Lyckorus.

Blogg-torka, OM!

Är inge roligt alls att blogga längre, blogg-designen är jag så less på att jag bara drar en tung suck över det hela. Men men, idag har jag trotts allt lite att dela med mig av! :D

Först blev det en sväng in på jobbet, lämna papper och kolla in det nya schemat, ännu en gång, haha! Sen blev det upp på stan och träffade min hjärta. Sen mötte jag upp Nathalie och inhandlade lite julklappar, endast kusin och till det årliga paket-spelet som är kvar. Blev till och med julklappar till, hör och häpna, mig själv! Jag har varit snäll i år och jag förtjänar det :) Hahah, snälla jag är!



Jag vill att hela världen ska veta vad jag känner för dig och hur lycklig du gör mig.
Ville bara att tiden skulle stanna när du hade mig i dina armar idag, jag ville aldrig släppa dig.


adidas, en klass för sig.

det är ett märke som ligger mig varmt om hjärtat, varför kan jag nog inte säga riktigt.
tycker nog att dom gör de allra snyggaste kläderna för alla tillfällen!
Skor, jackor, mjukiskläder, träningskläder, vinterkläder osv, ja ni förstår.




Min favorit som jag har just nu! :)

Men önskar mig i Julklapp en Blå velordress (stavning?)
SÅ SNYGG!
  1298:-
Jag har väl varit snäll i år? (a)


Oh herregud.

Jag har nog ingenting att säga..

torsdag, jobbade kvällspass.
fredag, jobbade 8,00-21,30.
lördag (idag) jobbat 9,30-16,00, samt ätit middag hemma (y)
imorgon, jobba 10,30-20,30.
måndag ledig, försöka inhandla alla julklappar och fixa.

vilka vill ha julklappar och vad önskar ni er?
berätta gärna för att spara mig lite tid (a) haha.



4.3/10 dagar! Och mer ska det bli, det går bra nu kompis!


(En extremt road Ida en lördagkväll)
Alla verkar lägga upp fula bilder på deras bloggar på dom själva, så jag gör detsamma.


tillsammans är man fler.



Någon jag saknar är dig!

Kvällssamtal vid ica
allt killsnack
ditt underbara skratt
festande tillsammans
& powermeet!

Du är en fin människa Nathalie,
glöm aldrig det :)

mysig onsdag.

Idag blev det att gå upp i tid, jag, Carolina och Casper skulle åka till västerås för att glo i affärer och inhandla en del :) Först var vi in på Barnens hus, så att vi kunde kolla vad det var för fel på Caspers vagn då den skakar typ. Medans personalen höll på med papper strosade vi runt, och där hade dom tydligen barn kläder. Man tycker att det är litet med storlek 53, men så såg vi en tröja i storlek 34 och det var såå litet så det var nästan ofattbart att ett barn kan vara så litet. Hursom helst, så beställdes det nya hjul så det blir ordning på det där :) Sen åkte vi vidare och kollade i olika affärer, sen blev det ikea.

Blev till att stanna där och äta/fika och jag myste med Casper, finns inget som kan få mig att le så stort inombords som jag gör när jag ser honom, han är så liten, söt och helt underbar! Kunde inte sluta titta på honom och ville inte släppa honom heller :)

Sen blev de maxi och handla lite, sen hem och nu sitter jag här och försöker få kontakt med min vän Sofia, som enligt mig bor på andra sidan jorden! Ska äta något snart, sen kanske gå ut och gå om jag har ork för det idag. Vädret känns inte som de roligaste direkt. Sen får jag se hur jag gör ikväll med allt! :)




Prins Casper, lilla mys killen! ♥

tidsfördriv.

Min sammanfattning av 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en hel del :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte att jag hade några :p
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja flera :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Grekland :)
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Nja..
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 juni speciellt :)
8. Vad var din största framgång 2009? Lämna det gamla och få jobb :)
9. Största misstaget? Inget tror jag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haha, aah..

