt? Jävla dubbelmoral, usch. Jag förstår henne nu, för allt du gör är att bara jävlas för att du inte kan stå emot trycket.


Vissa är fan värre än andra.


fredag och lördag.

Seg fredag, kommer knappt ihåg vad jag gjorde ;D haha, var och fikade på stan med Jasmine, sen kom även Emelie och Madde förbi och snackade, även Alexandra och hennes Micke :) Hem och gjorde ingenting resten utav dagen skulle jag tro, träffade S en snabbis och sen började jag sms-terra Emma, för att vi skulle gå ut.

Blev rätt sent, började dricka vid halv elva, men det gick snabbt ändå tydligen? haha, dansade och hade skit trevligt, slutade som förra fredagen, efterfest tills tidigt på morgonen.. Nu lite piggare dock, fick oss en het visning på nätet som emma tipsade om ;D efter några timmars sömn gick jag hem, ut med min hund, sen gick jag och la mig igen ;D och sov bort hela lördagen.. nästan iallafall ;D ..

Messade Emelie senare, fanns inte så mycket att göra så jag tvingade henne i stortsätt att gå ut, satt hemma hos henne först, även Reese vad med. Som sen var snäll och körde ner oss på stan och stadens joar blå, där de faktiskt sög till att börja med, har tydligen varit skit dåligt med folk ett tag, sen kom Niklas, André och Emil och gjorde det hela mycket trevligare, så det slutade rätt gott ändå :)

 


terassen

igår var det terassen som gällde, innan satt vi ett gäng hos jasmine och drack och hade det trevligt. drack en hel del och jag som aldrig brukar vara taggad på onsdagar annars? skumt, hade riktigt kul för att vara en onsdag :)


blev sedan upphämtad av emelie och reese när jag tyckte att jag hade fått nog, det tyckte nog dom med. Reese var lika elak som vanligt när dom lämnade av mig, jag hoppas att du förstår att hämnden är ljuv, kommer vara sååå elak mot dig när du som minst behöver det! ;D



tycker om att vi börjat umgåtts igen,
jag har verkligen saknat dig.
skönt att det finns någon vettig som
lyssnar och förstår, tack Em. ♥






har lägenhet i en vecka imorgon, riktigt nice!

vodka på tub = kanon.

Dryg jag känner mig, övertrött och översocial, kanon en sen tisdagkväll?
Ska nog sova, ska upp rätt tidigt är planen för att jag ska tvätta och
ge mitt rum ett försök till att bli rent.. Sen kanske jag hade tänkt mig en
springtur, beror på hur trött jag är och vad jag är på för humör.
Skulle behövas, och just nu har jag väl nästintill all tid i världen?


Hursom helst, slänger in en bild på din vän Emelie,
bara för att få lite snygghet och glans i min blogg ;D





GODNATT och sovgott era jävlar.
Puss och smek!

i grund och botten, är alla likadana.

Det är så sjukt hur människor kan förändras på så kort tid som samtidigt är rätt lång. Hur människor påverkas av varandra och blir till en helt ny person. Jag kan erkänna, det var bättre förr, för dom problemen som finns idag, existerade inte då. Allt var så mycket lättare, man gjorde det man skulle, skötte sig själv och brydde sig inte så mycket om alla andra. Den tiden för mig, var grundskolan ihop med Ninni och Nina + grabbarna på ringvägen, sen blev det nytt gäng i åttan/nian där någongång. Vi bara levde, inget skit snack eller tjafs på samma sätt som är idag.

Allt är så överdriver, folk som verkligen var bästa vänner, snackar så mycket skit om varandra, går bakom ryggen på dom man umgås med och bara gör varandra illa. Jag är lika delaktig jag, precis som alla andra. För ingen, absolut ingen är bättre än någon annan. Jag tänker inte sitta och skylla på att Enköping är en jävla skit stad, för jag tycker om Enköping, det är människorna som bor här det är fel på om man ska skylla på något. De senaste året har för mycket folk, fått för mycket luft och jag sitter absolut inte och pratar om en ända person här, jag pratar i allmänhet. Kolla in vissa bloggar, hur mycket skit man snackar om varandra, hur man hänger ut varandra och hugger varandra i ryggen, JAG har också skrivit skit, jag är som sagt lika delaktig. Och jag är less på det jag med.

Men varför gör man varandra så illa? Hur kan man gå till att vara ärlig, öppen, vänner till falskhet och allmänt störd? Varför vill man såra och göra illa varandra, speciellt dom man en gång tyckt så mycket om och varit vän med och i den här staden, någon man fortfarande är vän med? Folk snackar så mycket skit, men ingen törs sedan stå för det, varför ens öppna käften från början? Är man svag bara för att man erkänner att man blivit sårad, är ledsen och mår dåligt? Då är man istället skit töntig och folk tycker att man borde kunna ta den skiten. Allt bara susar i huvudet, ingen kan sitta och säga, jag snackar aldrig skit, jag är helt ärlig. För det är du inte, för det är ingen. Snackar man skit, är man dum. Snackar man inte skit, då står man på "den andres sida", det finns ju två om inte fler, sidor av allt.



