sandhamn.

Intagit sandhamn, im happy.
Godnatt söta ni, puss!


Im out of Enköping.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös.
Sista timmarna i Enköping, skönt. Om några timmar befinner jag mig i mitt nya hem.

Hejdå Enköping. Hej Sandhamn.


God Jul :)

Träffa Malle för lunch och uppdate, vi bestämde även att hon ska följa med till Stavsns imorgon för att säga hejdå, ändå sved det idag när vi sa hejdå. Sen hem till farmor för att fika mitt favorit fika, lussebulle och saft! (:  Sen sa vi också hejdå, för den här gången.

Åkte hem till mina föräldrar för att pressa dom på information, de har varit så underliga och skumma så nu skulle jag minsann få veta. Och det slutade med att jag fick en tidig julklapp, en bärbar dator ♥. Så nu kan jag ta med dator till mitt nya hem är evigt tacksam!!


det är en jobbig dag idag och morgondagen kommer vara värre :/ nu ska jag lägga mig i sängen med Jonny's spotify lista och mysa ner mig.

"Jag ångrar det inte, men jag skulle aldrig gjort det nykter."

Dags att slänga mig framför Beck igen, värdelöst med reklam.
Inatt sover jag min näst sista, kanske sista natt i min lägenhet. På tisdag gäller det alltså, känns kontigt, bra och läskigt. Men det här kan inte bli annat än skit bra!


Imorgon ska allt sista fixas, träffa några vänner och andas ut. Och hoppas på att de flesta nerver lägger sig, jag har tusen fjärilar i magen.. Och med det tackar jag för mig och säger godnatt! (:



We know no matter how many knives we put in each other's backs that we'll have each other's backs, cause we're that lucky.


Im gonna leave this town and stay forever.

latade mig hemma hos mamma och pappa hela dagen igår, nikke, thom och anton kom och åt så hängde vi framför Så mycket bättre. Därefter sved jag om och åkte till Nattis där de förfestade. Hängde på ut, nykter. Fyfan. Det är inte konstigt att man måste vara tokpackad för att klara av en ute kväll på stadens blåa.

idag har jag egentligen massor att göra, men bara för att man har det, blir inget gjort. Jag har iallafall tagit reda på lite kläder, kanske ska ner och åka lite skridskor med Emelie och grabbarna innan jag åker ut för att kolla på storebrors fortbollsmatch med amanda och saara.



Vi hörs, pöss!

Pusssssss och kraaaaaaaaaaaam!

Tror att jag gjorde mitt sista på joar igår, eller?
Började med ishalls-häng med ett stort trevligt gäng, bra match, skratt och även osämja. Fortsatte kvällen med att möta upp Nattis och Matilda för att fortsätta på Bergsgatan och vidare ner på stan för spontan utgång. Vilket var riktigt kuul, träffade en massa som gjorde kvällen galen. Och fick ett bra avslut på natten också, trotts ett (jobbigt?) fint hejdå.

Fick veta en massa igår kväll/natt som jag kanske inte behövt höra nu, innan jag flyttar. Även en stor tyngd hamnade över mina axlar som jag inte förstått mig själv på än, suck och stön..



I'll miss you.

Kärlek.

"Det finns ingen som henne."
- Tro mig, det finns ingen som dig heller.


Izzy goes bigbrother!

Grattis Moster och Ian till graviditeten! :)
Jag ska få en till kusin, alltså ska Izzy ska bli storebror!!


På rosa moln svävar jag omkring och jag tänker aldrig mer, komma ner. Jag tänker stanna här!

Jobbade min sista dag igår och herregud vad skönt det var :) vaktmästarna kom även in så fick jag en söt chokladask från Lindor som lycka till, gulligt. Efter jobbet åkte jag hem till storebror för att mysa med mat och sen kolla in de ny målade vardagsrummet :)


tagit tag i packningen nu och det ser ut som en tromb draigt genom hela lägenheten. Det bästa är dock att jag behöver bara packa ner mitt viktigaste och det jag ska ha med mig i flytten, resten fixar mina bästa föräldrar ♥


Pengar rullar in som det ska, det går bra nu..

Dags att kolla kontot och betala räkningar och vart fan kom alla pengar ifrån? Här sitter jag med en ovanligt stor hög med betalda räkningar och ändå har jag nästan en vanlig lön kvar. Jag gnäller inte, jag är skit nöjd!! Undrar vad man ska unna sig innan man åker? (:


dags att gå till posten, hämta mitt körkort och sen göra sig iordning för min sista arbetsdag på careta, jag skulle ljuga om jag sa att jag var ledsen..