11. Bästa köpet? Grejer till lägenheten.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Alkohol och resor! :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? You spin my head right round och rap das armas.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit hand om mig själv kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Festat? Haha
18. Hur tillbringar du julen? Med familj&släkt, julmat, paketspel och mys.
19. Blev du kär i år? Nej, mer förälskad bara.
20. Favoritprogram på TV? One tree hill och Paradise hotel

21. Bästa boken du läste i år? Har nog inte ens läst någon i år.
22. Största musikaliska upptäckten? Rock musiken.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min hushålls assistent och allt annat :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej :)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Kalas och fest hemma med mina närmsta, sen utgång.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det tvivlar jag på :)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Haha jadu, ny kanske :p
29. Vad fick dig att må bra? Sofia och Linda.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen aning ;s
31. Vem saknade du? Carolina skulle jag nog tro, just nu är det Sofia.
32. De bästa nya människorna du träffade? Alla nya vänner, speciellt Sofia och Linda!


:)

måndag idag, hejaheja!

ledig, vilket jag är glad för, måste ta vara på mina lediga dagar nu för i december kommer jag inte göra annat än att jobba. Kommer inte ha tid över till mycket alls. Är ledig över jul och nyår endast! Men det är bra :) För jag har ju en hel del planer så det är bra med massa extra pengar då!

5 december slår vi upp portarna på Sallad och Sånt, jag hoppas verkligen att det kommer bli en succé! Mitt på torget, plocksallad, fullständiga rättigheter, pajer, ja ni vet sånt :) Skönt med ett miljö ombyte för mig också, ska bli kul, allt nytt man ska lära sig osv :) Kommer bli kanon!


Ikväll ska vi äta middag med Morfar, ska bli trevligt.


Samtalet idag, gav mig faktiskt rätt mycket. Jag får helt enkelt stå ut i två månader till, men det ska jag väl klara av? ;) Jag har ju klarat mig i 3 år hittills :) Känns som att Januari kommer bli 2010's bästa månad. Av många anledningar, men det här är nog den största! Och jag är så glad för nu är det på riktigt!



Carolina, jag tänker på er!


party-bitches.

i fredags jobbade jag stängning, fanns inte mycket att göra på jobbet kan jag säga, lite tråkigt :/ .. Bytte om och gjorde mig iordning de sista, sen kom Elin och hämtade mig. Vidare till Kamilla där hennes lägenhet var fullsatt av fulla, snygga och trevliga människor :) Alla drack, sjöng och var glada. Jag och Elin var nyktra, men hade det trevligt ändå! Pippi-lotta var även där, så hängde med upp till henne en sväng för att kolla in hennes lägenhet, så stor och luftig, hur fin som helst! :)

Sen blev de ner gång på joar's nyöppning och det var riktigt fint, klass på stället! Tjej-toan var bara så fin och fräsch, bästa var nog "dubbel-toan" eftersom att tjejer alltid går på toa tillsammans, lite roligt sådär! ;D haha. Mindre kul var väl att det finns tjejer som absolut inte kan dricka, inte alls. Som så klart började spy i toa kön, javisst och några blev "träffade" om man kan säga så. Mindre trevligt. Tyckte dock inte att det var många ansikten man kände igen, men träffade på några ny-gamla vänner :) Sen blev de hemgång, och tacka för det. För den kvällen mådde jag inge bra någonstans :/ Det blev en jobbig natt.






Tidig uppgång på lördagen för att åka och jobba, blev en rätt lång dag. En rolig grej som hände var att innan HC matchen så kom det in ett bekant ansikte, Fredrik Sundin! Har inte sett människan på år och dagar, en kille jag gick i grundskolan med :) Riktigt kul. Dock mindre kul att HC spöeade han och hans lag, men det är en annan femma ;) .. Efter matchen så var det pub-kväll som vi hade, dock var jag tvungen att ge upp eftersom att min rygg inte orkade mer, vilket var riktigt synd! :/ Åkte hem, blev tv och sen film, sen sova med det bästa sällskapet :)


Söndag var det att jobba igen, riktigt seg dag, ingenting hände ;s vart var alla? Tydligen så var båda matcherna inställda fick vi reda på sen, så jag och Karolin storstädade på hela jobbet, godisrum, personalrum, matsal och köket. Skinande rent! Dock fick inte lagret sig en omgång, det var på tok för mycket grejer i vägen. Och jag hoppas verkligen att det ser likadant ut när jag kommer till jobbet imorgon! :) Så när vi var klara, gick jag till idrottshuset för att Thom spelade match, som dom vann! Sen blev de hemgång och tvn! :)


jag lever

men det är knappt.


jag bloggar en annan dag, nu vill jag bara försvinna och bli lämnad ifred.


mår dåligt och är ledsen, godnatt.

torsdag :)

gick upp straxt innan tio, satte mig vid datorn och sen blev det frukost och klä på sig träningskläderna! :) Idag blev det 8,7km och massa ärenden samtidigt :) var upp till HSB också, och det lät positivt!