Det var bättre förr.
Då det var lättare för oss tjejer att hålla ihop,
då själva 'vuxen-ansvaret' inte riktigt fanns,
då man inte hade tider att passa på sommaren,
då man hängde i cafeterian och var häftig,
då man bara kunde vara sig själv.
  
  
  
  



Men det var ju bara min åsikt.

babylycka!

Jag har fått en liten kusin idag, en pojke, en Izzy!
Tråkigt att ni bor så långt bort, men hoppas att vi ses snart! :)

Grattis Moster och Iain!

måndag och tisdag.

gårdagen slutade med att jag först träffade och umgicks med charming, skojade och hade det riktigt trevligt faktiskt, pratade om precis allt och bara njöt av varandras sällskap. Sen blev de dusch och sen hängde jag med emelie och reese, hängde en stund med emma och lina tills dom var tråkiga och drog hem, vi fortsatte ut och myste i koffsan, hämtade en gräsklippare, lekte i den roliga lekparken uppe på bergvretsskolan och lite sånt tills reese skulle hem och sova, och då åkte vi till emelie och slog oss ner i varsin soffa och zappade mellan paradise hotel och (vadåå???) haha, och där somnade vi båda två.


vaknade av brevbäraren imorse, (Y) tack!
käkade frukost, kollade på glamour sen kom pappa och hämtade oss så vi fick sno bilen, lämnade in emelie's datasladd, sen åkte vi till lina och emma, sa hej till stoffe som nyss kommit hem också. väntade på reese som vi sen hämtade upp. Åkte och käkade, sen åkte vi ut till honom och myste på studsmattan, träffade Elof, busade med tiara och kollade in en luftbalong ;D











Jasmine Lindholm,

jag är så glad att jag har dig!


wilda western.

fredagen så jobbade jag på min sista dag, äntligen. efter jobbet blev de all fix för kvällen, snabbis in på leklust och inhandlade pistoler osv, slutade med att det var jag, jasmine och emma som gick ut :) var tvungen att gå förbi emelie en snabbis för att visa upp hur snygg jag var och visa vad de gick miste om ;D ..

det var riktigt länge sen jag hade så roligt på joar måste jag erkänna, plus att det var bra länge jag var ute och festade. var upp på scen och sjöng för annika som fyllde år, red på den där jävla tjuren, drack mängder och träffade massa folk :) sen blev de efterfest, som inte kunde slutat bättre, supernöjd med allt ;D .. Runt halv sju på morgonen var jag på väg till emma för att sova, vilket aldrig blev av, åkte på förmiddagen och käkade på santorini, tog en sväng på Jc, sen ut till bresse och låg där hela dagen, aldrig mått såå dåligt och då beslutade vi även oss för att dricka igen. Hem och bli människa igen, gick till natti och käkade mat, sen till jasmine och började dricka igen.

kvällen slutade inte lika bra som i fredags, men det är smällar man får ta.






idag har jag mått som jag förtjänat, sovit hela dagen. Sen blev de fika på stan, en sväng till maxi där jag stötte på emelie och reese, och nu sitter jag här, rastlös och sliten, (Y) kanon!




mer bilder kommer sen, någongång.

mys med fröknarna möhlenberg och bodin!

veckan har varit som den har varit, vill inte nämna den så mycket, usch..

började bli bättre mot torsdagen, då jag träffade lina och emelie efter jobbet, gick och fikade och skvallrade om allt, sedan kom grabbarna och umgicks, dom drog senare åt sitt håll och vi åt vårat, åkte ut till emelies föräldrar och hämtade skjortor eftersom att vi bestämt oss för att klä ut oss på joar's 'western-tema kväll', (vilket aldrig blev av för deras del, men för mig..) åkte förbi coop och inhandlade cola och hårfärg, emlan färgade håret på mig medans lina satt och bloggade. blev kanon, tack babe!

Mötte sen upp Reese och Johan för att käka på donken, sen åkte jag hem.. Arg som ett bi men sen slutade det med ett leende på läpparna iallafall..


Vilka sociala vänner jag har, kanon! ;D hahaha.





uppdatering.

Skit dålig uppdatering känner jag, herregud, haha..

25 juni jobbade jag, alexandra och jasmine på bröllop.



1 augusti jobbade vi på sommarfesten som hölls på motorgården.








Terassen eller liknande..

