Glädje skrik!!!!!!

Visste inte att man kunde bli så glad över att öppna mailen ..
detta firar vi med ett glas vin, yeeeey!


Det sprider sig som en löpeld.

Det är jobbigt att bära på en stor hemlighet, när man egentligen vill berätta för hela världen. Men snart vet ni, lika mycket som mig!


Tillbaka till verkligenheten - Sandhamn.

Skönt att man för en gångs skull kan ta sista båten ut hit och det inte är kolsvart när man kommer ut. Här lyste solen fortfarande och det var riktigt mysigt. Chockad över att faktiskt se hela våran altan när jag kom hem, nog för att jag visste att vi hade en, som var överfull med snö. Men nu är den snöfri och det gillas! Vi har även hunnit med att frostat av frysen - med en hårfön, kniv och varmvatten, funkar skit bra! (Y)

Min kamera är även återfunnen,
där jag trodde (visste!!) den låg hela tiden, i Emilias väska, i något foder som gått sönder. Skönt att ha den i välbehåll, inte för att jag grävde ner mig utan den eftersom att den sällan används men iallafall :)


Nu ska jag slänga mig i säng, sleep tight!


Bull-morsa!

Gällande det här med att det är lyxigt att vara hemma..
i lördags morse vaknade jag av att det luktade nybakta bullar i hela huset, hur underbart är inte det?


-
Egentligen har jag vetat det hela tiden, hur mycket jag älskar dig! ♥


Jag minns dig.

igår efter att vi varit ut, gick jag och mötte upp x, som var ledsen över saker och ting, livets gång. Och man blir hela tiden påmind om att livet är alldeles för kort, att man lägger ner alldeles för mycket energi på det dåliga som man en dag kommer ångra. Och att man inte alls berättar för dom man älskar att man gör det. När vi satt och pratade om det här, var Jonny den enda jag tänkte på och att det idag är sex månader sen han lämnade oss, vilket är helt sinnessjukt och jag får en klump i magen bara jag tänker på det. Imorgon (idag) ska jag, linn och lina gå upp till graven och hälsa på dig! ♥


Livet är på tok för kort att älta gamla saker, att bli osams över små saker och att man prioriterar helt fel saker. Det är inte värt att gå och må dåligt över saker (som man kan ändra på.) Man måste vara lite egoistisk ibland för att man själv ska bli glad och lycklig och det är viktigt att ha människor omkring sig som man bryr sig och tycker om. Att man lyfter varandra och inte drar ner varandra. Och jag tycker absolut inte att någon människa ska behöva försvinna för att man ska komma på det här, tyvärr är det så att man glömmer bort hur värdefullt livet är, allt för ofta.



I swear I'm trying, baby please, baby don't leave.
God Damn I'm a fuck up, but I guess that's just me.

Storebror ser dig.

Jag kunde inte låta bli, nyfiken i en strut och eftersom att jag börjat följt BB som en galning nu, fick det bli big brother 24/7.

a whole new world.

Satt och kollade igenom alla musiklistor jag har på spotify då det har börjar blivit en hel del listor och många med några få låtar i och man hittar aldrig de man söker. Fem spellistor jag har är från vänner och jag insåg rätt snabbt att två av listorna är från två vänner som inte ens längre finns i livet och det känns riktigt sjukt, så sjukt att det gör ont. Lika mycket som att jag vill ta bort dom, vill jag ha kvar dom ♥

hur som helst, idag skulle jag ta mig ner på stan och ta en fika med bella då jag faktiskt bara legat hemma och vad händer? Såklart slår jag i mitt ondaste knä så fruktansvärt i bildörren att jag höll på svimma, så nu dunkar de och gör mer ont, kuul! Hade ju varit trevligt och få se lite saknade ansikten nu när jag är hemma men om de ska hålla på såhär är det lika bra att jag låser in mig hemma. Dock ska jag försöka mig på en fika ikväll med min Linn, min efterlängtade bästa Linn


Ny musik på telefonen och en ny skiva till bilen, äntligen!

Saara, min Saara.

Du har blivit en av mina finaste vänner på så kort tid, du är som en i familjen för mig. Inget kommer vara detsamma utan dig och det tror jag att du vet. Jag unnar verkligen dig det här, du är verkligen så värd det här äventyret. Jag önskar verkligen dig all lycka till och jag kommer sakna dig så otroligt, för ingen gör det som du! All kärlek till dig min vän!


Hej Trollebo!

Igår hade Saara sin avskedsfest / 20 års fest, den sista mars flyttar hon utomlands. Så det blev ett dunder kalas med smörgåstårtor, fika och alkohol. Medans alla svepte en liter sprit inom en halvtimme satt jag och smutta på mitt glas vatten och såg på medans alla blev bara mer och mer packade. Sen blev det utgång för vissa och hemgång för andra.