Hsb's kontor ligger uppe i Romberga, så vi kilade in på kiosken som ligger där. Och gissa om det är samma kioskgubbe osm fortfarande äger det, sen jag var pytteliten? Jo men visst. Och han nästan sken upp när han såg mig. Tusen frågor, hur äre? hur mår du? vad gör du? vad jobbar du med? osv osv.. Han tyckte att jag hade blivit såå stor och att det var roligt att se mig. Och jag tyckte precis samma sak :) I den där Kiosken har jag nog varit i mest av alla, sprang alltid dit när jag var liten och bodde i Romberga. Nu med när man är uppe hos Morfar och hälsar på! Så det är faktiskt jätte roligt. Och hans leende och alla hans frågor, gjorde hela min dag! Jag kunde inte sluta le och kan nog inte fortfarande. Snacka om att han har sett mig växa upp :) Riktigt roligt faktiskt.

 

Blev datorn och min älskade Sofia på skype innan jag skulle äta lite mellanmål!
Nu tror jag att jag ska snöra på mig skorna och ut och springa, blir nog gånsta spåret. Drygt att ut och springa bland alla hus mitt på dagen osv. Nej, de gillas inte.

PUSS!


Stolt över mig själv :)

SÅ GLAD ÖVER MIG SJÄLV, Stolt också om inget annat.
Var ute och gick idag med Easton och Mamma, vi gick, gick och gick.

Hemifrån, upp mot Fanna Golfbanan, sen under en tunnel så man kommer ut mot bilprovningen, Försvarsmakten, upp bakom S1, Järnvägsstationen, Bacho, Sen ner till vatten parken och runt. Sen hem, nere vid Ica gick mamma hem och jag skulle promt gå en mil. Då hade vi gått 8km, (dock händes de som 80km, haha) så jag gick upp på fårtickan, bakom alla villor, över gatan till Fanna Ip, sen bakom Fanna IP, halvvägs till golfbanan och sen hem. Och det blev Lite mer än en mil, JAG ÄR BRA!


Trött och sliten
i kroppen, men tänkte att jag skulle nog ner på Hockeyn iallafall. Är jag hemma kommer jag bara somna och då kommer jag inte kunna sova inatt. Plus att då kan jag glida på jobbet och prata med dom och det är aldrig fel :)

-

Sofia Johansson, Linda Eklund, Carolina Gladh
Nathalie Eriksson, Amanda Eklund & Elin Wallén.
Världens bästa tjejer, så glad att jag har er!


Min vän Linda Eklund ♥

Jag kom och tänka på henne, jag träffade henne faktiskt tidigare idag när jag var in på selma. Var faktiskt ett tag sen vi sågs och umgicks, och jag saknar henne! Vi har så kul ihop, på en sjuk nivå! Hursom helst, här har man varken pratat med människan eller träffats på ett tag, ändå när vi ses så är det som nästintill som vanligt! Och det är en riktig vän! Jag saknar dig Tussan, får snart ses och ta igen lite tid! Snart dags för 2010's första sleep over, 1 januari med trion!
Jag älskar dig Linda, tack för att du finns.





Sofia hjärtat, jag saknar dig!
Kommer bli bäst när du kommer hem!
Jag älskar dig, kom hem kom hem kom hem!


Våran trio, mina bästa vänner! ♥


Visste du att hon har sju olika skratt?

Ett när något verkligen får henne att skratta.
Ett när hon gör planer. 
Ett när hon skrattar rent av artighet.
Ett annat är när hon är obekväm.
Ett är också när hon gör sig rolig över sig själv.
Ett är när hon har roligt med sinna vänner.
Och ett när hon tänker på dig. 

tisdag

som sagt, skulle åkt till arlanda idag, men nej.
Det blev inte så, eftersom att folk inte kan stå för de som sagt, inte kan ge fan i att tjafsa osv. Så denna gång fick jag inte träffa Moster heller. Blir bara less, jag tappade suget helt och hållet och jag är riktigt besviken. Men nu blev det som de blev, och förhoppningsvis blir det snart en ny chans.