I cry everytime.

Jag stannade uppe varje ensam kväll, i väntan på att du skulle ringa mig..
Jag bruka tänka och gör fortfarande, om jag bara ger dig lite tid
kommer du komma underfund med att göra allt rätt..
Du och jag har gått igenom det här några gånger för mycket.
Så varför vill du att jag ska gå igenom allt det här, igen?

Du gör om samma misstag hela tiden.
Du säger att du vill, men du kommer aldrig göra det..

Det var även mitt fel, men du har världens chans.
Och tar den inte.
Då kan det inte vara jag längre, eller?

Onsdag.

Blev inge terassen för mig, inte heller att följa med min kära kusin att tattuera sig. Fastnade på jobbet en TIMME. Trodde jag slutade 21.00, men inte det.. Usch, jag avskyr det här, men men, två dagar kvar (håll ut!!)

Imorgon blir det att fika med Emelie efter jobbet om hon inte glömt bort mig helt och hållet.
Sen har jag ingen aning, mamma och pappa ska tydligen åka 24 timmars till Åland.
Jag skulle även träffa honom, men det blir väl inte av som vanligt, massa snack bara hela tiden, inga löften som hålls..


Hur mycket ska ett hjärta orka ta?
Hur mycket smärta orkar man bära?
Herregud, jag är inte mer än människa.


Hoppa in i duschen, sen sova. Jobba imorgon, sen en dag kvar, sen helg. Och sen, får jag se vad jag ska göra med min tid, inte ska jag spendera den där iallafall, tack och lov. Godnatt, puss!

gotland i bild och film.

HEJ GOTLAND.


   



Dessa snygga kalas pinglor blev jag mött av :)
(Pigga och fräscha? ;D haha..)



Vårat Cribb, riktigt naaajs!









Dags för att gå ut och partaja.
(Alla var finklädda med party kläder utom jag, jag frös som ett as
och var fullt påklädd med jeans, strumpor, tjocktröja och jacka :( ..
)


Sofia var full, ramlade omkull..



Ute och gjorde Visbys gator osäkra.


Hittade ju tre tjejer, på gatan, i sovsäckar. Herregud, Linda joinade,
hon var ju glad för dom bjöd på negerbollar ;D




Det jag roade mig med på vägen hem + filmen Yesman.
 


Sofia är as packad och jag övertrött och allmänt loj,
vi garvar åt en sak som inträffat denna dag, något någon sa..
Vi skrattar så mycket att det inte kommer någon luft, man ser
ingenting, man hör bara mest, knappt det.. Men fan va roligt det var!


 

 


Vi hade tråkigt efter middagen.

 

Hejdå Gotland.

Egentligen skulle jag stannat tills torsdag, men de var ingen som kunde ställa upp och jobba för mig så jag tog 19.10 färjan hem.

Iallafall, dagen började med att jag höll på dö för de var sådan extrem värme i tältet och jag gick och la mig med leggings + mjukisbyxor, tre tjocktröjor, två par strumpor och ett dun täcke men frös ändå.. Och när jag vaknade slet jag av mig kläderna och öppnade så vi fick lite luft. Kollar över på fia, hon har inte ens bytt om. Ligger fortfarande i partykläder, skärp i midjan och fullt sminkad. Vi båda går ut och deckar på gräsmattan, linda är redan uppe, ny duschad och nysminkad. Så vi joinar henne, gör oss iordning sen åkte vi till stan. Inhandlade en sjal, en BLÅ haha :) och en lilaglittrig top på rean, sånt gillar vi. Drog sedan och käkade på max, sen vidare till hamnen för att boka om min biljett. Sen åkte vi till cribbet, jag packade sen deckade på gräsmattan ihop med veckorevyn. Åkte sen till hamnen igen för att ta färjan hem.

Och nu sitter jag i bilen på väg hem, längtar till min säng med tanke på hur obekvämt jag sov inatt. Imorgon väntas jobb, även torsdag och fredag. Sen har jag också helg för en gångs skull på riktigt länge. Hur skönt som helst.

- Bilder från gotland finns på fejjan och kommer komma upp på bloggen imorgon, eller torsdag :)

efter jobbet imorgon ska My tatuera sig sen efter de kanske de blir terassen. Och på torsdag efter jobbet ska jag fika med Emelie och förhoppningsvis träffa honom.

Hörs, puss!

Hejdå, jag drar till Gotland.

Spontant och kul. Bokade biljetten efter klockan tolv på natten tills måndagen. Bytte bort några dagar på jobbet och vid 02.30 satt vi i bilen på väg till nynäshamn.