Imorse när jag vaknade kändes det precis som att det var jag som suttit och dragit i mig halva den där sprit flaskan, seg och kände migg bakis fast jag inte drack en droppe. Så idag har jag som nästan alla andra dagar, legat och sovit på soffan, så underbart. Vakna till av att någon frågade vad jag ville äta, hur lyxigt är inte det? Och sen bli serverad? :) Kände att jag var tvungen att gå utanför dörren men det sket sig när jag somnade om igen med datorn på mig. Tills jag fick ett sms om en kvälldejt med tvmys, helt oväntat och glatt överraskande, så jag åkte dit och spenderade min kväll med honom (: pratade sjukt med gamla minnen, tänk så kul vi haft.




Nu ska jag ta en macka sen slänga mig i säng, dödstrött.


-
Hela dagen idag har jag känt mig så onöjd med allt. Vänner, jobb så långt bort, boende, Enköping, kärlek. Sen händer en liten sak som denna och allt, precis allt känns bra igen. Men det är väl lätt att det blir så, om man blir deppig suger allt. Men för stunden just nu, är jag nöjd och jag kommer somna med ett stort leende på läpparna. Det tackar vi för :)

BoB feat hayley williams - Airplanes.

Har inte lyssnat på den låten på riktigt länge och nu när jag började lyssna på den, på full volym var det som att jag blev nockad av minnen, minnen från hela förra sommaren. När vi satt ute på min balkong på örtagatan och drack vin sent in på nätterna och bara pratade, när vi var ut på terassen med killarna från Stockholm. När vi vandrade i ösregn mitt i natten och verkligen inte brydde oss. Alla kubb turneringar, att tjejerna alltid slog killarna. När vi hade picknik ute på gräsmattan och alla soliga dagar vi satt på starlounge. När vi smög på nätterna utanför Joar. Eller när vi bara var, umgicks, skrattade och hade kul tillsammans.



-
Im gonna stick around just a little while longer just to make sure that you're really sure you like sleeping alone.

Halt och lytt.

Har sovit bort de senaste dagarna, i torsdags ramlade jag och slog mig riktigt illa på jobbet, kvinnan på sjukhusupplysningen sa att jag borde åka in vilket jag gjorde. Efter mycket kaos med båt och buss kom jag till stan och därifrån kunde ta mig hem. Mika var snäll som ställde upp och hämtade mig i Bålsta mitt inatten. Upp och ringa läkaren på morgonen och sen blev det läkarbesök. Svår blödning i båda knäna som kommer göra att det svullnar upp och att jag förmodligen kommer att ha ondare om några dagar. Fingrarna är stukade men inte brytna som tur är, blir att ligga hemma i tio dagar och köra på rehab.

Och såklart, bara för att jag ligger hemma och har ont, haltar runt så hör en gammal killkompis som för några månader gick under jorden(?) av sig och saknar mig och vill ses. Festa på hans väns nyöppnade krog och allt är betalt. Något man aldrig skulle tvekat om annars, men tackade snällt nej och hoppas på att vi kan ta det någon annan helg.


Nu är det dags för mat, pappa grillar ute :) fyfan vad underbart det är att vara hemma!

Äntligen är tre dagars firande över :)

i lördags förmiddag mötte jag upp mitt Enköpings främmande på ångbryggan för att sen inta fika mys med champagne hemma hos mig :) blev en liten promenad runt ön innan vi gick ner till hotellet där dom skulle checka in. Myste uppe i sviten tillsammans med lite vin innan det var dags för middag och efter det mötte jag upp Emilia för att börja göra oss iordning och börja festa. Var segt medtanke på att jag fortfarande känt av Sälen resan, ja, fortfarande!! Ullis och ligan kom och vi började spela spel och skrattade hjärtligt innan festandet fortsatte nere på seglarn. Jag hade lyckorus i kroppen hela tiden och var så sjukt nöjd med hela kvällen, när klockan började närma sig tolv växte det ett berg med alkohol framför mig, i baren tryckte dom ner en drös med cider innan för min tröja för att jag inte ens kunde bära och det var bara för mig att börja dricka. Övertaggad så blev det efterfest och där sviker minnet en del, en sen natt / tidig morgon blev det och jag hade så sjukt roligt.

Åkte hem på söndagen lagom kry efter en timmes sömn, trött och sliten slängde jag mig på soffan direkt när jag kom hem till storebror och ville lämna soffan på hela dagen, men hade inget val men bytte bara till mamma och pappas soffa istället och vilade mig iform. Slängde mig i duschen för att sen spendera kvällen tillsammans med finfina (:

På morgonen var det bara att röra sig hemåt för att köra pappa till sjukhuset för operation och jag för att ta hand om Easton. Blev en shopping och fika tur på stan tillsammans med isabella innan jag åkte hem igen för att ta tag i att börja göra tårtor och mamma kärleksmums. Släkten invaderade och jag fick hur mycket fint som helst.