åkte ner på stan med mamma istället, inhandlade mjukisbyxor i adidas, sen blev de en fleecetröja och sen ett par skor från scoop :) nöjd. sen när vi kom hem, kom morfar förbi så vi fikade och pratade lite :)


hade tänkt ut och springa idag, men de är så grått och de regnar en hel del.
inte så sugen direkt på det.


Puss.

m å n d a g



              Min Kusin Izzy Francis Fox :)



jobbat idag, sen blev de promenad.

imorgon är jag ledig, så det blir en sväng på stan först att inhandla present till Izzy :) och kolla om de fått in nå snygga adidas tröjor på intersport! Sen ska vi åka till arlanda för att möta upp moster, iain och kusin Izzy :) Dom bor ju i Skottland, så vi träffas nästan aldrig :/ Men nu äntligen! Så det ska bli riktigt kul! ♥

im a lilja ;)



Vinst idag, 20 - 0, utklassning!


helg-mys.

hela fredagen spenderade jag nästan i sängen, så trött så jag var värd det :) Pappa bakade hemmagjord pizza, åt och sen så fick jag något ryck och skulle följa med ner på matchen! Kommer ner på jobbet och tänkte bara ställa min väska där så länge, men fick hoppa in och jobba, kände de på mig ;) Sen blev det att kolla på matchen med moster och kerstin :) Åkte vid nio hem till Nathalie och satt där med henne och några och drack några cider och lyssnade på musik. Skrattade åt Jocke så vi alla fick ont i magen och käkarna, haha. Trallade ner på stan och käkade, träffade på folk sen åkte jag hem och sov.


Lördagen var de upp och hoppa, dags för jobb. Efter jobbet åkte jag hem, duschade sen vidare för lördagsmys. Köpte gods, chips och läsk, sen beställde vi pizza också :) La oss i sängen sent in på natten, tills vi fick sällskap av en sällskaps sjuk person, haha! ;D

Jag ville egentligen bara sova ut, men de gick inte så jätte bra, rastlös i kroppen osv, haft en sisådär natt också, haha. Så det blev morgonmys, skulle kunna ligga så varje morgon, så mysigt. Försökte kolla på film, men gick inte så bra. Sen åkte jag hem, gjorde mig iordning och sen vidare till jobbet. HC Vann med 20-0, rolig match (Y) haha. Fick även veta att det är lördagsmatch nästa helg, och det är min helg :) Kommer bli såå kul, längtar faktiskt :) ..



Nu dags för film, som den vuxna man är, ska man ju jobba imorgon!


-
Om du bara visste, du får de att pirra i hela mig
-


lördags-mys.

Jobbat hela lödagen, varit hur seg som helst på jobbet trotts att det varit en hel del att göra. Bara trött och smått le faktiskt ;/ Inge roligt alls.

Men blev gladare när jag fick reda på att jag skulle ha lördags mys, så nu lånar jag datorn och sitter här i soffan. Vi har nyss ätit, pizza. Jag vet att jag inte får, men det är lördag och ska inte hända igen (a) .. Har köpt chips, godis och dricka också. Ibland får man unna sig faktiskt :) Snart blir det film och kanske får vi mera sällskap, man vet aldrig vad som kan hända en lördag som denna. Nu ska vi mysa vidare.


Imorgon väntas jobb, men inte före en lång natts sömn med trevigt sällskap :)


PUSS :*

20 sanningar..

om mig själv. Tror knappast jag kommer komma på 20 sanningar om mig själv som är lite smått hemliga som folk rynkar ögonbrynen åt. Let's see..