-
Insåg precis, att jag är så glad att jag flyttar så jag slipper julpynta, HAHA! Mysigt med julpynt ja, men inte att hålla på med det själv, massa krimskrams och skit, nejtack!


Jag är batman!

Hela förmiddagen igår bråkade jag med galgar och lådor, dags att börja packa. Det är svårt att packa, jobbigt och nu sorligt. Men snart är allt bra igen :) Dock vet jag inte hur allt ska få plats i mina två stora väskor, men med lite våld kanske(?) haha.

Vid lunch mötte jag upp tjejerna för att "hejdå & jul mysa" med dom ♥ Och på fredag ska vi kolla på hockey och sen dricka vin. Och lördag gå ut. Helgen blir nog ett perfekt avslut innan jag åker :) Även intersport fick sig ett besök igår, jag älskar mina nya Supernova Glide.




Puss&hej!


cool.


Stockholm i mitt hjärta.

Efter lördags myset ute på landet med Så mycket bättre, som jag faktiskt inte sett förr,
bestämde jag mig för att sätta mig på youtube och lyssna. Och det var faktiskt riktigt bra.
Fasnade för den här och den ska raka vägen in på min iPhone ♥


Hello guys, have I told you what Kiss means in Swedish?

Slagit på två tvättmaskiner, nu iväg att handla inför mitt äventyr. På eftermiddagen blir det västerås för att fylla ut resväskan. Hem och fortsätta med att dammsuga, skura och diska sen är jag utan sysslor, skönt!

Just nu, hittar ni mig i köket bland spritflaskor och halv druckna groggar!


Jag älskar att minnas. Minnas och le tillbaka.

Sitter och pratar med Charlotte på msn samtidigt som jag klickar runt på youtube och lyssnar på gamla låtar. Och jag stor ler. Tänker tillbaka på några av mina äldsta vänner och några av de jag kommer att tänka på, är jag inte vän med idag dock ler jag när jag tänker på våra minnen också :)


Tänker tillbaka då jag lärde känna Charlotte, att jag fick ett rasta pannband av henne första gången vi träffades, jag vet till och med att det var under vårmarknaden och vi stod utanför ica supermarket, så små vi var. Även fast du flyttat till Stockholm och nu Norge, långt bort, men ändå har du alltid varit mig nära. Alltid varit en vän som funnits där och det är som tiden stått silla när jag träffat dig. Tänk att det snart är det 10 år sen vi stod där utan för ica och blev vänner. En vän jag vill ha för livet. Stuck on you - you and me!

   



Nahalie kom in i mitt liv på nytt. Vi träffades när vi var riktigt små och sen hamnade vi på olika håll. Även jag och Nathalie träffades under en vårmarknad efter att haft kontakt igen. Och hon var såå cool. Satt på marken mellan två stora coca cola automater, tror till och med att jag var lite rädd för henne, haha. Sen den dagen, blev hon min bästa vän. Och under alla år, så har vi varit med om så mycket tillsammans. Hatkärlek, beskriver våra mammor våran relation och vi håller nog med ♥

  



Den vän som tagit störst plats, är Carolina. Det gick inte en dag utan att vi var ifrån varandra och vi har alltid gjort allt tillsammans. Åttan - nian var de bästa åren. Du har alltid varit en stor del av mitt liv, alltid varit med när saker och ting hänt och vårat "Fjärdhundra-gäng" blev lite som en familj. Jag minns även hur du och jag blev vänner, vi alla i sjuan (eller var det åttan?) skulle åka till skansen. Där mötte vi tjejer ett gäng norska killar, som fick för sig att vi minsann skulle ha vattenkrig. Alla sprang till the gift shop och köpte vattenpistoler. Dock fick dom tag i dig och la dig i fontänen och du blev dygnsur och skulle inte få åka med bussen. Jag hade extra tröja osv med mig som du fick låna och på den vägen var det (om jag minns rätt..) Jag är så glad att jag haft dig under alla dessa år, du fick livet verka så lätt.

   
















- jag älskar er.

Sometimes the time tanks up with reality and I wish you never put your foot in my life. Thanks to you subjected me to, I wish the life out of you.

"Vi som ångrar att vi inte ströp våra ex i sömnen medans vi hade chansen"
Kan vara den bästa gruppen som finns på hela facebook.
(Förutom - kär och kär, man kan väl ligga ändå?)


