Eros och kära Linnéa tog hela sandhamn med storm.

Shan Atci besökte Sandhamn så jag, charlotte och ellen tog några glas vin i sea club och fick oss skratt som garanterat kommer förlänga våra liv, han är riktigt rolig och jag är glad att vi gick och såg honom! (:

sen i fredags kom älskade mor, moster och lillebror Eros ut till mig, vilket var helt fantastiskt. Jag och Eros myste och lekte hela dagen tills jag var helt slut, åt god middag på Grillen och bara hade en underbar dag tillsammans, vid fem åkte dom hem och då satt Linnéa på båten ut, och den kvällen gick ingen säkert och så fortsatte hela helgen.

avslutade kanske en av sommarens topp 5 helger med söndagshärva, först blev det Daniel Adams-Ray på aftersailen med nästan hela personal styrkan innan vi begav oss hem till mig och drack upp allt dricka som blivit kvar från helgen tillsammans med ellen, charlotte, clara och linda. Vi har skrattat livet ur oss och hade en grym söndag som slutade rätt bra, det är klipporna som gäller på sandhamn med andra ord (:


-"Har du varit här förr?"
Haha, jag bor på Sandhamn, tror du att du är den första killen jag tar med till klipporna?



 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi hade verkligen en magisk Fredag på Sandhamn hos dig. På vägen mot stavnäs, regnade det (mindre skoj), sen på färjan började det klarna upp :) och sen på Sandhand lyste solen från en klarblå himmel. Hur underbart är inte det.

Det är verkligen ett speciellt ställe det där, kul att se på folk (de där med massor av pengar på kontot), beundra alla miljon-yachter, njuta av havsluften, skärgårdsmiljön, godmat och självklart ditt sällskap. Sandhamn visade sig verkligen från sin rätta sida :) Nöjda o super glada hoppade vi på färjan hem, men vi hade sååå mkt mer gärna stannat.. När vi precis skulle lämna ön, så började Aftersailen, nått coverband spelade, folk tog sig ett glas vin på bryggan... åååå härligt. Men tillbaka till fastlandet vart det... och vid södertälje började regnet vräka ner igen :) Tack för en kanon dag Honey. Love U

2011-07-19 @ 17:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0