1. Jag har alltid velat haft en tattuering som är ens superhjälte-ikon.
2. Jag skämms över min röda svullnad under ögat som jag haft sen liten.
3. Jag hatar när man planerar saker och folk drar sig ur.
4. Jag är envis, långsint och är väldigt lätt irriterad.
5. Jag missbrukar ordet "kär".
6. Jag har svårt att tycka om nya människor.
7. Det finns ingen jag berättar allt för.
8. Jag tycker att man ska vara nöjd med den man är.
9. Min Pappa är min bästa vän.
10. Jag tycker att folk prioriterar fel saker i livet.
11. 2004-2006 var den bästa och värsta tiden i mitt liv.
12. Min högsta dröm slår in nästa år.
13. Jag vill ta bort en leverfläck jag har på kroppen.
14. Jag känner att jag fick ett nytt liv sen jag blev 18.
15. Jag är beroende av smör och Sofia är bevis på det.
16. Jag lyssnar ofta på musik som påminner tiderna från förr.
17. För första gången på över tre år, hade jag känslan kärlek.

kommer inte på fler, NÄSTAN 20 iallafall, haha! :)

Höst-depp?

Känner mig lat, trött och har sån huvudvärk, ni vet bultande huvudvärk man har när man gråtit husteriskt? ;/ Och inte ett dugg känslig heller, nejnej. Skypade med Sofia, och när vi "la på", var tårarna inte långt borta. Och inte nog med det, så känner jag mig ensam. När kände jag mig ensam sist? Minns knappt när jag gjorde det. Kanske när Sofia åkte, men det är inte alls på samma sätt. Plus, jag tycker att det är skönt att vara ensam. Vad händer med mig? Blir arg, ledsen och glad snabbt, de vänder snabbare än vad man nästan hinner blinka. Jag känner mig skör.



Och pricken över i't var väl ändå att jag fick reda på att det inte bli att träffa min moster från Skottland när hon kommer, Moster hade lovat och lovat både oss alla och Mormor att vi skulle åka upp. Men tydligen inte. Moster Sandra, som jag senast träffade när jag och Carolina var upp och när var det, i 8an alltså 4-5 år sen. När hon väl kommer till Sverige kan man väl ändå offra sig, sen nu när hon fått barn, min kusin också. Jag får se hur de blir, kanske är mamma tillräckligt pigg för att orka sätta sig och köra, men jag tvivlar. Annars får de lösa sig på något annat sätt, för jag längtar efter er och vill träffa er! ♥


JAG SKA..

sätta mig ner och göra en lista över saker jag ska göra innan jag dör.
Jag vet med mig själv att jag faktiskt gjort fåtal saker, jag vill ha gjort innan jag dör, så jag är på god väg dit! :) Im GOOD! Och snart kommer det väl inträffa den viktigaste och stora saken jag vill göra innan jag dör. Jag är 18 år, då 19år. Och kommer redan få uppleva något så stort! :))


Jag längtar, och tro mig. Jag kommer inte tänka på er, inte en sekund.


Onsdag, a.k Lill lördag.

Blir galen, får inte bort de understrukna i menyn, så himla fult. Får fortsätta att trixa imorgon :)

Idag blev det att jobba, var trött, har varit det hela dagen fast det var så länge sen jag sov så skönt som jag gjorde inatt, helt knäppt. Bakade på jobbet, hoppas på att dom blir nöjda. Imorgon ska jag baka den andra, får se om den blir lika "bra".

Efter jobbet sprang jag, JAG SPRANG så att något som finns i vaden har gått sönder känns de som :/ Så jävla ont. Slänge mig på soffan väl hemma hos N. Pratade gamla minnen, planer och snackade om helgen och bara umgicks. Efter Bålsta matchen kom mina föräldrar och hämtade mig! :) Och nu sitter här jag, ont i benen och så trött, dags att sova skulle jag tippa på.


Imorgon blir det jobb, sen träffa Amanda och sen kanske försöka sola om jag känner för det.
Lyckades även få jobba på söndag, som vanligt.. Min lediga helg, igen!


-
Hoppas på riktigt mys den 5e decemer! :)
-

Godnatt.


Morbror's 50 års fest.



Igår var det 50 års kalas som stod högst upp på listan, var rätt mycket och trevligt folk! :) Jag satt med Jonas och ligan, roligast så, haha. Bjöds på mat, alkohol och tårta. Blev rätt tidigt, varför vet jag inte riktigt ;s haha. Sonja, (Pers mamma) En gammal dam som har rötter ifrån Norrland, blev rätt onykter. Och som vi skratta. Pratar smått Norrländska, svär mest av oss alla och fårr i sig lite väl mycket vin, ni kan ju bara tänka er. Per var rynkig, hon berättade för Billy att hon älskade honom, trodde Tindra skulle röva bort henne. Osv osv.. Tårarna nästan rann på oss alla så mycket som vi skrattade. :)

Per fick som sagt en present av oss som var som gjord för honom. Han får välja mellan att köra lamborghini eller en ferrari, Jonas blev också sugen så han ska köpa ett sånt till honom själv :) haha.