Man kan inte hela tiden tänka på alla andra, ibland måste man embart få tänka på sig själv och vad man själv har för drömmar och mål.

När man väl tänker på det, så får jag en klump i magen. Nu när det är så pass nära, närmare bestämt en vecka. En vecka som kommer bestå av tusen känslor, avsked, längtan, en flytt och att jobba mina sista dagar. Jag har egentligen inte pratat med någon högt om det, men jag får tanken om hur tungt det här är samtidigt hur fantastiskt det är och att jag är så stolt över mig själv. Jag kommer längta hem, men just nu, längtar jag mest över att få finna mig själv.



-
allt jag vill, är att få säga hejdå.


Got money and you know it. Take it out your pocket then and show it then. From everybody who see that. Hang over the wall of the VIP.




 


1, 2, 3, 4 - Jag är en partymyra!

fredagen var bara så bra, inte bara för att jag har klarat körkortet, utan också för att jag fick spendera en kväll med mina bästa tjejer, för det var förmodligen sista gången vi festar innan jag flyttar :/ Alkoholen flödade på rätt duktigt, men de blev en rätt tidig kväll för mig.

lördagen fick man däremot höra vad man missat, att mina b-rudar varit på krigsstigen och slagits, utan mig! Haha, skämtåsido. Men så är det alltid, händer alltid något när man går hem tidigt, eller inte hänger med ut. Blev en lugn dag i sängen ihop med en film och bra sällskap. Blev mat uppe i bergvreten innan jag begav mig ut till familjen Lindberg på lördagsmys.


idag ska jag luncha med farmor och kenneth, sen blir det hockey och ikväll c/o segermyrh-mys!





-
Tider förändras och man gör saker man ångrar, både saker man gjort och inte. Gårdagen bevisade, att man inte behöver vara vänner för att vara trevlig, snäll och hjälpsam. Och även tacksam. Känns skönt att allt inte är på dagisnivå.

"du fick ingen mat, du fick ingen mat, nej nej du fick ingen mat för du ska banta!"

Min hjärna går för tillfället på högvarv, varm och jävlig. Tänka sig va?
Besök på jobbet idag av Malle, ser aldrig kvinnan längre. Ska försöka träffa henne så mycket som möjligt nu, sista veckan. I'll miss her! ♥ Insåg även idag att jag bara har tre arbetsdagar kvar, YEEY!

Imorgon har jag en miljon saker att göra,
inhandla lite nytt tills kvällen, städa, jobba tills halv åtta, duscha och göra mig iordning, lite halv panik. Men i can do it! Tiden är bara inte min vän imorgon, haha.


dags att sova och inatt sover jag inte i min egna säng, det känns konstigt..




Titta, en groda utan ben! "Fan vad hopplös."

Längtar till en helg full av ledighet och imorgon gör vi inget annat än slår klackarna i grannens tak. Alkoholen ska läggas på kylning och jag ska dra mig vidare till jobbet, yeeey...


Fortsätt simma, fortsätt simma..


Varför ska varje dag vara en kamp?

Flera dödsbesked. Flytt-tankar. Jobb. Nya människor. Nytt liv.
Och andra ständiga motgångar som gör mig galen.
Jag orkar inte.


PUSS!


jag kommer sakna dig, min fina hjärtevän.


Jaa må hon leva, jaa må hon leva, jaa må hon leva ut i hundrade år..

Grattis på 22års dagen min fina vän!
Hoppas att du har den bästa födelsedagen, så festar vi järnet på fredag!


Det går snabbt i hockey.

Då var även lägenheten uppsagd. Det börjar liksom kännas verkligt nu. Och jag som sa bara för några månader sen att jag inte skulle flytta på länge, det har gått 3 månader och nu ska jag flytta igen. Dags att ta fram kartonger och packa ner mitt liv i lådor, igen.


1114kr i enkronor, är inte illa!


Om man inte frågar och säger vad man känner, då kan man heller inte veta. Men då ska man heller inte bara tro.

Bara för att jag är tjej, så är man kär det allra första man blir. TYP.
Det är så alla killar ser tjejer, bara för att man vill träffas och umgås, så är man kär. Men det är aldrig tvärtom(?). Och när jag fick det här slängt i ansiktet, visste jag inte vad jag skulle säga.