Har helt klart haft den bästa födelsedagen någonsin, att få spendera den med de man tycker allra mest om har betytt så mycket. Tack alla för att ni gjort min 20 års dag minnesvärd. Men jag säger med ett leende, äntligen är tre dagars firande över. Bilder kommer det nog inga, jag söp bort kameran i lördags (Y)

101 (102) sätt att åka ur en gameshow.

Efter jobbet tog jag tag i storständningen hemma, till och med kalkade av duschen :) Slängde på en tvättmaskin sen mötte jag upp Zandra så gick vi och handlade så vi kunde laga fredagsmiddag! Spikade framför tvn och har nu kollat på 101 sätt att åka ur en gameshow och som jag skrattat, tänk att vara med i något dyligt så kul ;D Nu blir det Varning för barn och sen en dusch.


Sugen på ett glas vin eller två, men det får vänta. OM inte min kära sambo känner samma sak (; Jag är faktiskt ledig imorgon, men måste väl vara pigg och fräsch till elva då jag ska möta upp nötterna vid ångbryggan! :)


Hjärnblödning (?)

Fyfan, idag är jag bakis. Igår var jag något helt annat ...
- Förlamad?

Det som händer i Sälen, stannar där(?)

Jag skulle kunna berätta massor, skvaller, fyllor och en massa annat kul. Men jag fattar mig hellre kort, då jag inte vill utelämna mig själv så värst, haha!

Haft en sjukt trevlig resa och vistelse i Sälen tillsammans med jobbet, ätit massa gott, kört skoter högt upp på fjället, så högt att det kändes som att man kunde ta på molnen. Druckit alldeles för mycket och idag vill man inte vara jag. Gårdagen efter jag kört skoter blev det mat på Kalas och på kvällen intog vi våra bokade bord på Harrys där det bjöds på en hel del alkohol och det resulterade att den 7 timmars långa resan hem idag inte alls blev speciellt rolig när jag haft den värsta bakfyllan någonsin och har fortfarande.


Ska ta mig in i duschen och sova, imorgon väntas jobb.. Och jag känner att jag skulle behöva minst två dagars vila efter den här resan. Och vetskapen om att man ska festa på lördag igen, är inte lockande. Men man fyller bara 20 år en gång och jag känner säkert på annat sätt när lördagen väl är här, samt att jag får Enköpings besök då :)








 

Välkommen underbara lördag.

Törstig tjej som man är, hällde jag upp ett välförtjänat glas vin och avnjuter det samtidigt som jag packar inför Sälen imorgon. Är Bee movie på femman, älskar den filmen. Och ikväll är det massa bra på tv, hur toppen är inte det för en gångs skull? När alla jobbar och jag för en gångskull jobbat dag, så kunde inte tvn passa mer perfekt.


Ta upp och tina kyckling så jag sen får lite mag i magen, måste slänga på en tvättmaskin också och sätta kameran på laddning, imorgon ska allt fotas, mohaha.


"Kanske ska ta och raka antennerna? Eller pierca mellan kroppen?!"


this calling ♥

På söndag åker vi till sälen och om tio dagar fyller jag år och jag ser fram emot det för då kan jag glömma förra årets fiasko när alla bara lämnade mig i sticket, bra vänner (Y) lite annat i år och även på annan ort! Fest blir det också hemhemma, så fort det blir lite varmare :)

imorgon är det redan fredag, veckorna går så sjukt fort och jag håller tummarna att hela mars också går utav bara farten :) finns dock mycket jag skulle vilja hinna med mars månad bland annat är det att få säga hejdå till älskade saara ♥ som ska iväg på sitt livs-resa! Men tyvärr kan man inte alltid göra allt man vill.



Det är overkligt att ha allt man någonsin önskat sig, framför sig.


I adore you.

Nya underkläder, halsduk och lite annat fick följa med hem igår sen var jag även och hämtade även ut mina skor och kläder som kommit ifrån Junkyard :) Lunchdejt på stan med Linn och sen var vi även och matade ankorna i hamnen, vilket slutade med att vi blev anfallna av hundratals ankor, där snackar vi rädsla, haha!

Åkte hem till finfina igår kväll och måndagsmyste framför tvn med päron loka, sovit som en prinsessa inatt och imorse när karl åkte till jobbet tog jag sovmorgon i den stora och underbara sängen, bättre början på en tisdag går inte att få.


Dagen har jag spenderat framför tvn, åkte en sväng och handlade massa godis som jag inte ens rört, blev även hämtmat och nu ikväll har Malin varit här en sväng, så kul att få träffa henne. Jag har saknat oss. Skulle egentligen åkt hem idag, men åker imorgon bitti istället så jag kunde få spendera lite mer tid med nära och kära.


-
Jag vill alltid ha dig nära ♥

RSS 2.0