Min Snygga Morbror i hans Pälsmössa som han fick.


Malin och Kusin Jenny.
 

Små tjejerna :) Timpa fattas.
 


Tack för en trevlig fest! :)

tisdag, underbara tisdag :)

Jag har nyss ätit frukost och nu inväntar jag Carolina och Casper ♥ vi ska fika, umgås och mysa med Casper! :) Jag får aldrig nog av er! Och känner att jag saknar Carolina så mycket, min älskade vän!

 

Senare mot fem taget, kommer Jonas och ligan, ska bli så kul! :) För sen dra vidare till min Morbror som fyller 50år idag. Så ikväll blir det fest! :) Med hela tjocka släkten! ;D ..

 

Vet inte om vi skulle förbi kusin Sebastian också innan för lite födelsedagsfika, han fyller ju faktiskt 20 år idag! :)

 

GRATTIS TILL ER! :))


helg full av fest och bakfylla.

Fredagen blev de till att jobba kväll, hur segt som helst. Inge folk alls, så det var mindre roligt. Hördes med Elin under tiden och dom skulle festa och gå ut. Jag var också sugen, så javisst. Hem och duscha, åt, och gjorde mig iordning för att sen vidare till Kamilla där det var full fart på allt trevligt folk :) .. Körde något öl spel, sjöng gamla godingar och bara hade allmänt roligt :) Blev sen ner gång på joarblå, där det var nästintill tomt kändes de som. Jag och Elin gjorde de bästa av situationen och beställde shotts, haha. Sen tröttnade vi, så Kamilla, jag och Elin gick till garderoben, där mina tårar rann för jag skattade så mycket. Var en kille som började snacka med Kamilla och hon typ började be han dra osv, det var riktigt kul, haha. Sen blev de torggrillen sen taxi hem.

 

 


(åh, vilken braaa bild på oss Emma, hahaha)


Lördagen, upp och jobba. Försov mig något ;o mådde såå dåligt, men jag kämpade på, på jobbet, haha! Amanda kom sen och hämtade mig, vi åkte vidare och köpte med oss mat hem. Sen blev de att duscha och försöka bli människa ifrån gårdagen tills de var dags att börja om igen. OCh det gjorde vi, men segt gick det. Även då stöp våra planer som vi hade, och det sög totalt och jag blev bara arg och besviken. Tog oss dock ner på Joar iallafall, röjde loss med alla tjejerna vi träffade och beställde dricka + shotts. Såg Hoffmeastro, dom rockade sönder! ;D Men jag och Amanda gav upp sen, så det blev torggrillen, sen mötte vi Anton, som sen drog. Sen kom Limpan och Jocke. Som vi dumpade när taxin kom, haha! Hem och somnade nästintill direkt.

Och idag, vaknade jag fram och tillbaka, men vi gick inte upp förren kvart i tre. Haha, då åkte Amanda hem och jag i panik ner till affären för att inskaffa Fanta, ett MÅSTE dagen efter! Haha. Sen blev de Fars-dag middag, mamma hade lagat, sataymarinerade kycklingspett med jordnötssås, thaigryta och nudel wok, samt bakat Grekiskt Lantbröd, hur underbart gott som helst! Så nu är man så mätt så man nästan spricker, haha!

Nu blir de Final i ensam mamma söker, HÖRS!



Fin besök av familjen Gladh/Kjellberg :)



Myst med denna lill-kille ikväll.
Hur underbart söt som helst, så himla vacker och mysig.
Om du bara visste, vilka underbara föräldrar du har! :)


-
På ett sätt är det overkligt att du är här, att jag nyss hade dig i min famn.. Eftersom att för inte allt länge sen busade jag och din mamma hur mycket som helst. Även din pappa var med en del gånger. Vi var inte allt för länge sen barn :) Om du bara visste hur efter längtad du är. Du är beviset på att vi börjar bli vuxna och jag längtar att få se dig växa upp Casper! Så glad att din Pappa får fira fars-dag, som jag sa till honom idag :) Och han svarade med ett leende på läpparna, stolt att, Ja fan, jag är ju farsa! :) Du hade aldrig kunna fått bättre föräldrar, du har fått dom bästa!
-


. . . .