Vem är så dum som vill sätta sig i ett förhållande, två veckor innan man ska flytta härifrån? Har folk glömt bort att jag är en av de tjejer som inte vill ha barn och aldrig vill gifta sig? Vem tar ni mig för? Kär, är så långt ifrån min verklighet. Jag har lovat mig själv, att inte bli kär medtanke på att kärlek bara finns på film. Och det är ett löfte jag kommer hålla i en långtid framöver. (Sen om det ändras i framtiden, är en helt annan sak!)

Sometimes all you need is one.

fredags blev det både afterwork på blue moon bar samt kommunfesten för fulla muggar. en annan skulle upp och jobba på lördagmorgon så på ett sätt var man glad att festen började vid fyra och slutade vid tolv (; haha.

lördag och söndag har bestått av jobb, min sista helg på mitt jobb och det känns skönt. imorgon är jag ledig, vilket betyder att jag måste ta tag i tusen saker, ringa fastighetsskötaren och kolla upp med en nyckel och kolla upp med hyreskontraktet samt ringa åklagaren om rättegången. Börja ännu en gång packa ner mitt liv i kartonger som jag nyss packade upp..



If you love something, let it go.
Och det är precis det jag har gjort..

Afterwork på blue moon bar!

igår sa jag upp mig på jobbet, det kändes både tungt och som världens bästa beslut, jobbar fram till den 25e november och är ledig tills jag åker den 29e tror jag att det blir. Så snart känns det som att det är dags att se över graderoben, vad som är ett måste att ha med och vad som egentligen är helt onödigt. Ska även hinna flytta ut från lägenheten också innan, det blev väldigt mycket nu kände jag.


Dags att hoppa ur min supersköna onepiece och dra mig in i duschen, klockan är halv tolv och jag ska börja göra mig redo för afterwork i västerås, kan bli en helt galen kväll då jag vet hur törstiga alla är på mitt jobb och spriten brukar flöda på rätt duktigt, gratis är gott!



FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!

Tårarna har sprutat för att jag blev såå glad, vilken lättnad, vilken sjuk känsla!
Jag klarade det! Jag har gjort det på egen hand. Fan vad jag är bra!


glädjeskutt!


I need to make mistakes just to lear who iam.

Gick upp nästan fyra timmar efter mannen vilket var för mig tidigt då klockan var nio och då hade han redan jobbat några timmar, duktigt (: (då jag aldrig skulle orka gå upp så fruktansvärt tidigt!)

Mötte upp farmor på stan på förmiddagen för att inhandla ännu en ny vinterjacka, samt lite nya kläder. Tack och bock! Mötte upp Malle för lunch på Vita Elefanten, premiär för mig och jag var väl inte så imponerad kanske. Sen åkte vi upp till Jonny, där allt var igen snöat. Så i högsta hugg tog jag tag i en spade och skottade mig fram, tog bort värsta snön från gravplatsen och tände ljus ♥ Har även hunnit med att leka frisör, varit på kalas och varit på mitt onsdags nöje - hockeykos!


Hämtat ut min onepiece, det är mitt bästa köp någonsin. Finns risk att det kan få bli en till..




♥ Snö!

även fast jag inte satt min fot utanför dörren idag mer än några minuter när jag mötte carolina, så är det ändå mysigt att se snön falla utanför :) helt otroligt hur stor casper redan är, går runt och är så stor. Sist jag såg han kravla han sig fram på golvet, nu springer han runt som en galning ♥


dags att ta något att äta och invänta film-mys med ♥


Jag fick jobbet på Seglarhotellet i Sandhamn.

Och jag flyttar första veckan i december till Sandhamn.



Tack mamma & pappa, samt Malle som stöttat mig och till de andra som
hejat på mig, det är mycket tack vare er jag vågar ta steget. Det är ni som
funnits där och det är er jag kommer sakna :) PUSS!


Full fart framåt.

Killar, killar, killar. Inte mycket att lita på och de ska krävas mycket innan jag slutar dra alla över samma gräns och kant! Sen finns det som, som står på ens vän sida som är högt pålitliga, dom menar jag såklart inte!

Med det sagt, så släpar jag mig ner till jobbet, igen. Tror nämligen att jag glömt bort att stänga av ena kraftkällan, skit också! Inväntar isabella som varit på gotland över helgen, vi har massa händelser att drösa över varandra ;p haha.