Thom var snäll och körde mig, pirrigt värre att åka gotlands färjan helt själv, för första gången. Men de gick kanon. Väl på Gotland blir jag mött av två extremt snygga och bakfulla tjejer. Nu var de vi som gällde! Åkte till snäck och kollade in cribbet, vilket var de tuffaste jag sett. Dagen fortsatte med att träffa grannarna och spana in gotland, på vår upptäcksfärd hittade vi ett glasställe, där hade dom över 100 olika smaker på glass och över 50 olika smaker på strössel. Jag valde någon vaniljglass med chokladsås och chokladkakor. (De var en smak..) Sen vaniljglass som innehöll knäck. Mums! Åkte tillbaka till cribbet och Linda började grilla medans jag och Sofia dukade och mös. Sen var drickandet igång, vilket bådade både gott och ont. Sofia blev rund om fötterna ganska snabbt, fastnade i campingstolen och ramlade omkull, jag och Linda dog i stort sätt av garv. Kvällen fortsatte med att vi gjorde Visbys gator osäkra. Var in på flera olika barer, träffade tre tjejer som låg i sovsäckar och inte hade någonstans att sova, träffade pirater, medeltida människor och annat folk. Hemma efter mycket om och men.. Och jag o fia skulle sova, la oss i tältet, jag över trött och fia kanon full. Började prata och mobba linda för att hon blivit tankad, (internskämt åsido..) vi skrattade så mycket att vi tappade luften och att de inte ens kom fram något ljud.

Herregud vilken kväll, kunde inte slutat bättre eftersom att man somnade med ett leende på läpparna med tanke på allt som hände under denna händelserika måndag.

you dont know.


You don't know you don't know
you don't know anything about me


I gave up dreaming for a while
I gave up dreaming for a while

i need to be saved.

Tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls. Och alla gånger som vänner sagt, att bara du är den bästa som dom haft. Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver dom får du ingen hjälp alls. Torkar tårarna efter alla de där gångerna som jag fått mitt hjärta krossat och för alla misstag man tog för människor man var vän med på låtsas. Alla gånger som jag saknat någon att hålla om, men somnat ensam, trasig och helt förstörd. Jag har gråtit, tänkt på stunder då jag varit kär, och alla gånger som jag drömt att du varit här. Jag kan minnas alla dagar som jag suttit där själv och gråtit för ett helt liv fast bara under en kväll.  Nu har jag lärt mig hatat människor jag en gång älskat.

_______________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________


varje gång jag träffar dig så är allt underbart, allting blev klart, förstod att det var du och jag, nu sitter jag tomhänt, inget av dig är kvar. du och jag, vi höll varann så hårt att kropparna gnistrade, vi var nog som dom andra, det var vi som hade varandra. vi lärde oss att älska och leva just för stunden, känner dina tankar, behövde aldrig öppna munnen, jag längtar efter dig, mitt hjärta delas i flera delar. torkar bort en tår, känns som alla bara spelar mig, ett spratt, jag ler och skymmer sorgen med ett skratt, men bakom skalet döljer sig en människa som sagt fler värdefulla funderingar som aldrig blir hel igen, det saknas en liten bit, men sticker man från den man älskar får man leva med sån skit. hela livet ut ska jag blicka tillbaka till dom stunder vi älskade, alla gånger som vi pratade. jag hatar att jag inte stannade kvar, ljög för mig själv för att inte verka svag, har sagt ordet hem, trodde att det var ett namn men jag fann det hos dig i din famn. vad jag önskar allra mest är att sätta mig på tvären försöker glömma bort dig, men, jag är kär än.. i mitt hjärta finns du kvar, och glöm aldrig bort alla saker som vi gjort, allt som har betytt nåt det är det som vi ska minnas. du har alltid hälften av mitt hjärta jag glömmer dig aldrig och du vet att jag älskar dig.


jag skrattar inte idag.

Jobbade natt i fredags, jätte lite med folk på mitt 'jobb' ..
Sen igår jobbade jag och några tjejer på sommarfesten som hölls på motorgården, där var de jätte mycket folk och jag hade hur trevligt som helst, människorna som arrangerade det där, var bara såå underbara! :) Vi fick äta hur mycket Buntas mat som helst, vilket vi okcås gjorde. Åt tills vi mådde illa, sen blev de ju lite alkohol på det och annat gott ;D Hoppas att vi ses nästa år igen!


-
Du sitter och säger att jag ska lova massa, (du vet precis vad jag syftar på).. Men varför ska jag lova massa saker, när du aldrig någonsin håller det du lovat? Sluta låtsas som att du bryr dig, för det gör du inte. Hade du brytt dig hade du inte stått där du gör. Du gav mig inte ens chansen idag, det bevisar ju ännu mer hur lite du bryr dig. Om du bara visste hur mycket du förstört allt, om du bara visste hur jävla bra allting hade kunna blivit.
-

RSS 2.0