Födelsedag! :)

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för att det är
SOFIA WAGERLINDS 21 ÅRS DAG, HURRA HURRAA HURRAAAA!


Överraskade sms och samtal.

Efter jobbet igår blev det balkonghäng hos grannen med tända ljus, musik, chokladpudding och en bästa vän :) blev en sen kväll/natt, timmarna bara flög förbi men jag klagar inte :) gick hem och sov i min egna säng på några nätter nu, ovanligt skönt :)

hade fått ett sms inatt som jag läste när jag vaknade, med ett leende på läpparna fortsatte dagen faktiskt rätt bra ;P sen under dagen fick jag ett väldigt undligt samtal, glatt men vääldigt överraskande, man kan tydligen fortfarande bli förvånad på ett bättre sätt :) 

träffade på André utanför mitt jobb idag också, så kul att träffa honom efter varit borta i över 3 månader, välkommen hem vännen! :) sen blev till att möta upp maggan och nathalie efter jobbet för att sätta oss på wendys och ta en fika och planera lite, fest med medina och att maggan ska med på reggaefestivalen och gällande helgen :) kommer bli dunder, hoppas att kunna ta några dagar ledigt så det blir som man planerat för en gångs skull, nu när det inte är vänner som drar sig ur (vilket annars alltid är anledningen till att saker och ting aldrig blir som man trott..) får kolla upp det snarast, men det är lite svårt när man får nya scheman heeeela tiden. Så jag har inga höga förväntningar, det är lika bra.


på torsdag är jag ledig och då ska jag hämta Nelly på dagis :)


Ha en fortsatt trevlig tisdag :)


På lördagar är det lätt att det spårar.

lördagen slog midsommar med häästlängder - fan så jävla roligt vi hade.

blev cider, shottar och groggar tillsammans med ida innan vi, nathalie, maggan och killarna i från jakobsberg drog ner på rolands där vi blev inbjudna trotts att det var stängt, alkoholen flöda sen drog vi ner på joarblå för att öka alkoholintaget.

många oväntade överraskningar denna kväll också som fick en att tappa hakan - kärleksförklaringar, folk som inte brukar eller bör vara på joar, vem/vilka som raggade på varandra och vem som gick hem med vem :) MEN JAG GILLAR'T! :)


-
En kärleksförklaring, där den andra inte förstår ett skvatt och bara vill hem och ligga! BRA SKIT! (Y)



Gällande nästa helg, hur ska alla göra? Gatufesten eller hamnfesten?

midsommar :)

skulle åkt ut till bryggholmen ihop med jonas och folket, men ville inte bli så fast där ute eftersom att man måste åka båt ut, så jag spenderade min midsommar med familjen plus ett trettiotal andra hemma hos min moster :) blev femkamp, grillat, spappsvisor och alkohol i mängder, folk blev ostadiga på benen redan vid halv sju (;


fåtal bilder tagen med en kass mobilkamera får invänta resten av bilderna vi tog med moster's systemkamera :)












Solbrännan :)

 

Jag erkänner, jag tvingade pappa att vara med, vi satt mest bara och
fjantade oss och massa stod bakom full i skratt och vägrade vara med.

- Ibland har vi riktigt kul, nyss skrattade vi så mycket att vi inte fick
luft och att tårarna rann, ibland slår det fan runt fullständigt.

Strålande sol :)

Har varit ledig tirsdag och onsdag, vilket har inneburit att jag legat på mamma och pappa's baksida och stekt som en idiot med olja (Y) och gissa om jag fått färg, toppen! :) Solbränt till midsommar - fräscht :) slipper man allt smink, alla lager brunkräm och puder :)


idag blev det jobb, humöret var ovanligt bra tills klockan slog tolv.. Magen vrider sig och det är precis som att någon suger ut energin i än och så ska det väl inte vara? :/ Både jag och Sussi som haft kul hela förmiddagen och fjollat oss, var plötsligt trötta och sura, inte ett dugg pratglada. Vi fick skäll för både det ena och andra, gällande glasskopor till beställningar. Jag börjar ledsna totalt nu, man har ingen ork kvar alls längre att gå till jobbet när det ska vara sådär. Man gör alltid något fel fast de finns något som är lite roligt i det hela. Det är så noga med städningen vid stängdning, att allt ska vara gjort och påfyllt i salladsbaren osv. Men sen kan man komma till jobbet på morgonen när dom jobbar och då kan kaffe plattor vara på, inte uppfyllt, golven är inte soppade/skurade, fullt med ren disk som i nte är bortplockad.. Ja, jag kan göra listan lång. Och är inte det dubbelmoral?