FÅTT MIN IPHONE 4 IDAG OCKSÅ!! :)
Och allt snack om att den "är så dålig". Jag tror absolut att det handlar om vad man jämnför med. Det är typ 1 av alla jag känner med iphone som är missnöjda, medans de andra är mer än övernöjda, jag hörde med väldigt många innan jag beställde min. Jag hörde även runt om 3an, som nu mera försvinner mer och mer. Den går tydligen inte att köpa i butik längre heller och de i butik rekomenderar 4an också. Slut gnällt! Jag tycker att 4an är mer behändig och inte lika klumpig som 3an. Men alla tycker olika.


Ett litet ljus i mörka tider.

Sur och ledsen kollade jag mailen. JAA! Leveransbesked från både Telia och Onepiece, vilket betyder att min Iphone 4 och min fina onepiece snart befinner sig hemma hos mig!! (: Det är härlig och ren lycka. Kanske blev livet lite lättare, om det så bara är för ett slag. För dessa efterlängtade prylar gav min ny energi. Energi som ska läggas på annat, härliga tider!


Saknar det gamla goda tiderna.
Tänk hur allt var så mycket bättre förr..
 

We're smiling but we're close tears, even after all these years. We just now got the feeling that we're meeting for the first time.

Intog ishallen ihop med Malle för att se HC Liljan, få och ge uppdateringar om det mesta. Fick även släppa lite hemligheter som tydligen var helt oväntade, för min del var det rätt kul. Söndagsmys med hockeymys - mys av bästa sort. Har frusit hela dagen och nu väl hemma, fryser jag om kroppen med kokar i huvudet och om kinderna. Börjar kanske bli sjuk? Blåste massvis ute i Sandhamn så jag har även fått mig en liten förkylning :/

Tjurig på , mest allmänt för inte visat intresse och sen svartsjuka. Men kanske är det bra också. Fast de verkar inte leda någon vart, så snart ger jag upp. Nu har jag faktiskt suttit och fyllt huvudet med yttligare information och hoppas att de kommer stanna där. Har alldeles för mycket att tänka på. Imorgon gäller det och det är bäst att vakna på rätt sida och bara le, peppa mig själv och tänka tanken Charlotte en gång gav mig, "you can do this!"


Logga ut, kolla klart på Beck och sova.
Sleep tight my friend.


Förälskat mig i skärgården.

Sjukt trött efter att åkt tåg - buss - båt. Båt - buss - tåg.
Nu har jag intagit Enköpingsmark mot min vilja, jag hade kunnat stannat.

Allt har gått super bra och jag är supernöjd. Tjejerna är helt fantastiska, trevliga och lika partyglada som jag. Hade fått sms vid halv ett inatt då tjejerna ville ut och festa. Synd att jag hade somnat som en stock efter en helt snurrig, spännande, givande och galen dag. Alla intryck jag fått har inte riktigt smält in än och jag kan fortfarande inte förstå, jag känner mig bara så nöjd och lyckligtlottad.










Håll tummarna för jag har ett stort beslut att ta.

Hej då Enköping!!

Jonny's urnsättning idag, många tankar runt det. Men mina tankar har varit med Jonny's fina mamma Agneta och de andra som var med ♥ Nu har vi en plats att komma till för att få hälsa på dig, jag kommer efter helgen. Hedersord.


Ny klippt idag, super fint! Tack kära Amanda! :) Efter det, hoppade jag in i duschen och gjorde en hårinpackning. Grattis Ida Karlsson. Den innehöll något du inte tål. Eftersom att när jag sköljde ur håret rann det i hela ansiktet och ner på kroppen så jag blossa upp, blev svullen och rödprickig. Riktigt snyggt! Men när de värsta lagt sig, efter allergi tabletter och hudcream så blev de en runda på stan och blev schampoo/balsam, en hårfärg och ett par mjukisbyxor rikare (Y) Så lägga i hårfärgen, kolla klart på idol och sen sova, imorgon gäller det! (:

Onepiece.

Efter mycket beslutsångest, beställde jag nyss en onepiece. En marinblå ♥
Ännu en sak att vänta på, men den som väntar på något gott..

Varit ner i tvättstugan och släng på två maskiner så jag har kläder tills i helgen, alltid bra. Så nu ska jag sätta igång och packa när det torkat. Ska även hinna klippa mig idag också. Samt kolla så jag fått in rätt semester ersättning på kontot, alltid strul..


What can I say? What can I do?
This is who I am and I'm hurting you.


Come back. No I won't.