Det handlar inte alltid om hur man ser ut, utan hur man beter sig.
Det handlar inte om hur många vänner man har, utan vilka som alltid finns kvar.
Det handlar inte om vart man vill, utan om hur man tänker ta sig dit.
Det handlar inte om vad folk tycker om en, utan vad man tycker om sig själv.
Det handlar inte om att få den alla vill ha, det handlar om att få den man själv vill ha,
och det handlar inte om att hitta någon du kan leva med, utan någon du inte kan leva utan.


puss :*

Humöret pendlar hela tiden, så glad samtidigt bara så less.
Trött på detta illamåendet. Så fort jag ätit mår jag illa, det innebär att jag även är ständigt hugrig eftersom att jag kan knappt äta något innan jag börjar må illa och då tar de liksom stopp! Verkligen underbart måste jag säga ;/ .. Innebär även att jag får sockerfall sent på kvällen när jag ska sova.


Hursom helst, nu vill jag bara ha lördag! Bara få träffa dig och vara i ditt sällskap! Dricka, umgås med vänner och köra på en sista utgång innan mitt nya liv börjar, som jag väntat på. Som egentligen kunde börjat igår, men sånt där kommer aldrig i tid.



Måndag, nya vecka, nya tag!



I ♥ U

T i s d a g !

Fick sova ut idag, en liten stund iallafall :) ..
Åt sen mat, sen invänade jag Pappa så vi kunde åka och hälsa på mamma som är på sjukhuset! Hon var ovanligt pigg och är förhoppningsvis snart hemma, antar att hon är bra svullen fortfarande runt magen osv, men man såg att det var mycket som hade tagits bort, vilket det även är! :) Är så glad för din skull att den här operationen äntligen blev av, så som vi väntat i år! :)


Åkte sen och handlade, sen har jag faktiskt städat! Kände mig så extremt rastlös och ska ändå tvätta imorgon! :) Så jag lämnade rummet halvfärdigt, dammsuga och så får jag göra imorgon :) Måste vara fint och städat tills helgen, när man får fin besök! :) Plus att mamma ska väl slippa bli besviken när hon kommer hem! :) 



Hur falsk får man vara? Förstår du vad du har gjort? Du har inte gått bakom ryggen, utan något mycket värre än så! Hur kan du vara så falsk? Du förstår inte vad du har gjort och du komemr få ångra dig, bigtime! Jag är ledsen tjejen, men du måste stå ditt kast nu. För såhär gör du inte mot min vän!




 -
Jag tänker på dig, hur kan man vara så perfekt? ♥
-




Jag saknar & älskar dig, min bästa vän!

Tycker nog att tiden går för fort.

Sitter här och kollar på så gamla bilder, från när man gick i femman och framåt. Herregud.. Flest bilder finns från sjuan och framåt och visst, de är bara sex år sen egentligen. Men mellan sjuan till nian, hände det så extremt mycket. Dom tre åren är för mig en livstid om man tänker tillbaka på hur vi var då. Det var Ida&Carolina tiden. Sen kom även Nathalie in i bilden. Så sjukt mycket grejer vi har gjort och gått igenom. Vissa saker ska man inte ens behöva gå igenom när man är så liten, vissa saker kanske man borde ha väntat några år med. Men det blir lätt så när man bara umgås med äldre :) Och jag ångrar ingenting, för det var den bästa tiden i mitt liv på ett sätt.

Åh vad jag minns den nu med bilder och musik från förr.


Känner mig jätte gammal när jag tänker tillbaka, men är bara arton helt sjukt. Känner mig nästintill tjugofem ;/ haha. Men det var väl den tiden man liksom började växa upp, trotsig tånåring? Haha. Pratade lite med N om det igår, den tiden där ute på landet :) Vilka tider!

 

 

 


Jag skrattar idag!

En bild säger mer än tusen ord.


RSS 2.0