Mina skor kom idag iallafall, huuur fina som helst! :) Super nöjd, bara till att lära sig gå lite bättre, lite smalare klack än vad jag trodde :) Men det gör absolut ingenting :) mina första fina pumps

Hey Lovely!


Lösenordsskyddad blogg :)

jag skulle vilja ha lösenordsskyddade inlägg, men insåg att det var lättare sagt än gjort.
men ska sätta mig sen ikväll och klura på det där, annars får man ha lösenord på hela bloggen :)


idag blev det jobba kort dag, skönt. så nu ska jag åka upp och ta vara på de sista soltimmarna för att sen ikväll premiär springa i gånsta spåret. ibland är det bra att inte ha körkort, man blir tydligen bara jävligt lat av det och tar bilen överallt ;p


-
Förresten, min syssling har nog fått ett namn, han ska heta Alexander! :)


Nu mera 23+

mat och alkohol i mängder hos min ena chef, sen blev det star lougne och ja hör och häpna stattshörnan! men fan så kul vi hade, vi vet precis hur man festar (Y)

dock idag, önskar man att man hade druckigt med måtta, har aldrig varit med om en värre bakfylla någonsin. det plus att man inte fick mycket sömn inatt/morse resulterar att jag mår som ett lass skit idag.











personalfest (Y)

ända sen igår eftermiddag har jag haft sån jävla huvudvärk, tagit alvedon men inget hjälper. Kanske inte var det bästa att jag började dricka heller, men gav upp rätt tidigt. Vaknade med samma huvudvärk imorse igen, bankar och snurrar och nej, jag är inte bakis, förstår inte alls vad det är :/


trottsar huvudvärken trotts allt och beger mig på personalfest, stannar iallafall på mat sen får vi se hur länge jag orkar och om huvudvärken släpper, hoppas på det bästa och en trevlig kväll med jobbet :)


-
Jag har ingenting kvar här att hämta.
- Jag tror det är det ända rätta, så imorgon blir det att prata allvar.
Och jag hoppas, för då gäller det i augusti (: håll tummarna! (Y)



Och då började fredagsfesten :)

ska snart hoppa in i duschen för att börja göra mig iordning för party-fredag. hela dagen kommer vi ha fullt upp med att fira nathalie en sista gång :) sen ikväll är det den stora födelsedagsfesten med rocktema. kommer bli en toppen dag och framför allt hoppas jag att nathalie blir nöjd :)


öppna första cidern låter bra, vi köööör vi!


-
bjuder på denna heta bild från 2005 :)

The way you make me feel.

kvällen har spenderats med nathalie, ida, charlotte, sofia, josefin, kalle, alexander, filip och jimmy! tjejgänget på balkongen och killarna framför fotbollen (Y) blev kladdkaka och utdelning av paket samt en del alkohol. Nathalie drog även i färg i mitt hår och nu är det snyggt igen, blev lite mörkare - skit snyggt (Y)!


allt ändras dag för dag nu
, kanske blir att ta en lägenhet iallafall, lite mer centralt :) ska prata mer om det imorgon, kanske kan ske en flytt snarast då :) just hope and see :)


Det är inte så att jag tänker på det varje dag, men självklart finns det saker och ting som gör att man ständigt blir påmind. Hur svårt ska det vara att släppa egentligen? Blir så sur och samtidigt besviken på mig själv, det var inte värsta grejen ju? Jag har haft flera "sånna här" efter och före, men aldrig har det blivit såhär. Jag vill bara att klumpen i magen försvinner och låter mig själv förrtränga det som varit, för det är väl bäst? Trotts att det inte ens var länge sen sist vi sågs..

