Våran nya familjemedlem, Eros.



Åkte till Enköping redan i torsdags då jag fick långledigt, så jag och oscar åkte bil från stockholm till Enköping, riktigt skönt att slippa tåg och alla förseningar, trotts att vi satt i bilkö! På fredagen blev det lite shoppning och sen åkte vi ut och pussade på våran nya familjemedlem Eros :)

Jag skippade midsommarfirandet och var nykter istället, taggade tills lördagen istället som jag och Linnea tokröjde sönder, som väntat. Galet kul dock en mindre kul natt/morgon plus förmiddag.


dags att börja packa, åker imorgon hem till sandhamn igen!



-
It's sad when people you know become people you knew. When you can walk right past someone like they were never a big part of your life. How you used to be able to talk for hours and how now, you can barely even look at them.

Blixtrar och dunder, magiska under.

idag är det ingen rolig dag, då åskan har nått sandhamn och blixten har slagit ner, vilket betyder strömlöst. tur var väl att vädret sprack upp lagom tills jag slutade jobba och då blev det till att laga middag till tjejerna och även baka, supergott! :)

imorgon är jag ledig så ikväll blir det säkert ett glas vin eller två,
eftersom att resten av midsommarhelgen här ute blir lugn (är tanken just nu iallafall..) då jag först och främst jobbar men sen åker hem på lördag för lagfest med mina bästa fotbollstjejer. jag längtar, för jag saknar dom så mycket! ♥

Sandhamn's hjärtan!


Poppin champagne.

efter jobbpasset igår blev det direkt bryggan för aftersail :) sen blev kvällen helt galen, natten bjöd på två timmars sömn innan det var dags för att gå upp och jobba, lagom pigg tjej ligger nu framför gossip girl och ska sova innan det är dags för veckans bästa party dag, p-söndag!




Ps. tycker det är helt fantastiskt hur tråkiga liv folk har, veckans höjdpunkt är att gå på joar för dit kommer big brother-gurkan, ja, jag skrattar ihjäl mig en smula.

sjukstuga hemma i parhus sex.

nu har vi alla varit sjuka och nu verkar det ha börjat om, nu ligger Malin på övervåningen och hostar så hela huset skakar, är som en ond cirkel.

i onsdags kom erica, vi gick till dykarn och drack några glas med tjejerna innan det blev utgång :) hur kul som helst att ha igenkända (han var ju också här....) ansikten här ute.

Idag regnar det och jag kan tycka att det är hur mysigt som helst, så jag har myst ner mig i soffan med henrik's stora tjocktröja ♥ top model på tvn och datorn i knät, de är ungefär så jag ska spendera min lediga dag! :)


He's just not that into you.

underbara film, kan inte göra annat än att älska den! ♥
jobbat och slitit idag, varm / kall. Så drygt att vara sjuk. Haft feber sen i torsdags och den har antagligen inte lagt sig eftersom att jag inte kunnat tagit de lugnt, tvingat mig själv att orka festa och imorgon ska vi in till stan. Men frågan är om jag pallar, för ikväll smög sig förkylningen och halsont på.. känns super att vara sjuk i den här hettan!

försöka sova, wish me luck då mina grannar har fest på altanen, två meter ifrån mitt fönster!


världen är bra liten.

jag har blivit sämst på att blogga, kan bero på att jag är så upptagen med mig själv och alla här ute. Är så glad och lycklig över att vara här, det händer hela tiden saker och jag är bara allmänt nöjd :) Och det konstigaste av allt, är att jag inte ens haft tanken på att åka hem, det är något nytt. Och jag fick helt klart ännu mer energi till att stanna här då i fredags träffade jag på min "drömkille", att han av alla, Enköpings killen plötsligt var ute i Sandhamn, vi kramades & skrattade gott tillsammans, de var smått crazy.

fick en nyhet idag, att saaris ska flytta hem till sverige igen och kommer att komma ut till mig, yeey! :) ♥


Älskade lilla My!

 

RSS 2.0