Det återstår några få timmar tills jag intar mitt äventyr. "Jag gör det ni inte vågar" (Läs; Idiot.) Början på något nytt och slutet på det gamla. Sjukt nöjd. Blev peppad av Veronica idag när vi fördrev sista minutrarna på mitt jobbpass, såna människor är fantastiska!


Och det sjukaste (även skönaste) av allt är att jag inte kommer sakna någon. För nu är det potitiva tankar som gäller och då kan man inte tänka bakåt och in i det förflutna. Som sagt, vänner finns det överallt.



Im leaving you.


just the way i like it.

Varit ute på en runda, så hårt att jag kunde kräkas. Good for me! Nu skulle jag börja packa tills helgen, men vad ska jag ta med och vad har jag på mig?! Datorn får stanna hemma trotts mycket övervägande, de som vill nå mig har mitt nummer.

Har egentligen ingen tid över att sitta här, ändå gör jag det? Upptagen hela helgen för att inte kunna förbereda mig iför nästa vecka, alot to do. To much to do. Nervös inför allt som väntar mig, jag väntar med glädje och spänning. Det här kan sluta hur som helst, mina livssaker.



If i'v got you I don't need money, I don't need cars, you are my all.


Störst av allt är kärleken.
PUSS!


Life is a climb but the view is great.

Gått genom Uppsalas gator tillsammans med moster, mamma och kusin. Blev även thaimat till lunch, bästa lunchstället i hela Uppsala! Tänkte mig att jag skulle inhandla lite nytt till min tomma garderob, men icke. Blev bara en del hårprodukter rikare.


Och som att vädret inte gjorde den här dagen tråkig, så blev jag kallad till rättegång också, fantastiskt. Så nu är det en riktig skit dag. Negativ jag är, eller hur?!


I'm on the edge of breaking down and no one's there to save me.

En vän sa till mig, "gör som jag, jag skiter i allting, jag bara kör! Palla bry sig om vännerna finns kvar eller inte, alltså faktiskt, kanske låter egoistiskt. Man kan inte stanna för vännernas skull."

Det är sant och så rätt. Vad finns det här, som inte finns någon annanstans? Och människorna i den här staden är katastrof. Alla är av samma skrot och korn, ingen är bättre än någon annan.


Och av den anledningen, gör jag det här. Det här är min chans och jag måste ta den nu. Känns fantastiskt att veta att några få av mina underbara vänner är så glada för min skull och har redan sagt att de skulle komma och hälsa på. Medans när jag berättat för andra säger de bara, "jaha.. kul.." Ja, ibland får man verkligen reda på vem som är ens riktiga vänner och vilka som verkligen bryr sig.


På lördag lekar jag turist i hopp om att hitta rätt.

Suttit och bokat tågbiljetter och allt annat, det är en hel vetenskap att veta vart fan man ska åka någonstans och att man faktiskt till slut hittar rätt. Bara till att jag har huvudet på skaft eftersom att jag åker själv och där med måste hitta själv.

Allt detta tänkade har givit mig huvudvärk, som om jag inte fick nog av det igår efter allt härjande, bus och kuddkrig? ♥


"Hur ska du klara dig utan mig?"
- "
Jag vet inte. Hur ska du klara dig utan mig?"
"Ja, det är ju det som är frågan :( "

Jag vill såklar inte åka ifrån dig, men jag kan inte stanna heller.


Dags att ta världen under mina vingar och fly boet.

Ett mycket givande samtal idag gav mig tusen nya känslor. Nu har jag chansen att göra det omöjliga till det möjliga. Har ett stort beslut att ta och i helgen flyr jag enköping för att testa mina vingar och se om det är dags för mig att lämna boet. Jag är sjukt nervös, spänd och väldigt glad. Även nästa vecka väntar en livssak som jag valt att kalla stora saker i livet, det är mycket nu men jag gillar det.


har varit på stan och lunchat med tjejerna, nu blickar vi bara framemot afterwork den 12 november i västerås (: mindre kul att jobba dagen efter, men jag tror det är okej att vara bakis då faktiskt, om inte, så skiter jag i det! Haha. Ikväll ska jag träffa Malle för skvaller om helgen och framtidens planer.

"Så du har tagit tillbaka honom? Jag visste det, ni är fina tillsammans. Ska ta en dusch nu innan Peppe hämtar upp mig.." Skrattar sjukt högt varje gång jag tänker på det smset. Synd, att vi bytt kärlek nu. Eller du bara tagit över min.(?)



jag vill ha en charles king cavalier spaniel


RSS 2.0