Jag kan bara inte låta bli, det gör så ont..

- och dum känner jag mig också, när det finns någon ny i bilden, ifrån bådas sidor, jag har så jävla rätt när jag säger att kärleken inte bara är blind utan jävligt dum också.


Idag är det ingen vanligt dag, för det är Nathalie's födelsedag.

Ännu ett grattis älskling på din 20 års dag! :)


sprungit på stan idag med nathalie och ida, efter alla presenter inhandlade och fixade, så fick även nathalie komma :) blev mat på sallad & sånt innan vi splittrades för att sen ses ikväll med fika och alkohol hemma hos mig.


öppnade förresten precis mailen och hade fått ett erbjudande på en lägenhet på torggatan, en tvåa på 69kvm precis över life-butiken. den hade varit perfekt (Y) men eftersom att jag kanske ska ta tag i mitt stora äventyr och min framtida flytt så är det ingen idé att ta en ny lägenhet eftersom att jag snart ska säga upp min :)


Vänner - kommer och går?

varje dag blir man påmind om vad som egentligen är äkta, vad riktig vänskap är och om den verkligen existerar. för i denna lilla stad hugger folk varandra i ryggen ständigt men det är liksom inte värsta grejen, utan mer vardagsmat. folk förlåter och går vidare som att ingenting har hänt. i dessa vänskapskretsar kan man göra vad man vill mot varandra och säga vad som helst utan att folk ens rycker på axlarna.

visst, härligt om alla är med och spelar och är med i den vänskapen på samma villkor, men vi andra då som bara tycker att det är rent utsagt för jävligt? om det är okej för andra, så vem säger att saker och ting inte sker bakom ens rygg som inte "vill vara med på det"?

inget gör en förvånad längre, alla är förmodligen lika falska och ingen är bättre än någon annan.

FÖDELSEDAG!

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN MIN HJÄRTEVÄN! :)
Vid tolvslaget sprang jag och Ida ut med sång, paket och balonger :)
Ett nattligt grattis - men det är inte över än :) All in på fredag babe!


You got me.

jobbig och dålig lördag, humöret var inte på topp alls men bet ihop trotts allt. Efter jobbet blev det att göra sig iordning inför kvällen, eftersom att jag är mästerkocken i vårat gäng, så bjöd jag mina tjejer på mat :) fläskfilé med rustique, beasås, sallad och stekta champinjoner :) sofia var nykter och drack cola medans vi andra korkade upp. senare kom nathalie och maggan, även homo, wille och jimmy. sprang ner på joar och rockade där, hemgång med nathalie och på vägen träffade jag på M, blev en mycket givade träff, hahah.


   


imorse (eller efter två taget..) vaknade jag av att det ringde på dörren, fan så rädd jag blev. nathalie stod där och tyckte att jag var hetare än någonsin. Mådde verkligen toppen, tror att jag fortfarande var full om jag ska vara ärlig och mår fortfarande skit dåligt. Åkte med henne upp till bergvreten där jag fick söndagsmiddag.


Ta sig en välbehövd dusch nu, sen kanske det blir att ta en cigg med tjejerna innan det är sängdags.




In sweden we call it Karatefylla.

och just därför är jag mer än tok bakfull idag..

Vi hörs senare helt enkelt, puss!

In sweden we call it Karatefylla.

och just därför är jag mer än tok bakfull idag..

Vi hörs senare helt enkelt, puss!

"Går man ut, blåser man förfan bort"

Igår blev planerna helt ändrade, blev istället att Sis kom över och sen kom Philip o Danneh. En helt oväntad vändning kom även.. Vi drack och snackade av oss, mötte upp Maggan och droppa killarna. Träffade X :) på vägen ner på stan för att dra vidare på joar. Blev en tidig kväll, då vissa blev/var på tok för fulla, så det blev mat och sen åkte jag hem och krypte ner bredvid x :)


imorse var det inte roligt,
jag ville bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men det var bara till att gå upp för att dra och jobba och säga ett motvilligt hejdå. Ikväll blir det middag med tjejerna, alkohol och utgång(?) - kan inte bli så mycket bättre.



We gonna rock the world!

Fullspäckad torsdag

Jobb 9-14, sen inhandlade jag och mamma presenter till Lilleman som vi sen var och hälsade på. Han var så fin, en riktig ögonsten :) världens finaste syssling, gissa om jag är stolt :) vidare till västerås och bränna mina skattepengar och kom hem med massa förutom de jag var ute efter - tjocktröjor och skor. Men det ska beställas från Junkyard istället (Y)

hämtade upp pappa för att äta på rico's, blev en sväng på systemet och tre kassar rikare(?) sen blev det att inhandla mat till lördag då jag ska bjuda tjejerna på mat! Nathalie kom sen över, Ida lika så. Fille var upp en snabbis och droppade av mina brillor också.


Nu sitter jag här, nyduschad och ska snart krya ner i säng :)
- thinking about you. ♥

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Pappa kom vid halv fem imorse och lämnade Easton och vid åtta gick jag sen upp. Så idag har jag bara varit ute och gått samt lekt massa med honom :) Nu längtar jag bara efter min egna lilla, men har kommit framtill att det är bättre om vi är två. Men inom en snar framtid så :)


Nu har pappa hämtat easton, så nu vill jag åka till uppsala eller västerås och bränna pengar. Vill ha nya skor framför allt och nya hoods osv, en kamera ska väljas ut också! :) Men alla är så tråkiga, jag som är ledig idag och allt. Men men..


- Vissa saker, glömmer man aldrig! ♥

Denna dag, slår julafton.

Jag är en av dom som fick tillbaka på skatten, och idag kom pengarna in på kontot! Så glad över att det var ett stort femsiffrigt belopp :) IDA ♥ SKATTEPENGAR!




Jag älskar känslan av att gå och lägga sig, utan att vara ensam. Ha någon som kysser en godnatt och bara ligger och håller om en tills man somnat
 ♥


Så imorse när min chef ringde halv nio, vaknade jag med ett leende på läpparna. Dock var min chef hysterisk. Jag berättade om vad som hände i fredags och igår läste hon tidningen och ville bara försäkra sig om att jag var okej. Tog vara på soltimmarna som var på förmiddagen innan jag och nathalie gick ner till kloster mötte upp Daisy och tog en varsin cider i solen. Jag o Natha käkade tacos/toast på mitt jobb innan vi gick hem igen.


ikväll blir det väl att träffa soffan för tjejmys, sen kanske det blir filmmys med x :)

Kortspringande och långvariga vänner.

För vissa, är detta en förfärlig tanke. Vi tycker att det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör allt för att laga trasiga vänskaper och relationer. Ibland håller vi till och med fast i människor vi vet innerst inne att vi borde släppa. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betytt för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på och är det skuld ska du helt enkelt släppa det.

Det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara för en kort period och några andra stannar längre. Verkliga kärlekar och vänskaper hittar tillbaka till varandra om det är meingen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man faktiskt är färdig med.

Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den människan och den relationen. Det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig utav det.

Fight for the people you love.

I fredags blev det att kolla in alla fina studenter, gissa om man själv längtar tillbaka? Tårarna var inte långt ifrån när Ida kom på sin vagn, så fin och glad! Jag vill också! Hängde på Ida runt halsen innan jag var tvungen att dra mig till jobbet - på skit dåligt humör. Jag ville så klart stå kvar och kolla klart, för att sen åka upp till Ida's studentmottagning, men det fick vänta tills jag slutade. Skulle inte dricka men ångrade mig snabbt och började dricka uppe på motorgården. Blev joar, en kväll som slutade tidigt då jag gjorde illa foten och händelsen på vägen hem gjorde inte saken bättre.


lördagen var bara att gå upp för att jobba, därefter blev det skolparken med vänner familj & släkt. Alkoholen flöda och det var länge sen jag hade så trevligt. Blev en runda på stan tills de var dags för mig att gå hem, eller ska jag säga hoppa?


söndagen spenderade jag på gräsmattan i bergvreten, satte upp min lilla pool också och tog mig ett dopp tillsammans med easton som blev helt galen ;p päronen bjöd på mat innan det var dags för mig att åka hemåt och möta upp tjejerna för kubb.



Nu ska jag fortsätta att städa, på min lediga dag (Y)


Jag tröttnar allt för fort.

Fröken Aldrig Nöjd - är det jag?
Nej kanske inte, men ibland vill man bara ha nytt, man vill ha mer och vill bara vara nöjd. Letar fortfarande efter lägenhet, den perfekta som jag bara vill ha som jag vill bo i, en längre tid. Lägenheten jag bor i nu, tycker jag verkligen om. Men den är för stor, ingen mys känsla som jag vill ha. Den kanske hade varit mysig om man varit två. Så just nu hoppas jag på lägenheten på torggatan. Den vore perfekt, om jag inte får den, är det bara att fortsätta leta.


Annars blir det nog att man kommer in på spåret att köpa lägenhet, fast jag vet dock inte om jag blir kvar i enköping då. Att köpa, då känner man sig så fast och vem vill vara fast här? Vi får helt enkelt se hur saker och ting blir :)


-
För precis ett år sen tog jag studenten för två dagar sen. Och om två dagar åkte jag till Kos. Tiden bara springer förbi. Man kan lika gärna sluta längta efter saker och ting, för de man längtat efter är ändå snart här.

It's a boy! :)

2 juni klockan 20.21 kom Lilleman :) han vägde 3460 och var 52 cm.
Grattis Åsa och Billy, äntligen är min lilla syssling här. All lycka till er.


Ida Ekrelius ♥

Grattis min hjärtevän till studenten! :)
Fyfan, vad du är braa!


Star lounge.

Igår blev det att pressa ute. lika bra att passa på när solen väl tittar fram.
Blev jobb fram till åtta och där efter spenderade jag kvällen på star lounge
med tjejerna :) charlotte är i stan och ska fira Ida's student, så då blev det
även en öl kväll. Alkoholen och chilinötterna flödade på rätt bra där ett tag (;

hemgång när? och fyllesms på det toppen! (Y)

 

 


idag var jag uppe i tid,
för att få fin besök av carolina och casper ♥
legat ute på gräsmattan och myst i solen samt lekt :) traska ner på stan för att
köpa det sista tills imorgon, mötte även då upp nathalie och pia och blev då
bjuden på mat som vi åt nere i klosterparken :) hemgång och kortspel ute med
grannen, sen kom även Sofia förbi på en cigg och sa hej, mycket trevligt.

Nu inväntar jag Charlotte och Nathalie, samt kusin o hans polare för att dricka
lite hemma hos mig :) sen får vi helt enkelt se hur denna kväll slutar! :)


Puss - en solbränd Ida!


Solbruna bara ben ♥

Legat på balkongen i en och en halv timme och solat, samt börjat läst boken Ego Woman av Carolina Gynning. Måste vara lite ego själv och säga att jag hoppas och tror även att jag har en chans att bli kanelbrun i år, vilket jag aldrig annars blir av denna sverige sol. Skulle vilja ligga några timmar till men nu måste jag hoppa in i duschen för att sen dra och jobba.


(tros-rand - det tar sig (; haha.)


i just adore you


kärleken är inte bara blind, den är jävligt dum också.

dagen har bestått av jobb, lunch/middag med nathalie, kollat på ny lägenhet, alkohol och vänner star lounge, parkhäng med ett härligt och stort gäng med fortsatt intag av alkoholhaltiga drycker och sen lång/kvällspromenad med äventyr på vägen :) hur bra får man egentligen ha det på en tisdag? :)


så nöjd med mitt liv just nu, kunde inte vara gladare :)


RSS 2.0